Ootko itse miettinyt miksi

Yhtgfdd

Siitä toisesta ei enää kuulu?

43

1274

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eipätaidaikänä

      Tais kiusia ihtensä ulos? Miehtii, miten pyytäis anteeksi?

    • Anteeksipyyntöö

      Mä ainaki odotan!

    • voiollajuu

      kyllästy siihen vatkaamiseen eikä se olis muuttunu miksikään

    • enpohdiasioita

      En ole miettinyt.

    • eikuuluei

      Omassa tapauksessani minun olisi pitänyt soittaa ja hoitaa, vastavuoroisuus ilmeisesti vastapuolelle vierasta. Tämä seikka vei oikean tutustumisen tolalta. Ymmärsin ettei hän tietenkään välittänyt. Hassua kuinka hän on silti ajatuksissani vahvasti

    • Kuulutainäy

      Jos en ole, miksi pitäisi kuulua. Ei hän musta perusta.

    • Pakkoliikkua

      Ei ole antanut kuulua itsestään mulle. En ihmettele missä on tai liikkuu. Missä ikinä liikkuu ...niin syötävän ihanasti varmaan.

    • Epäilenkyllä

      Ettei uskalla ottaa yhteyttä, kynnys kasvanut liian korkeaksi. Välittäminen ei voi kadota tosta noin vaan muut syyt.

      • Josvaantietäisin

        Noinhan se menee. Aikaa kun kuluu niin tunteet eivät silti katoa, yhteydenotto vaan muuttuu päivä päivältä vaikeammaksi.


    • Naiseltamiehelle

      Oon. Harmi ku ei voi varmaks tietää että minkä takia. :(
      Todennäkösesti ei vaan enää kiinnosta olla yhteydessä. Toivon vaan että ois kyse siitä, ettei uskalla enää laittaa viestiä (kuten itse en uskalla).
      Miettinyt myös että kyllästyikö siihen ettei asiat koskaan edenneet tai onko vihainen niistä vanhemmista jutuista. Tai ajatteliko niitten takia että olis kakkosvaihtoehto mulle (niin ei ole!).

      • Pysäyttävää

        Niin tai näin totuushan se aika usein on minkä kirjoittaa tai sanoo jos itse sano ettei toinen ollut kakkos vaihtoehto tai oliko vaihtoehto ollenkaan kun tilanne päällä. Itse olen introvertti mies ja nykymaailmassa ei oikein missään menesty tai on ainakin kovan työn takana että osaa raivata itsensä näkyväksi ja kuulluksi.

        No toivottavasti ne ihanat elämäni naiset löysivät sen extrovertin miehen elämäänsä, kun tämä introvertti mies ymmärsi lähteä pois kilpailusta omiin ajatuksiin ja seesteiseen arkeen , niin onhan se rasittavaa kun miehelle sanat ovat kuin kultaa, niin harvakseen niitä suusta tulee ja sitten se yhteydenpito niin kiinnostiko sitä miestä ollenkaan kun ei kuulunut mitään ja kun olitte päättänyt siirtyä tutkimaan mahdollusuuksia, niin sitten se introvertti mies saa aikaan viestin että mitenkä nyt menee. No hyvähän tuossa introvertissä suomalaisessa miehessä on että se kääntyy sisäänpäin omiin ajatuksiin ja ymmärtää aika nopeasti olla olematta onnenne tiellä.

        Onneksi tällä introvertllä miehellä on työ, elokuvat, kirjat, musiikki, luonto, muutama tosi ystävä ja mökki missä linnunradan näkee ilman häiritsevää valo saastetta. Mutta kyllä se introvertti mieskin kaipaa naista elämäänsä,. Kaipaus loppuuko koskaan vaikkei se introvertti mies sitä puheeksi otakkaan, omissa mietteissään kuitenkin on hänen kanssa .

        Hups kylläpä aika rientää ehtii lyhyet unet ja extroverttien hallitsemaan maailmaan on lähdettävä.


    • eitarvitse

      Koska tiedän syyn

    • Mahdotonyhtälö000

      Tietää että olen suhteessa. Varmaan on jo itsekin. Joskus kuuluu kuitenkin, puolin ja toisin. Jos vielä, taidan viimein puhua suoraan. Eipä silti, ei siinäkään kai edelleenkään olisi mitään järkeä.

    • miestäeikiinnosta

      Viestiteltiin ja hän ei enää sen jälkeen ollut kiinnostunut. Ehkä en ollut hänen makuunsa tai hänellä on joku toinen kiinnostavampi juttukaveri sitten. Mistä sitä tietää vaikka juttelee samaan aikaan 5 eri naisen kanssa.

      • 4733

        mulla sama juttu vaikka oli samanlaiset mieltymykset, mutta minkä näille voi, ilmeisesti en ole niin kaunis kuin hän ehkä toivoisi, olisi voinut laittaa minullekkin viestiä ettei enää kiinnosta ja on löytänyt uuden, no eiköhän se joskus kolahda omallekkin kohdalle.


    • Tavallinentallaajanainen

      Maaruska on vihanen tai pelkää mua tai sit se on niin epäempaattinen. Vaikka se olis naimisissa niin voihan sellaisenki sanoa ja puhua niinkuin ihmiselle eikä kääntää selkää. Sanoo ees moi. Ehkä se puhuminen ja kohtaaminen olis auttanut mua paljonki. En tiedä tarkalleen miksi. Surullista edes miksi mietin häntä kun on ollut niin kova mulle :/

    • cvjhh

      Mitään muuta tehnytkään, kuin miettinyt häntä ihanaa.

    • Jäppinäppi

      S löys miehen ja jäin nuolemaan näppejäni.

      • jokuvaasivusta

        Komppaan tätä. Samalla tavalla kävi.


    • YksUunoTäältä

      Joo.
      Olen vaan niin mahdoton ettei mun kanssa pysty keskustelemaan asioista aikuismaisesti, vaikka olisi alussa kiinnostunutkin mutta tuntiessaan paremmin kiinnostis lopahti totaalisesti.
      Olin myös lapsellinen käytökseltäni, hain seuraa muista miehistä, panin muita miehiä koska en saanut häneltä, halusin tuntea olevani haluttava.
      Nyt mulle on ihan sama.
      Stressi oli järkyttävää mitä rakkauden menetyksestä seurasi, tukka oheni ja lihakset katosi kun en enää tehnyt mitään, enkä syönyt. Ruokahalu katosi.
      Ihmekyllä mitään sairauksia ei puhjennut vaikka kärsin järjettömästä surusta.
      Lopetin sauhuttelun ja olen käynyt vuoden verran kolme kertaa viikossa juoksemassa, syön säännöllisesti ja alan voimaan paremmin.
      Ehkä joskus löydän sen oikean, tai sitten en. Rakastan häntä kuitenkin vaikka hiljaisuus on vakivaltaa siinä missä nyrkki silmäänkin.. sain vaan tällin henkisesti.

    • Noenoo

      Kerro?

    • eiolekuulunueikänäkyny_

      Milloin muka kuulunu.

      Pitää varmaan joskus vielä koittaa.

    • onlyonefriend

      Ihanaa, jos voit paremmin. En mä oo suhun kiinni käymässä. Haluisin vaan jotain herkkää..

    • Portaillasikerranm

      Kyllä mietin miksi pidät niin pitkiä taukoja kun ei kiinnosta? Myönnän että viestejä laitan monellekkin. Turhaan mustis olet. Saat ihan varmasti viestin niinkuin joka kerta olen vastannut. Sitä mietinkin miksi siis olen vielä mielenkiintosi kohde? Tiedät mun vedättäneen ja käyttäneen Hätä valetta jota en voi korjata. Sinä itse olet siihen syyllinen. Voit arvata miksi on raskasta pitää yhteyttä sinuun. Kun molemmat tiedämme mitä valehtelimme. Ja jos niitä et ääneen sano niin tämä mielenkiinto ei ole kivaa yhtään.

    • Johannameri

      Omalla kohdalla mies keskisuomesta ja itse espoosta, tais olla näitä ajankulunviestittelöitä, ei nappaa enää, ehkä hepulla mielenterveysongelmia

    • vaanpuranloputtänne

      Olen miettinyt ja ymmärtänyt. Siksi koska hänellä ei ole tunteita minua kohtaan. Siksi en otakaan häneen enää yhteyttä.

    • IkäVainNumeroita

      Kiinnostus lopahtanut, luottamus mennyt. Kaikella on aikansa ja paikkansa, uusi sivu kääntyy, kun
      mennyt jää taakse. Asioiden kelaaminen vie helposti yöunet, mutta aina hyvä funtsia menneet ja
      ymmärtää tapahtunut? Peiliinkin hyvä osata katsoa, jolloin oppii jotain myös itsestään. Virheitä sattuu ja niistä hyvä oppia itsekin. Itse kunnioitus ja toisen arvostaminen tärkeitä. Menettänyt paljon ja saanut samalla jotain uusia kokemuksia.

    • outoihastus

      No todella. Kaksi päivää ihan tuskaa... Miksi? Mitä tapahtui? Ensin vahva klik, nyt ei mitään... Vai tapahtuiko jo pahin? Miten voi lohduttaa ihmistä ketä ei vielä oikeasti tunne, mutta keneen tunteet ihan katossa... Olisinpa tullut tänne joku muu aika kuin nyt. En varmasti jaksaisi itsekään...

    • Näinhänsemenee

      Kyllä olen. Todennäköisesti hän on löytänyt naisen ihanaisen.

    • Pusut

      Joka päivä mietin et mitä tapahtui hyvän alun jälkeen. Odotan viestiä vaikka varmaan turhaa. Mutta en pysty unohtamaan, sinussa miellytti jokin.

    • ihannormaalia

      Niinpä... oletin että hän eli nainen oli kuollut myös koska yleensä talot tuhoutuvat kun minä niistä lähden jälkeenpäin joskus, sitten.

    • Eihänelläsyytä

      En. Miksi hänen pitäisi antaa kuulua itsestään.

    • ikää50vmiehellä

      Katoaminen kävi. Mies oli aktiivisesti yhteydessä lhes 2kk, viestejä, puheluita , mietittiin tapaamista. Olin se, joka pariin kertaan jo kyllästyin, mutta tavattuamme olin hyvin kiinnostunut. Tapasimme uudestaan ja oli seksiä mukana. Sovittiin uudesta tapaamisesta. Sitä ei koskaan tullut, vaan hiljaisuus. Kysyin pari viestiä ja viiveellä tuli vastaus. Pyysi anteeksi, kun ottanut etäisyyttä. Vastaus oli: olet kaikkiaan ihana nainen ja seksi hyvää.
      Sen jälkeen ei mitään. Riitaisia olo mielessä eli oliko seksi huonoa vai mikä oli niin huonoa. Vai oliko varattu kuitenkn.

    • Huonotjutut

      Luultavasti ajattelee että pallo on nyt mulla / mun vuoro olla yhteydessä kun viime vuodet yhteydenpito on tullut hänen puoleltaan. Tuossa muutama vuosi sitten koitin 4kk aikana 2 kertaa soittaa, ja siitä sain kuulla häneltä jälkeenpäin että ”soittelin koko ajan”. Viime tapaamisilla on oksentanut ällöttäviä juttuja, ja tapaamisten jälkeen olen ollut entistäkin ahdistuneempi. Voin luvata ettei musta kuulu jatkossakaan, ja varmaan pitäis olla onnellinen kun ei hänestäkään.

    • RoikkujatOksettaa

      Toisesta ei kuulu, jos toista ei kiinnosta. Sairaan narsistin on tätä vaikea uskoa, vaan roikkuu ja roikkuu ja ottaa yhteytä kuukausien tai vuosien päästä. Turpaan pitäisi sairasta narsistia vetää, ehkä silloin uskoisi, että toista ei kiinnosta.

      • sivuten

        ja sinä etsit ketjusta?


      • sivustamyös
        sivuten kirjoitti:

        ja sinä etsit ketjusta?

        Onko tämä lause taas joku tapa "oikeuttaa" jonkun roikkuminen ihmisissä, jotka eivät sitä halua?


    • rakkaudellasinuun

      En oo miettinyt enää pitkään aikaan ..hän vain haluaa olla rauhassa..joten antaa hänen olla..ois kuitenki voitu olla ystäviä..kaikesta huolimatta.vaikka mä häneen Rakastuin .

    • ehdinrakastumaan

      Minulla tunteet jatkui ja hänellä ei. Ei enää halunnut olla kanssani tekemisissä. Siksi minäkään en häiritse häntä.

      • eimuutenvoitietää

        Onko toinen suoraan sinulle sanonut ettei tykkäisi sinusta?


      • ehdinrakastumaan
        eimuutenvoitietää kirjoitti:

        Onko toinen suoraan sinulle sanonut ettei tykkäisi sinusta?

        Ei ole sanonut suoraan. Mutta hänen hiljaisuus minua kohtaan ja muiden miesten kanssa vehtaaminen kertoo varmaan minunkin kaltaiselleni jääräpäälle tarpeeksi selvästi etten ole hänen ajatuksissaan.


      • eimuutenvoitietää

        Ei tuollaisesta kannata vielä johtopäätöksiä vetää. Elämäntilantet, pelot ym.voi olla tosi voimakkaitakin eri ihmisillä. Ite luin jostain tästä tunnetusta terapeutista Tommy Helstenistä, jonka pitkäaikainen vaimo (yli 25 v ja lapsiakin) vaimo kuoli viime keväänä ja kesällä hänen yksi lohduttajansa entisen vaimon ystäväkin alkoi tuntua läheisemmältä, heillä oli vetovoimaa selkeästi. Helsten jopa pelkäsi uudelleen menettämistä ja työnsi tuota naista poiskin. Tuo nainen oli vielä lisäksi tahollaan naimisissa, joten eivät aloittaneet varsinaista suhdetta silloin, mutta lähentyivät ja ovat nyt sitten syksyllä aloittaneet suhteen. Eli ei nämä tunteet ja suhteet kysy aikaa ja paikkaa ja terapeutitkin, jotka niin neuvovat muita harkitsemaan ja totuttelemaan ja miettimään asioita rauhassa yksin ovat lopulta ihmisiä ja tarttuvat onneen.


    • seonkiusaamista

      En ole miettinyt. Petyin siihen ettei halunnut jutella ja kukaan muu ei kiinnosta millään tavalla. Viihdyn hyvin yksin eikä ole mitään tarvetta etsiä ketään elämääni. Järkyttävää on ollut se että kaikenlaisia tyyppejä on vuosien varrella yritetty mainostaa, koska muiden ihmisten mielestä yksin ei voi olla onnellinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3377
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1945
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1261
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe