Parisuhde ja masturbointi

MRkki

Olemme molemmat noin 30-v. ja puolitoista vuotta seurusteltu ja tänään "jäin kiinni" runkkaamisesta, kun oli spermaa jääny vähän suihkukaivon ritilälle!!! PRKL! Nainen otti ihan sikamaiset pultit ja yritä nyt siinä sitte selittää. Naiseni kokee nyt että minä en saa häneltä riittävästi seksiä, vaikka kuluneen vuoden aikana olenkin runkkaillut korkeintaan viisi kertaa ja yhteinen seksielämämme on muuten kunnossa...toisinaan saatamme päivän aikana olla jopa 4-5 kertaa yhdynnässä eikä kummallakaan ole orgasmien saamisessa mitään ongelmia.
Onko muilla kokemuksia? Omasta mielestäni masturbointi on mukavaa vaihtelua arkiseksille, mutta nyt tuntuu siltä kuin naiseni syyttäisi minua pettämisestä... Hyville neuvoille ja ohjeille olisi käyttöä.

11

3532

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rose Madder

      Ei sun tommosessa tilanteessa tarvitse selitellä yhtään mitään. Teidän pitäis vaan keskustella järkevästi, kun kerta aikuisia olette. Ehkä naisesi ei halua ottaa asiaa alkuraivareiden jälkeen enää puheeksi, mutta varmaan se jää hänen mieltään painamaan ja näin kalvamaan myös suhdettanne, jos ette selvitä tätä "väärinymmärrystä" hyvissä ajoin.
      Itse vaan tiedät, miten lepytellä kumppanias, miten käsitellä... Ehkä ne "sikamaiset pultit" oli vaan ajattelematonta äkkipaniikkia, ja hänkin osaa ajatella tuota selkeimmin mielin huomenna?

    • Nainen

      Mä vaihtaisin miestä äkkiä jos mun kulta sanois mulle että seksi mun kanssa on arkiseksiä ja masturbointi sitä juhlaa. Eikös sen pitäisi olla just toisinpäin? Kannattaisko pysyä sinkkuna tolla asenteella?

      • Kädentaito

        Se ei valita, se tyydyttää just silloin kun haluaa, päätä ei säre, se ei vaadi panostusta muuten parisuhteeseen.


      • Master painter

        Taidat kärsiä samasta vaivasta mitä kysyjän vaimo, eli ei näe kokonaisuutta ja sen lisäksi sinä et ymmärrä lukemaasi tekstiä...

        Kysyjä selvästi kirjoitti miten he harrastaa seksiä jopa 5 kertaa päivässä ja jos hän on vuoden aikana vetänyt poolokauluksen pikkuveljen päältä alas muutamia kertoja, niin kumpahan sitä "arkiseksiä" on..?

        Mistään juhlasta ei ketään muu kirjoittanut, ja vaikka homma hauskaa onkin niin ei tuollaisen takia todellakaan kannata toista ulos potkia, luulempa että jos nainen olisi jäänyt kiinni, niin mitään sanasotaa ei olisi syntynyt..=)


    • tekimistä

      tällä jutulla on haluttomuuspalstalla.

    • jälkesi :)

      jos teidän seksielämä on noin aktiivista, ole rukkaamisesi kanssa yhtä "huolellinen" ja siivoa jälkesi!
      käännä asia niin päin naisellesi, että jaksat hänen kanssaan paremmin kun "otat välillä löysät pois" :)
      OOT tosiaan väärällä palstalla, haluttomuus ! taidat haluta jäädä kiinni siellä sun täällä...

    • Hyvät orkut omalla kädellä-...

      Masturboinnissa ei ole mitään pahaa! Elän ihanassa parisuhteessa ja seksiä on riittävästi, mutta silti välillä tahoillamme masturboimme molemmat.

      Miehet eivät välttämättä osaa aina tietää kuinka koskea naista, mutta nainen sen kyllä omilla pikku kätösillään tietää. Sama on miehellä, ei kaikki aina osaa runkata tai ottaa suihin kuten haluaisi, joten miksipä ei sitten itse runkkaisi?

      Usein me naiset koemme itsemme alempiarvoisiksi, jos mies runkkaa esim. pornokuvien tai -leffan avulla.. On kuitenkin tieteellistä faktaa, että mies tarvii kiihottuakseen visuaalista materiaalia. Nainen selviää mielikuvituksellaan.
      Miehet varmasti arvostavat ja ihailevat naistaan, vaikka runkkaisivat silikonibeibien tahdissa. Miksi he muuten olisivat parisuhteessa?

      Jep, jatkahan vaan masturbointia ja rohkaise kultaasikin siihen, se on ihanaa ja rentouttavaa!

    • nainen 25

      Kaikki ihmiset runkkaa, parisuhteessa tai ei. Kyllä sulla on siihen oikeus. Itse en suuttuisi, jos saisin mieheni kiinni. Tosin nyt, kun seksielämä tuntuu turhan vaisulta, runkkaamisesta kiinnijääminen satuttaisi. Siis jos ei harrasteta ollenkaan seksiä, mut runkkaus kelpaa. Se tuntuu oudolta... Teillä ei tosin oo siitä kyse. Neuvo: vaihda palstaa. Tää palsta on täynnä seksuaalisesti turhautuneita ahdistuspaukkuja, sun 4-5 kertaa päivässä on kuin suolahappoa silmille...

    • Essi30

      mä repeen kohta halki ku sun juttus oli niin hyvä

      =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

      • kivikaudella

        kysyjä elää? Miksi sun pitäis selittää vaimolles runkkaamista?! Ei runkkaaminen saastuta: se on täysin luonnollista ja kuuluu olennaisena osana ihmisen seksuaalisuuteen. Ja mitä helvettiä vaimosi nuuskii suihkukaivon reikää? Haloo! Naisten ongelma on se että ne elää illuusiossa että he olisivat miehen ainoa kiihotuksen lähde ikään kuin mikään tai kukaan muu ei voisi eikä saisi kiihottaa miestä. Naiset ovat joskus niin tyhmiä!


    • Tatti453

      Pontustelu on mukavaa puuhaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 97
      1824
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1815
    3. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1804
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1563
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1340
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1300
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1276
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1271
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1242
    Aihe