V60 tai V70

Volvokuume

Autoa olisin vaihtamassa ja vuoden 2014 mallin V60 tai V70 olis hakusessa. Diesel-kone on ehdoton vaatimus. Automaattilaatikko ois toivottava. Mitä kannattaa ottaa huomioon hankintaa tehdessä vai kannattaako hankkia ollenkaan?

21

3938

Vastaukset

 • Ai niin. D5-moottoriin ei taida rahat riittää. D2 on liian mopo, joten D3 tai D4 on tähtäimessä

 • Volvo viisi velttoa kirjainta eikö sillä rahalla sais jo autojakin,tv volvo mies

 • V70 d4, paljon parempi kuin vastaava V60.

  • Vanhemmista kokemusta jonkunverran. Volsun bensat kuminauhamaisia. Pikkuvolvot rellun tekniikkaa. Dieselvolvo aika kestävä/vrt vastaavaan saksalaiseen. (Anteeksi vain tietyt tahot). Hiljaisia, verrattuna moneen muuhun saman kokoluokan koslaan. Se kummallinen kumina autossa sisällä ajaessa puuttuu, jos v 70. Samoin rengasmelu pienempi. Aina auton osto arpapeliä, muutamassa ketjuvetoisessa osuu viiden tonnin remontti jonkun omistajan kohdalle, jossakin pumppusuutinversiossa vaihtuu koko kansi. Sekin useemman tonnin. Nämä eri automerkkien huonoja puolia, kansia on mennyt myös volvoista. Itse en saa orgasmia, oli alla mikä kosla tahansa. Mutta en autoon kamalia lainoja ota, niiden hinnat nolla, ennenkuin laina maksettu, jos pitkä lainanlyhennys. .. Ainiin! Sit unohda kaikki automaatit, joissa tiptronikki-vaihteisto, jollei sulla oo ylimäärästä sijoittaa laatikkoon.


 • Miksi volvo..rumia kotteroita ja vikapesiä nykyään

  • V70 on Suomen kansallisauto.


  • .v 70 on luja kun puhutaan d -5 koneesta ja vm 2005-2007, 6 vaihteinen,japsi loota.nyt vasta ajettu 340,000 km hyvin pienin rempoin, laatua johon harva merkki yltää.


 • Hei, Volvokuumeinen!

  Täältä pääset suoraan selailemaan kyseisiä malleja dieselkoneella ja automaattivaihteistolla: https://www.autolaina.fi/autohaku/kaytetyt-autot/Volvo_V60_V70_V60 Cross Country?Polttoaine=Diesel&Vaihteisto=Automaatti&VuosimalliMin=2014&VuosimalliMax=2018&VainKuvallisia=False&Haku=dd74650356770fc3f35c97e559515f6b

  Tsemppiä sopivan etsintään!

  Anni

  • Ympyrä ja nuoli siitä alkoi huoli.

   Mitä on Volvon huoltokirjan viimeisellä sivulla?

   Bussi- ja juna-aikataulut.


 • Varmista ainakin ettei ole PSA-moottori.

 • kannataako kiinalaista ostaa.

 • Osta puolimiljoona ajettu diisseli avensis manuaali aatikolla nii pääset liikkuun, nuosta kristuksen romuista ei ikänä tiä mistä ne kulloinkin laukee..

  • Juu Toyotan diesel on oikein tunnettu kestävyydestään. D4D heh heh. Ilman syytäkö vaihtoi bemarin koneisiin


  • VoihanKansiremontti kirjoitti:

   Juu Toyotan diesel on oikein tunnettu kestävyydestään. D4D heh heh. Ilman syytäkö vaihtoi bemarin koneisiin

   Siä vuotaa commonreilin suuttimet polttoainetta öljyn sekaan. Jokku tiivisteet pitää kuulemma vaihtaa 15 vuoden ajon jälkeen. Lienee joku eurooppalainen osa kyseessä, kun nuon hajoaa.

   Toivottavasti tuo bmw kehuminen oli ala arvoonen vitsi..

   Joo jos tuommosen volvon ostaa niin silloo ei ole vapaa ajan ongelmia ja pitää olla autokin että pääsee kulkeen ja sitte talous kunnossa että pystyy parin auton hinnan vuodessa laittaa volvon remonttiin.


  • VoihanKansiremontti kirjoitti:

   Juu Toyotan diesel on oikein tunnettu kestävyydestään. D4D heh heh. Ilman syytäkö vaihtoi bemarin koneisiin

   Bemarin diiseleissä heikot jakopäät ja remontti ihan helevetin kallis,varsinkin se e ja f tyypin diiselit ihan paskojaaaaaa.


 • Jaahas,meidän perheessä 2kpl volvo V70,toinen 2,5tdi vm-98,ajettu 400tkm,ei mitään vikaa ollut,kuin kuluvia osia jarrulevyt,iskarit ym tollasta,toinen on V70 200hv turbo,sähkövikoja ollut,mutta ei sen kummenpia,niideenkään korjaus maksanut paljoa,ajettu 210 tkm.En usko ,että monellakaan noin paljon autoilla ajetuilla,pääsee niin vähillä vioilla,ainakaan pirkka-volkkarilla(skoda),jollainen kamullani on.

 • Volvo todella hyvä ja kestävä auto .V 70 ,paras vähiten ollut vikoja .Kuluvia osia jonkun verran vaihdellut .Ei mitään ongelmia ollut koskaan volvojen kanssa . Unohda V 60 kymppinen .Osta V 70 ,on paras .

 • Mitä parempaa V70 sitten on kuin V60 jos molemmissa D4?

 • Ennen simca tonni oli korjaamon onni. Nykyisin volvo v70 on se korjaamon onni. Eihän volvon omistajat sitä myönnä koska niiden käytettyjä kotteroita ei sitten kukaan ostaisi. Sillä rahalla joka on muutamassa vuodessa laitettu korjauksiin olisi saanut ihan oikean autonkin. Eipähän tätä saa katsastettuakaan ellei se ole ensin pari päivää pajalla taottavana. Joo ei menny aikoinaan ladakaan katsastuksesta läpi pajalla käymättä, mutta sen takomiseen riitti yksi päivä. Ne sähköviat ovat varmaan suurin ilon aihe, niiden varoitusvalojen määrästä ja väristä voi perheen kesken jonkinlaisen vedon lyödä päivittäin ja häviäjä sitten saa tiskivuoron ja voittaja imuroi. Toinen kummastuksen aihe on alustan liikkuvat osat. Niitä menee todella paljon, lienevät liian hentoja tuon painoiseen autoon. Volvohan on sitten ihan vahdittava ajettava heti kun jossain alkaa löysää ilmenemään. Meille ei tule toista volvoa, emme osallistu sellaisiin arpajaisiinkaan jossa joku arpa saattaisi voittaa volvon.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  87
  3525
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  14
  1628
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1185