Kepun kannatus syöksyy, kok nousukiidossa!

njobskukkuu

Kokoomuksen kanssa hallituskumppaneille käy aina ohrasesti. Niin kävi demareillekkin. Valitettavasti raha on valtaa, kansan ääni jää surkeaksi piipitykseksi, kun vallanharjalla mammona ratkaisee, se on globaali ilmiö.

11

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tjubiksenior

      Suomihan on eu-n markkinatalouden koelaboratoria. Kärsivällisellä rauhallisella kansalla testataan ahneuden ideologioiden läpimenoa muissa eu-maissa. Ranskan pääministerin avaukset ovat aivan päivänselvä kopio mm. suomen kikysopimuksesta. Ei olisi ikinä onnistunut ranskan avaamana ideana ja tuskin onnistuu nytkää. Sipilä teki totaalisen virhelaskelman ottaessaan liikenne ja viestintäministerin salkun omalle puoluelleen ja kokoomustakin oikeistolaisemmalle Ann Bärnerille. Se huuhkaja on kepun kannatuksen romahduksen pääsyy. Tietysti Sipilän tyhmyyttä tuo valinta, mutta siitä kepu seuraukset kantaa ja kokoomus senkun porskuttaa.

      • Onko_ohi

        Kokosin itselle nämä tidot puoli vuotta sitten, UPI:n kaltaiset instituutit niitä "kartottaa"

        Euroopassa ei enää vallankumousriskejä 15.05.2017:

        JPMorgan: It's Time To Start Shorting Europe Again | Zero Hedge
        http://www.zerohedge.com/news/2017-05-15/jpmorgan-its-time-start-shorting-europe-again

        Lainattu kommentti ZH:sta 20.10.2017:
        http://www.zerohedge.com/news/2017-10-20/europes-secession-problems-arent-going-away
        "Teja's picture
        Teja Redneck Makin-tosh Oct 20, 2017 4:06 AM
        Actually, regarding Europe, the opposite of what the article claims seems to be true. The wave of secessions is almost over. Of course, Belgium/Flanders and Spain/Catalonia/Basque are still open. But the huge waves of secessions, around 1918 and around 1990, are over. What remains, like Hungarians in Romania or Albanians in Macedonia, are mostly irredentist situations - those guys want to reunite with a "Motherland", not founding their own states. On such situations, a STOP sign is a good thing, because they always lead to wars.
        Regarding the two situations above, I wish they would just push through the separations and be done. More urgent issues waiting for Europe.

        The other situations mentioned, like in Italy, are between people with a common language and culture, more or less. There is not much emotional pressure there in most cases. Scotland might be an exception due to historic reasons and the "common language" not really being such. Most of these situations can be defused with more local autonomy, which is a good thing.

        What the article ignores is the Rest of the World, especially former colonies, where there are many local languages and also religious issues seen more emotional than in Europe. Some countries seem to be able to live with these issues, like India, with more diversity than in all of Europe, but for many other Asian and also African countries, this is a bomb ticking and probably exploding in the remainder of the 21st century."

        Negatiivinen g-Käännös:
        "Tejan kuva
        Teja Redneck Makin-tosh 20.10.2017 4:06
        Itse asiassa Eurooppa on päinvastainen kuin mitä artikkeli väittää olevan totta. Seisausten aalto on melkein ohi. Tietenkin Belgia / Flanderi ja Espanja / Katalonia / Basque ovat edelleen avoimia. Mutta suuret aallot aallot, noin 1918 ja noin 1990, ovat ohi. Mitä on jäljellä, kuten unkarilaiset Romaniassa tai albaanit Makedoniassa, ovat enimmäkseen irredentistisiä tilanteita - nämä kaverit haluavat liittyä "isänmaan", ei perustamalla omia valtioitaan. Tällaisissa tilanteissa STOP-merkki on hyvä asia, koska ne johtavat aina sotaan.
        Edellä mainituista kahdesta tilanteesta haluan, että he vain vetäytyisivät erotusten ulkopuolelle ja tekisivät. Kiireellisempiä kysymyksiä odottaa Eurooppaa.

        Muut mainitut tilanteet, kuten Italiassa, ovat ihmisten, joilla on yhteinen kieli ja kulttuuri, enemmän tai vähemmän. Useimmissa tapauksissa ei ole paljon tunnepaineita. Skotlanti saattaa olla poikkeus historiallisista syistä ja "yhteinen kieli" ei todellakaan ole sellainen. Useimmat näistä tilanteista voidaan purkaa enemmän paikallisella itsemääräämisoikeudella, mikä on hyvä asia.

        Mitä artikla sivuuttaa, on muualla maailmassa, etenkin entisissä siirtomaissa, joissa on paljon paikallisia kieliä ja myös uskonnollisia kysymyksiä, jotka ovat tunneeristyneempiä kuin Euroopassa. Jotkut maat näyttävät pystyvän asumaan näihin asioihin, kuten Intiaan, enemmän monimuotoisuutta kuin koko Euroopassa, mutta monien muiden Aasian ja Afrikan maiden kohdalla tämä on pommi, joka todennäköisesti räjähtää 2000-luvun jäljellä."

        Sai vastauksen:

        HenryKissingerZuckerberg's picture
        HenryKissingerZ... Teja Oct 20, 2017 4:13 AM
        ALL acording to plan...nothing to see here, it is just a plan to turn europe into a future race of mongrel (((bolshevik)))-worshippers..
        check also:
        -KALERGI plan (miscegenation into low IQ brown mongrels) / also Hooton plan
        -George Soros leaks on the Merkel plan http://soros.dcleaks.com
        -ESI Merkel Plan Compassion and Control http://journal-neo.org/2016/04/27/how-nato-linked-think-tanks-control-eu...
        -Kalergi/ Charlemagne Prize BEARERS list http://www.karlspreis.de/en/laureates
        -Soros professional rapefugee smuggler operation http://gefira.org/en/2017/07/13/soros-sponsored-immigration-network-in-i...
        http://www.zerohedge.com/news/2016-12-04/something-strange-taking-place-...
        http://www.zerohedge.com/news/2017-02-09/ngo-fleet-bussing-migrants-eu-h...
        http://www.breitbart.com/london/2016/12/17/major-charities-smuggling-gan...
        http://www.breitbart.com/london/2017/03/22/public-anger-growing-at-taxi-...
        http://www.spiegel.de/international/world/migrant-smuggling-business-mea...
        http://www.kas.de/wf/de/37.8066/


    • pohjamutiin

      Kiviniemibudeli koki saman?

    • TuomasToukola

      Mielipiteitten kyselemiset ovat mielipiteitten kyselemisiä ja vasta varsinaisissa vaaleissa voimasuhteet selviävät. Täytyy kyllä myöntää, että Kokoomuksella tilanne vaikuttaa olevan varsin oivallisesti hallinnassa näin näppituntumalla tarkasteltuna. Esim. tuolla soten valinnanvapaudella puolue onnistuu käymään kauppaa omaksi edukseen, vaikka asetelmassa on joustamisen varaa runsaasti. Ja häviäjä on joka tapauksessa omista tavoitteistaan kompromisseja tekemään ja periksi antamaan joutuva Kesksuta puolueena. Noin yleisemminkin homma näkyy olevan Kokoomuksella hallinnassa toisin kuin Keskustalla.

      Pääministerinä Juha Sipilä on osoittautunut lyhyen poliittisen uransa takia kokemattomaksi ja sitä tilannetta vielä huonontaa se, että häneltä puuttuu yhteiskunnallinen koulutustausta. Petteri Orpolla puolestaan on meillä Suomessa valtiovarainministerinä suorastaan poikkeuksellisena ominaisuutena oleva talousosaamisen akateemisen tason opiskelutausta. Lähiaikoina nähdään miten käy eduskunnassa alkoholilain käsittelyssä. Jos Keskustan kansanedustajat Pekka Puskan johdolla torpedoivat sinänsä vähäisen alkoholin tarjonnan vapauttamisen, niin siitä päätöksestä jää Keskustalle semmoien ahdasmielisyyden kiviriippa, että puolue ei siitä kykene enää selviämään vaaleihin mennessä eli kevääseen 2019 ehdittäessä.

    • onhukassa

      Sipilän tekohymy kadonnut..

    • KokoomusRKP

      Mihin unohdit Perussuomalaiset? Kokoomuksen vasemmistoliberaali ja ruotsinmielinen siipi uhkasi hallituskriisillä Halla-ahon valinnan jälkeen. Sipilä raukkamaisesti asettui hallituksen hajottajien puolelle ja potkaisi PS:n ulos Kokoomuksen sijasta.
      Kokoomushan on olut Kataisen ajoista saakka RKP:n apupuolue. Niinpä emäpuolue laittoi bulvaaninsa Kokoomuksesta hajottamaan hallitus, jotta etuilupuolue pääsisi taas nopeasti uudestaan lusimaan hallituksiin.

    • TuomasToukola

      Edesmennyt Urpo Leppänen sanoi, että politiikassa mikään ei ole sattumaa. Hänen näkemyksensä oli ilmeisen perusteltu ainakin siitä arviointikulmasta, että politikassa juonitellaan varsin runsaasti kaikessa hiljaisuudessa taustalla ja julkisuuteen tuodaan sitten tarkoitushakuisesti monenlaista juttua. Nykyisin puhutaan suunnilleen samasta operoinnista vaihtoehtoisten faktojen nimikkeellä. Varsin antoisan arviointivinkkelin tarjoaa myös "pelin politiikan"-nimike.

      Kieltämättä Perussuomalaisten asemassa riittää historian tutkijoilla kartoitusta ja analysointia tämän meneillään olevan vuoden tapahtumista. Kyllä tuo sinun "KokoomusRKP"-kirjoittaja esittämäsi ajatuksen juoksutus herättää tuumiskelun aihetta. Itse näen varsinaisen kannatuskilvoittelun tapahtuvan edelleen Keskustan, SDP:n ja eri leireihin päätyneitten Perussuomalaisten ynnä Sinisen Tulevaisuuden kesken. Vihreitten nousuliitämisen jatkumisen päätyminen alaspäin luisuksi on enemmän kuin todennäköistä. Kokoomus lienee turvassa äänestäjien kostolta omassa taloushuolilta suojatussa kuplassaan.

      • Niin_taitaa_olla

        Varsinkaan nyt ei ole politiikassa mikään sattumaa, koska EU hyötyy siitä , että se voi printata Euroja ja tarjota jatkovirkoja poliittisille pelureille. Kaikki on laskelmoitua, melkein kaikki rakennekorruptotunetia ainakin, ellei rahaa ole käytetty.


    • TuomasToukola

      Mielessä on pyörinyt pari kysymystä jo pitemmän aikaa. Ensinnäkin: Miksi pääministeripuolue Keskusta ei ottanut itselleen oikeusministerin paikkaa, vaikka puoleen omassa eduskuntaryhmässä oli useita juristeja vuoden 2015 vaalien tuloksena? Eikä Sipilän hallitukseen tullut silloin yhtään ainoata juristia ministeriksi ylipäätään. Puute on näkynyt yli kahden vuoden ajan huterana lakien valmisteluna ja ongelmana lakien noudattamisessa, kun hallitus yrittää hallita.

      Toisena kysymyksenä täytyy nostaa esille meneillään olevan sote-hankkeen yhteydessä näköjään toteutuva Suomen sairaalaverkon ankarakätinen harvennus. Erityisesti monien aluesairaaloitten lakkauttaminen aiheuttaa hankalan asetelman meidän terveydenhoitopalveluja tarvitsevaisten tilanteeseen. Lähellä sijainneen varsin kelvollisen sairaalapalvelun tilalle ollaan meitä pakottamassa menemään paljon kauemmaksi keskussairaaloihin. Tästä on jo nyt muodostunut ongelma mm. Kymenlaaksossa, jossa Pohjois-Kymen sairaala, aluesairaala on joutunut alasajon kohteeksi ja Kotkan keskussairaalaan on matkaa 50 kilometriä. Kemissä ollaan puolestaan lakkauttamassa kokonaista keskussairaalaa, koska kaikki halutaan keskittää Rovaniemelle liki sadan kilometrin päähän. Sama ongelma eli jo pitkään toimineitten sairaaloitten tuhoaminen etenee huimaa vauhtia. Tämäkin tilanteen "kehitys" mitä ilmeisimmin tulee näkymään seuraavissa eduskuntavaaleissa. Epäilen, että ainakaan Keskusta ei asetelmasta tulene äänestäjiltä menestystä ja kunniaa saamaan.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      275
      2929
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      76
      1528
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1260
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1190
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1067
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe