Lentistytöt

volleyvertti

Lentislepakot aloitti hyvin sarjan. On sitä varmasti Salojoessa lilluteltu ja tavaraa huuhdeltu ja uiskenneltu kun peli kulkee.

16

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • etumuspullottaa

      Onko uusia perseitä tulut?

    • hyvätpyllistykset

      Mä niin rakastan Mulk-Miinaa, Rewa-Miinaa ja Suihinotto-Miinaa kun ne pyllistelee Kalaverkon edessä.

    • panimossa.oltiin

      Sellaista puhutaan että lentislikat oli kesätöissä Osaamiskeskuksessa Kenoveevan Panimossa. Siellä he rakensivat peruskuntoa joka heillä on nyt suorrastaan pettämätön.

    • Salo_snackbar

      Voitaisko tähän saada jonkun palstalla vaikuttavan Salo-rajakin kommentti siitä, miten muslimit eivät kunnioita naisia?

      • kunnoitusta

        "Eivät kunnioita naisia", se on pötypuhetta! Muslimit kunnioittavat ja ihailevat Kaikkien muijien perrseitä, mutta Lenttispimujen piukkoja perrseitä ihan erityisesti.


      • kunnioitusta

        Juu, kunniottavat suuresti. Joka paikassa, missä naisia vaan liikkuu, nämä miehet ovat osoittamassa kunnioitustaan. Ihan käsinkosketeltavaa on tämä naisten ihailu. Naisten lentis- otteluissakin näitä miehiä näkee, mutta tuskin lentopallon takia, vaan kunnioituksen ;-)


    • wanking

      Millois tulee seuraava lentismatsi, silloin mul kyllä tulee taas kans!

      • Reino-Roiskauttaja

        Ei ole näitä tyttöjä pakolla ympäristöleikattu Iranissa, kun niin liukkaasti peli taas kulkee ja eihän urheilulääkärimme Perwi Pertti edes suosittele ympäristöleikatuille tytöille rajua lentispalloa.
        Ja helvetin vaikeaahan olisi edes lentispalloa nähdä sen hirvikärpäs verkon suojista jos muslimi naiset saisivat pelata lentispalloa - toisaalta olisi hienoa vaihtelua jos musta karvapehko välillä vilahtaisi verkkohypyissä.


    • panimotyö.kannattaa

      Kesätyö panimossa on ollut antoisaa - se on likoilla nyt sellanen persskunto, että jälleen voitamme Suomen mestaruuden ja sitten torilla taputetaan likkojen persseitä.

      • Herkkuperseprofessori

        Jos nämä herkkuperseet pannaan alasti vain perseet näkyvillä riviin, pystyn 500:sadan metrin päästä nimeämään jokaisen herkkuperseen mikä kullekkin kuuluu, Oon eturivissä kattonu kaikki ottelut ja harjaantunut/kuolannu vaimolta salaa kaikki herkut röntken silmilläni kuin Teräsmies.


      • yks.lenttistaktikko

        Me Salolaiset Herrasmiehet annamme SUUREN arvon naiskauneudelle - varsinkin siinä tapauksessa, että se kauneus keskityy likkojen persseeseen. Niin tapahtuu kun Lenttis-pimut pyllistelevät Kalaverkolla.
        Oooh...!
        Jos istumme toisella rivillä, mällit lentävät ekalla rivillä istuvien niskaan, mut jos istumme ekalla rivillä mällit lentävät suoraan kentälle ja vastapuolen pimut liukastuvat.
        Joten: puolet voitoista kuuluu meille Salolaisille herrasmiehille, ilman meitä ja meidän mällejä vastapuolen likat pysyis pystyssä.


      • Suomenhevonena

        Putin katselee suoranalähetyksenä ettei, Rewa Minaa, Suikki Miinaa, Mlk Minaa vaan suomessa kohdella Venäjän isäänmaallisen vastaisesti - eli nosta voitoksi suomen lippua kovin ylösasti, vaan suuntaavat katseensa samalla itäänpäin ja minun (Putinini ) pieneen mulkkuunpäin samalla.

        Vaikka;Putin on niin vanha ja vanhus - nyt se kuitenkin käskee iltaisin 18 kesäisiä nuoria poikia imemään mulkkuunsa.


      • hykieeniakysymys

        Olen kuullut puhuttavan, että Lenttopallo-Liiton mielestä valkoinen perse on paree kun musta perse, koska valkosesta näkee onko perse pyyhitty WC:ssä käydessä.
        Se on: Hykieeniaa.
        Ja jos ei ole Hykieeniaa, Herrasmiehet eivät tule kastomaan matseja ja kaikki seurat jää ilman pääsylipputuloja ja menee Konkkaan.
        Näin siis puhutaan.


      • Yrjöö

        Lentopallossa pallo on vain toisasia, pääasia on peppujen pyörittäminen ja katsojien saattmisexsi kiimaan, olkookin ne sitten miehiä tai naispuolisia katsojia.
        Siis, pysytään asiassa ja keskittykäämme vain pääasiaan, eli pieniin herkkupeppuihin ja aivan sama on pallopelin tulos kumpi voittaa - kunhan peput pyörii.

        Nauttikaamme 18v pienistä pepuista - ne alkaa naimisiinmenon jälkeen kuitenkin isoontumaan ja sen jälkeen puhutaankin seurusteluperseistä jotka kasvavat koko ajan ollakseen 30v kuluttua jo ns.hehtaariperseitä jotka kävellessä pyörivätkin eri tahtiin lantion kanssa.


    • kannustekysymys

      Lenttispimut ja niiden nätit persset esintyvät jällen Salo-hallisa. Jokku Pulkaarian eukot pyllistelee Kalaverkon toisella puolella.
      Lähtekämme KAIKI salolaset herrasmiehet kannustaman Lenttispimut voitton! Paitti jo Puklarian muijilla on nätimpi persse, sit ne ansaitse voiton.

      • Anonyymi

        Nyt on taas salkkarissakin lentistyttöjen kuvat kohallaan, kun äijä menee heti vessaan aamun lehden kanssa ja kun mää kaffepöydässä saan vuorostaan sitä selata, on se niin mällissä justiinsa urheilusivuissa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1631
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1289
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1277
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe