Kannuksen edustaja

SoiteSpeys

Kuka mahtaa edustaa Kannusta Soiten hallitukses???

16

1394

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eikökukaan

      Ja kukaanko ei tiedä???

      • Tietolöytyysoite

        Tuolta soiten sivuilta ne löytyy ja on julkista tietoa.
        Eli valtuusto:
        Kannus: Katri Kykyri (Piia Rautiola)
        Kannus: Pauli Haaponiemi (Pekka Hämäläinen
        Ja hallitus:
        Anja Törmä
        Piia Rautiola


    • Linkkejä
      • Miten.käy

        Kannuksen vuodeosaston petipaikkojen aiotaan vähentää entisestään, 24 paikasta 18:sta. Soiten hallitus käsittelee asiaa ensi maanataina. Suhteessa väestön palvelutarpeeseen toimialuejohtaja Maija Juolan mukaan paikkoja on liikaa.

        Ikääntyneiden henkilöiden toimintakyky kun kuulemma heikkenee nopeasti, jos vuodeosastolla ollaan pidempää kuin vaivan hoidon takia on välttämätöntä. Mitenkähän sen toimintakyvyn käy kun sinne vuodeostolle ei pääse paikkojen vähyyden takia ollenkaan.

        Onko tämän mielipiteen takana ajatus, että Kannuksessa sairaita pidetään liian kauan vuodeosastolla. Voin kyllä kertoa ihan läheisten sairatelun osalta, että kyllä sieltä siirrettiin palvelutaloon tai kotiin heti kun oli mahdollista.
        .
        Kyllä tulee mieleen, että selittelyiden keksimiseen on Soitteessa panostettu paljon.
        Siellä on nyt Kannuksen edustajilla näytön paikka.


      • Mitä-tästä-seuraa

        Niinhän siinä kävi, Soiten hallitus on käsitellyt kolmen vuoden toiminta- ja taloussuunnitelmaa, ja luvassa on paikkojen vähentäminen.
        Kompromissina näkyi olevan, että muutosta viivästytetään niin että Kannuksen terveyskeskuksen vuodepaikat vähenevät aikaisintaan ensi vuoden lokakuusta alkaen. Elikkä peliä ja asian kaunistelua.

        Eiköhän se niin ole, että Kokkola voi asiat päättää enemmistöllään. Nyt tarvittaisiin yhteistyötä Toholammin ja Lestijärven kanssa. Pitääkö kaikkeen suostua?


    • kiinnionjapysyy

      Terveyskeskus lopetetaan 2020. Näin kävi vastaavassa tilanteessa Toholampilla, ensin vähennettiin ja sitten kiinni kokonaan.

    • kepukepukepu

      Käy niin kuin Lampilla. Ensin vähennetään ja sitten lopetetaan. Kannuksen tavoitteena ei ole ole palveluiden säilyttäminen omassa kunnassa. Keskusta on Kannuksessa vallan päällä, mutta vaikenee Kannuksen vuodeosaston petipaikkojen vähentämisestä. Kannuksessa vähennetään petipaikkoja ja viedään potilaita Tunkkariin ja vanhusten ruokakin tuodaan muualta.

      • Kokkolako.päättää

        Lestijärvellä ollaan huolissaan. Ovat lähestyneet tätä Soitea ja ja ihmetelleet miksi oman kunnan vanhuksia sijoitellaan ympäri maakuntaa, vaikka omassa kunnassa olisi tarkoitukseen sopivia tiloja.
        Lestijärven kunnanhallitus oli todennut, että vaikuttaa siltä, että Kannuksen ja Tunkkarinkin vuodeosastoja ajetaan hiljalleen alas ja samalla Kokkolaan rakennetaan uusia vuodepaikkoja. Myös Toholammin kunnanhallitus yhtyi Lestjärven kannanilmaisuun.

        Missä viipyy Kannuksen kannanotto?
        Eiköhän tämä ole koko jokilaakson asia ja olisi kyllä aihetta Kannuksessakin herätä.


    • Kenenetujaajat

      Nykyinen valtuuston valtapuolue ei välitä vaikka kannukseen ei jäisi yhtään palvelua. Kun maakunta hoitaa hommat ja kokouspalkkiot juoksee muulla ei ole väliä

    • sirkkuviini

      Kaupungin päättäjistä valtaosa ollut lähes aina maanviljelijöitä joille yhteiskunta maksaa tukiaisina sama mitä tilallaan tekee. Nämä perityillä tiloilla asuvat helppoon elämään tottuneet, korkeintaan mullikoulun käyneet ihmiset sitten päättävät kaupungin tärkeissä asioissa. Eli ei voi suuria odottaa. Toholampilla edes yritetään ja ollaan yksityistämässä terveydenhuoltoa. Kannuksessa ilmeisesti odotellaan ihmeitä tapahtuvan tai rukoillaan.

    • Mites.meillä

      Toholammin johdossa näkyy olevan jämäkkää porukkaa!

    • Anonyymi

      Kovasti taas uusista valinnoista jälkipuhetta. Eiköhän tuo Pauli osaa hoitaa tuon pestin ja antaa neuvoja tälle toiselle valitulle miten äänestää ja käyttäytyy. Persujen ehdokas oli väärä eihän sinne nyt ketä tahansa voi lähettää tarvitaan kokemusta edes joltain alalta pelkkä diipadaapan puhuminen ei auta. Valtuuston kokouksista useita puheenvuoroja käyttävä mutta ei mitään valmista seuratkaa.

      • Anonyymi

        Siis Pauli osaa hoitaa ?? Tarkoitatko sinä tämän viestiketjun toisessa viestissä mainittua Paulia,että eiköhän osaa hoitaa pestin ??
        Kannatais hieman lukea tarkemmin näitä viestejä ja sisäistää lukemansa. Nimittäin tämä viestiketjun alku ja sen viestikommentit kun ovat vuodelta 2017 !!!
        Haloo oikeeesti !!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis Pauli osaa hoitaa ?? Tarkoitatko sinä tämän viestiketjun toisessa viestissä mainittua Paulia,että eiköhän osaa hoitaa pestin ??
        Kannatais hieman lukea tarkemmin näitä viestejä ja sisäistää lukemansa. Nimittäin tämä viestiketjun alku ja sen viestikommentit kun ovat vuodelta 2017 !!!
        Haloo oikeeesti !!

        Haloo lue edellinen kaupunginvaltuuston kokous pöytäkirja ja katso sieltä ketä valittiin tai jätettiin valitsematta. Samaan vanhaan ketjuun lisätty vain uusia päivitettyjä tietoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haloo lue edellinen kaupunginvaltuuston kokous pöytäkirja ja katso sieltä ketä valittiin tai jätettiin valitsematta. Samaan vanhaan ketjuun lisätty vain uusia päivitettyjä tietoja.

        Eiköhän tämä olis kannattanut kertoa heti jo kommentissasi,tai olisko ollut fiksuinta aloittaa ihan uusi ketju,kun kerta kyse on tämän vuoden asioista.
        Kommentoida nyt neljän vuoden takaiseen ketjuun !!!
        Vielä juttua tarkentamatta kommentoitte. Joka ei politiikkaa seuraa,tai käy lukemassa näitä pöytäkirjoja,ei voi ymmärtää että ketä on valittu. Varsinkin,kun et mitään mainitse alkuperäisessä kommentissasi pöytäkirjoista ja niiden lukemisesta,niin kyllä tämän yhdistää vanhaan tekstiin sillon.


    • Anonyymi

      Persujen omaa sekoilua. Olisivat laittaneet ehdokkaan jolla olisi ollut tietämystä asioista ja kokemusta alalta koska sellaisikin olisi löytynyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      583
      3868
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2749
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1749
    Aihe