En ehkä olekaan hullu vaan...

kylmäkovamaailma

liian kiltti, lempeä ja empaattinen tähän maailmaan. Kohtelias ja kunnioittava. Olisi pitänyt syntyä kusipääksi, 'minä itse'-ihmiseksi ja harrastaa kyynärpää-taktiikkaa, juoruta, haukkua ja puukottaa muita selkään niin olisi voinut pärjätäkin jotenkin.

17

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • qjquujqjqj

      Et ole hullu, olet samanlainen kuin minä. Tai ehkä ollaan kummatkin hulluja, mutta pyydän, koita jaksaa. Saadaan se parempi maailma vielä joskus, ja sua tarvitaan sillon.

    • vieläkylmempi

      Psykiatrit ja mielurit syö tuollaisia elävältä.

    • kylmäkovamaailma

      Tässä on vaan kovaa ristiriitaa mitä en ymmärrä. 'Ole sellainen kuin olet' toitotetaan joka kanavassa, mutta sitten sitä herkkyyttä ei sallita kuitenkaan? Miksi herkät ihmiset on niin psykiatriassa niin vaikea käsite. Enemmin leimataan herkkäihminen sairaaksi kuin kova kusipää joka terrorisoi ihmisiä! Miten paljon on ihmisiä jotka on vaan herkkiä mt-diagnooseilla ja oikeasti sairaat saa vaan mellastaa tässä yhteiskunnassa ja aiheuttaa pahoinvointia kanssaihmisille. Onko täällä alan ihmisiä, voisitteko vähän avata tätä asiaa! Jos täällä maailmassa ei olisi herkkiä ja empaattisia ihmisiä tätä palloa ei enää olisi.

    • Jahesanovathipiksi

      Loimmeko sairaan maailman, vai sairastuttiko maailma meidät, sitä en tiedä. Itse näen ihmisessä kuitenkin valtavan potentiaalin, ja aion taistella sen eteen, vaikka se tarkoittaisi kärsimystä hautaan saakka. Sokeita, mutta saavat kaiken anteeksi, jahka avaavat silmänsä ja ymmärtävät.

      Kasvukipuja lähinnä, lajimme ei ole valmis.

      They called me mad, and I called them mad, and damn them, they outvoted me.

      • Huolestunuthullu

        Juuri näin, sun ajatukset on aika lailla samat kuin mulla. Ihminen on kehityskelpoinen laji. Toivottavasti ihmisyyden rumat puolet alkaa evoluution kuluessa hävitä, ja toivottavasti ihminen ei sitä ennen ehdi tuhota itseään ja maapalloa.

        And they call me mad too, but maybe I´m just sad and worried.


    • vainoajanvastakohta

      Jos sinulla lisäksi on korkea moraali, olisit tyypillinen gang stalking vainon kohde. - Sellaisia ovat ympäri maailman rotuun, kansallisuuteen tai uskontoon katsomatta. Se korkea moraali on ratkaisevan tärkeä ominaisuus.

      • kuin.myös

        En oikein pidä siitä moraali-sanasta, moralisoinnista kun ei ole kysymys. Ehkä vain herkkyydestä, myö muiden kärsimyksille.


      • avuliasmyös

        Moraali tarkoittaa sitä sisäistä normistoa, joka kertoo sinulle, mikä on oikein, mikä väärin. Omatunto on kansanomainen nimitys.

        Olen jatkuvasti tekemisissä ihmisten kanssa, jotka toimivat minua kohtaan niin, etten itse en "ikinä" kohtelisi toista ihmistä niin. Se "moraalini" ei sallisi, eikä sopisi persoonaan muutenkaan.

        Esim. jos minulle tapahtuu jotakin keljua, varotan ja valistan muita, ettei muiden tarvisisi kokea samaa. -Jotkut ihmiset sen sijaan haluavat panna vahingon kiertämään.

        Jos homma jää siihen, että itselle tulee paha olo, kun kuulee/näkee toisen kärsivän, ei siitä kärsivälle mitään hyötyä ole, ellei se johda johonkin toimintaa. -Siitä seuraa vain ns.maailmantuskaa.


      • kuin.myös
        avuliasmyös kirjoitti:

        Moraali tarkoittaa sitä sisäistä normistoa, joka kertoo sinulle, mikä on oikein, mikä väärin. Omatunto on kansanomainen nimitys.

        Olen jatkuvasti tekemisissä ihmisten kanssa, jotka toimivat minua kohtaan niin, etten itse en "ikinä" kohtelisi toista ihmistä niin. Se "moraalini" ei sallisi, eikä sopisi persoonaan muutenkaan.

        Esim. jos minulle tapahtuu jotakin keljua, varotan ja valistan muita, ettei muiden tarvisisi kokea samaa. -Jotkut ihmiset sen sijaan haluavat panna vahingon kiertämään.

        Jos homma jää siihen, että itselle tulee paha olo, kun kuulee/näkee toisen kärsivän, ei siitä kärsivälle mitään hyötyä ole, ellei se johda johonkin toimintaa. -Siitä seuraa vain ns.maailmantuskaa.

        Niin varmaan.


    • Pettynytpotilas

      Näin asia on olen sen kokenut minullekin sanoi lääkäri että kuvittelen ja kirjoitti todistukseen mielen häiriö niinkui olikin sen lääkärin takia, menin toiselle. Sanoi miksi et tullut aikaisemmin niinkuin Kiminkinen sanoi josain kommenteissaan usein vika on sen lääkärin päässä

      • toivossa.hyvä.elää

        Ihanaa että löysit oikean lääkärin! Kunpa minäkin.


    • hullujenhommaa

      minä olin "hullu" kun olin töissä!
      hullujen kapitalismi oravan pyörässä..!! :)
      onnex pääsin pois hullujen hommista...

    • inhimillisyys.takaisin

      Kiltteys, ystävällisyys, kyky empatiaan eli kaikki se, jota ennen pidettiin normaalina, on kokemut kolauksen ja inflaation nykymaailmassa. Kyynärpäätaktikot ja coolia esittävät ihmiset kävelevät normaalien yli voimalla ja enemmistövallalla. Ehkä yhteiskunta nykyään vaatii, että elämässä selviytyäkseen ja eteenpäin päästäkseen pitää omata tietynlaista kylmyyttä ja tallata normaalit jalkoihin oman edun takia.
      Niitä jalkoihin tallaajia alkaa olla enemmistö. Riippuen kuitenkin vähän siitä, missä piireissä kulkee ja elää. Niissä cooleissa piireissä ei herkkä ihminen kauan viihdy.
      Cool voi olla aika cruel.

    • eiollahulluja

      En keksinyt sopivampaakaan ketjua seuraaville ihmettelyille:

      Joku on keksinyt, ettei olekaan yhtä masennusta, vaan 12 erilaista. Niitä pitää hoitaa erilailla. Varmaan 12 eri lääkettä, kaikkia kokeillaan. -Kovasti selitettiin , kuinka aivokemia ja välitysaineitten tilanne on ihan erilainen eri masennuksissa. (Tiedetään, etteivät pysty mitään välittäjäaineita tutkimaan.)

      Jo aikaisemmin ovat tavikset ovat huomanneet,että psykiatria pyrkii diagnostisoimaan kaikki normaalit tunnereaktiot. Menetystä seuraavasta surusta tehtiin masennus ja siitä se on levinnyt muihin normaaleihin elämän tilanteisiin.

      Mediassa on innolla tuotu esille. että sisarukset kannattaa ottaa hoitoon mukaan, esim. hoitoneuvotteluun. Tietävät potilaasta paljon. Voivat kertoa hänen huumoristaan ja tavanomaisista tavoistaan. joita psykiatri voi erehtyä pitämään mielisairauden oireena.

      • kauheaa.mitä.hoitoa

        On todettu että mm. neuroleptit tuhoavat aivoja kun aikaisemmin on kuviteltu että se olisi muka sairaus joka sellaista tekee, katso MOT 23.10.2017!!


        Joskus sisarukset kannattaa ottaa mukaan, joskus ei, riippuen sisaruksista.


      • pahoja.tyyppejä.ovat

        Psykiatrit pitävät mielisairauden oireina vähän kaikkea. ovat väärin asennoituneita, julmia ja väkivaltaisia aivoja tuhoavine lääkkeineen, joita suosivat, vaikuttavampien ja riskittömämpien hoitojen kustannuksella. Valinnanvapaus on potilaalla, pakkohoidossakin, sitä ei voi laillisesti viedä. Eivät paljon laista piittaa jos sen tekevät. Poliisit eivät taida olla vielä kovin perehtyneitä psykiatrien tekemiin rikoksiin, mutta voisivat kyllä olla. Rikosnimike voisi olla esimerkiksi pahoinpitely (lääkkeillä).


    • ArvaaMikäLehti

      Meitä ei toimituksessa kiinnosta vittuakaan mitö joku dille inisee netissä:D

      Kohta tulee superhyviä uutisia eetterriin, muistakkahan käydä klikkailemassa janikan uudet tissikuvat.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2052
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe