Katso tämä.

katsotko.tämän

Tänään Enbuske, Veitola & Salminen showssa on mukana homepakolainen Mari Vesala tukijoukkoineen. Katsotko tämä? Siis maikkarille kello 21-22!

7

153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Homeherkkä

      Kiitos vinkistä.
      Tuli katsottua ja googlattua.
      Mari Vesalan ilmoituksen mukaan hänen kaltaisiaan "homepakolaisia" on maassamme noin 20 000.
      https://www.studio55.fi/tositarina/article/marin-elama-romahti-home-ja-kemikaalisairauksien-takia-outoja-oireita-vaitettiin-kuvitelluiksi/6059122

      Mari Vesala ilmoitti tuossa ohjemassa, että hän on listannut itsellään yli 100 oiretta. Hänellä on todettu homesairaus ja monikemikaaliyliherkkyys. Ei kuitenkaan kertonut mikä homesairaus.

      Maassamme on siis 20 000 "homepakolaista", jotka eivät pysty enää perustamaan kotia tavanomaisiin rakennuksiin. Taustana heillä on joko koti-/ja/ tai kosteusvauriotyöpaikka-altistus. He ovat siis asunnottomia, korkeasti koulutettuja, heillä on myös lapsia, joilla ei ole edellytyksiä normaaliin perhe-elämään. Heistä ei ole löydetty mitään ns. elimellistä vikaa.

      Toimittaja kyseli Mari Vesalan tämänhetkisestä oireilusta.
      Vesala: ”Pahimpia oireita ovat tällä hetkellä ns. anafylaktiset sokit, oksennuskohtaukset ja se paha myrkytystila, jossa mä en enää tiedä kuka mä oon, mä tärisen vaan ja mä en pysty sanomaan mitään. Hirveitä kramppeja suolistossa, hirveitä särkyjä, järjetöntä päänsärkyä, verta vuotaa suusta, verta vuotaa toisesta päästä, ne MYRKYTYSOIREET ovat pahempia kuin homeoireet.”

      Mari Vesala on ollut Maikkarissa töissä. Kun hän ohjelmakuvauksen aikana yritti käydä sisällä, käynti aiheutti hänelle välittömästi neurologisia tärinöitä, orioituminen (ajatuskatkoja) rupesi häviämään ja ”nyt mulla särkee päätä kuin pienellä eläimellä”.

      Ohjelmassa Mari Vesala ei kertonut lukiko hän Maikkarissakäyntiyrityksen aiheuttaman oireilun myrkytys-/ vai homeoireilun joukkoon.

      Ohjelmasta selvisi, että pitkäaikainen kosteusvauriorakennusmikrobialtistus voi vuosien saatossa johtaa elimistön noinkin sekasortoiseen tilaan.
      Pelottavaa.

      Kun Sitran mukaan Suomi on rakentamisen mallimaa, niin heille pitäisi suunnitella asuntoja, joissa elimistö saisia rauhassa toipua. Kun he ovat kodittomia ja vailla toimeentuloa, niin päällähän on jatkuva elimistön stressitila.

    • Lääkäri2

      Katsoiko kukaan tuota ohjelmaa? Oliko Vesala desorientoitunut, tiesikö hän missä on tai kuka on? Oliko hänellä joku avustaja rauhoittelemassa häntä, jos hän ei tiennyt olinpaikkaansa? Osasiko sanoa oman nimensä? Oksenteliko kuinka monta kertaa tuossa, entä oliko tärinä koko kehossa vai vain raajoissa havaittavissa? Entä ihon väri oliko huulet sinertävät, haukkoiko henkeä kuinka pahasti tuossa? Miten kykeni osallistumaan ohjelmaan näiden oireiden kanssa, vietiinkö kesken ohjelman ambulanssilla ensiapuun? Voimakas päänsärky (esim. voimakas migreenikohtaus) aiheuttaa yleensä sen ettei kykene keskittymään muuhun kuin särkyyn, jaksoiko vastailla kysymyksiin muuta kuin yhdellä sanalla, jaksoiko pitää silmiään auki?

      Tulee vaikutelma, että pelottelupuheella on ainakin lasten elämää alettun rajoittaa pahasti. Lastensuojeluilmoitus tarpeen lasten edun vuoksi?

    • ei.koraa.himassahehheh

      Vähättelypuhe samaan kastiin vihapuheen kanssa .

      Oletteko hakenut Lääkäri2 Sainion kanssa oppia Pohjois Koreasta vai missä opetetaan ihmisten terveyden vaarantamista siedättämällä heitä myrkylliseen sisäilmastoon.

      Professori Reijula on ehdottomasti parempi homeasiantuntija lääketieteellisessä mielessä kun Sainio ja Tamara Tuuminen ehdottomasti myös ja hän on vielä parhaimpia, mikrobiologian erikoislääkärinä, toksiinien aiheuttamien sairauksien tuntijoita maassamme.

      MYRKYTYSTEN tuntijana. Lääkäri2 mistä sinulla pelkurina ei ole mitään uskallusta sanoa mitään miten asiat oikeasti ovat.

      Myrkylliset aineet voi tuhota veren valkosoluja, mikä aiheuttaa vastustuskyvyn heikkenemistä ja voi johtaa jopa kuolemaan. Olen kuullut näitäkin juttuja. Eikä ne ole peloitteluja vaan faktaa.

      " Yleisin ongelma rakennuksissa ovat home- ja kosteusvauriot. Nämä ongelmat vaativat vuosittain jopa kymmenien suomalaisten hengen. Reijula arvioi."

      " Tämän jälkeen kaikki kosteus- ja homesairauksiin liittyvät ammattitautitutkimukset siirrettiin Työterveyslaitokselle, jonka rahoittaa mm. vakuutusyhtiöt." Sanoo Tamara Tuuminen kliinisen mikrobiologian erikoislääkäri Helsinki.

      https://www.ilkka.fi/mielipide/yleisöltä/lukijoilta-kenen-vastuulla-homeesta-sairastuneiden-hätä-1.2258988

      Jäljet johtavat siis sylttytehtaalle kuten Markku Sainio tunnustaa. Katsoitko tuon videon missä Sainio antaa rehellisen lausunnon "Työterveyslaitokselle hah, jäljet johtaa sylttytehtaalle" naurua..... ja mielistelijöillä on hauskaa.

      Kukahan äänestää Sainiota sisäilmasirkuksen vuoden pelleksi 2017? Ainesta miehessä on vaikka mihin. Katso Lääkäri2 kohta 40:18, mutta älä ihmeessä ala tuota ilveilyä matkimaan.

      https://www.youtube.com/watch?v=D94i_xxe7NE&t=2463s

      Tuolla videolla yksi dosentti mielistelijöidensä kanssa siis paneelikeskustelussa on lähtenyt heti alkumetreillään aivan väärällä tavalla liikenteeseen. "Mitään ei ole löytynyt," mutta ei kerro onko siellä edes mitään haluttu löytyvän. kuka tilauksen teki ja millä menetelmillä on myrkyllistä sisäilmaa tutkittu. Kosteusmittauksilla ja sisäilmamittauksilla ei myrkyllisyyttä löydetä.

      Joku vääristelijä kuitenkin jo joutuu myöntämään, että myrkytyksiä (Homedesinfiointeja biosideilla) homerakennuksiin ei enään tehdä eikä edes suositella. Varmaan kova isku myrkyttäjille ja vähättelijöille tuollainen totuus. Ainakin heille jotka ovat petollisia homedesinfiointeja tilannut ennen petollisia näytteidenottoja kuten meille.

      Kosteusmittauksilla ja sisäilmamittauksilla ei myrkyllisyyttä löydetä. Ei kyllä edes kuivaa kosteusvauriota mikä on yleensä vaarallisempi toksiinien tuottaja kuin märkä kosteusvaurio. Eikä sisäilmamittauksilla Anderseni keräin löydetä sitä missä vika ja miten korjataan tuossa kusetusta mitä on meilläkin ollut perkeleesti.

      Tuossa Lääkäri2 sinulle lukemista paina kalloon ja lopeta paskan jauhanta joka pitäisi olla kyllä tuomittava vääristelypuhe (kuten vihapuhe) siis siedätyksistä puhuminen terveyden parantajana joka on loppujen lopuksi vaaraksi myrkyllisessä sisäilmastossa terveytensä menttäneille.

      "Tutkimuksen mukaan valkosolut eivät pysty normaalilla tavalla poistamaan amylosiini-yhdistettä. Sen sijaan kehoon jää tulehdustila jopa pitkäksi aikaa.
      Amylosiini-myrkky ei tiettävästi kerry elimistöön. "

      https://www.is.fi/asuminen/art-2000001120471.html?nomobile=2

      Tuo tieto siis samasta paikasta lähtöisin missä professori Kari Reijulakin vaikuttaa tai on joskus vaikuttanut.

      Sanot Lääkäri2 näin " Lisäksi työterveyshuollossa ollessa eivät työntekijät, etenkään työsuojelu ymmärtänyt mikä se työterveyden rooli on. " Tuo on vale koska senhän tietää jokainen. Se rooli on tehdä vakuutusyhtiöille voittoa lakisääteisten pakollisten vakuutusten kustannuksella. Siksikö ajat Sainion kanssa niin perkeleesti siedätyksiä ja omaa soopaa homesairaitten, sisäilmasairaitten ja MCS sairaitten oikeusturvaa polkemalla maanrakoon.
      Kuka teille tästä maksaa?

      Lex Ronkaiselle lisää hommia.

      https://www.suomenuutiset.fi/kansanedustaja-tarttuu-rumaa-harkaa-sarvista-lex-ronkaisella-vakuutuslaakareiden-mielivallan-kimppuun/

    • Myrkyttodellinenvaara

      Katso tämäkin. http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201710132200458188_u0.shtml

      Ei yksin home eikä vielä toksiineita tuttavatkaan homeet tuhoa kenekään terveyttä täysin jos älyää ajoissa lähteä myrkyllisestä sisäilmastosta läppäseen oven ulkopuolelle pysyvästi sieltä missä sisäpuolella vakavia oireita ja tulehduskierre.

      Mutta ympäristömyrkkyjen yhteisvaikutukset. Mitä menee ihon läpi, mitä hengitämme ja mitä kitusiin vetelemme vatsaankin. Kaikki ympäristömyrkyt yhdessä tuhoaa valkosolujamme veressä ja siten terveytemme. Myös jossain vaiheessa Lääkäri2 sinunki terveyden tai jonku läheisesi jos ei myrkkyjen läträämiselle laiteta ehdotonta STOPPIA maailamanlaajuisesti ja myrkyttäjäjiä edesvastuuseen.

      Katso tuoltakin: "Yksi myrkyistä on amylosiini- yhdiste, joka vaikuttaa helposti valkosoluihin."
      https://yle.fi/uutiset/3-8674102

      Lääkäri2 tuo on tutkittua tietoa faktaa.

      Et ole vielä lätkäissy pöytään faktaa ja tutkittua tietoa siedätyksen ylivertaisuudesta. Tuossa kuitenkin faktaa väittämistäsi vastaan: "DNSR perustuu epätietieteellisiin näkemyksiin aivojen toiminnasta eikä menetelmän toimivuudesta ole mitään tieteellistä näyttöä."

    • Lääkäri2

      Et ymmärtänyt mitä Sainio sanoi niistä raja-arvoista. Kuuntelepa uudelleen, kyseessä oli sovittu raja-arvo sille onko sisäilma hyvälaatuista. Ei mikään raja-arvo sille milloin sisäilma on terveydelle haitallista. Sama kuin EU on määrittänyt kuinka paljon suklaan tulee sisältää kaakaota, jotta sitä voidaan sanoa suklaaksi. Ei sekään suklaa joka ei ole riittävän hyvälaatuista jotta sitä voidaan sanoa suklaaksi ole kuitenkaan terveydelle vaarallista. Tai jos on sovittu että hyvälaatuinen makkara sisältää lihaa 80% niin ei huonolaatuinen makkara joka sisältää lihaa ole terveydelle vaarallista. Sovittu raja-arvo sille, että sisäilma on haitallista terveydelle on kuten Sainio sanoi 50-kertainen siihen verrattuna että se on hyvälaatuisen ja huonolaatuisen sisäilman rajalla. Ja sekin arvo on vain sovittu / keksitty, niinkään huonplaatuisen sisäilman ei ole osoitettu sairastuttavan ketään. DNRS-tutkimus on vasta alussa koska tarvittavan herkkiä fMRI-kuvausmenetelmiä ei ole ollut, jotta voitaisiin osoittaa muutokset aivojen hermoverkoissa. Nyt on juuri äskettäin kyetť osoittamaan vastakkaisen menetelmän eli pelottelun haitat nosebokokeissa kuten eilen hesarissa kerrottiin. Pelottelemalla ihmistä téveysvaarasta saadaan aivojen reagointi muuttumaan sellaiseksi että ihmimem saa oirita. Samaten tämä muutos hermostossa minkä pelottelu saa aikaan voidaan todeta fMRI:lla kuvaamalla.

      Kaksoissokkokoetta ei DNRS:n tapauksessa voida tehdä ja osoittaa siten tehoa. Mutta kuten Sainio kertoi on Kanadassa sadat ihmiset parantuneet menetelmällä ympäristöyliherkkyyksistä, on siinä jo jotain näyttöä.

      Eihän sitäkään ole voitu osoittaa että murtunut ranne kannattaa vetää paikoilleen eli luun päät yhteen ja kipsata se, näyttöä asiasta ei ole kun ei kukaan suostu tutkimukseen verrokkiryhmään jonka murtunutta rannetta ei hoideta vetämällä se paikalleen ja kipsaamalla ja toisesaa ryhmässä taas hoidettaisiin ja katsottaisiin 2kk kuluttua kummassa tapauksessa ranne parani paremmin. Silti ne ranteet hoidetaan sen perusteella että kokemus osoittaa että murtunut ranne kannattaa vetää paikoillewn ja kipsata. Vaikka näyttöä asiasta ei ole eokä tutkimuksia jossa osoitettaisiin hoidon hyöť verrattuna hoitamatta jättämiseen. Tai olkapään sijoiltaan menot jne. ei siitäkään ole näỳtöä että sijoiltaan mennỳ olkapää kannattaa vetää paikoilleen takaisin, silti niin hoidetaan.

      Eikä siitäkään ole näyttöä että hypätessä ulos lentokoneesta jää paremmin henkiin kun käyttää laskuvarjoa. Laskuvarjon hyödyllisyydestä ei ole mitään näyttöä, tutkimuksia asiasta ei ole tehty yhtään että verrataan ryhmiä jossa osa hyppää laskuvarjon kanssa ja osa ilman sitä. Siitä on vain tapauksia joissa on todettu laskuvarjolla hypätessä jäävän eloon joissain tapauksissa, mutta oikeaa tilastollista vertailuryhmätutkimusta etenkään kaksoissokkokokeena ei ole. Sen sijaan kymmeniä kaksoissokkokokeita on tehty esim. sen osalta onko sähköallergiaa olemassa vai ei, tulos on että ei ole. Silti jotkut ovat aivan vakuuttuneita siitä että saavat oirwita sähkökentästä ja kun sillä pelotellaan niin savatkin ja asia voidaan todeta aivoja kuvaamallakin.

    • huuhaata.ei.muuta

      "Kaksoissokkokoetta ei DNRS:n tapauksessa voida tehdä ja osoittaa siten tehoa. Mutta kuten Sainio kertoi on Kanadassa sadat ihmiset parantuneet menetelmällä ympäristöyliherkkyyksistä, on siinä jo jotain näyttöä."

      Eihän sulla ole tuosta läpätä mitään näyttöä tänne kehiin. Siihen asti kun tuon väittämäsi todistat niin olette Sainion kanssa pelleporukkaa, huuhajuttujen levittelijöitä ja homesairaiden, sisäilmasairaiden sekä MCS sairaiden terveyden tietoisia ja tahallisia vaarantajia ja pahimmassa tapauksessa terveyden tuhoojia. Jäädään odottelemaan sitä faktaa ja varsinkin niistä Kanadan sadaoista ihmisistä ketä DNRS menetelmä olisi muka parantanut ihan oikeasti autoimmuunisairauksista (huuhaata), Parkinsonin taudista (huuhaata)

      https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/09/10/nakokulma-allergiat-ja-muut-sairaudet-paranevat-aivotreenilla-vaite-huuhaata

      http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00010

      Tulehduksista ym. , verenvuodoista suolistosta, verenvuodoista poskionteloista, verenvuodoista sukuelimistä ym. mitä toksinen sisäilmasto on aiheuttanut Suomessakin jo tuhansille potilaille. Niin ja sekä kymmenillä tuhansille potilaille aiheuttanut tilanteen sellaiseksi, että eivät myrkyllisten kemikaalipäästöjen kaasujen ja höyryjen vuoksi voi asustella / oleskella pitkiä aikoja altistuneena missä vain huonokuntoisessa rakennuksessa.

      Kerro myös Sainion kanssa se mikä oli se "alkusyy" Kanadassa miten se oli tutkittu. Koska sitä "Alkusyytä" Sainio kiertää tahallaan jutuissaan puhuessaan ympäristöyliherkkydestä, ympäristösairaudesta sekä siedätyksistään. Niin ja miten se "alkusyy" oli poistettu ennen Kanadassa aloitettua DNRS hoitoa jokaisen "parantunee" kohdalla.

      Maria Nordinilla ei ole mitää hoitoalan koulutusta vaikka "hoitaa" asiakkaitaan DNRS menetelmällä tai kauppaa tätä huuhaa menetelmää. Kuka vastaa / korvaa jos jotain alkaa menemään päin helevettiä? TTL vai vakuutusyhtiöt? Tai kauppias itse.

      Tässä Suomalainen ihan oikea "ympäristösairas " ota selvää Lääkäri2 montako Kanadassa on näitä samanlaisia tai vastaavia tapauksia niistä sadoista parasntuneista liian kalliin DNSR menetelmän avulla.

      Luehan Lääkäri2 tämä kokonan.

      "Moikka!
      Jäin miettimään, voisiko DNRS:stä olla hyötyä hyperakusian ja misofonian parannuksessa. Olen vasta itse diagnosoinut nämä: en pysty olemaan kotona, kun en siedä yläkerran naapurista kantautuvia ääniä. Äänet voimistuvat muutamien kuukausien saatossa, vaikka aluksi niitä ei juuri kuulu. Muut kuulevat ne hyvin heikkoina (jos ollenkaan), joten äänet eivät todellisuudessa ole tavallisia kerrostaloääniä kovempia. Itsekään en niitä kuullut heti muuton jälkeen, mutta myöhemmin aloin kuulla ne todella häiritsevinä. Täsmälleen samalla tavalla on käynyt kahdessa asunnossa sen jälkeen, kun ongelma alkoi ensimmäisen raskauden aikana reilu vuosi sitten. Todellakin, ongelmani on, että kuulen ääniä – se klassinen vika korvien välissä!"
      https://blogit.kaksplus.fi/kotitalouskriisi/kokemus-yliherkkyyksien-parantamisesta-dnrs-menetelmalla/

      Mulla on tuohon nopeasti toimiva menetelmä ja varmasti auttaa. "Ostaa vaan lähimmästä sekatavarakaupasta KORVATULPAT.

      Teette Sainion kanssa suuren virheen kun sekoitatte nämä tämmöiset " ympäritösairaat" ja "ympäristöyliherkät" niihin ihmisiin jotka ovat saaneet pahan myrkytyksen kosteusvauriorakennusen sisäilman myrkylllisyydestä.


      "Myrkyt on todellinen vaara ."

      Naapurin kolinat ja häiritsevät äänet ei.

      "Tutkimusta nyt myrkyistä ei homeitiöistä."

      https://yle.fi/uutiset/3-8674102

      Leikitte Lääkäri2 totta tosiaan Sainion kanssa erittäin vaarallisilla vesillä sokeasti höntyillen ja välinpitämättömän vastuuntunnottomasti.

      Luuletteko olevanne Jumalasta seuraavia ..... ylöspäin?

      "Terveyden lisäksi hometalollinen menettää usein paljon rahaa, jopa kodin. Asioiden painolasti voi johtaa inhimilliseen tragediaan. Toiminnanjohtaja Rämö tietää tältä vuodelta tapauksia, joissa homelöydöstä seuranneet paineet ovat ajaneet itsemurhiin."

      https://yle.fi/uutiset/3-5904344

      Samoin tämän hetkinen epäpätevä hallitus.
      http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201710132200458188_u0.shtml

      • ympäristömyrkyt.yhessä

        Erittäin hyvä kirjoitus.

        "Maanviljelijät eli nykyiset tukieemelit käyttävät surutta glyfosaattia (mm.roundup) joka kesä viljan tuleennuttamisen jouduttamiseksi. Riippumatta siitä millainen kesä on kyseessä.
        Samoin tekevät myös esim. mansikan viljelijät. Merkitystä ei ole sillä, onko kyseessä rehuvilja tehotuotetulle lihalle vai leipävilja. Kaikissa tapauksissa myrkkyjäämät kerääntyvät ravintoketjussa viimeisenä olevaan käyttäjään, eli ihmiseen. Jäämät kerääntyvät valumavesien kautta myös vesistöihimme, joista saamme sitä elimistöömme kaloista. Glyfosaatti on karmea myrkky, jota valmistaa mahtava yhtiö Monsanto, joka tuli kuuluisaksi jo 60-luvulla valmistamastaan Agent Orage kasvinsuojelumyrkystä jota kylvettiin Vietnamin-sodassa viidakkoon tappamaan Vietnamilaisia. Tänäkin päivänä tuon myrkytyksen seurauksena syntyy vammaisia ja epämuodostuneita lapsia. Käyttäkää ihmiset pelkästään todistetusti luomuviljeltyjä tuotteita. Syöpäsairaat lisääntyvät koko ajan keskuudessamme, olen itsekin yksi heistä."
        http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201710132200458188_u0.shtml


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      360
      4175
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1779
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      63
      1520
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1360
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1306
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1205
    Aihe