raitistuneet julkkikset

ex-raitis3

Viimepäivinä on taas lehdissä ollut juttua raitistuneista julkkiksista. Eräs tunnettu viisikymppinen muusikkokin on lehdessä kertonut lopettaneensa alkoholinkäytön. Raittius saattaa olla ihan hyvä vaihtoehto keski-iän tuollapuolella olevalle miehelle jolla jo viinanhuuruisen nuoruuden myötä on siunaantunut perhe ja lapsiakin.

Tälläiset raitistuneet julkkikset sensijaan ovat nuoremmille miehille vaarallisia esikuvia. Joku nuori hädintuskin täysi-ikäinen saattaa tälläisen raitistuneen kuuluisan muusikon tai muun julkisuuden henkilön innoittamana päättää ettei edes aloita alkoholinkäyttöä. Tälläiset päätökset johtavat sitten traagisiin ihmiskohtaloihin, kun alkoholittoman nuoruuden myötä ajaudutaan sosiaaliseen eristykseen ja ei päästä mukaan parisuhde-elämään. Siinä missä raitistunut entinen juoppo on viisikymppisenä perheenisä, nuoresta asti raittiina ollut mies onkin samassa iässä yksinäinen vanhapoika.

Tälläisissä raitistuneista julkkiksista kertovissa jutuissa olisi hyvä painottaa sitä, että raitistuminen ei ole hyvä vaihtoehto nuorille.

4

167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaljaana

      Hyvä pointti! Useimmat alkoholistit ovat todellakin jo ehtineet tehdä lapsia ja erota siinä iässä kun raittiit vanhatpojat vielä ihmettelevät josko edes kerran saisivat naista.

    • Eiköolekummaa

      Mutta jos kaikki nuoret miehet olisivat raittiita, niin silloin maan hiljaisetkin olisivat samalla viivalla näiden rohkeiden nuorukaisten kanssa. Ja kaikilla olisi mahdollisuus saada naisia.
      Kukaan nuorukaisista ei hyötyisi humalaisen rohkeudesta ja naista saisivat ne jotka ensin ehtisivät pyytää. Sillä kyllä tytöt antavat jos ovat äitiinsä tulleet, ja jos isäänsä niin silloin ne suorastaan pyytävät.

      Ja kun kaikki nuoretmiehet pysyvät raittiina 70-vuotiaiksi, niin sitten voikin jo tehdä "dannyt" eli etsiä itselleen jonkin verran nuoremman morsiamen.

      • f.aktatietoa

        Onko raittius mielstäsi rohkeutta? Typeryyttä se on. Nuoret eivät ilmeisesti käytä nykyään alkoholia niin paljoa kuin ennen mutta tilalle onkin tullut vielä vaarallisemmat aineet, eli huumeet. Tämä on fakta!


    • jonesss67

      päihteet on mielen heikkoutta/sairautta...terve ihminen ei tarvitse minkään sortin päänsotkemis aineita....ja totta olen itse myös absolutisti....suurin paheeni on kahvi mutta sitäkin kohtuudella...toinen paheeni on urheilu mutta sitä tulee harrastettua liikaakin...minäkin jonkin verran join mutten koskaan niin että se olisi elämääni sotkenut ...mutta sitten huomasin etten tarvitse ottaa sitä vähääkään ja nyt olen täysin raitis :) suosittelen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      70
      6850
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4440
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2883
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2121
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1475
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1111
    Aihe