Koira hyökkii toisia koiria päin lenkillä.

Kilttiremmirähjä

Koirani on kuinka kiltti tahabsa, varsinkin muita koiria kohtaan. Mutta lenkillä nähdessään toisen koiran pistää ensin maate ja odottaa siinä minun yrittäessä raahata sitä pois että toinen koira tulee kohdalle. Kun koira on tarpeeksi lähellä se ponkaisee sitä kohti. Ei murise eikä hauku mutta uskon että se vaan haluaa niin innokkaasti tervehtimään. Mitä asialle voisi tehdä? Olen yrittänyt saada koiran huomion muualle mutta edes lempi lelut (koira on enemmän lelujen perään kuin ruuan) eivät tepsi. Harmittaa siksi että a) koirani on vahva eikä ole mukavaa kun se repii käteni irti liitoksistaan ja b) suurikokoinen koira joka hyökkii toisia kohti aiheuttaa varmasti pelkoa muilla vastaantulijoilla. Eikä minun "se on kyllä kiltti" huudot taida siihen paljon auttaa..... Tänäänkin koira ei kuunnellut minua yhtään kun vastaan tuli koiria, mutta heti sisälle tullessaan alistui ihan kun se tietäisi tehneensä väärin (koskaan ennen ei ole näin tehnyt)

8

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hallinnassapysyttävä

      Älä huomioi itse vastaantulijoita mitenkään, älä katso, äläkä pysähtele.Viet vaan sitä koiraasi määrätietoisesti haluaamaasi suuntaan.Ja viekkin päättäväisesti ja vauhdilla.Näytä että sinä määräät, eikä koirasi.Älä päästä sitä muiden luo, kun se sinne riuhtoo, siitä se vaan oppii ettet hallitse sitä.Koirasi taitaa olla nuori, eikä pidä sinua johtajanaan, joten tekee mitä lystää.Eiköhän se tajua, kun olet määrätietoinen, lenkität paljon, ja koulutata samalla.
      Jos voimasi eivät riitä, mites meinaat selvitä talven liukkaista keleistä?
      Jos tuo voimattomuutesi koiran hallinnassa on se ongelma, hakisin sinuna tasoitusta vedoneston apuvälineistä.Olen muutaman kerran ollut itse vatsallani, kun koira liukkaalla nykäisi yllättäen, joten tiedän mistä puhun.Ei minunkaan koira vihainen kellekkään ollut, mutta nuori ja innokas.Silti on epäkohteliasta päästää koira vieraiden luo ilman lupaa, ja vatsallaan perässä raahautuen jokseenkin noloakin, tulipa sekin koettuaXI

      Jos lähellä on koulutuspaikkoja, hakeudu niihin.Mitä nopeammin,sen paremmin ja nopeammin saat koirasi hallintaasi.Se, vedoneston lisänä, auttoi meillä.Koira alkoi kuunnella mitä siltä halutaan.

    • että_sillälailla

      22.9- 17 klo20.59 nm.saremias esitti melkein samanlaisen kysymyksen, joten sieltähän ne vastaukset löytyy, jos löytyy.

      • trolli-inho

        Noitahan on ollut jatkuvasti,”hyökkäysongelma” , ” veto-ongelma” jne. ja usein juuri viikonloppuna.


    • Kilttiremmirähjä

      Saan pidettyä koiran kyllä niin ettei se koskaan pääse sinne mihin vetää, mutta kun se juuri tekee näitä hyökkimis liikkeitä niin ikävältähän se kädessä tuntuu... Nuori koira on kyllä kyseessä, noin vuoden ikäinen. Muuten kyllä tottelevainen mutta minäkin veikkaan että innokkuus vie tässä asiassa vaan voiton. Kun me nimenomaan ollaan yritetty olla huomioimatta niitä muita koiria mutta se ei meinaa onnistua kun tämä jää niin intensiivisesti tuijottamaan heti kun huomaa toisen koiran. Eli se menee siihen että minä raahaan koiran paikalta pois...

      • xooooooxkapala

        "Koirani on kuinka kiltti tahabsa, varsinkin muita koiria kohtaan."
        "...tekee näitä hyökkimis liikkeitä niin ikävältähän se kädessä tuntuu..."
        "Eli se menee siihen että minä raahaan koiran paikalta pois... "

        Silmät auki ja valot päälle vaikka oma koira kyseessä. Kuka on - tai onko ketään? - laumanjohtaja? Miksi tarvitsee leluja/naksuja että johtajaa seurataan?

        "...mutta uskon että se vaan haluaa niin innokkaasti tervehtimään." Miksi kysyt apua täältä kun ei ole mitään tilannetta tai ongelmaa? Anna tervehtiä :D

        Jos joku muu kärsii samasta- sorry - jos jollain muulla on ongelma niin ensimmäisenä testi onko kyse hihnasta, hihnan pitäjästä vai toisesta koirasta.

        Itseä ei kiinnosta tuleeko vastaan norsu, venäläinen tankki, titanic tai Kardashian. Koira on laumassani seuraaja ja seuraa minua ja vain minua. Ei se asema tule karkeilla tai vetoleluilla. Lähinnä kuullostaa auktoriteetin puute & omistajan väärä tulkinta tilanteesta. Koira mahdollisesti kokee että joutuu puollustaan johtajan puutteessa laumaansa. Millään innokkuudella ei tuota selitetä, harmi että iso koira mahd väärässä paikassa.

        Pari isoa ongelma koiraa otin joskus, kerrallaan, ei siinä mitään herkkuja/naksuja jaeta kun laumanjohtajuutta punnitaan. Kun se tuli niin kaikki ongelmat loppui kuin seinään, omistajan seinää ei enää syöty, matoille kustu, sohvan taakse puserrettu sitä mitä lenkillä pidäteltiin 1h.



        "Eikä minun "se on kyllä kiltti" huudot taida siihen paljon auttaa..... " tuo huuto on itselle kuin armeijan käyneille "viheltää" eli hallitsematonta mahdollista tuhoa tulossa .


    • ettätällainentapaus

      Minulla on pieni kääpiö villakoira , se jo nähdessään toisen koiran lähtee hyökkäämään sitä kohti ja rähisee. Jos en ehdi hihnaa kiristää se menee noin metrin päähän toista koiraa juoksee kauemmaksi ja rähisee.
      Joskus on mennyt tai päässyt haistelemaan vastaan tulevaa koiraa.
      Ketään se ei ole purrut, ei ihmisiä, eikä koiria. Eikä sitä ole koira purrut.
      Koirapuistossa se istuu penkillä vieressäni ei suostu lähtemään maahan.
      Toisista koirista se ei tykkää. Jos joku koira lähestyy sitä siis koirapuistossa istuessani, se pyrkii syliini ikään kuin pelkäisi muita koiria.
      Vingahtaa, jos joku koira tulee liian lähelle.
      Ei suostu menemään maahan, vaikka siellä ei muita koiria olisikaan, jos istun itse penkillä.

      • PiikkiParantaa

        Tuollaisia mielenvikaisia elukoita on Suomi täynnä. Puhumattakaan niiden omistajista.


    • yeyuerut

      Sehän on vain leikkisää, että koira hyökkäilee kaikkien päälle ja linkoaa kulkureittinsä täyteen paskaa, kusta, verta ja suolenpätkiä!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe