Tamppoonit lentokoneeseen???

Peloka.s

Huomenna ollaan lähössä lomamatkalle ja menkat alko. Voiko tamppooneja ottaa käsimatkatavaroihin ilman että niitä tarvii siellä läpivalasu-hommassa tarvii mitenkään ottaa erikseen pois sieltä kassista, vaikka siinä onkin se asetin? Entäs siteet? Voihan tamppoonejen kanssa uida meressä?

5

3293

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olin muutamia vuosia sitten lomamatkalla ja matka vei erään kansainvälisen lentokentän kautta. En halua leimata minkään kentän matkustajien lentoturvallisuudesta vastaavia henkilöitä, joten jätän kertomatta mistä kentästä oli kyse.

      Turvatarkastuksessa edelläni meni nuorehko suomalainen nainen. En tuntenut häntä, enkä muutoinkaan matkustanut hänen seurassaan. Kuulin lentokentän tiloissa hänen puhuvan tuttavansa kanssa suomea, joten oletin hänet suomalaiseksi. Hän vaikutti kokeneelta matkailijalta, joten vähän sen vuoksi yritin pysyä hänen perässään. Voisin häneltä sitten kysyä, jos jonkin asian kanssa tulisi epäselvyyksiä.

      Turvatarkastuksessa hän riisui vyönsä, metalliesineensä ja kenkänsä. Käsimatkatavaralaukku meni läpivalaisuhihnalle. Minä en kuullut metallinilmaisimesta mitään ääntä, kun nainen siitä läpi käveli, mutta ilmeisesti virkailija kuuli jotain. Hän halusi tutkia naista tarkemmin kädessään pitämällä ilmaisimella. Nainen katseli virkailijaa hieman turhautuneen näköisenä, mutta suostui mukisematta tarkempaan tutkimukseen. Tutkimusta tekevä virkailija oli harteikas ja etelämaalaisittain tumma mies, jolla oli paksut ja hyvin tuuheat mustat viikset.

      Virkailija asettui naisen kanssa kasvokkain ja alkoi yhdellä kädellä kuljettaa ilmaisinta pitkin hänen vartaloaan. Toisella kädellään suoritti virkailija samanaikaisesti jonkinlaista kopeloivaa kehontarkistusta keskittyen erityisesti naisen rintojen tienoville. Tällöin käsimatkatavarahihnan virkailija huudahti hänelle jotain. Ajattelin, että nyt hänen esimiehensä puuttui tuohon asiattomaan kopelointiin, mutta erehdyin.

      Käsimatkatavaroiden tarkistuspisteellä nostettiin naisen käsilaukku esiin ja sieltä kaivettiin ulos jotain, mikä minusta näytti pumpulipakkaukselta tai joltain sellaiselta. Virkailijat repäisivät paketin auki ja levittelivät sen sisällön tiskille. Saatoin selkeästi nähdä, että pakkaus sisälsi valkeita pitkulaisia pötköjä, jotka olivat kaikki yksittäin muoviin pakattuina. Ajattelin, että huumeitako nainen yritti salakuljettaa? Näin ilmeisesti ajattelivat myös virkailijat, jotka olivat kaikki hyvin tuuheaviiksisiä ja nyt myös hyvin kovaäänisiä. He huusivat kasvot punaisina milloin toisilleen ja milloin naiselle. Lopulta harteikas siirtyi takaisin naisen luokse. Nyt hänen kasvoillaan ei ollut enää samanlainen irvokas hymy kuten aiemmin. Hän yksinkertaisesti tarrasi naisen käsistä kiinni yhdellä kädellään, nosti ne ylös ja työnsi samalla oman ison kouransa naisen housuisin, jotka lököttivät löysinä hänen lanteillaan, koska oli joutunut jättämään vyönsä turvatarkastukseen.

      Harteikas virkailija käpälöi naista aikansa ja veti lopulta kouransa ulos tämän housuista. Nainen tuupertui lattialle häpeästä ja järkytyksestä kirjavan värisenä. Harteikas virkailija ei naisen tuupertumista oikeastaan noteerannut millään tavalla. Hän vain kohotti voitonriemuisen näköisenä juuri naisen housuissa olleen kätensä ja ojensi veriset sormensa muiden virkailijoiden nähtäviksi. Virkailijat tuijottivat miehen verisiä sormia ja alkoivat noloina hokea toisilleen jotain minulle vierasta sanaa. Lopulta harteikas virkailija kohotti naisen ylös lattialta, kehotti häntä keräämään omaisuutensa tiskiltä ja siirtymään eteenpäin. Seuraavaksi oli sitten minun vuoroni ja se menikin ihan sujuvasti ilman mitään ylimääräistä viivytystä.

      • KerroHeti

        Kerro ihmeessä kentän nimi, jotta tiedän välttää seksuaalista väkivaltaa harjottavaa turvatarkastusta !


      • näitäkinon

        Johan melkoisen tarinan "rytmimuna" kehitteli sairaassa päässään.


    • Muikku20

      Ei sitä voi minun mielestänk kieltääkkään että ei voisi ottaa tamponia tai sidettä mukaan!

    • mikaestaa

      Millä perusteella tamponi kiellettäisiin? Se ei ole nestettä eikä huumausainetta tai räjähde.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      233
      3615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      25
      2214
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      89
      1670
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe