Väärinkö äänestetty

uutis.antia

Itävallan johtoon on nousemassa keskusta-oikeistolaisen kansanpuolueen (ÖVP) nuori Sebastian Kurz, joka vastustaa hallitsematonta maahanmuuttoa. Suomessa vihervasemmisto on aina ilkkunut, ettei yhdellä asialla voi puolue menestyä. Halla-aho vastasikin, että kyllä voi, kunhan asia on tarpeeksi hyvä.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005410427.html

31

178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jotain.laitaa

      Kepponen puolue ratsastaa yhdellä asialla vielä rasistisesti.

    • mitenkä.on

      Onkos Itävalta nyt muuttumassa rasistiseksi maaksi ?

      • Ei.mitään.hyvää

        No sieltä lähti Hitlerkin liikkeelle ja loppu tulos on tiedossa.
        Populismi ääriliikkeineen on pahaksi yhteiskunta rauhalle, britanniakin on ongelmissa euun eron takia joka tapahtui populistisella huipuuksella.


      • Missä.Jeesus.luuraa

        Hitler oli reipas ja kunniallinen nuorimies. Harmi, ettei saanut tehtyä ollenkaan sitä, mistä kipapäät häntä syyttää. Olisi maailma paljon parempi, jos olisi kaikki kipapäät kärventänyt sen sijaan, että näitä juudaksia suojeli. Britannian rapparit ja Amerikan fasistit tuhosivat Hitlerin ja satoja tuhansia muita saksalaisia, pääasiassa siviilejä. Eikä näitä rikollisia ole koskaan missään tuomittu!
        Tämä maapallukka on Saatanan vallassa. Täysin!


    • rasismiako

      Kritiikkiä maahanmuuttoa kohtaan voi esittää ilman rasismiakin. Parempihan on ennalta koettaa estää turvapaikkaturistit kuin vuosikausia pyöritellä valituksia oikeusasteissa ja maasta poistaminen on hankalaa, paljon jää paperittomia. Rahaa palaa turhaan, paljon enemmän sillä saisi aikaan pakolaisleirien oloja kohentamalla ja auttamalla todella turvapaikan tarpeessa olevat heikoimmat turvaan. Ja mitä se populismi oikeasti on ?

    • roletaari

      Partakalle pyörisi haudassaan jos olisi näkemässä tätä tilannetta jossa luokkatietoisuus on täysin kateissa eikä yhteiskunta- ja talouspoliittislla oikeisto >< vasemmisto käsitteillä ole mitään merkitystä.
      Perinteinen suurkapitalisti voi, nykymääritelmän mukaan, olla hyvä suvakki = vasemmistolainen ja matu- ja EU kriittinen duunari äärioikeistolainen.

    • Asiaa.seuraava

      Maahanmuutto on asia, joka on keskellämme, eikä se käskystä lopu. Maailma on niin täynnä terrorismia, vääryyttä ja aseiden kalistelua, että kansainvaellus on alkanut ja ihmiset hädässä. On yksioikoista väittää, että tuhannet ihmiset kulkisivat maita ja mantuja paremman leivän toivossa. Kyllä suurin osa jäisi kotiin, jos koti olisi jäljellä.
      Miten maahanmuuttajia vihaavat voivat katsoa uutisia ja ajankohtaisia ohjelmia televisiosta näkemättä sodan tuhoja ja nälänhätää kärsiviä ihmisiä? Millaiset laitteet heillä on?

      Kun meillä on tämä ongelma, ja se on leviämässä kautta maailman, niin olisi ehdottomasti saatava lainsäädäntö ja asetukset kuntoon, että viranomaiset kaikkialla voisivat tehdä työnsä ja huolehtia pakenijoista inhimillisesti ja ihmisarvoa kunnioittaen.
      Jos joukossa on rikollisia, niin voidaan satavarmasti sanoa, että myös vastaanottomaissakin niitä on, mutta rikollisuus on ihan eri asia. Se on hoidettava lain puitteissa sekin. Hädässä olevia perheitä ei saa tuomita rikollisten maahanmuuttajien tekojen mukaan.

      Kuten edelläkin todetaan, kritiikkiä voidaan esittää ilman rasismiakin. Kysymys on laaja, ja siihen pitäisi suhtautua vakavasti eikä tunteella ja vihapuhein.
      Itävallassa on kaksi maahanmuuttovastaista puoluetta, toinen nyt voitti ylivoimaisesti. Jos se ottaa aisaparikseen sen toisen samaa asiaa ajavan puolueen, on mielenkiintoista seurata, miten asiat kehittyvät. Itävalta on johdonmukaisesti kieltäytynyt ottamasta tulijoita. Se on aina ollut sulkeutunut maa, juutalaisetkin ajettiin sujuvasti aikanaan maan rajojen ulkopuolelle, eikä heitä taida siellä paljon olla tänäkään päivänä.
      Hitler oli syntyjään itävaltalainen.

    • asioita.seuraava

      Itävalta ei ole sulkeutunut maa, osaa vaan pitää puoliaan, kun sijaitsee siellä kansainvaellusten keskiössä. Itävalta on osansa matuista hoitanut, kuten Suomikin jopa yli tunnontarkasti. Sillä on alpit , kaipa se on siinä mielessä estänyt jostain suunnasta tunkeutujia. Rajatarkastuksia jatkaa moni muukin maa, kuten Saksa, Tanska, Ruotsi ja Norja. Suomella on yhä ovet ja rajat levällään kenen vaan lampsia tänne. Ja kyllä niitä lampsiikin koko ajan. Eipä ole juutalaisia paljon Suomessakaan, ja mistä tiedät Itävallan tilanteen ?

      Kuten on kaikissa Suomen oikeusasteissa todettu, suurin osa tulee elintason perässä, ei turvapaikan tarpeessa. Nyt on Irakissa ja Syyriassa Isis lähes karkoitettu, eikö voisi alkaa palata vähitellen, siellä tarvitaan jälleenrakentajia.

      • Suuri osa pakolaisista on menettänyt omaisuutensa jo ennen lähtöään kotimaastaan, heille selviytyminen on ollut tärkein motiivi, onko rikollisten välittäjien maalaamat harhakuvat mettä ja hunajaa virtaavista maista heidän vikansa,
        Toisaalta Lapin julistaminen asuinkelpoiseksi alueeksi tapahtui pari vuotta saksalaisten poistuttua, Nykyaikaisen, siviiliasutuksen keskellä taoahtuva sodankäynti on totaalista. Ensin on raivattava miinoitukset ja räjähtämättömät ammukset. Alueilta puuttuu sähkö, vesiverkosto, taloissa sortumisvaara, Sairaanhoito on aloitettava alusta ynnä muuta ruuasta puhumattakaan.
        Jälleenrakentamisen alkupäässä on paljon sellaista, jota maapaossa ollut ei pysty tekemään.

        Itävallasta vain tämä; uusissa puolueissa ovat ensivuodet kriittisiä. Eihän persut ja sinisetkään pysty järkevään yhteistyöhön. Valtataistelut eivät ole poissuljettuja,


      • Asiaa.seuraava

        Ennen sotaa ja Hitleriä Itävallassa oli n. 250 000 juutalaista, joihin kohdistettiin vainot heti Saksaan yhdistymisen j'lkeen. Heille annettiin kyllä lupa poistua maasta sen jälkeen kun heiltä oli takavarikoitu omaisuus, mutta huonosti heille kävi. Sotien jälkeen juutalaisten määrä on n. 15 000.
        Netistä tarkistin.


      • Asiaa.seuraava kirjoitti:

        Ennen sotaa ja Hitleriä Itävallassa oli n. 250 000 juutalaista, joihin kohdistettiin vainot heti Saksaan yhdistymisen j'lkeen. Heille annettiin kyllä lupa poistua maasta sen jälkeen kun heiltä oli takavarikoitu omaisuus, mutta huonosti heille kävi. Sotien jälkeen juutalaisten määrä on n. 15 000.
        Netistä tarkistin.

        Tarkoittanet mainitsemiasi saksa-itävaltajuutalaisia. Toki muualla asui huomattavasti enemmän juutalaisia,


      • Nurenberghoax

        Niin. Ennen sotaa Saksassakin oli 5 miljoonaa juutalaista, joista Hitler tapatti 6 miljoonaa joten jäljelle jäi vain 7 miljoonaa juutalaista. Tämän todistaa Mossad, CIA, MI5, MI6 ja Suomen kulttuurimarksistit joten sen on pakko olla totta. Ihan Stupidon matematiikallakin!


    • onko.näin

      Ruorikoski taitaa olla uudesti syntynyt fundsija .

    • Otettava.huomioon

      Suomi on arvoltaan erillainen kuin itävalta

    • mitenniiinn

      Miten niin arvoltaan erilainen ?

      • Haitanneeko

        Jos itävallassa on enemmän persuja.


    • Itsesuojelua

      Kyllä se persuarvo leviää jaikkualla, itsesuojeluvaisto alkaa pelata.

    • soitellen

      Outoa ja kummallista, jos Suomi on ainoa maa, jossa rajat pidetään edelleen auki!
      Kyllä oman maan kansalaisiakin tulisi puolustaa, sota-aikana miehet lähti itärajalle aseiden kanssa turvaamaan oman maan rajoja.
      Nyt nämä uhraukset heitetään rikkana tunkiolle, tällä menolla!
      Onko meidän päättäjät tyhmiä?

      • Väitteesi.on.perusteeton

        Miten niin ainoa maa jossa rajat auki ?
        Meillä tunnetusti hyvä armeija puolustamaan rajoja eikä päättäjämme ole tyhmiä jos olisivat silloi kansa olisi tyhmä joka valitsi heidät.


      • auki.on
        Väitteesi.on.perusteeton kirjoitti:

        Miten niin ainoa maa jossa rajat auki ?
        Meillä tunnetusti hyvä armeija puolustamaan rajoja eikä päättäjämme ole tyhmiä jos olisivat silloi kansa olisi tyhmä joka valitsi heidät.

        Armeija ei ole rajoilla vaan rajavartiosto. Silloin kun Venäjältä alkoi virrata turvapaikanhakijoita pohjoisen kautta, rajavartijat ystävällisesti kantoi näiden kasseja. Torniosta saa tulla ihan ilman mitään tarkastuksia, ja niin niitä tuleekin jatkuvasti.


      • Mieti.tarkemmin
        auki.on kirjoitti:

        Armeija ei ole rajoilla vaan rajavartiosto. Silloin kun Venäjältä alkoi virrata turvapaikanhakijoita pohjoisen kautta, rajavartijat ystävällisesti kantoi näiden kasseja. Torniosta saa tulla ihan ilman mitään tarkastuksia, ja niin niitä tuleekin jatkuvasti.

        Mitä rajavartioiden olisi pitänyt tehdä, sulkea raja, pakolaiset vyöryivä eurooppaan niin tulivat tännenne asti ilman esteitä no olkoon mitäpä tuota selittämään.


      • Raajat.auki

        Mietipä itse, miksi joissakin maissa on rajavartiosto ja miksi Suomessa ei ole!


    • Tarkemmat.ohjeet

      Tarkoitatko, että meidän tulisi toimia kuin Itävalta juutalaisia kohtaan 30-luvulla? Kaikki ulos maasta, joilla ei ole aito sumalainen perimä kolmessa polvessa.

      • gfbvhf

        Itävalta oli silloin osa sosialistista Natsi-Saksaa.


      • Oikaisu
        gfbvhf kirjoitti:

        Itävalta oli silloin osa sosialistista Natsi-Saksaa.

        Ei sosialistista, vaan päin vastoin kansallissosialistista.


      • Nyssekuski
        Oikaisu kirjoitti:

        Ei sosialistista, vaan päin vastoin kansallissosialistista.

        Niin, eihän linja-autokaan ole auto, koska siinä on etuliite linja.


    • Asiajärjestys

      Joo, ihan samantekevää, esim. kristillisdemokraatit ja sosiaalidemokraatit. Samaa joukkiota.

      • Eri.puolueita

        Millä tavalla.


      • Asiajärjestys
        Eri.puolueita kirjoitti:

        Millä tavalla.

        Vastaus Nyssekuskille.


    • gfbvhf

      @oikaisu

      Neukku-Venäjä on tehnyt vahvasti töitä saadakseen Natsi-Saksan näyttämään äärioikeistolaiselta ja onnistunutkin hyvin harhauttamaan maailmaa. Mm. nimittää saksalaisia fasisteiksi häivyttääkseen kansallisSOSIALISTI -sanan ja yhteyden neukkusosialismiin.
      Fasisteja oli vain Italiassa eikä neukkuarmeija ole koskaan taistellut italialaisia vastaan.

      Sille on myös kiusallista, kun paljastui, että kaksi sosialistivaltiota yhdessä sopi, suunnitteli ja aloitti 2. maailmansodan. Saksa ja Neukku.
      Tosin Josif harhautti Aatua ja viivytti 2 viikkoa hyökkäystä Puolaan saadakseen maailmalla Saksan näyttämään aloittajalta. Se voi olla yksi syy miksi Aatu raivoisasti hyökkäsi Neukkuun vaikka kenraalit varoittivat itsemurhasta.

      Natsien puolueohjelmaa on todella vaikea pitää äärioikeistolaisena:

      - työllisyyden puolustaminen,
      - yritysvoittojen jako työntekijöille,
      - pääomatulojen lakkauttaminen,
      - kuolemantuomio keinottelijoille ja koroillaeläjille,
      - trustien ja suurkauppojen sosialisoiminen,
      - eläkejärjestelmän laajentaminen,
      - yhtäläisen koulutuksen tarjoaminen köyhimmillekin,
      - lapsityön kielto ja
      - pääoman herruuden lakkauttaminen

      • Ilman.kipaa

        Tämän totuudenhan siionistisaatanamme haluavat unohtaa ja kieltää kokonaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2753
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2340
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1854
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1731
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1725
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1656
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe