Miedät petettiin !

äänenivarastivat

Persut hylkäsmeidät mutta mandaatti kelpas, petoksella ja meni uuvatteihin ! Sairaita on meidän entiset persu valtuutetut, kusettivat ja nauravat meille äänestäneille !

30

412

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Muistakaanuovalehtelijat

      Radiossa oli kaks kettua. Yrittivät väittää jotta ei ole varmoja kumpaan kuuluvat. VALEHTELEVAT. Kun alkaa uuvatiksi tekee tietoisen valinnnan !

    • iefogcvuhde

      Aloittajalle tiedoksi että kyllä se siitä lutviutuu kun menet ja äänestät uudestaan perussuomalaisia!

    • PersuIi
    • Köyhtyvä

      Sen verran, mitä ymmärsin ensi ´vuuen budjetista, niin nykyhallitus taitaa käydä enemmänkin köyhän kukkarolla rikkaampien hyväksi.

    • Joten-eiköhän-jatketa

      "Persut hylkäsmeidät mutta mandaatti kelpas, petoksella ja meni uuvatteihin ! Sairaita on meidän entiset persu valtuutetut, kusettivat ja nauravat meille äänestäneille !"

      Veikko Vennamo sanoi, että Timo Soini on vaarallinen mies, sen vuoksi Vennamo ei valitsi kai Lemströmmin puoluesihteeriksi eikä Soinia. Olen funtsannut tätä jo kauan, funtsannut ja miettinyt. Ja olen tullut siihen tulokseen. Vennamoa hirvitti se, että Soini otti puolueeseen kaikki. jotka halusivat vaikuttaa ja ajaa maan asioitaan eduskunnassa.
      Ja lopulta kävikin niin kuin kävi. Vennamon aloittama puolue kaapattiin jo toisen kerran. Ideologia ristiriidat nyt olivat liiankin syvät. Viha Suomen pientalopoikien puolueen ja nyt sen hajotti P -S puolueen tosin Presidentin painotuksesta.
      Pressa halusi vanhojen puolue eliitien kanssa perus-suomalaist ulos hallituksesta ja lopulta eduskunnasta.

      • Emme-lannistu

        Ja kukas tuosta sitten hyötyi. No ennen kaikkea kokoomus, keskustapuolue, vihreiden Touko Aallon homoutta edistävä puolue ja RKP jotka ajavat paljolti samoja asioita vihreiden kanssa. Pakkoruotsi intoilijat haluavat vain lisää pakolaisia ruotsinkielisille alueille, ettei vain ruotsinkielinen kunta muuttuisi kaksikieliseksi.
        Joten seisotaan PS-puolueessa.


      • isänmaan-puolesta

      • tuutituuti

        Siniseksi muuttuivat Perussuomalaiset, vain lujempi luottavaiset jäivät paikoilleen. Siniset ratsastivat Perussuomalaisten rinnalla, loikkareiksi muuttuivat, kun saivat pitää ministereiden paikat. Heitähän ei ole äänestetty kansanedustajiksi lainkaan. Kohta muuttvat taas muotoaan Kepuun tai Kokoomukseen.


    • Iuottamusmies

      Loikkasihan se yksi sävientaipaleen pyöreä emäntäkin demareista kepulaisiin?

      • Minakids

        Luulin äänestäneeni hylätyn kansan puolesta, mutta ääni lipsahtikin keskusta-oikeistolle, kuten Uuvattien Sampo linjasi.


      • Auttaako-tämä
        Minakids kirjoitti:

        Luulin äänestäneeni hylätyn kansan puolesta, mutta ääni lipsahtikin keskusta-oikeistolle, kuten Uuvattien Sampo linjasi.

        Kun Presidentti Niinistö ja Orpo yhdessä Sipilän ja Timo Soinin kanssa hajoittivat PS-puolueen. Niin nyt vain tuntuu siltä että hallitus yhteistyöllä Sipilän hallitus menetti Aabrahamin ja Iisakin ja Jaakobin Jumalan siunauksen. Joten tuo rökäletappio olisa kuulunut tasapuolisesti myös Kokoomuksen osaksi, Siniset saivat pahiten tuntea tuon petollisen toiminnan kun heistä yksikään ei saanut kannatusta.
        Se oli Jumalallinen tuomio kaikille osapuolille. Ylistys Jumalalle!
        Lisään tähän vielä sen että Jumalan sormi esti myös entisen lut. kirkon apulaispiispa Ilkka Kantolan valinnan eduskuntaan.
        Samoin voitais sanoa ettei edes kymen vaalipiirin ykkös edustaja Smed päässyt eduskuntaan koska Kymen edellinenkin edustaja Palmin tavoin eivät mielestäni ajaneet Kristillisiä arvoja vaan luterilaisia arvoja Ilkka Kantolan tavoin joten , he joutivatkin pois.


    • Totuuson

      Yksinkertaista kansanosaa on helppo jymäyttää.

      • Paitsi_että

        Yksinkertaisten määrä on ratkaisevasti vähentynyt. Persut ovat katoamassa kartalta, uudet kannatuslukemat puhuvat lahjomatonta kieltä ja nämä ns. siniset eivät koskaan kartalle pääsekään.


      • Valehtelit-taas

        Sinisillä on katkennut kannatin, tippuneet 1,1 %:in ja Persut nousseet 8,4 %:in


      • tuutituutipas
        Paitsi_että kirjoitti:

        Yksinkertaisten määrä on ratkaisevasti vähentynyt. Persut ovat katoamassa kartalta, uudet kannatuslukemat puhuvat lahjomatonta kieltä ja nämä ns. siniset eivät koskaan kartalle pääsekään.

        eivät pääsekään. Urkin sanonta on kohta totta, "Kepua ja Kokoomusta ei saa päästää samaan hallitukseen, se on kansan tuho".


      • Jatketaan-taistelua
        tuutituutipas kirjoitti:

        eivät pääsekään. Urkin sanonta on kohta totta, "Kepua ja Kokoomusta ei saa päästää samaan hallitukseen, se on kansan tuho".

        "Urkin sanonta on kohta totta,
        "Kepua
        ja Kokoomusta ei saa päästää samaan hallitukseen,
        se on kansan tuho".
        Muistutan vain että Suomen Talous ei olisi nousukiidossa ilman Persuja.
        Tämän sai aikaan yhtenäinen PS puolue.
        Turhaan kokoomuksen orpo ja sipilä röyhistelevät.
        Päät pystyyn Perus-Suomalaiset- Te veitte Suomen lamasta nousuun.
        Tästä on hyvä jatkaa.


    • Tosiveitikka

      Vaaleissa pitää käydä äänestämässä, ei persu jaksa käydä uurnilla.Kuuntelevat vaan kansanradiota ja naukuvat susista ja matuista.

    • äänestä-viisaasti

      turhaan te persuja syytätte syylliset löytyvät vallan muualla, lue vaikka tämä juttu niin huomaat kyllä:
      Koiviston konklaavi
      Tervetuloa kotisivulleni!

      Tulen kokoamaan tälle sivulle dokumentit niinsanotusta Koiviston konklaavista, jolla oli 1990-luvun laman ja pankkikriisin hoidossa katastrofaaliset seuraukset; "Pankit voittavat aina".

      Mutta ei tässä kaikki. Kyse on vielä merkittävämmästä asiasta. Konklaavissaan presidentti Koivisto asettautui Hallitusmuodon 2 §:ää rikkoen Suomen tuomioistuinlaitoksen yläpuolelle.

      Tässä on todiste HM 2:n rikkomisesta eli Korkeimman oikeuden riippumattomuuden hävittämisestä:









      Kysymys on valtiopetoksesta, rikoksesta, joka ei vanhene.

      Taustaksi mainittakoon, että presidentti Koivisto järjesti 1990-luvun laman tarkoituksella, jotta sai EY-mukautettua Suomen perustuslain etukäteen EY:n vaatimusten mukaiseksi, vieläpä ilman, että kansanedustajat edes ymmärsivät, mitä oli tapahtumassa.

      Ensimmäinen viite asiaan Suomen Pankin pääjohtaja Rolf Kullbergin haastattelu Länsi-Savo-lehdelle 3.11.1988:

      ”Kysyntä Suomessa on pakotettava alas ja tarpeen niin vaatiessa se on tehtävä luomalla Suomeen keinotekoinen taantuma, ja taantuman on oltava melko syvä.”


      Mainittakoon, että Suomen valtiosäännön mukauttaminen (määrävähemmistösäädösten purku eli enemmistöparlamentarismiin siirtyminen) ja Hallitusmuodon 2 pykälään liittyvä vallan kolmijako oli konklaavissa mukana olleiden juristien puheenaiheena.

      Kalevi Sorsa kirjoittaa EY:n vaatimista perustuslain muutoksista (mm. enemmistöparlamentarismiin siirtyminen eli määrävähemmistösäädösten purku) kirjassa UUSI TSENÄISYYS, 1992, sivulla 53:

      ”Viime vuosien uudistushankkeet, erityisesti siirtyminen enemmistöparlamentarismiin, harkittavina olevat sosiaaliset ja sivistykselliset kansalaisoikeudet, ovat niin radikaaleja uudistuksia, että niiden toteuduttua on tarpeen hankkia kokemuksia uudistusten toimivuudesta - samalla kun hallitusmuotoon tehdään Euroopan integraation vaatimat muutokset. ”


      Hyvä kysymys on: Minkälaisia muutoksia EY vaati tehtäväksi Hallitusmuotoon?

      Koivisto itse tunnustaa valtiosäännön uudistamisensa muistelmissaan Kaksi kautta, 1994, sivulla 436:

      ”Vuoden 1994 valtiopäivien avajaisissa 8. helmikuuta tarkastelin päättymässä olleiden kahden toimikauden aikana valtiosääntökysymyksissä tehtyä uudistustyötä. Tullessani valituksi presidentin tehtävään olin ilmoittanut pyrkiväni kehittämään valtiosääntömme parlamentaarisia piirteitä. Tämä olikin toteutunut.”


      Kullbergin etukäteen kertomasta taantumasta tuli kuitenkin liian syvä. Valtiotalous oli kuralla, kuten Koivisto toivoi voidakseen mukauttaa Suomen valtiosäännön EY:n vaatimusten mukaiseksi.

      Valtiosäännön EY-mukauttaminen on ihan oma raportointiaiheensa.

      Palaan konklaavin taustastaan.

      Lainojen vakuuksien arvo laski. Suomen Pankki vaati pankkeja kirjaamaan kiinteistömassaa alas 30 %. Suomen pankkien vakavaraisuus ei täyttänyt joulukuussa 1989 päivätyn EY-direktiivin mukaista BIS 8 %:n vakavaraisuutta. Suomen pankkien vakavaraisuus tutkittiin myös EY:n taholta. Niinpä ETA-sopimuksen liitteisiin oli kirjoitettu Suomea koskeva määräys pankkien vakavaraisuuden nostamiseksi 8 %:n tasolle 1.1.1995 mennessä.

      Suomen pankit eivät siis täyttäneet vuonna 1989 EY-säädöstöön kirjoitettuja euro-kriteereitä, joten pankkien taseet oli laitettava euro- ja EY-kuntoon ryöstämällä pankkien laina-asiakkaiden ja takaajien omaisuudet.

      Mainittakoon, että yhtenä ongelmana oli Suomen Pankin haltuunottama SKOP ja SKOP:n mukana tulleen sotateollisuutta harjoittavan Tampellan vastuut ja pelastaminen konkurssilta. SKOP ja Tampella ovat konklaaviin liittyvä oma raportointiaiheensa, joten pysytellään varsinaisessa konklaavin taustassa.

      Suomen Pankkiin perustettiin keväällä 1991 huippusalainen "Rohto"-ryhmä, jonka tehtävä oli ratkaista pankkien vakavaraisuusongelma.

      Pankkien vakavaraisuuden nostamiskeinoja pohtimaan perustettiin tammikuussa 1992 myös ryhmä, jonka puheenjohtajana oli Suomen Pankin johtokuntaan nimitetty Sirkka Hämäläinen.

      Keinot pankkien vakavaraisuuden nostamiseksi esiteltiin 18.3.1992. Suomen Pankki lähetti samana päivänä pankeille kirjeen toimenpiteiden käyttöönottamisesta 1.5.1992 alkaen. EY:n määräämä Suomen pankkien vakavaraisuuden nostamisaika umpeutui 31.12.1994. Asialla oli siis kiire ja kaikki konstit piti ottaa käyttöön. Yhtenä keinona kirjeessä mainittiin, että pankilla oli mahdollisuus yksipuolisesti nostaa korkoa.

      Presidentti Koivisto päätti järjestää oikeuspoliittisen seminaarin Presidentin Linnassa ohjeistaakseen tuomioistuinlaitosta mahdollisissa oikeudenkäynneissä.

      Sitaatti presidentti Koiviston konklaavitilaisuuden avauspuheenvuorosta:

      "Maaliskuun alun tilaisuudessa keskustelu päätyi vallan toiseksi, mitä minäkin alkuun hahmottelin. Se päätyi keskusteluun luottolamasta ja pankkien umpikujatilanteesta. Totesin sitten, että nyt olette tuoneet eteen sellaisen kysymyksen, jonka ohi en voi mennä kysymyksiin reagoimatta. Sen jälkeen syntyi Sirkka Hämälä

    • tuutituuti

      Niin tekivät mutta., ovat sinisiä kateudesta.

    • poispois

      niin tekivät, ovat kateudesta sinisiä.

    • mitenlietämäkin

      Ovatko siis PerusSuomalaisia sittenkään, kun ovat uuvatteja?
      Kuka siis petti sittenkään?
      Tuo sinisten juttu oli aika mauton, mutta halusivat pitää hillotolpat.
      Sinänsä hyvä juttu ja saatiin vähän siivottua PS puoluetta.
      PS on liian realistinen puolue utopiassa eläville, että se jopa pelottaa näitä.
      Ymmärrän itse tämän tapahtumasarjan. Jopa "piäminister" lenteli hermostuneena lentokoneella ympäriinsä asioiden johdosta. Ehkä yläilmoissa lentely auttaa ajattelemaan vapautuneemmin asioita. Sininen uuvatti jengi pelasti hallituksen hajoamisen.
      Muutenhan olisi pitänyt pysyä hallitusohjelmassa. Nyt ei tarvii.
      Teatteri pyörii ja uusia juonteita odotellaan näytöksiin.
      PS taitaa vaan olla liian suomalaisten puolue, että pelkäävät näytösten loppumisen puolesta ... ja jatkavat näytelmiään.

    • kuka-on-tuo-ketku

      PS:ten kanssa hallitus vastuussa olevat puolueet presidentin johdolla pettivät persut. Turhaa syyttää Soinia ja sinistä puoluetta. Perussuomalaisten ansiosta maamme talous on saatu nousemaan, mutta nyt vaan näyttää siltä, että talouden alamäki on jo alkanut kun Sipilä ja orpo väittävät, että talouden nousun on vain heidän ansiota. Ja galluppien mukaan näyttää siltä että Suomen talouden nousukausi on jo menetetty, koska seuraavaan hallituksesta tulee demarivetoinen rappio hallitus. Yhdessä kepun, rkp, vihreiden ja vasemmistoliiton kanssa.

    • Meillä-on-siihen-oikeus

      Päät pystyyn ja jytkäytetään uudelleen

    • anteeksi-vain

      Katselin Antti Rinteen vaalitenttiä ja silloin selvisi ketä minä äänestän Ja minä äänestän PS puolueen ehdokasta uhallakin se on ainut vaihtoehto
      Ovat ainakin "miehiä" eikä "märehteleviä lehmiä".

    • pysytään-asiassa

      Katsoin myös "kokkoomuksen" Orvon tentin ja siinä tentissä orpo otti kaiken kunnian talouden noususta KOP:n tuomalla talous osaamisen ansioksi.
      Vaikka koko kansa muistaa kuinka orpo ja Niinistö toimi kun PS-puolue valitsi uuden puheenjohtajan ja Ps-puolueesta oli heti päästävä irti. Kävin ennen sitä kuuntelemassa Halla-Ahoa ja kysyin häneltä miksi hän jäi pois perustuslakivaliokunnan virasta?
      Ja hän sanoi, että ellei hän olisi eronnut niin he olisivat erottaneet.
      Joten eiköhän yritetä uudelleen.

    • Mieti-ja-äänestä

      Kepun ehdokas lähetti kortin: ja sanoo varmistetaan hyvät ja toimivat peruspalvelut kaikenikäisille.
      panostetaan ketterään liikenneverkostoon.

      Rohkea kehitys vaatii uudet kasvot.
      Kestävää päätöksentekoa on tehtävä tänään, rakkaudesta huomiseen!

      No Sipilä ja Orpo hukkasivat erinomaisen mahdollisuuden.
      Orpo halusi herra kaistan Kokoomuksen kannattajille - vedoten laajaan valinnanvapauteen ja mahdollisen kalliisiin hoitoihin mahdollisuuden valtion laskuun.

      Ja Sipilä vaatimus tehdä samalla Suomeen uuden maakunta himmelin verotus oikeuksineen.

    • nytkohtuutta

      Perussuomalaiset on joka tapauksessa ainoa puole, joka ajaa Suomen ja suomalaisten asiaa, ei suinkaan nykyisen ei toivotun-haittamaahanmuuton asiaa. Siis tarveharkintainen työperäinen itsenäinen siirtolaisuus on hyväksi, ja silloinkin työlupa on jo taskussa.

      • pässinpäät

        Hahhah! Juuri noin juuri noin, vaalien alla silmät suurena kannatetaan persilja mutta kun vaalit on ohi ja tulee arki ja politiikassa tapahtuu min sitten itketöän että "Persut petti meidät äänestäjät"..
        Aikuisten oikeesti..ihmiskunta on tutkimusten mukaan tyhmenemässä, tyhmeneminen alkanut -90 luvulla ja nyt tuli taas yksi todiste siitä...uskoa pitää titkimusta..eli äänestäkäähän taas persuja, kyllä se siitä taas ilo itkuksi muuttuu.


    • Mulligaattori

      Kannattaa äänestää persuja joo, keskisuomessakin persujen riveistä loikannut kolme ehdokasta keskustan riveihin jippii sellaisia on takinkääntäjäpersut! Huithapeleita

    • Päät-pystyyn-vaan

      Eiköhän vain nuo loikkarit olleet sinisiä.
      Jos nyt gallupit edes jossain määrin toteutuvat, niin juuri ne, jotka hajoittivat PS-puolueen saavat kokea koko kansan tuomion.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe