Onko hyttysia????

perloos1

Menemme Vietnamille. Onko hyttyset ongelma??? Kiitos.

13

1681

Vastaukset

 • Olemme olleet Saigonissa,HoiAnissa sekä NhaTrangissa. Hoi Anissa vaimolla muutama paukama mutta minulla ei mitään. Muualla ei mitään ja paukamat eivät olleet kuin täälläkin sääsken puremat, Suomen sääsket huomattavasti suurempi riesa, Sadekaudesta en tiedä mutta Tammi-Helmikuussa ei mitään ongelmaa.

 • On ihan helvetisti hyttysiä olin vietnamin sodassa , siel oli paljo hyttysiä.

  • Mun Tzekkiläinen vaimo oli kans sodassa ja sillä on kaks paukamaa.


 • Thaimaan reissulla pyöräytin nilkan ja laitoin turvotukseen ym tiikeribalsamia. Aamulla ihmettelin muulle porukalle, että ei ole enää ötököitä entiseen malliin vaikka oltiin koko yö kylillä. Toiset siihen näyttivät paukamia ja puremia, itsellä ei mitään. Siitä lähtien olen sipaissut tiger palmia nilkkaan ja ranteeseen illaksi.

 • On hyttysiä, varsinkin metsässä ja illalla. Aasialainen hyttynen on melkein näkymätön, ei inise niin kuin suomalainen, niin sitä ei huomaa ja on hankala hävittää huoneesta illalla. Kannattaa käyttää hyttysverkkoja, jos on sängyn päällä. Aasialainen hyttynen myös siitä erilainen kuin suomalainen, että se pistää monta kertaa, imaisee joka kerta vähän ja yhdestä hyttysestä voi hyvinkin saada 5-10 paukamaa iholle.

  • Todennäköisesti kannattaa seuraavalla kerralla vaihtaa hotellia. Kirput purevat sarjatulella, hyttyset Aasiassakin vain kerran.


 • Tammikuussa Vietnamissa olleena voin sanoa, että hyttysiä on juuri ilta-aikaan paljon. Eivät inise ja ovat huomaamattomia, mutta aamulla yllättyy, kun pistoksia jalat täynnä. Suosittelen hyttysmyrkkyä.

 • Phu quocissa oli hyttysiä. Yhtenä aamuna heräsin jalat täynnä puremia. Muutaman päivän kuluttua vointi heikkeni ja denguekuumeen olin saanut. Onneksi meni reilussa viikossa pahimmat oireet ohi.

 • "Menemme Vietnamille. Onko hyttyset ongelma??? Kiitos."

  Ei ole ongelma. USA käytti Vietnamia vastaan niin vahvoja myrkkyjä 1963-1975 ettei hyttysiä ole, eikä pohjavettä voi juoda.

  Kiitos taas US of A:n

 • On, ovat ongelma

 • Ei ole, juuri korvanappiini välitetyn tiedon perusteella vihoviimeinen vietnamilainen hyttynen liiskattiin Dong Song-nimisessä kalastajakylässä keskisessä Vietnamissa eilen alkuillasta. Nyt on turvallista matkustaa hyttysvapaaseen Viet Namiin. Offin voi jättää kotiin eikä tarvitse huitoa. Käytin tämän viestin kirjoittaamiseen kaikkineen parisen minuuttia elämästäni.

 • Olen juuri nyt itse vietnamissa ja voin hyvin sanoa että hyttysiä on tosi paljon! Itse olin ensimmäistä päivää täällä ja saanut kamalasti puremia! Puremat ovat kamalia ja suuri kokoisia. Asustelen siis maaseudulla niin en kyllä itsekkään ihmettele.

 • Phu Quoc'issa oli paljon. Soivat jalat pahkuroille. Pistavat/purevat/imevat monta kertaa. Ovat sellaisia hitaasti lentavia mustia palloja. Kantavat Dengue kuumetta - voivat olla tosi vaarallisia! Monta kuolemantapausta vuodessa, paikallisten mukaan, Naista vaietaan etteivat turistit kaikkoa.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  232
  3564