Proscarin käyttäjiä?

Cimeoni56

Onko täällä joku joka käyttää Proscaria? Lieneekö sama lääke kuin Gefina. Meinaan kun tuo yks hemmo kertoo että ottaa vain yhden Proscarin viikossa ja päässyt sillä hyviin tuloksiin. Tulisi paljon halvemmaksi kuin Propecia ja hieman vähemmän vaivaakin kun kerran viikossa vain. DHT tasojen nousu uudelleen sinne missä olivat ennen hoitoa vie kaksi viikkoa.

4

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Samaa_tavaraa

      Proscar on Gefinan rinnakkaislääke, vaikuttava aine ja vahvuus sama.

      Finasteridin puoliintumisaika on 12 h eli vuorokauden kuluttua veressä on enää 1,25 mg vastaava vahvuus ja kokonaan se on poistunut muutamassa päivässä. Kerran viikossa 5 mg ottavalla viikon loppupäivät menee jo nollilla ja DHT saa toimia vapaasti.

      Gefina ja sen rinnakkaislääkkeet maksaa jonkun euron päälle viiskymppiä ja kyseinen 100 kpl pakkaus riittää yli vuodeksi kun pillerin jakaa neljänneksiin (vahvuus ja vaikutus sama kuin Propecialla).

      • Cimeoni56

        Spencer Kobren ottaa 5mg viikossa ja sanoo että DHT tasojen nouseminen luonnollisiin tasoihin vie sen kaksi viikkoa. Jos mies ei ole tuttu niin tutkinut asiaa n. 30 vuotta, kirjoittanut kirjan The Balth truth ja tekemisissä hiustensiirto alan huippujen kanssa. Tekevät Joe Tillmannin kanssa radio show:ta Bald Truth. Olen katsonut joitain kymmeniä tunteja heidän showtaan ja en keksi mitään syytä miksi he puhuisivat paskaa. Jos olis bisnessuhteita finasteridiin niin ei kai hän sanois että ottakaa vähemmän mitä ohjeissa (tai sanoo pikemminkin että kaikilla toimii erilailla). Hiustensiirtoja taas ohjeistavat välttelemään kuin ruttoa ettei., vaikka Joe tekeekin duunia käsittääkseni asiantuntijana hiustensiirto firmassa.

        Lienee eri asia finan poistuminen verestä ja DHT tasojen nousu kun ne on kerran finalla alas saatu. Kysymys onkin, kuin kauan pitää finaa vetää että saa ne tasot alas ja alkaa sitten ottaa esim kerta viikkoon 5mg.


      • Onkoteilletuo

        pieniminen niin hankalaa vai mikä etu on ottaa koko tabu kerralla? En näkisi ainakaan mitään haittaa siinä,että lääkettä on tasaisesti kokoajan kierrossa.


      • Cimeoni56

        Itsellä tuo ainakin aiheuttaa melkeinpä impotenssia jos kokoajan vetää, niin jos ottaisi vaan vaikka maanantaina niin viikonloppuna voisi olla panokunnossa. Jos finaa ei ole kehossa vaikkapa ke-su niin en millään jaksa uskoa että se nostaisi DHT tasoja "normaaliksi". Ja maanantaina niitä aletaan taas laskemaan. DHT tasojen laskeminen saattaa vaatia sen päivittäisen ottamisen mutta kunnes mahdollinen hyöty on saavutettu hoituu ylläpito paljon pienemmällä määrällä. Turhaa sitä lääkettä vetää ellei tarvi. Ihan sama asia minoksidiiin kanssa. Täysin järjetöntä käyttää sitä joka päivä kun parhaaseen tulokseen ollaan päästy. Minoksidiilin vaikutukset katoavat kuitenkin vastaa muutaman kuukauden jälkeen ja jos käytön aloittaa jälleen päätyy samaan tulokseen kuin aiemminkin. Tottakai se on erittäin hyvää bisnestä myydä tuotetta sanomalla että käytä jokapäivä kaks kertaa päivässä loppuelämäsi tai hiukset tippuu päästä. Mutta siis finan kanssa varmasti yksilöllistä. Tuolla Bald Truth showssa oli häiskä joka oli käyttänyt 5mg päivässä oisko ollut 10 vuotta ja tukka oli hyvä ja tuuhea. Sit joku oli opastanut että ei sitä tartte ottaa kuin 1mg päivässä. Niinpä hän alkoi tehdä niin ja oli muutamassa kuukaudessa täysin kalju. Hänen hipänsä vaati sen 5mg.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1980
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1539
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      140
      1397
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1318
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1250
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      273
      1067
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      992
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      120
      968
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      110
      957
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      49
      787
    Aihe