Varoitus Karhulan sairaalan saattohoidosta!

Varoitus_

Ystävälleni kävi juuri kuten oli varoitettu. Parantumattomasta sairaudesta kärsivä vanhempi henkilö oli vielä varsin hyvissä voimissaan ja järjissään kävellessään Karhulan sairaalan saattohoito-osastolle. Seuraavana päivänä tilanne muuttui täydellisesti. Henkilö oli huumattu vahvoilla lääkkeillä liikuntakyvyttömäksi vuoteeseensa. Silmät seisoivat päässä ja puhe oli vaikeasti ymmärrettävää. Potilas ei pystynyt enää itse lääkitykseltään syömään. Henkilökuntaa potilaan syömättömyys ei kiinnostanut pätkän vertaa, mutta se että kaikki 12 eri pilleriä meni kurkusta alas, valvottiin sitäkin tarkemmin.

Minulle jäi omaisena vahva vaikutelma, että potilaan nopea kuolema oli ainoa hoitotoimenpiteiden tavoite.

32

7523

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lääkäriext

      Tuo Karhulan sairaalan saattohoito on järkyttävää julkisen sektorin toimintaa, joka pitäisi avata perusteitaan myöten. On selvää, että ei savua ilman tulta.

      • Majurievp

        Koskahan nuo puoskarit ottavat natsisaksan vermeet käyttöön? Halvimmillaan vain yksi niskalaukaus ja monttuun.


      • Punahuora
        Majurievp kirjoitti:

        Koskahan nuo puoskarit ottavat natsisaksan vermeet käyttöön? Halvimmillaan vain yksi niskalaukaus ja monttuun.

        Stalinin kommunistien käytännöt olisi paljon tutumpia kotkan punikeille sitä aatettahan te vieläkin jumaloitte..Ja natseja te näette joka nurkan takana mikä viittaa mielisairauteen ..


      • PunaHuoraKotkast
        Punahuora kirjoitti:

        Stalinin kommunistien käytännöt olisi paljon tutumpia kotkan punikeille sitä aatettahan te vieläkin jumaloitte..Ja natseja te näette joka nurkan takana mikä viittaa mielisairauteen ..

        Poikolainen kiihoittuu natseista...


    • isänpuolesta

      Saman koki myös meidän omaisemme. Nilkoista ja ranteista, sekä vielä vatsan ympäri oli sidottu remmeillä sänkyyn, siis potilas joka hädin tuskin pystyi kävelemään-
      Lääkityksenä oli käytetty skitsofrenia (Risperidoni) lääkettä muistipotilaalle, joka takuu varmasti ei ollut missään tapauksessa agressiivinen....Saimme sitten takaisin kotiin lähes muumion jonka piti jopa syöminen opetella uudelleen. Ja tämä tapahtui osastolla 1.

      • DokumentitPöytään

        mIKSI TÄNNE KIRJOITATTE EI TÄÄLLÄ ASIAA TUTKITA VAAN PISTÄKÄÄ VALITUS VIRALLISIA TEITÄ.


      • AsiatEiHoidu

        Virallista tietä pitki asialle ei tehdä mitään. Suomessa media ajaa asiaoita. hox hox!


      • Valitan-vali
        DokumentitPöytään kirjoitti:

        mIKSI TÄNNE KIRJOITATTE EI TÄÄLLÄ ASIAA TUTKITA VAAN PISTÄKÄÄ VALITUS VIRALLISIA TEITÄ.

        Kaikki eivät osaa tai tiedä virallisesti valittaa, valitus osoitteet ??


    • Ohohhooh

      Luulin että kyseinen Stalinin laboratorio olisi ollut jo suljettuna pitkään. Sopii kyllä hyvin Kotkalaiseen sairaanhoidon laatuun.

    • Looke

      Aivan turha valittaa Valviraan, tosin jos eivät aamulla pääse ovesta kirjeröykkiöden ohi turvalliseen ikivirkakonttoriin voi jotain pikkupäänsilitystä tapahtua. Muttase on silkkihansikkaalla vaikka pitäisi leipoa lekakirves monitoimineuvottelutyökalulla.
      Ainoa sääli tietty potilaiden lisäksi on kunnon lekurit ja hoitsut mutta varsinkin lääkäri joka on luotettava ja hyvä, ei häntä tapaa toista kertaa. Sitten karmein kuona ankkuroituu Kotkaan. Kotkassa on ollut vuosikymmeniä jotain perustavaa laatua olevaa mätää politiikassa lääkäripakoineen. On täälä hienojakin paljon ollut mutta se ei riitä.
      Tuo lääkkeillä tyrmääminen on ikivanha juttu ikäihmisten hoidossa.
      Mun kaveri sairastui vakavasti ja menin hakemaan miestä Koksin seitsemännestä kerroksesta, jossa konttorissa istuneen rouvan katse olisi sopinut kauhuleffaan.
      Mies lähetettiin hoikuun `kuntoutumaan` mutta totuus oli toinen.
      Kielitaidottomat venäläiset lääkärit tyrivät kipulääkereseptit ja lähes kaiken muunkin.
      En tunnistanut miestä, tiedän erinäisistä syistä farmakologiasta jotain ja kaverin sekavuus yllätti. Ennen todella terävä kaveri oli aivan muissa maailmoissa ja puhui moneen kertaan asioita. Tietysti kovat kipulääkkeet rassaavat `työmuistiakin` ja on yksilölistä mitä ja miten eri henkilöillä mutta ei ne nyt kok persoonaa muuta. Sitten reilusti alle kuusikymppinen mies ja lääkärit eivät anna elvyttää????
      Kuolinsyy keuhkoembolia eli keuhkoveritulppa. Mies oli hyvissä lihoissa ja ei olisi vielä pitänyt kuolla syöpään.
      Tiedän monia tapauksia ja ihmiset ovat kauhuissaan omaistensa kohtelusta. Olen myös oppinut tunnistamaan lääkärien keskinäisestä kommunikaatiosta koska asiat ovat huonosti.
      Pitäisi kerätä jokin isompi näyttö josta tulee ilmi ongelman laajuus.

      • paskaapaketiss-

        Valehtelet


      • kirjaaja
        paskaapaketiss- kirjoitti:

        Valehtelet

        Taisi kalikka kalahtaa, kun älähdit. Näköjään paskapakettia alkaa jo kuumottamaan., kun paljastut aikanasi sinäkin...


      • paskaapaketissa
        kirjaaja kirjoitti:

        Taisi kalikka kalahtaa, kun älähdit. Näköjään paskapakettia alkaa jo kuumottamaan., kun paljastut aikanasi sinäkin...

        Homo


    • Mengelen_opit

      Kotkalaisten ikioma oma Auschwitz.

    • PoliisiOnOikeaTaho

      Kyse on murhasta ja sinun velvollisuus on tehdä poliisille ilmoitus.

      Tee se heti sähköisesti.
      http://www.poliisi.fi/rikokset/sahkoinen_rikosilmoitus

      Tutkintapyyntö pitää sisällään oletuksen, että jotain laitonta on tehty/tapahtunut ja asia tullaan käsittelemään rikosprosessissa.

    • ggfgsdfgsdfggg

      Suomessa on sellainen laki, että julkishallinto ja sen organisaatiot saavat surmata ihmisiä ilman sanktioita. Sen sijaan, jos sinä myrkytät jonkun kuoliaaksi, sinä syyllistyt murhaan.

      • kirjaaja

        Avustettu itsemurha ei kuitenkaan ole rikos, joten myrkkymaljan voi ojentaa, mutta ei kaataa suuhun.


    • Maherbal

      Valvira on lyhentänyt kanteluajan viidestä vuodesta kahteen vuoteen.Epäilen,että se on itsesuojelua,etteivät joudu ottamaan kantaa ns.valelääkäri juttuihin,joista mm.lääkärit olivat tehneet kanteluita.

      Valvira ei näihin reagoinut,johtajakin lähti "sairauslomalle".En ole varma milloin kanteluaika lyhennettin mutta joka tapauksessa valelääkärijutun jälkeen.

      Nythän kantelut vanhenevat kolme vuotta nopeammin,joten heillä ei ole mitään hätää,enää heidän ei tarvitse tehdä muuta kuin nostaa palkkaa.

    • KarhulanSairaala

      Arbeit macht frei. Hyvä ajatus, mutta lopulta pelkkä kulissi ihmiskunnan suurimmalle pahuudelle.

    • kameleontit

      Kyllä olette hulluja koko poppoo,missäköhän olette itse olleet duunissa,kertokaa niin tuun heittää paskaa niskaan kun teette töitänne

      • Nähtyon

        Yrittäisit tehdä työs etkä räpläis koko ajan kännykkää ja potilaista ei mitään väliä


      • Yyrö
        Nähtyon kirjoitti:

        Yrittäisit tehdä työs etkä räpläis koko ajan kännykkää ja potilaista ei mitään väliä

        Joo sama sulle jos edes olet työtä ikinä tehnytkään, senkin parasiitti


    • Anonyymi

      Sinne ovat kaikki omaiseni jääneet, yksin ei edes katsomassa hoitajat käyneet-lääkäreistä nyt PUHUMATTAKAAN!

      • Anonyymi

        Ja, sieltä siirretään vielä kuntoutusyksikköön!!!!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja, sieltä siirretään vielä kuntoutusyksikköön!!!!!!!

        Juu, suelä sitten menehtyvät, saavat todella hyvää hoitoa😡😡😡😡😡😡😡


    • Anonyymi

      Läheiseni meni villa mereen hyvätahtoisesti viikonlopuksi. Koskaan ei sieltä lähtenyt. Tajunnantadon alentavia annettiin kun oli kipukohtauksia. En ymmärtänyt sanaakaan kun yritti puhua, ei ollut sama ihminen kuin edellisenä päivänä. Nukkui pois nopeasti siellä, potilasvahinkoilmoitus tehty.

    • Anonyymi

      Mikäs siinä meni vikaan ? Jos saattohoitoon meni ja tapahtui vääjämätön .

      • Anonyymi

        Äituni oli siellä. Antoivat liukaa happea. Yksi hoituri kski valitraa


    • Anonyymi

      päin vastoin, siskoani hoidettiin hyvin . omaiselle soitettiin kun , kuolemasta oli kulunut jonkin aikaa. Hyvä mieli jäi meille omaisille.

    • Anonyymi

      Noh voipi sanoa et ku asunu muil paikkakunnil ja siel hommat pyöriny kuin junan vessa eli tämmöset tavanomaiset reseptien uusimiset sun muut niin Kotka on näis kehitysmaa.

      Ollut 10 vuotta satunnaisesti astmapiippu kun pahassa flunssassa tulee pahat hengenahdistukset ja astmapiippu ainut mikä auttaa avamaan hengitystiet. Sitten samalla oli vuosia ollut käytössä satunnaisesti Sirdalud 2 mg 100 kpl paketti pahoihin lihasjumeihin joita esiintyi noin 4-6 krt vuodessa eli koko tuollainen 100 kpl paketti kesti noin 1,5 - 2 vuotta.

      Kotkassa ei uusimiset mihinkään onnistunut. Oma kanta pukkaa hylkyä lääkärin päätöksellä ja kun soitin et mikä v*tt* on ongelma niin olisi muka tultava paika päälle lääkärin vastaanotolle tai muuten ei uusita. Noh minä tarvitsen noita lääkkeitä satunnaisesti ja esim. hengenahdistuksien kanssa ei leikitä, niin pakko oli mennä sinne kyykytettäväksi paikan päälle.

      Sit tää lääkäri oli kuin pieni natsi. Sirdalud muka pehmentää pään ja siitä olisi pyrittävä eroon ja mentävä tyyliin johonkin keppijumppaan. Astmapiippu pitäisi lopettaa tai seuraavan kerran määrätään muka keuhkokuvauksiin yms. tämmöistä puun taka tullutta kovistelua. Olin ihan ihmeissäni tästä touhusta :S Sitten kun pyysin että voisitko tuota kipeää olkapäätä katsoa tarkemmin, niin ei kiinnostanut vaan totesi että joo joo laita t- paita päälle. Noh kerran sitten oli oikein venakko niin se alko sättiä että sinä syötä Voltaren Rapid 50 mg * 3 päivässä ja painat xx kiloa? Totesin, että joo, niin on määrätty, niin tämä pyörittä päätä ja sanoo että painaa xx kiloa. Totesin taas että joo joo. Totesi ettei leikkausta vaadi (ai ei vai, wau mitä osaamista), niin määräsi 3*800 mg Buranaa ja niitä syödessä maha alkoi palaa ja tuli verta ulosteen seassa. Mikään vaiva ei parantunut. Menin fysioterapiaan, niin muka kiero selkäranka ja joudun kärsimään näistä tuki ja liikuntelin ongelmista muka loppu ikäni. Kiva kun julkinen sitten hoitanut 10 vuotta särkylääkkeillä eikä ylimielisenä halua tutkia mitään vaan paita vaan takaisin ja Buranat reseptillä kouraan. Tämähän on ihan petoksen täyttävää touhua miten nämä verovaroilla loisivat lääkärit touhuua ylläpitäen lääkemafiaa. Ei heitä kiinnosta.

      Olisin tarvinnut keskusteluapua kun tapahtui naapurissa henkirikos ja sitten toinenkin ruumis syntyi ja löytyi mädäntyneenä sekä satuin olemaan paikalla kun poliisi avasi sen asuinhuoneiston oven. Sitten kuoli kolmaskin naapuri. Oli muutakin ahdistavaa ja vaikeaa elämäntilatte.

      Sairaanhoitaja laittoi "BIMBO-moodin" vain päälle ja alkoi pokkana haastella seksielämästäni?!?!?!???? Totesin että seksielämä ok ja tarvitsisin apua näihin yläpäähän liittyviin asioihin. Hän vain korosti edelleen kuinka oli sairaanhoitajan ohella seksuaaliterapeutiksi ja halusi painottaa kuinka hyvältä se seksi tuntuu. Edelleen toitotin että saako täältä apua vai ei? Niin kun täsmensin että tarvitsisin keskusteluapua niin minulle vain olisi annettu aika lääkärille joka olisi antanut mielialalääkettä. Noh lähdin sitten pois kun ei apua veronmaksajalle anneta.

      • Anonyymi

        Noh ei siinä. Hoitovirhe sielläkin tiedoissani sitten ja ennen aikaisesti eläkkeelle vaan. Näkee mitä tää touhu on. Mistään ei saa hoitoa mut verorahat kyllä kelpaa! Enää en edes mene sinne vastaanotolle kun ei sieltä saan kun pään aukomista/puoskarointia ja laskun perässä. Enemmän uskon jopa luontaistuotteisiinkin tai poppamiehiin kuin näihin elämäntapakusettajiin!


    • Anonyymi

      Kirjeen laitoin että lopettasivat vastatoimepiteeksi sen veron keruun kymessä kun kerran kunnollista terveydenhoitoa ei käytännössä ole eikä terapiaa saa. Mietin että missä se raja liikkuu? Kolme kuollutta ei selvästi riitä, miten viisi, miten kymmenen vai pitääkö olla sata vai tuhat? Ei kieron Kirsin tarjoamaa seksuaalihöttöä voi pitää kunnioitettavana veronmaksajan traumaterapiana! Mua ei kiinnosta mitä seksuaaliteoriaa se kiero l*tka on lukenut tai kuinka monta m*na*a se on imenyt mut oisin tarvinnut vaan hoitoa/tukea mut kait se liian kallista. Pistin noottia et missä se eläkepäätös viipy?!?! Kait liikaa Sulzerilla ramaputuneita työkyvyttämiä hakemuksia vai mikä ongelma HÄH?!?!?!

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2545
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2213
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1907
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1651
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1635
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1606
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1568
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      75
      1479
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      111
      1396
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe