Taikalle jos vastaat vielä

tuskanilonrakkaus

Sydämessäni asti on mies. Olemme olleet yhdessä vuosia. Eri osoitteet vain, mutta lähekkäin. Tätä miestä rakastan, ja ensimmäinen todella rakkaus elämässäni. Tapasin hänet nyt vanhempana. Avioliiton ja lapset olen elänyt. Alamäkeä ylämäkeä on ollut. Hän jopa pettänyt välillä. Miten tämä jatkuu? Nyt jotenkin tuntuisi paras aika alkanut. Seesteinen. Tuleeko tästä miehestä rakastava minulle luottamuksella, ja pääsee töihinkin, mutta tähän meidän kuntaan? Hän todella osaava ja kouluja käynyt koko ajan. Näetkö meille muuton jonnekkin muualle veden ääreen mäelle valkoinen talo? Asuisimme yhdessä vihdoin.
Minulla siihen pikku hiljaa mahdollisuutta.
Kiitos Taika jos tätä katsoisit. Välillä tuntuu pitääkö paeta vain. Voimat loppuu välillä, ja jatkaa omaa hiljaista elämää uudestaan vuosien jälkeen.

2

55

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Taikalle

   Hei tuskanilonrakkaus!

   Tiedätkö, kun luin tuota sinun lähettämääsi tekstiä, niin ajatukseni oli, että....voi että! Ei sillä, että se olisi jokseenkin raskasta tekstiä, vaan sillä, että olet Nainen isolla N:llä. Paljon olet kokenut ja paljon tulet vielä kokemaan, se että onko tämä se mies joka kanssa haluat kaiken tulevan kokea, vai löytyykö rinnallesi toinen ihminen, joka on todellakin sanansa mittainen...

   Nostin kortteja kysymystäsi myötäillen ja siihen alkaa nousta teidän yhteinen tulevaisuus. Mies saa kuin saakin töitä juuri sieltä mistä hakee, mutta joku siihen tulee, että hän ei enää arvostakaan sitä työpaikkaa, mistä haaveili jokunen aika sitten. Tekeeköhän ikä nyt kepposen ja hän leipääntyy jo ennen kuin kerii aloittaakaan uutta työnsarkaa?
   (Yhteen ) muutto on toki mahdollista, mutta valitettavasti se ehkä olekaan se valkoinen talo veden äärellä, vaan nousee kaunis uudehko kerrostalo ja se on kyllä pinnaltaan valkoinen. Tiesi sinne vie mäkien ja mutkien kautta , mutta se on juuri sitä, mistä haaveilet tulevaisuudessa :) olet lähellä unelmaa..

   Rakkaudella, Taika

   • tuskanilonrakkaus

    Kiitos Taika:-).
    Niin olen todella nainen. Tuota olen kuullut tältä mieheltäni, ja muiltakin kehuja ulkomuodostani, ja sisäisestä naisestani. Joku joskus sanonut, että miehelläsi ei ehkä itsetuntoa uskoa, että rakastat häntä vain naisen sydämelläsi. Sanovat ikä ei näy minussa. Toisaalta yritän itse olla kaikille reilu auttava ihminen. Olen todella mennyt elämässäni paljon läpi. Oppinut siihen aina tulee välillä sitten se onnen aika, ,ja nautin niistä hetkistä suunnattomasti.
    Tuo tulevaisuus ehkä todella mahdollisuus yhdessä. Olit epävarma aluksi katsoessasi. Tuumisin asian näin tuolla miehellä kasvamista luottamiseen rakkauteen. Hän on mennyt aika epätasaisen elämän luottamisessa ollessaan naimisissa. Saan ne niskaani, kun vetää entistä elämäänsä minuksi. Tuossa sanoin että nyt seesteisempää. Onko ihme tapahtunut että luotto, ja rakkaus tulisi hänenkin sydämeen minusta vihdoin. Paljon olen kyllä puhunut, ja puhuttu luottamuksesta. Luulee kun miehet ihailee juttelee minulle, että käytän heitä välillä. Yleensä kuuntelen miehiä kuten, ja naisia heidän pahaa hyvää oloa. Yritän auttaa.
    Tuosta asunnosta minulle tullut vain kuva unelmasta. Mäen päällä valkoinen talo ja mäntyjä ympärillä, ja vesistö lähellä.
    Tietysti pitää miettiä että rahat siihen. Toivon että onnistun raha asioissani. Ekan omaisuuteni laitoin lapsiini kun erosin. Saivat hyvä tulevaisuuden koulutettuina. Nyt toivon onnistun tällä toisella kierroksella, että joskus eläkkeelle mennessäni minulla oma koti ei velkoja. Toivon tuo työni pysyy minulla.
    Ihanaa,kun sinun laisia Taikaihmisiä, jotka auttavat aivan tuntemattomia. Olet mahtava ihminen. Näen sinulla kukka seppeleen hiuksiesi ympärillä kauniisti, ja hymyilet ihanasti.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   137
   1606
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   101
   1190
  3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1182
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   81
   1073
  5. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   188
   892
  6. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   39
   809
  7. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   78
   782
  8. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   89
   778
  9. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   73
   704
  10. Naantalissa kohahtaa

   Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
   Naantali
   136
   665
  Aihe