Taikalle jos vastaat vielä

tuskanilonrakkaus

Sydämessäni asti on mies. Olemme olleet yhdessä vuosia. Eri osoitteet vain, mutta lähekkäin. Tätä miestä rakastan, ja ensimmäinen todella rakkaus elämässäni. Tapasin hänet nyt vanhempana. Avioliiton ja lapset olen elänyt. Alamäkeä ylämäkeä on ollut. Hän jopa pettänyt välillä. Miten tämä jatkuu? Nyt jotenkin tuntuisi paras aika alkanut. Seesteinen. Tuleeko tästä miehestä rakastava minulle luottamuksella, ja pääsee töihinkin, mutta tähän meidän kuntaan? Hän todella osaava ja kouluja käynyt koko ajan. Näetkö meille muuton jonnekkin muualle veden ääreen mäelle valkoinen talo? Asuisimme yhdessä vihdoin.
Minulla siihen pikku hiljaa mahdollisuutta.
Kiitos Taika jos tätä katsoisit. Välillä tuntuu pitääkö paeta vain. Voimat loppuu välillä, ja jatkaa omaa hiljaista elämää uudestaan vuosien jälkeen.

2

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Taikalle

      Hei tuskanilonrakkaus!

      Tiedätkö, kun luin tuota sinun lähettämääsi tekstiä, niin ajatukseni oli, että....voi että! Ei sillä, että se olisi jokseenkin raskasta tekstiä, vaan sillä, että olet Nainen isolla N:llä. Paljon olet kokenut ja paljon tulet vielä kokemaan, se että onko tämä se mies joka kanssa haluat kaiken tulevan kokea, vai löytyykö rinnallesi toinen ihminen, joka on todellakin sanansa mittainen...

      Nostin kortteja kysymystäsi myötäillen ja siihen alkaa nousta teidän yhteinen tulevaisuus. Mies saa kuin saakin töitä juuri sieltä mistä hakee, mutta joku siihen tulee, että hän ei enää arvostakaan sitä työpaikkaa, mistä haaveili jokunen aika sitten. Tekeeköhän ikä nyt kepposen ja hän leipääntyy jo ennen kuin kerii aloittaakaan uutta työnsarkaa?
      (Yhteen ) muutto on toki mahdollista, mutta valitettavasti se ehkä olekaan se valkoinen talo veden äärellä, vaan nousee kaunis uudehko kerrostalo ja se on kyllä pinnaltaan valkoinen. Tiesi sinne vie mäkien ja mutkien kautta , mutta se on juuri sitä, mistä haaveilet tulevaisuudessa :) olet lähellä unelmaa..

      Rakkaudella, Taika

      • tuskanilonrakkaus

        Kiitos Taika:-).
        Niin olen todella nainen. Tuota olen kuullut tältä mieheltäni, ja muiltakin kehuja ulkomuodostani, ja sisäisestä naisestani. Joku joskus sanonut, että miehelläsi ei ehkä itsetuntoa uskoa, että rakastat häntä vain naisen sydämelläsi. Sanovat ikä ei näy minussa. Toisaalta yritän itse olla kaikille reilu auttava ihminen. Olen todella mennyt elämässäni paljon läpi. Oppinut siihen aina tulee välillä sitten se onnen aika, ,ja nautin niistä hetkistä suunnattomasti.
        Tuo tulevaisuus ehkä todella mahdollisuus yhdessä. Olit epävarma aluksi katsoessasi. Tuumisin asian näin tuolla miehellä kasvamista luottamiseen rakkauteen. Hän on mennyt aika epätasaisen elämän luottamisessa ollessaan naimisissa. Saan ne niskaani, kun vetää entistä elämäänsä minuksi. Tuossa sanoin että nyt seesteisempää. Onko ihme tapahtunut että luotto, ja rakkaus tulisi hänenkin sydämeen minusta vihdoin. Paljon olen kyllä puhunut, ja puhuttu luottamuksesta. Luulee kun miehet ihailee juttelee minulle, että käytän heitä välillä. Yleensä kuuntelen miehiä kuten, ja naisia heidän pahaa hyvää oloa. Yritän auttaa.
        Tuosta asunnosta minulle tullut vain kuva unelmasta. Mäen päällä valkoinen talo ja mäntyjä ympärillä, ja vesistö lähellä.
        Tietysti pitää miettiä että rahat siihen. Toivon että onnistun raha asioissani. Ekan omaisuuteni laitoin lapsiini kun erosin. Saivat hyvä tulevaisuuden koulutettuina. Nyt toivon onnistun tällä toisella kierroksella, että joskus eläkkeelle mennessäni minulla oma koti ei velkoja. Toivon tuo työni pysyy minulla.
        Ihanaa,kun sinun laisia Taikaihmisiä, jotka auttavat aivan tuntemattomia. Olet mahtava ihminen. Näen sinulla kukka seppeleen hiuksiesi ympärillä kauniisti, ja hymyilet ihanasti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuuluuko ehkäisy parisuhteessa molemmille

      Mieheni pelkää kovasti sitä, että minun käyttämä ehkäisy (pillerit) pettävät ja että tulisin raskaaksi. Hänellä on jo en
      Parisuhde
      62
      1214
    2. Suhun ihastuminen oli liikaa mulle ...

      Se meni jo sairauden ja sekavuuden puolelle. Oisin tehnyt melkein mitä vain, että saisin sut ja se ei ole tervettä. Vars
      Ikävä
      34
      1020
    3. Mihin ihastuit ensimmäisenä

      kaivatussasi? 💯
      Ikävä
      63
      1010
    4. Tänään valtuustossa

      Striimi rikki. Mennään saliin ja otetaan pussillinen mätiä omenoita mukaan. Popcornit valmiiksi kun Savola alkaa puhumaa
      Ähtäri
      26
      1007
    5. Miten paljon odotat hänen

      Kohtaamisia tai näkemistä? Kuinka hyvä keskusteluyhteys teillä on?
      Ikävä
      69
      955
    6. Onko kaivattunne puhelias

      Vai hiljainen hissukka.
      Ikävä
      46
      941
    7. Jiille kysymys

      Oletko kuitenkin mennyt eteenpäin ja sinulla joku uusi nainen kuvioissa? 🥹
      Ikävä
      73
      892
    8. Suomussalmen mustalaiset

      Uutena suomussalmelaisena mietin, että millasta porukkaa ovat?
      Suomussalmi
      17
      870
    9. Oletko mielestäsi kaivattusi

      ihannetyyppi ulkoisesti?
      Ikävä
      56
      852
    10. Minkälaiset hiukset

      kaivatullasi on? Miehellä Kenties ananas, puolikalju jne jne Naisella kenties vaaleat kiharat jne jne
      Ikävä
      27
      836
    Aihe