Puolivälinkankaan julkijuopottelijat

lenkkeil

Oletteko huomanneet sen, että Puolivälinkankaan S-marketin takana on usein alkoholistien leiri? Näin sen viimeksi eilen, kun kävin iltalenkillä. Tällä kertaa heitä oli vain kaksi. Toinen kittasi kaljaa ja toinen virtsasi siihen tiiliseinään, joka toimii näköesteenä parkkipaikalle. Yleensä heitä on kuitenkin enemmän, 5-6 miestä ja joskus nainenkin tai pari.

Olen muuttanut alueelle noin vuosi sitten ja olen nähnyt, että ne ovat aina ne samat naamat, jotka tuolla huutavat, juopottelevat ja röyhtäilevät. Ovat sen näköisiä, kuin eivät olisi käyneet suihkussa aikoihin. Ovatko he kodittomia?

Mitä mieltä olette tästä? Eikö julkijuopottelu ole rikos? Kyllähän tuo on sanomattakin selvää, että heidän juopottelunsa laskee alueen viihtyisyyttä sekä turvattomuutta ainakin naisilla ja lapsilla.

12

363

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nimierkki007

      kaukovainiolla on samanlainen poppoo ja varmasti löytyy muualtakin.
      eiköhän noita pyöri jokaisen lähiöostarin nurkilla.

      • appp

        Ja Rajakylässä on näkynyt myös... Miksi tuo sallitaan? Poliisit kulkevat ohi, mutta eivät tee mitään, vaikka juopottelijat rikkovat lakia käytöksellään.


      • Zombeyhteiskuntaa

        Se sallitaan siksi, kun ne eivät ajattele väärin. Kun eivät ajattele ollenkaan. Eli ovat saavuttaneet hallintoeliittimme tavoitteen mukaisen tilan.


    • Ottaapakottaa

      Joo ja niillå aika usein koira mukana sielä, kerran kävelin oman koirani kanssa sieltä kaupan takaa kun piti oikaista, niin yhtäkkii vaa huutavat että "älä tuo koiraas tänne, päästetää tää sen kimppuun..." eli kaiken lisäks vielä luulevat omistavansa tuon alueen ja uhkailevat :)

    • PorsaitaÄidinOommeKaikki

      Kaketsulla niitä on kesällä joku 15 kpl kerralla. Nuorta ja vanhaa ja kusevat nurkalta niin naiset kuin miehetkin jos ovat siinä kunnossa että voivat harkita mihin kusevat. Mutta minkä sille voi, elämä on kovaa. Ympäristön tuotteitahan osittain olemme kaikki.

      • luulevainen

        aika harmittomia nuo on kuitenkin......ainaski yleensä


    • Välinkankaanpuolijuopot

      Mikä teitä lenkkeilijöitä vetää sinne markettien takapihoille ja näköesteiden taakse tölläämään. Antakaa niiden laitapuolen kaljottelijoiden olla siellä laitapuolella kun ne kerran vetäytyvät sinne näkymättömiin. Ei niitä tarvii "parempien ihmisten" mennä häiriköimään.
      Sitte tullaan tänne vielä kirjottelemaa että minnoon nähäny elämää. Voi kauhistus.
      Poliisi ei puutu koska ne eivät ole julkisella paikalla, elikkä eivät riko lakia.
      Lenkkeilijä joka menee sinne häiriköimää, siihen puuttuu jo poliisikin.

      • käynytkans

        No esimerkiksi tuo Puolivälinkankaan S-marketin taka-alue on julkinen paikka. Siellä on baari (jonka asiakkaita nämä juopottelijat eivät ilmeisesti ole) ja lisäksi kuntosali. Jos tulee bussilla ja menee kirkkoon, joka on siinä nurkalla myös, menee todennäköisesti sen alueen läpi. Sen läpi kulkee myös koululaisia ja lapsia, jotka käyvät kirkon tiloissa järjestettävissä kerhoissa.

        Ne juopot eivät sitä aluetta omista, vaikka he ovatkin siellä kuin kotonaan. En ole heitä henkilökohtaisesti vastaan, mutta mielestäni ei ole oikein, että he leiriytyvät sinne ja valtaavat sen alueen itselleen. En hyväksy myöskään perään huutelua, koiralla uhkailua (itse en ole nähnyt sellaista), enkä julkisesti virtsaamista. En toivo pahaa kellekkään, en myöskään heille, vaan toivon, että he hakevat sairauteensa (alkoholismi) hoitoa.


      • iskostatulija

        Se Puokkarin kauppa käännettiin viimeisimmän remontin yhteydessä jostain syystä "väärin päin", joten se nykyinen takapiha on oikeasti sen koko ostarialueen keskellä, eikä siis missään takana. Itsekin siinä kaupassa käyn, ja tulen yleensä kävellen Iskosta päin, jolloin ne juopot ovat ensimmäinen kohtaamani näky, kun siihen alueelle saavun. Ei nuo yleensä mitenkään ole reuhanneet tai muuta vastaavaa, mutta ei se näky tosiaan ole "lasten katseltavaa", joten voisi kyllä virkavalta nuo jonnekin muualle ohjata.


    • Ketkävaltaavatmitä

      Baari, Kuntosali. Näiden yritysten niistä häiriköista pitäisi poliisille valittaa. Miksi ne ei sitä ole tehneet. Käy kysymässä alueen vaikuttajilta jos se SINUA noin vaivaa.
      Joskus se ihmisen oma elämä on niin tapahtuma köyhää ( lue vit------ta) että pitää löytää tämmöistä korvikekäyttäytymistä täällänäin.
      Onko sinulla kyky ja koulutus määritellä "alkoholisti"😍.

    • 47765

      Se on se sama kööri joka on vuosikausia siellä kokoontunut.

    • Anonyymi

      Joo, mistä tietää, että kesä on alkanut: No tietenkin siitä, kun puliukot ja -akat kömpivät talvihorroksestaan pihalle huutamaan ja tappelemaan. Tuttua sakkia ne on tässä puokkarin nurkalla. Osa on jo kuollut juomiseen vuosien varrella, mutta aina sinne puskee lisää uusia yritteliäitä pultsareita.

      Kauppaan olen asiasta valittanut. Sieltä on käsketty soittaa poliisit paikalle. Kerran siinä oli poliisit vieressä ja kysyin kytiltä voisko ne ajaa tuosta pois kun häiritsevät ihmisiä. Sanoivat vain, että ne on siinä takaisin, kun maijan perävalot näkyy, eli ei niitä kiinnostanu minkään vertaa ne pultsarit siinä. Kyllä vituttaa kuunnella sitä huutoa ja mekastusta joka kesä, kun lähellä asun, mutta minkäpä tekee, kun virkavaltaa ei kiinnosta lain kirjaimet ja niistä kiinni pitäminen. Suomessahan poliisi on usein näissä asioissa täysi vitsi. EI KIINNOSTA.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe