Taika sinulle

Voittaakorahavairakkaus

Näetkö lapseni tai minun asioihin muutoksia jotka muuttavat tulevassa meitä jompaa kumpaa tai jomman kumman elämää yksin tai yhdessä? Mietin asioita ja haluaisin saada jonkun Taikasauvan jotta asiat rullaisivat taas normaalisti. Mutta odotan vain jotain tapahtuvaksi! Mitä näkyy?

7

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Taikalle

      Hei Voittaakorahavairakkaus!

      Sulla on paljon huolia tässä hetkessä. Rahan puute ja sitten se rakkauskin on varmaan melkolailla karkuteillä.
      Ei nyt taikasauvat auta, on tehtävä ihan oikeita ja realisitisia päätöksiä . Näen, että haluat vaan aikalisää tiettyjen päätösten kohdalle, mutta ei näin..täytyy rakentaa realistinen suunnitelma lastasi ajatellen. Ei ole oikeudenmukaista käyttää häntä "lyömäaseena ja kiistakapulana" teidän aikuisten välisissä asioissa.

      Järjestele nyt kiireellä ne asiat kuntoon, on tahoja jotka ( haluaa ) auttaa sinua tarvittaessa. Älä enää pitkitä kenenkään kärsimyksiä, sillä sitä on ollut jo aivan riittämiin.
      Lapsen kohdalta voin sanoa, että ne käytöshäiriöt jotka on jo kerenneet muodostua, ei ole vielä peruuttamattomia. Hae apua niin itsellesi kuin lapsellesikin. Tulet sitä kyllä saamaan enempi kuin osasit odottaakaan!

      Rakkaudella, Taika

    • Voittaakorahavairakkaus

      Hei!
      Tämä vastauksesi ei kyllä osunut oikein. Ei ole oikeudenmukaista käyttää häntä "lyömäaseena ja kiistakapulana" teidän aikuisten välisissä asioissa? En riitele kenenkään kanssa:) olen oma itseni herra talossa. Minulla ei ole rahanpuutetta. Olen työssä käyvä.
      Lapsen kohdalta voin sanoa, että ne käytöshäiriöt jotka on jo kerenneet muodostua, ei ole vielä peruuttamattomia? Kyllä hän on jo yli 30v. Anteeksi mutta palaute tuli nyt näin.

    • Taikalle

      Kiitos palautteesta, se on hyvin tärkeää tulevia katselmuksia tehdessäni :)

      ...En ala selittelemään ja miettimään, missä meni vastaus pieleen, mutta koen, että on joitain asioita, mitä et, tai minä en ole saanut nousemaan tähän hetkeen. Rakkaus lapseesi, vaikka hän on jo aikuinen ei muuta ajatusta siitä, että tarvitsette jatkossakin toisianne. Ikä ei ole mikään syy jättää hoitamatta tiettyjä asioita elämässä ja ei voi ottaa niinsanottua eroa lapsesta, vaikka se joskus tuntuisikin oikeudenmukaiselta. Ne käytöshäiriöt jotka nousi esille lapsesi suhteen, on suurin syy, miksi et uskalla tai ylipäätään tohdi tehdä asioille juuri mitään. Älä tyydy enää "tulessa makaamaan", vaan ripeästi toimien, saat oman ja lapsesi elämän kutakuinkin järjestykseen...

      Onnea matkaan ja hyvää tulevaa Uutta Vuotta 2018.

      - Taika

    • Voittaakorahavairakkaus

      Kiitos nyt näit oikeita asioita. Ne käytöshäiriöt jotka nousi esille lapsesi suhteen, on suurin syy, miksi et uskalla tai ylipäätään tohdi tehdä asioille juuri mitään. Ne eivät ole käytöshäiriöitä. Syy:
      hänen poikaystävä on joka vetää naruista ja sen vuoksi en voi puuttua aikuisten ihmisten elämään:) Siksi kysyinkin onko hänelle tapahtumassa jotakin joka muuttaa häntä/näetkö mitään? "Joku suurempi muutos hänen elämässä jotta hän kasvaisi aikuiseksi?" (toivon että et ymmärrä väärin )

      • Taikalle

        Huomenta Voittaakorahavairakkaus!

        Asiasi mietityttää kovin! Palaan vielä tuohon ensimmäiseen vastaukseeni tuossa viestiketjun alussa, eli se että nyt on lapsestasi todellakin tullut ns. lyömäase/kiistakapula.... eli tämä hänen poikaystävä ja sinä käytte todellakin kovaa " kamppailua" tyttäresi huomiosta.
        Näkyy aika, että hän tulee valitsemaan ensin tämän rakkautensa kohteen ja sitten tulee ikävyyksiä ( joku päihde, riippuvuus) ja hän palaa luoksesi.

        Tässä vaiheessa alkaa sitten se "kasvaminen aikuiseksi", eli siinä vaiheessa sinä astut suureen rooliin ja autat häntä askel askeleelta elämässä eteenpäin. Olet hänelle se suuri rakkaus ja tuki tulevaan. Auta häntä, vielä kun siihen on mahdollisuus. Ja ulkopuolisen avun hankkiminen ei ole missäännimessä väärin, vaan ole kaukaa viisas ja hanki ennakkotietoa tälläiseen tilanteeseen. Olet sitten jo tavallaan käynyt tilanteen läpi, kun se tulee ajankohtaiseksi!

        Sulle paljon rakkautta ja voimia!

        - Taika


      • Voittaakorahavairakkaus

        Hei!
        Jos tässä uskoo sitä miten hänet tunnen niin luotan kyllä enemmän häneen itseensä. Tässä muutamama fakta asia:)
        Lapsi sai 9. luokalla Helsingissä stipendin käytöksestä. (on aika harvinaista ) Kun asuimme yhdessä Helsingissä niin lapsi oli mieluummin koiran kanssa viikonloput kun hän ei halunnut kulkea humalaisten luokkatovereiden kanssa yläasteella.
        Lisäksi tähän hän oli onnellinen siitä kun sai kiirehtiä kotiin koiran ja kissan luo varsinkin perjantai-iltaisin. Hän oli luokkansa paras kun opiskeli hatun. En oikein usko tuohon näkemääsi. En ole nähnyt häntä koskaan humalassa/tupakoinut kun hän oli jo yli 20-vuotias. Lisäksi suvussani oleva selvänäkijä kertoi että ei ole mitään negatiivista sanottavaa. Ei siis kannata uskoa ihan kaikkea mitä täällä kirjoitetaan:)


    • Voittaakorahavairakkaus

      Näetkö mikä sen asian laukaisee? Tuleeko heille ero tai joku kolmas pyörä suhteeseen? Kiitos avustasi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      774
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe