Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Vitu.... per........

mustijamummo

Kukahan ammattitaidoton kyherö siellä aura-auton ratissa taas on kun auraa kaikki tienpäät umpeen. Sopisi paremmin traktorin ja leikkuupuimurin rattiin ja pysyisi pelloilla.

21

1183

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Terä.maahan

      Kyllä on hyvin aurattu tiet, mistä ihmeestä noin hyviä auramiehiä oikeen löytyy melkein täydellinen auraus, kyllä näkee että ammattitaito on tullut vuosien varrella huippuunsa. Vieläkö sen terän laittais päin asfalttia niin olis 100% suoritus.

      • joopaa..joo

        Voihan mustijamummo...järki hoi...pitäisköhän auraajan nostaa aura ylös jokaisen tienpään kohdalla?...Halooooo....=).....


    • iskela

      mene itse auraamaa ei tavitse sitten valittaa.

    • Mc.mb.long

      Takuupalkka juoksee vaikkei lunta sada, unelmien ammatti tuo teiden auraus, voittaa maanviljelyksenkin työtunneissa.

    • possomunkki

      Vieläkö se paksu poika auraa Luvian teitä?

    • Termari.mukaan

      Jaa jaa ei muuta kuin rytkyt päälle ja laittamaan naku lämpeen et pääsee päiväks baarii joku voi luulla et olen töihi menos.

    • naftaloppu

      Miksei teitä hiekoiteta nyt olisi hyvä levittää suolahiekkaa.

      • Aivoruoska

        Ei kerkee ny kun on tuo santsi hillomunkki syömättä, ja sitten pitää mennä äiskän laittamien lihapatojen ääreen.


    • Pieni.vinkki.vaan

      Nyt kun on hieman ns hiljaisenpaa tuolla auraus hommissa niin kannattasi mennä ostamaan uusi nivelaura sen kun laskee tienpintaan niin johan lähtee lumet pois, noilla vanhoilla romulla tahtoo jäädä lunta tiehen niin paljon että on sama auraako vai ei. Tuo nivelaura on siittäkin hyvä että pystyy ohjaamaan lumen tienhaaroissa sinne minne se kuuluukin, nyt niitä alinmaisia rahoja sioittamaan kunnon kalustoon.

    • Aamulla.nähdään

      Kohta sitä lunta sataa taivaan täydeltä, mutta ei hätää auramiehet on valmiina. Vai onko niin että auraukset on yhden ikälopun kuormurin varassa.

    • tanantunarit

      kyl on komiaa kun sisu taas rulettaa hienoa jälkea taas tulee

    • piulissu

      Kuunelkaahan nyt taas sen vanhan aura-auton matalaa murinaa, oikein jalkovälistä hyräyttää se murina ja tiet ovat taas kuin pöytää kyllä meidän kelpaa

      • Auramaahan

        Taitaa se murina tulla kuljettajan mahasta, mene ja tiedä, jos se sieltä tulee niin neljä piirakkaa ja kymmenen nakkia 1,5l kolajuomaa auttaa vähäksiaikaa. Mutta tiet on aivan lumimössöiset mutta talvihan nyt onkin.


    • Pyähäääää

      Asutusalueiden urakoitsija vaihtui. Ja sama näköjään jatkuu. Ei vielä aurattu katuja. Hienoa toimintaa. Pyörätietkin auraamatta. Noo tuleehan se kesä pian niin sulaa pois.

      • Pitkävyö

        Se on hyvä että antoi toisillekkin mahdollisuuden ansaita rahaa, kai tuosta lumenaurauksesta traktoorin hinnan vuodessa tienaa tai vanhan kuormurin, tällähetkellä poltoaine on niin halpaa että ei tankillinen paljoa maksa ja sillä ajelee varmaan viikon päivät, ei tuo mun vallu ainakaan kuluta kuin 4 liraa tunnissa.


      • piulissu

        Kyllä siinä kelpaa taas poikain ajella kivelle pistään asiat ruotuun ja jakaa tarkkaakin tarkempaa tietoa kuka, missä ja milloin kun Sisulla on hommat hoideltu niin ne vetoon tapetut vossikat kompuroi siellä tiellä...kö

        Ei hätiä mitiä


      • Verenpaineet

        Mitä helvettii sitä aurattuu tietä pitää kolata montakertaa onko perse niin auki että sais edes vähän läsää pöytään jouluks. Kyllä sitä nyt ajellaan kun löpö on halpaa.


    • mikkomarttilaLuvia

      Hei kermaperseet. Nyt on talvi, ootteko vaihtaneet talvirenkaat autoihinne?(kenellä ees on) Pääsääntösesti Luvial on kyseinen urakoitsija hoitanu hommat esimerkillisesti. Mut nii se vaan menee et se lumi tulee joka paikkaan yhtä aikaa ja pitäis ymmärtää ettei sitä joka paikasta saa pois samaan aikaan. Joka päivä lukee sk. textaripalstalla samaa paskaa noista... en ymmärrä! Ja jos joku luulee että on oikein rahahommia niin rahotusesitys vaan mulle miten hoidat rahoittajalle lyhennykset ja kuoleukset, ja takaat ne jollakin muullakin ku toimeentulotuella... autan rahoitusneuvotteluissa.

      • Heheheheheeheh.he

        He sähän vasta marakatti oot, varsinainen pisnesnero ei yön vanhaa rahaa ole milloinkaan taskussa, jos joku rahoitusfirma kuulee että tunnen sinut niin siihen kaatuu lainahakemus he, niin se sinun teorian mukaan luntta tulee jokapaikkaan yhtä aikaa ei pidä paikkaansa, ja vaikka pitäisikin niin kalustoa pitää olla sen mukaan kuinka paljon on aurattavaa tietä he. Eikö ne kokouspalkkio rahat ole pian juotu rupee olemaan nämä luvian asiat taas kunnossa kun sitkeskok hoitaa.


    • Nii.i

      Voi s"""a et voi olla tyhmii kommentoijii.... oottekyl niin ääliöit ettei jaksa muuta kertoo ku milt te musta tunnutte!

    • Loikkari

      Ei auta töihin on ruvettava, ei pääse lonsimaan paarin nurkkiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2328
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      42
      1537
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1467
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      73
      1254
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe