tuos naistenhakkaaja nurmes 23-vuotias mies

Tämän päivän ylä-karjalassa juttu 23-vuotias nurmeslainen mies oli kuristannu naista.Olisi hyvä nimi tuoda kuvan kanssa esiin näistä raukoista,kun eivät pärjää muille,kuin naisille.Kukahan oli,jos vihaatte naisten hakkaajia niin rohkeasti,vain se nimi tänne kokonaan etu ja sukunimi,sekä kuva ja tarkka osoite myös
Ilmoita

Liian löysä tuomio.
Ilmoita
Raukkoja miehiä.Linnassa olisi annettu turpaan ja kovaa.
Ilmoita
Jos siviilissä vastaan tulevat nämä onnettomat naisten hakkaajat ja nimi tiedossa.Kyllä niillä äkkiä voi silmä pullahtaa ulos,kun nyrkkiin vahingossa kävelivät tai muuten vaan sattua tapaturma tai onnettomuus.Onnettomuudet aika yleistä nurmeksessa.Esimerkkejä paljon,joku kuolee pillereihin,joku viinaan,joku hyppää katolta tai huumeisiin viimeinen piikki,hukkuu,junan ja auton alle yms
Ilmoita
Missähän asustelee nimiä vain esiin näistä onnettomista,luusereista!!!
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Kyllä on ihme lahopää,kun naisia hakkaa
9 VASTAUSTA:
Mies joka tuhoo naisen elämän väkivallalla ja kaikella loukkaavilla sanoilla...pitäs saada turpaan oikein kunnolla...itsetunto hoi!
Kokemusta on kolme vuotta semmosesta lahopäästä!
Itsepä semmosessa oot roikkunut. Mitä ruikutat täällä.
Vapaamaamennäminnehaluaa kirjoitti:
Itsepä semmosessa oot roikkunut. Mitä ruikutat täällä.
Oletko kenties väkivallan puolella?Vai lahopään tuttu?
En tunne lahopäätä, enkä ole ole väkivallan kannattaja, mutta tyhmähän sellainen on jos on tuollaisen narsistin kanssa ollut kolme vuotta. Pitäis nyt jo ensi iskusta tajuta, ettei se ole viimeinen ja jos vielä samalla myös verbaalisesti alistaa toista, niin en voi tulla kun yhteen tulokseen, että on tyhmä muita jos on kattonu sellaista lahopäätä kolme vuotta, eli oma vika, et mitä täällä ruikuttaa jos ei ole älynnyt jo kolme vuotta sitten lähteä.
Väkivaltaisesta suhteesta ei ole helppo lähteä pelon takia!Uhkailua ym.!
Olen lukenut tutkimuksia, että myös naiset ovat hyvin väkivaltaisia ja iso prosentti miehistä kokee väkivaltaa parisuhteessa. Tämä on vaan vaietumpi asia. Entäs, kun se nainen on se joka eron jälkeen alkaa vainota? Voi olla niinkin. Turha yleistää miehiä vain.
Kun nainen jättää,niin tuskinpa vainoo eron jälkeen,kun on väkivaltaa kokenut!Sehän on vaan helpotus että on tajunnut lähtee semmosesta suhteesta pois!!!
kokemustaon kirjoitti:
Mies joka tuhoo naisen elämän väkivallalla ja kaikella loukkaavilla sanoilla...pitäs saada turpaan oikein kunnolla...itsetunto hoi!
Nos jo mottaat toista, silloinhan olet omannut samanlaiset arvot tyyliin; vävivalta hoidetaan väkivallalla eikä sille ole loppua, kuten myös sivistyvaltio ameriikoissa on tapana asiat hoitaa.
+Lisää kommentti
Naisten hakkaaja
Ilmoita
Sehän on akan vika jos on väkivaltaisen hakkaajan kanssa.sit valitetaan, kun nyrkkiä sai. Pitäs vollottaa turpasauna vaa kiinni. Ite päähän, kuin olisi kerjäämällä kerjännyt, että ukko kulta anna nyrkkiä.
3 VASTAUSTA:
Ei ole naisen vika,vaan miehen.Kunnon miehet ei hakkaa naisia,vaan pitää heitä hyvänä ja hellii ja antaa paljon läheisyyttä js rakkautta,sekä puolustaa naisia tuollaisilta miehiltä.Taidat kuulua naisten hakkaajien kerhoon ja hyväksyt naisiin kohdistuneet väkivallat.Kyllä sut tiedetää ja missä asut onneton luuseri ja saat elämäsi selkäsaunan
Et ole sitten tullut antamaan sitä selkäsaunaa vielä.kerro mihin osoitteeseen voin hamekangasta lähettää?
kunnioitanaisia kirjoitti:
Ei ole naisen vika,vaan miehen.Kunnon miehet ei hakkaa naisia,vaan pitää heitä hyvänä ja hellii ja antaa paljon läheisyyttä js rakkautta,sekä puolustaa naisia tuollaisilta miehiltä.Taidat kuulua naisten hakkaajien kerhoon ja hyväksyt naisiin kohdistuneet väkivallat.Kyllä sut tiedetää ja missä asut onneton luuseri ja saat elämäsi selkäsaunan
No ootpa hiljaa, ku ei mitään vastausta kuulu. Tuu jo sieltä hakkaamaan minut, kun kerta tiedät missä asun. Taidat olla vaan yksi pieni pelle.
+Lisää kommentti
Pitäisi nyt järjen jo sanoa kannattaako olla väkivaltaisen miehen kanssa. Eli ämmän vika, mitä sai turpaan. Ei sitä ole kukaan pakottanut semmoisen kanssa olemaan.
Ilmoita
Sitten pitää, muista aina kun haukkuu ja levittää juttuja, että onkos sitä itse kuinka puhdas pulmunen. Miten itse olet kohdellut läheisiäsi jne?
Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu. Rankaisu kuuluu esivallalle. Kyllä jokainen eestään löytää minkä taakseen jättää, viimeistään kuolinvuoteella. Parempi aikaisemmin.
Ilmoita
Ei ole mies,eikä mikään kuka naisia hakkaa,vaan onnettomia tuhkamuna luusereita,joille pitäisi kunnon opetus antaa.
Ilmoita
Et ole viäläkään tullut hakkaa mua, kun kerta tiedät missä asun.. Luuseriiii🤔🤔🤔😅😅😅😅😅😅😅
1 VASTAUS:
Naistenhakkaajat on heikkoja insestiin taipuvia alkoholisoituja rapajuoppoja,jotka ei pärjää miehille ollenkaan,vaan vainoharhoilaan sekoilevat heikkojen eli naisten kimppuun.Heidän alemmuus kompleksi alapäässä turhauttaa heidät hakkaamaan naisia,koska eivät saa vehjettään seisomaan ja kärsivät vakavasta mielenterveys ongelmista.Se että mies hakkaa heikompaansa, eli naista ja vieläpä lastensa äitiä kertoo jo sitten sen, että miehellä todella on jotakin pahasti vialla ja jos kynnys hakata naista puuttuu, niin en ihmettelisi, vaikka kynnys hakata lapsiakin joskus katoaisi. Eli mä lähtisin heti ensimmäisestä lyönnistä/uhkauksesta.Mistä tiedät, etteivät lapsesi tiedä miehesi hakkaavan?

Minä tulin usein tilanteeseen, jossa isä oli juuri hakannut. Vannon, sen näki. Opin nukkumaan tyyny ja peitto pään päällä, koska yölliset hakkamiset ja kuristamiset kuuluivat kyllä huoneeseeni. Pelkäsin, onko äiti vielä hengissä aamulla.
Tuollaiset henkilöt joutaisivat niuvanniemeen pakkopaitaan loppu elämäksi
+Lisää kommentti
Juuka, miehen päälle ajettiin autolla tahallaan

07.07.2018
Itä-Suomi
Juuan keskustassa, ravintolan edustalla, tapahtui pahoinpitely jossa tekovälineenä käytettiin mm. autoa. Tapahtuma-aika n. klo 04.25
Tapahtuma sai alkunsa kun ravintolan järjestyksenvalvojat poistivat ravintolasta 39- vuotiasta juukalaista miestä ja tämän seurassa ollutta naista. Mies vastusti poistamista voimakkaasti ja tilanteessa kaksi järjestyksenvalvojaa sai lieviä vammoja.
Ravintolasta poistamisen jälkeen mies otti auton ja ajoi sillä ravintolan edustalla olleen miehen päälle. Paikalla oli myös muita ihmisiä ja he joutuivat väistämään ravintolan rappusille välttääkseen autoa.
Tapahtuman jälkeen mies ja nainen poistuivat paikalta autolla ja heidät otettiin myöhemmin kiinni Juuasta.
Auton tönäisemäksi joutunut mies sai vammoja ja hänet toimitettiin Joensuun sairaalaan. Ei hengenvaaraa.
Tapausta tutkitaan mm. törkeänä pahoinpitelynä, pahoinpitelynä, rattijuopumuksena ym.
Poliisi tiedottaa tapauksesta lisää lauantaina klo. 11.
Ilmoita
Ei ole penaalin terävin kynä
Ilmoita
Henkisesti horjuva mies tunkeutui kotiin tiiliskivellä - eksä ja pikkulapsi järkyttyivät törkeästä rynnäköstä
Hovioikeuden perusteluina olivat törkeä tekomuoto ja aiempi tuomio samankaltaisista rikoksista.
Mies solvasi ja uhkasi tehdä entisen tyttöystävänsä elämästä helvettiä.
Lisäksi hän saapui puukon ja vasaran kera varustautuneena rikkomaan naisen ikkunat tämän nukkuessa.
Käräjäoikeuden mukaan naisella oli syy pelätä henkilökohtaisen turvallisuutensa puolesta.Vainoamisesta ja törkeästä kotirauhan rikkomisesta tuomitun miehen vankeustuomio säilyy ennallaan. Turun hovioikeus ei muuttanut 54-vuotiaan miehen neljän kuukauden ehdotonta vankeutta ehdolliseksi tai yhdyskuntapalveluksi.

Tuomio liittyy kevään 2016 tapahtumiin Karkkilassa. Mies häiritsi eron jälkeen entistä naisystäväänsä kymmenillä viesteillä päivässä. Viesteissä mies pyyteli väliin anteeksi ja väliin haukkui naista törkeästi. Hän uhkasi myös tehdä naisen elämästä helvettiä.

Nainen joutui viestittelyn takia vaihtamaan puhelinnumeroaan muutamia kertoja.

Viestittely päättyi vasta, kun mies eräänä yönä saapui naisen ja tämän pikkulapsen kotitalolle puukon ja vasaran kanssa varustautuneena. Mies rikkoi keittiön ikkunan, jolloin nainen lapsineen heräsi ja suojautui eteiseen. Tämän jälkeen mies heitti makuuhuoneen ikkunasta tiiliskiven.

Miehen mukaan tapahtumien taustalla oli runsasta huumeidenkäyttöä sisältäneen suhteen loppuminen ja kolmiodraama.

Ajankohta ja aseet aiheuttivat törkeyden

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus katsoi miehen syyllistyneen vainoamiseen ja törkeään kotirauhan rikkomiseen. Käräjäoikeuden mukaan miehen kaikkina vuorokaudenaikoina tapahtunut runsas viestittely oli sisältänyt törkeää solvausta ja aiheuttanut ahdistusta.

Lisäksi käräjäoikeus piti ikkunoiden rikkomista törkeänä kotirauhan rikkomisena, sillä teko oli toteutettu yöllä naisen ja lapsen nukkuessa ja miehellä oli mukanaan vasara ja puukko. Naisella oli näin ollen syy pelätä henkilökohtaisen turvallisuutensa olevan vaarassa.

Mies tuomittiin rikoksista neljän kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Lisäksi hän joutui maksamaan korvauksia naiselle ja tämän lapselle.

Oikeuden mukaan rangaistusta ei voitu tuomita ehdollisena, sillä miehellä oli aiempi tuomio lähestymiskiellon rikkomisesta, pahoinpitelystä ja kotirauhan rikkomisesta. Yhdyskuntapalveluun mies ei soveltunut siksi, ettei ollut useista kutsuista huolimatta saapunut soveltuvuushaastatteluun.

Valitti ehdottomasta vankeudesta

Mies valitti tuomiostaan hovioikeuteen ja vaati rangaistuksen alentamista ja sen tuomion muuttamista ehdolliseksi tai yhdyskuntapalveluksi.

Mies vetosi muun muassa siihen, ettei teräase ollut esillä hänen rikkoessaan ikkunoita ja hänen aiemmasta samankaltaisesta tuomiosta oli neljä vuotta aikaa.

Turun hovioikeus kuitenkin päätyi viime torstaina antamassaan ratkaisussa säilyttämään tuomion ehdottomana. Hovioikeuden mukaan ehdottomuutta puolsivat rikoksen törkeä tekomuoto ja samankaltaisuus miehen aiempiin rikoksiin verrattuna.
Ilmoita
Missähän pedofiili rytkönen majailee?
Ilmoita
Näitähän suomessa riittää
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Naisten hakkaajat kompensoi omaa pienuuttaan,kun eivät muille pärjää,kuin hakkaamalla naisia
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

tuos naistenhakkaaja nurmes 23-vuotias mies

Tämän päivän ylä-karjalassa juttu 23-vuotias nurmeslainen mies oli kuristannu naista.Olisi hyvä nimi tuoda kuvan kanssa esiin näistä raukoista,kun eivät pärjää muille,kuin naisille.Kukahan oli,jos vihaatte naisten hakkaajia niin rohkeasti,vain se nimi tänne kokonaan etu ja sukunimi,sekä kuva ja tarkka osoite myös

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta