Jussi Ahde odottaa uutta maailmanjärjestystä!!!

nwo.trump

Kaikki rahat valuvat yksille ja samoille! JUssi on viimeinkin tajunnut missä tässä mailmasa on kyse! Jengin rahat valuu applelle, tojotaan ja huumeisiin! Herätkää todellisuuteen orjat!

21

559

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yhteys_pätkii
    • Parempi_kuin_Spede_show

      Jopa 60-luvun tv Batmannissa käytetyt voimasana kuplatkin antavat näyttävämmän efektin muka totuudellisesta meiningistä lapselle kuin jos vertaa tv jälkeä valhe sirkus Sariola Enbusken ja kumppaneiden yhteydet pätkii tämänkertaiselle nololle esitykselle.

    • TurpoAhde

      Antaisitte nyt edes yrittää.

      • ei.me.hoputeta

        Ihan rauhassa saa yrittää, me ei välitetä. Sen on jo aika oppia, miltä epäonnistumiset ja torjunta tuntuu. Saa rauhassa tottua myös siihen.


    • Yökukkuja-

      Enbuske kun on lähtenyt tuolle valheen polulleen, niin voisihan hän edes yrittää olla taitavampi tuossa valheessaan. Yhteydet pätki aika nolosti nyt.

      Toki kaikista järkevintä olisi olla vaan ihan rehellinen ja pitäytyä faktoissa totuudessa, mutta lienee nykyisessä tv talossa suht mahdoton yhtälö tuo tuollainen, kuin myös valta lehdistössäkin.

      • kaikkeetä

        En ole Ahteen Jussista kuullutkaan aikoihin hyvä että pääsi ohjelmaan ihan asiallinen oli


      • dkcmwkkg

        Ahde hoiti hyvin keskustelun ja rehellisellä asenteellansa sujuvasti veti kuivalla kakkoseen neiti suvakki Tuomasta. Tuomas vässykkä luuli kait jotta edes Ahde olisi lähtenyt Iljan dissaamiseen mukaan, mutta paalua tuli lähetys pätkii-tytön perseeseen.


    • Surkeaa

      Enbusken Veitolan ja Roopen telkku showsta on rehellisyys kaukana, pätkii yhteydet muka ja noin päin pois.

    • rikkaidenonmaailma

      Yeah ja. Toyotasta ja/tai huume oy:sta on tullut uudet temppelit jossa uskovaiset voi palvoa autoja tai eri huumeita. Noihin löytyy aina rahaa vaikka muut asiat ja ihmiset kuolis alta pois. Vauvat voivat imaista maitoa jossa pikkasen bensaa mukana tai sitten maitoa jossa morfiinia, niin voi alusta alkaen valita tiensä. Robotit nyt pian joka tapauksessa korvaa tavalliset ihmiset niin rikkaat yrittää esim huumeilla saada karsituksi turhaa massaa pois. Saavat rikkaat sitten robottien kanssa elellä rauhassa eikä ole enää turhaa massaa ympärillä. Nuo luonnonkatastrofit ja muut veden pinnan kohoamiset kanssa niittää turhaa massaa.

    • Näin_nämä

      Jude eliitillä sen ympärillä pyörivällä EU herra sakilla on ne massit ja pyssyt taskussaan ja tämän pystyy todistamaan kun seuraa rahaa ja kuka omistaa pankit jne. aivot omaava etsivä rehellinen ihminen tuon löytää suht helpostikin ja eikä mikään salaliittoteoria tämä vaan aika yleistä tietoa ja kellä massit niin myös tietenkin mahti ja valtamedia yms. kaikki takanaan.

      MV on osaltaan tuonkin tiedon juurikin tuonut esiin isommalle massalle ihmisiä Suomessa ja valta ei siitä pidä. Enbusken Veitolan ja Roopen lässynvässyn ohjelma on vain yksi pieni manipuloiva ratas tässä jude eliitin mediaosaston valtavassa koneistossa ja he joko ovat tästä itse täysin tietoisia, mutta enempi veikkaan että ovat rahalla ostettuja hyödyllisiä idiootteja koko porukka niinkuin moni muukin tuolla alalla ja muuallakin. Rahalla on mahti radio ohjata ihmisiä ja kellä massia, niin se määrää tasantarkkaan minne leikkiauto kulkee ja vaikkapa joku Enbuskekin.

      Mitä tulee tuohon eilis iltaiseen Tuomaksen Marian ja Roopen tv ohjelman yhteydet pätkii tv-näytelmään, niin taitavat olla jo välillä niin väsyneitä tuohon jatkuvaan punaviher skeidaansa itsekin etteivät jaksa yrittää aina niin taidokasta jälkeä öögaan strittauksensa suhteen, no inhimillistä kait tuo tuollainenkin amatööri strittaus toki, ei vaan aina jaksa, aina ei lähde...

    • Papukaija_

      Liian kauan kun kulttuurimarxistisesti rasisti-märisee, sekä olet valehtelija syyttää ilman päteviä todisteita edes tästä, sekä tuota vale syytöstään hare krishnamaisena hokemana kuin papukaija hokemalla hokee ja täysin aliarvioi tv katsojia älyllisesti, niin kusetuksen taso senkun laskee ja laskee ja eilisiltainen tv pläjäys muka vielä huonoine Andorra yhteyksineen on hyvä todistus tästä missä naurettavuuksissa jo telkussa mennään.

      Ei tuollainen paska mene läpi useammillekaan suomalaisista joilla sentään keskiarvot ÄO:ssa n. 100 pinnassa. Mokutus matutus ei vaan mene läpi kaikille.

    • Andorra_nyt_pätkii

      Andorra nyt vähän pätkii skeidaa telkusta ja esim. viimepäivien helposti läpinäkyvä median metoo -kampanja jolla yritetään kääntää täysin tarkoituksellisesti tyhmempien lammasmaisten kansalaisten päät seuraamaan muka suurtakin ongelmaa joka on todellisuudessa juurikin tiettyjen tahojen iso iso ongelma ja näitä ei saa kritisoida eikä heidän uskontoaan jne., näiden rinnalla metoo kampanjan jutut on paperia.

      Tällaisella paskalla nyt mennään.

      Yksi huvittava on esim. jo vuosia jatkunut valtamedian katolisenkirkon pedofilia mustamaalaus kampanja vaikka tuo todellinen pedofiilinen paheenpesä isossa mittakaavassa löytyykin lähi-idästä ja euroopasta, eli se eräs rauhanuskonto ja se toinen uskiskerho jolla todellinen valta ja raha eikä messiaskaan ole heillä vielä tullut, noiden rinnalla katolisenkirkon pedoilut on pelkkää harmitonta iltapäivä askartelua, toki näistä ei valtamedia kerro kun edellä mainittu uskiskerho omistaa valtamedian.

    • Oi_ei

      Opettakaa joku tuota tv toimittajaa lähetys pätkii-kusettamaan edes paremmin !!

      Andorra Ilja yhteys pätkii oli surkuhupaisa tv näytelmä, toki hyvää huumoria suvakki toimittajan kustannuksella joka rasisti-räksytti ja syytti toista muka valheesta vaikka itse sitä teki juuri samalla kun toista siitä syytti ja tämä tv toimittajan kusetus oli vieläpä naurettavan helppo nähdä ja kuulla kaikkien joilla edes välttävästi toimivat aivot.

    • Mätä_juttu

      Tuomas käyttää täysin samaa räksytystä kuin tuon samaisen räksytyksen keksijä ja oppi-isä Lev Trotski kommunistisessa takavuosien Neuvostoliitossa, eli rasisti syyttelyn ja rasisti sanan oppi-isä oli juutalainen kommunisti Lev Trotski joka täysin mielivaltaisesti rasisti räksytteli aikoinaan ja moni menetti henkensäkin näiden takavuosien kommari anarkistien mielenvikaisuuden johdosta lopulta, kun nämä riekkuivat punaisine terroreineen ja ihmisiä surmattiin täysin tuulesta temmattujen älyttömien rasismi syytöksien turvin massoittain.

      Kulttuurimarxismi on meidän aikamme mätä ja tuo samainen mätä flirttailee erään lähi-itäläisen aavikko uskonnon kanssa perverssiä tanssiaan nyt matuineen. Nyt tanssahdellaan vielä alku askelia mutta jos tuon tanssin annetaan jatkua voi jälki olla vielä hyvinkin rumaa.

      Sokeakin näki ja kuuli tuon eilisen tv hömpän erään lähetyksen muka pätkimisien läpi mistä oli todellisuudessa kyse.

      • poskitroski

        Trotski kai sitten murhattiin, eli ei päässyt nauttimaan kommunismistaan... et kai sentään uumoile Enbuskelle käyvän samoin?


    • Media-Mongooli-Ahde

      Demarinilkki

    • Just_just

      Tuosta eilisestä enpaskasta on vaikea enää alittaa rimaa alempaa.

      Andorra....pätkii....Andor....pätk....An..rr....p..ii........A..r.....r........p..t... .... .. .... . . .....

    • MissäOnAnteeksipyyntö

      Fingeroos väittää, että suomalainen terveydenhuolto ri muka toimi:(

      Silikonihuora, joka jakaa kaikille on viimeinen ihminen maailmassa laukomaan tällaisia valheita.

    • Pätkiiiiiiiiiiiiiii

      Yhteys on nyt hieman heikko valitan...eiköhän lopeteta tässäpä tämä hyvästi.

    • hohhoijjaaa

      Katsoin tuosta netissä leviävän pätkän. Tuo toimittajaa esittävä käsiä heiluttava pullero nolasi itsensä niin pahasti että ei taida pariin päivään kehdata julkisille paikoille. En pahemmin tunne henkilöä enkä tuota ohjelmaa mutta ilmeisesti tekijät kuuluu noihin rettelijöihin joista saamme lukea nykyään aika usein. Pelkkiä ressukoita. Kuitenkin oma ohjelma?????

      Ettei vaan olisi joku noista https://www.youtube.com/watch?v=3QXsI5np_m0

    • Eihän hänellä ollut edes ylähampaita kaikkia, matalalla on...

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1525
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1344
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1321
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1267
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1238
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1146
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe