Adressi kaupunginpäättäjille

vaikutusmahdollisuus

EI HIMANGAN tuulivoimakaavoille. Allekirjoita ja vaikuta tähän älyttömyyteen.

46

618

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ausbeimitnach

      Eihän taistelija ole tehnyt lopullisia maskosia, eihän?

    • eaeaea

      Kalajoki seutulehti teki kyselyn tässä aikaisemmin että tarvitaanko lisää tuulimyllyjä.Tulos yli 80% vastaajista sanoi kiitos riittää. Olettaisin että uudet päättäjät ovat nähneet tuloksen.

      • piisaapiilottelu

        Minä odotan oikeustaistelijan esiintuloa ja kannanottoa, en ennen sano juuta enkä jaaata.


    • tasapuoli

      En varmasti kirjoita. Täällä Kalajoen puolella noista tuulimyllyistä on hirveä riesa. Tasapuolisuuden nimissä myös himankalaisten pitää kärsiä tuulimyllyjen aiheuttamista haitoista; melua, välkyntää, maisemahaittaa ja terveysongelmia. Himangan keskustan lähelle on saatava ainakin 50 myllyä siten, että näkyvät mahdollisimman monelle. Kalajoen kaupunginvaltuuston on kohdeltava kaikkia kaupunkilaisia tasapuolisesti - hyvässä ja pahassa.

    • ktsliukkaatttovet

      Ja loput Rautioon. Näitä kepulaisiahan on joka puolella ja kaikki liikaa, Märisevät huonosta sadoista ja riittämättömistä tukiaisista, selällään maata rellottavat ja tuet senkun juoksee.

    • abcabsabs

      Minäki kannatan tasapuolisuutta. Hiekkasärkkien kohalla maan puolela on hirveen hyviä hiekkakankaita, joille on helppo rakentaa jopa 100 tuulimyllyä silleen, että varmasti näkyy turisteille. Tulisi varmaan oikee ryntäys särkille, kun kaikki haluis tulla ihaileen niitä myllyjä.

    • dhhjff
    • VoiVi...u

      Rahjankylään mahtuu hyvin myllyjä - ettei vain ole päättäjillä omat mökit siellä...

      • Tavoittamattomissa

        Tai oikeustaistelialla...


    • etänäkö

      Tässä lainaus Nivala-osioon kirjoitettu viesti Merijärveltä, siinä on faktaa ja tutkimustuloksia jotka perustuvat omaan kokemukseen:


      "No ei tarvitse enää kauan odottaa, kun tutkimustulokset julkaistaan. Faktat lyödään pöytään ja tämän jälkeen rakennetaan lisää tuulivoimaloita, nykyisillä suunnittelu määräyksillä. Niin kuin olemme saaneet lehdestä lukea, uudet voimalat ovat hiljaisempia ja silloin voidaan rakentaa voimaloita lähemmäs asutusta, kun nyt etäisyydet ovat olleet 700 - 1200 metriä. Mutta tulevaisuudessa tämä tulee olemaan 400 - 800 metriä. Itse asustelen lähimmästä tuulivoimalasta 750 metrin päässä, Tuulivoimalat ovat pyörineet jo 4,5 vuotta, itse en ole kokenut voimaloista olevan haittaa. Suurin haitta on ollut, kun puistoa rakennettiin, niin oli isoja kuljetuksia, jotka hetkellisesti tukkivat tien, ettei päässyt kotiin. Ei ole tuulivoimaloiden äänet minun yöuniani häirinneet, olen kyllä lukenut lehdistä ja netistä, että jotku ovat kokeneet äänet ongelmana. Mutta onko todellinen syy siinä ?, kun naapuri saa tuulivoimaloista vuokratuloja ja itse ei saa, niin silloin voimalat koetaan negatiivisiksi. Luulisi Kalajoella olevan paljon tuulivoimaloiden sairastuttamia ihmisiä, kun siellä on jo rakennettuja voimaloita 70 kpl ja lisää on tulossa saman verran, mutta siellä ei ihmiset ole kaavoituksissa valituksia tehneet ja puistot on rakennettu ja nyt Kalajoen kaupunki kerää ison määrän kiinteistöveroja vuodessa. Lisäksi tuulivoimaturismi on laajeneva bisnes, ihmiset tuleva pitkien matkojen päästä katsomaan tuulivoimaloita, alueet ei ole suljettuja, vaan pääsee vierestä katsomaan ja kuuntelemaan. Itse kun kuljeskelen tuulivoima alueella koiran kanssa lenkillä, olen 4,5 vuoden aikana jutellut satojen ihmisien kanssa tuulivoimaloista. Olen kertonut heille oman mielipiteen, kun asustelen voimaloiden likellä. Uskon, että useampi ihminen on sen jälkeen muuttanut oman mielipiteensä tuulivoiman suhteen. Suositten niitä ihmisiä käymään paikan päällä tutustumassa voimaloihin, jotka kokevat tuulivoimalat ongelmaksi. Merijärvellä 20.5 avataan uusi tuulivoimapuisto klo. 12.00 perille löytää kun laittaa navigaattoriin tämän osoitteen: Pahkasalontie 590 Merijärvi. Tilaisuudessa elävää musiikkia ja syötävää. Nyt on hyvä mahdollisuus käydä tutustumassa voimaloihin ja siellä kerrotaan niistä enemmän kuin lehtien palstoilla ja kysymyksiä voi esittää asiantuntijoille ja saa fakta tietoja nykyisistä voimaloista. "

      • luontorakas

        Suomalaista luontoa ja kotiseutua rakastava kansalainen ei hyväksy tuulivoimaloilla tapahtuvaa luonnon raiskausta. Tuulivoimalat vain tapa siirtää rahat veronmaksajilta sijoittajille ja liikemiehille. Sähköntuotannon kanssa niillä on hyvin vähän tekemistä.


      • kepupetti

        Justiinsa näin.


    • sfhjeh
    • tonkihott

      Kunhan Erkki malttaa tulla pois maanpaosta, asiat hoituvat, sillä hän on liki koko aikuisikänsä taistellut tuulimyllyjä vastaan.

    • MyllyPöllö

      Miksei Lestijoella on enemmän patoja? Jokaisesta padosta pyörä/mylly ja ilmaista sähköä!
      Miljoonia litraa vettä juoksevat mereen turhaan joka tunti.

    • duuliduu

      Ihanaa että saatiin tämä tuulivoimaasia päätökseen Nyt voivat kyläläiset keskittyä omiin töihinsä

      • NohehHeh

        Ei voida, lahopäät vinkuvat vielä. Kaikki on vihreiden vika, vaikka Kalajoen valtuusto 2/3 kepulaisia. Ne päättää mitä tehdään.


      • myllykylläinen
        NohehHeh kirjoitti:

        Ei voida, lahopäät vinkuvat vielä. Kaikki on vihreiden vika, vaikka Kalajoen valtuusto 2/3 kepulaisia. Ne päättää mitä tehdään.

        Mitä se Hanna äänesti.


    • citykanii

      Oliko Fatima vihreiden neuvonantajana?

      • jäävitön

        Ketä ne oli jotka äänestivät myllyjen puolesta saisko nimet kun en ollut paikalla.Lehdestä luin että Halmeenpäällekkin riittäisi jo Kalajoen myllykanta.Olisi kiva olla MOTtina ja ja katsoa löytyykö sidoksia-


      • Mustavihreä

        Diarra kirjoitti kertomansa mukaan insestistä ja suomalaismetsistä sananmukaisesti MUSTAA huumoria. Viittaa lappilaisiin sukujuuriinsa, oon paljon lapissa käynyt mutten oo koskaa alkuperäistä lappalaista tai lappilaista noin mustana nähnyt. Ei muuten oo sen enempää vihapuhetta kuin Diarrallakaan. Siinäkään suhteessa värillä ei saa olla väliä.


      • h2oööö
        jäävitön kirjoitti:

        Ketä ne oli jotka äänestivät myllyjen puolesta saisko nimet kun en ollut paikalla.Lehdestä luin että Halmeenpäällekkin riittäisi jo Kalajoen myllykanta.Olisi kiva olla MOTtina ja ja katsoa löytyykö sidoksia-

        Viher Vasemmisto on puhunut


    • TaataTaaTataa

      Ytinvoimaa sen olla pitää! Siinä on vain se iso MUTTA, ettei Erkkisetä hyväksy ytinjätteitä Pyhäjoelle, vaikka on valmis hakemaan turvapaikkaa tuntemattomasta paikasta eli Bulkaariasta, on jo siellä odottamassa jatkoa. Miten se Sillanpää, ei tämä Jartsu, runoilkaan meren taakse menijöistä?

    • liisapikkuinen

      Hiekkasärkkien viereen on saatava iso tuulivoimapuisto. Sehän on otollinen paikka, kun mereltä aina tuulee. Tulee paljon saastuttamatonta sähkövoimaa. Meidän perhe on nyt muutaman vuoden asunut täällä Särkillä puhtaan luonnon keskellä, mutta saastunutta sähköä pitää käyttää. Olisi mukava, kun nähtäisiin ikkunasta kymmenien myllyjen vilkkuvat valot. Ei täällä Särkillä kukaan vastusta myllyjen rakentamista tuohon lähelle. Olen paljon puhunut asiasta naapureitten kanssa ja kaikki hyväksyy myllyt.

    • Mörkkiörkki

      Joo, loppus särkillä lokkiongelmat. Senkun höyhenet pölisisi...

    • tuulivoimaakiitos

      En varmasti allekirjoita tuollaista adressia! Tuulivoima on todella järkevää energian tuottamista ja joka mylly jauhaa kiinteistöverotuloja kunnan pohjattomaan kassaan, vaikka ei pyörisi tyvenessä tuulessa lainkaan. Tosin tuskin on niin tyyntä, etteikö joku mylly aina jauhaisi sähköäkin.
      Tuulivoima on saasteetonta, meluhaitatkin on vain vastustajien korvien välissä. Jos on asunut vuosia tuulivoimalan läheisyydessä, niin niitä ei edes huomaa.
      Tuulivoimassa on tulevaisuus!

      • jokosairastat

        Voi voi! Meluhaitojen lisäksi tuulimyllyt aiheuttavat hirveitä sairauksia. Luepas nettiä. Löydät pitkät luettelot sairauksista, joita tuulimyllyt aiheuttaa. Ainoastaan luulotautia ne eivät aiheuta, kaikkea muuta kylläkin.


    • mehtäkyläläinen

      Täällä vain kommentoidaan semmoiset jotka eivät asu Kalajoella. Ette te voi sanoa tähän asiaan mitään, kun ette voi tietää mitään.

    • adfhhb

      Hei ’Nounäin’, taidat olla päänahkojen kerääjä eli saat tuloja ihmisten kärsimyksestä ja kuolemasta tuulivoima-alueella!! Ihmettelen, miten teitä ei saa vastuuseen tästä laaja-alaisesta tuhosta????!!!! MUTTA VARMA OLEN, ETTÄ JUMALA RANKAISEE AHNEITA TUULIVOIMAMYÖNTEISIÄ IHMISIÄ, jotka ovat kärsimyksen aiheuttajia!!!!!

      • PölhöKustaf

        Joo, Jumala rankaisi myös Pietolaa, joka radiokuunnelmassa varasti äitini rahat.


      • Nounäin

        Jumalaa ei ole. Mutta rahaa on!


      • Possessed69
        Nounäin kirjoitti:

        Jumalaa ei ole. Mutta rahaa on!

        Riivaajahenget ovat ottaneet sinut haltuusi! Tarvitaan uusi jumala! Semmoinen, jolla perunat eivät ole homeessa!


      • Nounäin
        Possessed69 kirjoitti:

        Riivaajahenget ovat ottaneet sinut haltuusi! Tarvitaan uusi jumala! Semmoinen, jolla perunat eivät ole homeessa!

        Käyppä tsykiatrilla tarkastuttamassa lääkityksesi. Ei kannattais noitten uskontojen ym. sakkien kanssa touhuta liikaa. Siinä menee pää sekasin.


    • sfghjb

      Sen jälkeen, kun lähistölle (säde 40 km) rakennettiin teollisen luokan suurmyllypuistot, tiedän tältä alueelta kymmeniä ihmisiä, jotka ovat joutuneet sairaalahoitoon ja/tai lisänneet lääkitystä sen vuoksi. Osa on lähellä kuolemaa. Kohta mennään hautajaisista hautajaisiin. MITEN VOITTE OLLA TYYTYVÄISIÄ TUULIMYLLYRAHASTA???!!!!!! SE ON KÄRSIMYKSESTÄ JA KUOLEMASTA SAATUA RAHAA!!!!! KUVOTTAVAA!!!!

      • kummasteleva

        Jäin ihmettelemään kun luin noita valtuuston äänestys tuloksia ketkä äänesti mitenkin niin yksi kumma asia jäi vaivaamaan.Miksei kaikki nää sivukylien valtuutetut olleet samalla puolella varsinkin kun joka asiassa sivukylät on huonommassa asemassa päätöksissä esim.jos Raution valtuutetut ois äänestänyt toisin niin lopputulos olisi ollut sen mukainen kielteinen.....................


      • tuuliave

        Jos tätillä ois munat se ois setä


      • UncleBen
        tuuliave kirjoitti:

        Jos tätillä ois munat se ois setä

        Kyllähän useimmilla täteillä on ainakin ollut munat. Haaroissaan. Ei niistä silti oo setiä tullu.


      • miettelyä
        kummasteleva kirjoitti:

        Jäin ihmettelemään kun luin noita valtuuston äänestys tuloksia ketkä äänesti mitenkin niin yksi kumma asia jäi vaivaamaan.Miksei kaikki nää sivukylien valtuutetut olleet samalla puolella varsinkin kun joka asiassa sivukylät on huonommassa asemassa päätöksissä esim.jos Raution valtuutetut ois äänestänyt toisin niin lopputulos olisi ollut sen mukainen kielteinen.....................

        Tulikohan kaikkeen vastaus tuossa A-Studion ohjelmassa ,taitaa usea valtuutettu kulkea "ketunhäntä"kainalossa


    • verokuningas

      Ylen jutut niin netissä kuin A-Studiossa kertoo mitä propagandaa tuulivoiman ympärillä harrastetaan: Ylen netti jutussa on että tuulivoimalat sijaitsevat kiven heiton päässä Särkiltä. Mittasin etäisyyden ja lähimpään voimalaan 8,5 km, pitää olla hyvä kivenheittäjä. A-Studiossa oli taas tehty kuvamanipulaatiota että oli saatu näyttämään siltä että voimalat toisiaan olisivat ihan vieressä. Eli paskapuhetta koko juttu

      • äyritön

        Niimpä niin ,aivan samanlaista paskapuhetta kuin verokuninkaallakin .............


    • Ultrapraa

      Nyt jo keljuillaan verokuninkallekin, ei riitä että lottovoittaja sai apeltaan Ultrapraasuut ja silmät täyteen sitä ittiään. Hattua pitää nostaa kaverille joka kaupungissa eniten veroja maksaa. Nikki aikoinaan kyseli, "eikä vieläkään tuulivoimaa."

      • praaultra

        Verotietojen mukaan hän on VEROKUNINGATAR


    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      80
      3530
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      568
      3314
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3059
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2112
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      1951
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1898
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1875
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      144
      1522
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1301
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1292
    Aihe