Apua? Pitääkö huolestua poikaystävästä?

Miettijäneito

Moi. Oon 16,5v tyttö ja oon tavannu about vuos sitte tosi kivan jätkän jonka kaa on ollu nyt 9kk yhessä. Oon kuitenkin huomannut että poikisellani ei taida olla ihan kaikki kunnossa olen huomannut seuraavia "oireita" hän on joskus erittäin ylimielinen ja kehuu minua todella p aljon , mutta hän suuttuu todella nopeasti todella paljon ( olisin halunnutbetyä otamme yhteiskuvan uudella dikikamerallani mutta hän suutui kuvan ottamisen jälkeen ja vaa ti minua poistamaan sen kuva jonka otin poistinsen kyllä) sen jälkeen kului ehkä 1-2 min ja hän oli oli taas iloinen oma itsensä, toisen kerran hänellä meni hermot kun ei saanut ovea auki avaimella ja hän suutuspäissään alkoi hakata ovea, hän vakuuttelee jatkuvadti kuinka rakastaa minua ja haluaisi muuttaa kanssani yhteen ( asumme siis kumpikin omassa asunnossa) minua hieman ihmetyttää tämä tyyppi.... minusta tuntuu että olen kyllä itsekin ihastunut/ rakastunut hänern, mutta silti, mitä tää voi olla.

11

327

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tsemii-tsemii

      Impulssikontrollihäiriö on veikkaukseni. Ei ole menossa minnekään, vaan seuraa sitä ihmistä lopun elämää. Ihan on veikkaus, enhän sivullisena voi tietää. Samalta kuulostaa kuin oma kumppani, eikä ole vuosien saatossa pois mennyt.
      Vielä muista diagnooseja, jos halaisi lähteä arvuuttelemaan voisi kaksisuuntainen mielialahäiriö tulla mieleen.
      All in all, jos itse olet huomannut, että kaikki ei ole kohdallaan, eivät ne sillon sitä ole.
      Sinun sijassasi odottelisin ton yhteenmuuton kanssa ja jos itse pääsisin ajassa taaksepäin heivaisin oman kumppanini kokonaan. On ollut myös väkivaltainen.

    • meitäon

      Pitää, mutta ei siinä mielessä, että voisit jotenkin auttaa, sellainen ajatus on yleistä tytöillä, niillä pilaa vaan omaakin elämäänsä, jos jollakin on persoonallisuushäiriön tapaisia ongelmia, ne kyllä voi seurata koko elämän, tällainen henkilö voidaan syyllistää, vaikka miksi, mutta ei tietenkään ole henkilön oma vika, ei hän sille mitään voi, ammatti-ihmiset ehkä voivat.

    • panettaa69666

      moi mäkin oon homo

      • Ei huonompi arvaus. Voihan toi olla oikeassakin. Se on aika paha ristiriita kun pitää olla tyttöystävä vaikka haluispoikaystävän.


    • Muista että kaveria pitää auttaa mutta jossain menee se raja jolloin sun pitää sanoa että pidä huoli itsestäsi.

    • vera.-

      Jätä se ! Jatkossa tulet saamaan turpiin monta kertaa, kunhan muutatte yhteen, ota ainakin selvää turvakodista, tarvitset sitä vielä. Ko ko kokemusta on.

    • SamanKokenut

      hän suuttuu todella nopeasti todella paljon
      hän suutuspäissään alkoi hakata ovea

      Sattumalta eksyin tälle palstalle vaikka oon aikuinen ja pakko kommentoida. Nuo poikaystäväsi käytöksen piirteet eivät ole OK. Nämä ovat selkeitä varoitusmerkkejä. Ole hyvin varovainen kaikkien ihmisten kanssa, joiden käytöksessä ilmenee väkivaltaisia piirteitä. Suojele itseäsi.

      Voit tuntea rakastumisen tunteita nyt. Se on ihana tunne, mutta se myös sokeuttaa, kaikkia.
      Eli puhu jollekin luotettavalle kaverille tai aikuiselle poikaystäväsi käytöksestä. Hänen sanat eivät niinkään merkkaa vaan teot ja käytös. Luota vaistoosi!

    • realrealReal

      ehdottomasti kannattaa muuttaa yhteen, ongelmat ne katoaa kun yhdessä asutaan :) vPaska muuttuu kullaksi kun kovasti toivoo,

      Kuullostaa hormonihommilta(douppaus) / huumeet/ lääkkeet / mielenterveysongelmat.

    • Mul_on_tommone_kaveri

      Mul on vähä saman tyyppinen kaveri ja se vetää joskus iha kauheet pultit jostai pikku asiast ja sit on taas iha normi äijjä, se voi johtua murrosiäst ku sen hormonit jyllää ja siihe liittyy mielialan vaihtelu.... Ootteko vetäny kielareit tai muute vaa ollu sillee kahestaa ku se ehk haluu sun lähelle?

    • alonegirll

      Yksinkertaisesti ota asia puheeksi.

    • Miettijäneito

      Kiitos vastauksista joo, kyl meil on muuten kaikki iha ok mut se on vaan joskus niin pelottavaa ku se saa niit viha ja raivokohtauksii... kyl oon miettinyt et kandeis ehkä kertoo jollekkin läheiselle tästä.... Ku näit vihanpuuskia tulee sillee aika tiheeseen tahtiin ja kestää sen2-5 min jonka jälkeen taas on oma aurinkoinen itsensä... ja on silleen et rakas.. et kai sä pelkää, mun ei oo tarkotus pelottaa sua...mitähän toi meinaa toi jätkä siis oikeesti... ja kyl. Mä taidan ollaa oikeesti aika ihatunut, haluun siis joo kyl viettää sen kaa aikaa ja silleen mut.. noi sen vihakohtaukset on va aika outoi....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1285
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1207
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1135
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1060
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      52
      821
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      74
      736
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      672
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      40
      657
    9. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      646
    10. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      351
      633
    Aihe