Partiolippukunta Vihtori Kosola

Kun joku perustaa uuden partiolippukunnan, niin tuossa olisi aiheeseen sopiva nimi. Jämäkkä ja niin isänmaallinen. Tuskin kukaan haluaa liittyä partiolippukuntaan jonka nimi olisi jotain sosialismiin viittaavaa. Heil Kosola.
Ilmoita


Huomaan kirjoituksesi ytimen. Partiolaisuus on kokomuksen alijärjestön toimintaa. Valitettavasti monet vanhemmat eivät tiedosta tätä. Onko tyhmyys syynä? Sinä vanhempi, älä opeta lastasi natsismiin tai muuhun epämoraalisen toimintaan. Pysykää erossa fasistisesta partiojärjestöstä.
Ilmoita
Kuinka joku voisi pitää natsismia tai fasismia epämoraalisena toimintana? Juurihan siinä moraalista selkärankaa kovin puolustetaan. Päinvastoin, ainoastaan tietämätön ihminen vastustaa natsismia. Mitä enemmän siitä tietää sitä enemmän sitä kannattaa.

Annettakoon tämä OonaHelsingille anteeksi, pistetään tietämättömyyden piikkiin. Toivottavasti löydät tiesi valoon. Sieg Heil!
Ilmoita
Ilman Kosolan ja muiden sankarien toimintaa ei olisi vapaata SUOMEA. Bruttokansantuote ja ihmisten hyvinvointi olisi nollatasoa. Kommarit muuttakaa venäjälle.
1 VASTAUS:
Kosola oli alkupersu ja sitä kautta hänellä oli melko vahva kiintymys sekä lapsiin että eläimiin. En pitäisi mainittua roistoa esimerkkinä SUOMALAISILLE. Partio on sairas loispatti järjestäytyneessä yhteiskunnassa. Ei sellaista lasta, jota partio ei turmelisi. Pojat oppivat runkkaamaan niin ettei viltti heilu, Mitään muita käytännön oppeja ei partiosta saa. Siveellisyyteni estää kertomasta sen, että mitä tyttölapset partiossa oppivat.
+Lisää kommentti
Partioliikkeen (pervoliikkeen) perustaja Baden-Powell oli täysi rasisti. Murhasi ja hakkasi mustaihoisia oikein urakalla. Mustaihoiset olivat hänen mielestään ali-ihmisiä jos sitäkään. Lisäksi hänen kieroutunut seksuaalinen perversio kohdistui punaposkisiin pikkupoikiin. joilla ei ollut vielä kivekset laskeutuneet. Näitä pikkuhinttejä BP urakalla pani ja raiskasi! Kannattaako nyt sitten liittyä ja ihannoida partioliikettä? Vastaus onEI.
2 VASTAUSTA:
oikein nuorisojärjestöjen asiantuntijat puhuvat.

Mistähän se muuten johtuu, että aikanaan vasemmistoliiton nuorisojärjestö, pioneerit , "lainasivat" ja omivat partion käsikirjan kirjoitusvirheineen päivineen ? Kieroutuneista seksuaalisista perversioista vai kuinka ? Samaten "lainattiin" suoritusmerkit ja huivi-idea ym...
Lainattiinko raiskausalttius myös ???
Näemmä myönnät, että partioliikeen jäsenet ja päällystö eivät osaa kirjoittaa. Liekö syynä alhainen koulutus/älykkyystaso. Mutta samapa tuo partio ja pioneerit ovat paskoja. BP oli homo ja rasisti ja sitä on turha kieltää.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Partiolippukunta Vihtori Kosola

Kun joku perustaa uuden partiolippukunnan, niin tuossa olisi aiheeseen sopiva nimi. Jämäkkä ja niin isänmaallinen. Tuskin kukaan haluaa liittyä partiolippukuntaan jonka nimi olisi jotain sosialismiin viittaavaa. Heil Kosola.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta