Partiolippukunta Vihtori Kosola

VedäNatsiVoltti

Kun joku perustaa uuden partiolippukunnan, niin tuossa olisi aiheeseen sopiva nimi. Jämäkkä ja niin isänmaallinen. Tuskin kukaan haluaa liittyä partiolippukuntaan jonka nimi olisi jotain sosialismiin viittaavaa. Heil Kosola.

22

1154

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • OonaHelsinki

   Huomaan kirjoituksesi ytimen. Partiolaisuus on kokomuksen alijärjestön toimintaa. Valitettavasti monet vanhemmat eivät tiedosta tätä. Onko tyhmyys syynä? Sinä vanhempi, älä opeta lastasi natsismiin tai muuhun epämoraalisen toimintaan. Pysykää erossa fasistisesta partiojärjestöstä.

  • KosolanYstävä

   Kuinka joku voisi pitää natsismia tai fasismia epämoraalisena toimintana? Juurihan siinä moraalista selkärankaa kovin puolustetaan. Päinvastoin, ainoastaan tietämätön ihminen vastustaa natsismia. Mitä enemmän siitä tietää sitä enemmän sitä kannattaa.

   Annettakoon tämä OonaHelsingille anteeksi, pistetään tietämättömyyden piikkiin. Toivottavasti löydät tiesi valoon. Sieg Heil!

  • KosolaTheBest

   Ilman Kosolan ja muiden sankarien toimintaa ei olisi vapaata SUOMEA. Bruttokansantuote ja ihmisten hyvinvointi olisi nollatasoa. Kommarit muuttakaa venäjälle.

   • AinoInkeriKolmas

    Kosola oli alkupersu ja sitä kautta hänellä oli melko vahva kiintymys sekä lapsiin että eläimiin. En pitäisi mainittua roistoa esimerkkinä SUOMALAISILLE. Partio on sairas loispatti järjestäytyneessä yhteiskunnassa. Ei sellaista lasta, jota partio ei turmelisi. Pojat oppivat runkkaamaan niin ettei viltti heilu, Mitään muita käytännön oppeja ei partiosta saa. Siveellisyyteni estää kertomasta sen, että mitä tyttölapset partiossa oppivat.


  • TotuusIlmi

   Partioliikkeen (pervoliikkeen) perustaja Baden-Powell oli täysi rasisti. Murhasi ja hakkasi mustaihoisia oikein urakalla. Mustaihoiset olivat hänen mielestään ali-ihmisiä jos sitäkään. Lisäksi hänen kieroutunut seksuaalinen perversio kohdistui punaposkisiin pikkupoikiin. joilla ei ollut vielä kivekset laskeutuneet. Näitä pikkuhinttejä BP urakalla pani ja raiskasi! Kannattaako nyt sitten liittyä ja ihannoida partioliikettä? Vastaus onEI.

   • Jaaha_täällä_sitä

    oikein nuorisojärjestöjen asiantuntijat puhuvat.

    Mistähän se muuten johtuu, että aikanaan vasemmistoliiton nuorisojärjestö, pioneerit , "lainasivat" ja omivat partion käsikirjan kirjoitusvirheineen päivineen ? Kieroutuneista seksuaalisista perversioista vai kuinka ? Samaten "lainattiin" suoritusmerkit ja huivi-idea ym...
    Lainattiinko raiskausalttius myös ???


   • KuusenJalkaKauppias

    Näemmä myönnät, että partioliikeen jäsenet ja päällystö eivät osaa kirjoittaa. Liekö syynä alhainen koulutus/älykkyystaso. Mutta samapa tuo partio ja pioneerit ovat paskoja. BP oli homo ja rasisti ja sitä on turha kieltää.


   • Anonyymi

    Onhan se toki mukavan helppoa solvata edesmennyttä henkilöä. Etkö yhtään häpeä ? Tai mitäpä sinä semmoisesta ymmärtäisit.
    Mieti maailmaa 120 vuotta sitten. Jos kykenet.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onhan se toki mukavan helppoa solvata edesmennyttä henkilöä. Etkö yhtään häpeä ? Tai mitäpä sinä semmoisesta ymmärtäisit.
    Mieti maailmaa 120 vuotta sitten. Jos kykenet.

    jaa, että partioliikken perustajaa, joka oli rasisti ja perverssi ei saisi solvata, koska aikaa on vierähtänyt 120 vuotta! Toi sun logiikkasi on tosi naivi. Sanmalla logiikalla Hitleriä ei saa solvata koska aikaa on ehtinyt kulua about 80 vuotta. Taidat olla typerys, joka katsoon vai omiin mieltymyksiin. Häpeä pahaninen!!


   • Anonyymi

    Juuri tuon takia: Kyllä!


   • Anonyymi

    Haha, hyvä!


  • Anonyymi

   Jaa? Saisinko ihan äidinkielellä? Ei jummarra!

  • Anonyymi

   eiköhän nämä kosolat ja IKL väki niillä suursuomi uhoamisillaan saaneet aikaan sen että rupes pyssyt paukkuun. partiolais toiminnassa ei ole mitään vikaa. siellä oppii tarpeellisia taitoja luonnossa liikkumisineen ja siellä pärjäämiseen.

   • Anonyymi

    Joooo, mäkin opin partiossa, että ihmiset kuuluvat eri luokkiin. Duunarit kuuluvat roskaväkeen ja parempipipoiset asteittain ylempiin luokkiin. Opin myös ejakuloimaan ääneti, hehhee.


  • Anonyymi

   Että tälläistä. Mutta mikä on totuus?

  • Anonyymi

   Hih, taidan liittyä partioon, kun siellä on niin hauskaa; saan edestä ja takaa.

   • Anonyymi

    Liityitkö ja saitko?


  • Anonyymi

   Nyt jännittää! Ekaa kertaa polvillani tuolin edessä odottamassa nahkatikkaria, tirks.

   • Anonyymi

    Mikä ihmeen nahkatikkari? Ei jymmärrä. Vai onko kyseessä kullin imutus?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mikä ihmeen nahkatikkari? Ei jymmärrä. Vai onko kyseessä kullin imutus?

    Hitaasta jymmärryksestä päätellen olet olut partiossa, ja saanut siitä kunnianarvonosoituksen.


  • Anonyymi

   Voi pikku , pikku pioneeri sentään ! Pitääkin perustaa Otto Ville Kuusisen oravat ja Hertta Kuusisen herttaiset . Kauniin värinen lippukin on jo keksitty .

   • Anonyymi

    Punalippu salkoon ja heti partioon. On se kivaa kun kaikki on yhteistä.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   218
   6636
  2. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   94
   2109
  3. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   437
   1590
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   20
   1447
  5. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   286
   1425
  6. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   11
   1174
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   251
   1051
  8. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   171
   988
  9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   62
   901
  Aihe