vastaan 5 ensimmäiselle kysyjälle

Kristallikello111

Elikkä laita pieni kuvaus kysymästäsi asiasta johon haluat ilmaisen lyhyen katsomisen, niin vastaan sinulle mitä näytetään.

-Kristallikello-

39

340

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tällainenkysymys

      Kerrankin ehdin mukaan tällaiseen! Mikä tuuri.
      Haluaisin kysyä yhdestä miehestä, että jos ottaisin häneen yhteyttä ja yrittäisin jutella hänen kanssaan, niin mitä siitä seuraisi. Hyvää vai pahaa.

      • Siitä seuraa se, että panet sitä, rikot hänen avioliiton. Tulet raskaaksi ja sitten kadut lopun elämäsi miten näin kävi, ehkä ei olisi kannattunut kysyä suoli24 palstaltA?


    • Hei sinulle! Mies vaikuttaa sellaiselta, joka on useankin naisen mieleen. Saan siis kuvaa, että kannattaa toki lähestyä ja voit jotain mainita, mutta ei missään nimessä tehdä aloitetta, elikkä tuo mies näyttäytyy komeana, seuraus suhde tulee eteen, kunhan sinulla on malttia . En usko ns hyvään tai pahaan, asiat ovat useimmiten sellaisia minä ne näemme, mutta tarkoitat varmaan tulisiko suhde niin kyllä, mutta miehen tulee olla siinä se aloitteen tekijä, hän tekee aloitteen mieluiten itse. Onnea matkaan!

      • tällainenkysymys

        En ole ajatellut suhdetta. En pidä siitä miehestä yhtään ja hän on sitä paitsi varattu ja hänellä on lapsiakin kumppaninsa kanssa. Haluaisin kysyä häneltä paria asiaa, koska kukaan muu ei tiedä niitä asioita, eikä siis ole ketään muuta keneltä kysyä.


      • Ahaa, ei siis osunut ollenkaan sinulle, mutta ehkei kannata olla tekemisissä vastenmielisen kanssa, oli syy mikä tahansa..


      • tällainenkysymys

        Kumma juttu, että joka kerran kun kysyn jotakin ennustajalta, lopputulos on sama. Että vastaus "ei osu ollenkaan minulle"...


    • Marjaanakakkonen

      Minulla myös mieskysymys. Vähän monimutkainen tilanne erään miehen kanssa, näetkö voiko meillä olla vielä ystävyyttä tai jopa jotain enemmänkin?

      Entä muuten näetkö elämääni rakkautta. Olen parisuhteessa kyllä,mutta rakkaudesta en tiedä.

      • Marjaanakakkonen

        Ja tämän miehen tunteet ovat kysymysmerkki minulle, välillä on todella ystävällinen ja välillä taas riidanhaluinen ja helposti suuttuva.


      • Anonyymi
        Marjaanakakkonen kirjoitti:

        Ja tämän miehen tunteet ovat kysymysmerkki minulle, välillä on todella ystävällinen ja välillä taas riidanhaluinen ja helposti suuttuva.

        Taitaa olla luonnevikainen,kiukkuava narsisti persoonahäiriöinen,ts hankala.


    • Myymikki

      Katsoisitko minulle rakkauteen ja työhön sekä terveyteen.
      Kiitos

      • kuvaus???


      • Myymikki

        Rakkaudessa ei ole ollut onnea ja haku päällä jo pidempään. Työpaikalla ongelmia ja en koe itseäni sinne tervetulleeksi ja sairaslomalla olen ollut pian vuoden. Miten elämänpolkuni näyttäisi jatkuvan?


    • Marjaanakakkonen

      Kokisin, että jää ystävyyden/pienen suhteen tasolle tuon ihastuksesi kanssa teidän välinen kanssakäyminen, eli en näe teitä sellaisena parina jossa olisitte yhdessä pidempään .

      Parisuhteesi vaikuttaa epävakaalta, elikkä pidemmän päälle näkyy tulevan ero ja tienne eriävät sinun päätöksestäsi, koen sen positiivisena, sillä tässä ei oikein näy sellaista tunnelatausta, kuin pitäisi olla elääksenne hyvässä liitossa/suhteessa, koet tyytymättömyyyden tunteita ja ihastuksia koska suhde ei ole hyvä. Kannattaa siis selvittää olisiko viisaampi molempien luovuttaa.

      Rakkaus tulee elämääsi, koen että vielä tälläaikaa, kun nykyisen kanssa olet. kokisin että jo ennen kevättä tai keväällä joka johtaa aitoon onneen.

      • Marjaanakakkonen

        Kiitos kovasti vastauksestasi. ❤️


    • Naiselta38

      Hei! Iltaa!
      Rakastuin kauan sitten mieheen vanhempaan, rakastan yhä. Tapaammeko enää. Suhde jäi olosuhteiden alle. Viimeksi tapasimme 7/16.

      Kiitos sinulle.

      • Naiselta38

        Näetkö tunteita hänellä?


    • Marjaanakakkonen

      Jos pystyt samalla henkilölle vielä katsomaan niin haluaisin tietää hyväksyykö tulevaisuuden rakkaus minut tämän näköisenä, voiko suhde alkaa jos toinen on esim.urheilullinen ja toinen ei niinkään sporttisen näköinen. Miltä tämmöinen näyttää?

      • rakkaus ei katso ulkonäköä, elikkä koen että on mahdollista ja monesti tulee eteen pareja jotka ovat hiukan ns eri sarjassa ulkonäöllisesti, mutta silti todella rakastuneita. Ehkä et itse näe kauneuttasi, mutta kumppanisi sen tulee näkemään


    • Naiselta38

      Iltaa,

      saan kuvaa, että kyseinen mies ei ole sinua unohtanut. Elikkä tulee tilanne eteen jossaka tulette
      kommunikoimaan ja kokisin, että myös todellakin tapaamaan. Elikkä tässä kohtaa on mahdollisuus vielä jopa
      uuteen suhteeseen. Voit olla siis jopa se, joka ottaa yhteyttä, kokisin että se olisi hänelle ilahduttavaa ja johtaisi uuteen alkuun välillänne.

      • Naiselta38

        Kiitos sinulle☺ hyvää yötä❤

        Olisin toivonut yhteydenottoa hänen suunnalta..


    • Myymikki
      1.11.2017 23:13
      "Rakkaudessa ei ole ollut onnea ja haku päällä jo pidempään. Työpaikalla ongelmia ja en koe itseäni sinne tervetulleeksi ja sairaslomalla olen ollut pian vuoden. Miten elämänpolkuni näyttäisi jatkuvan?"

      Rakkauden suhteen tässä näkyy mies joka on ruskeahiuksinen ja sinulle ennestään puolituttu,
      elikkä ei ihan ystäväpiiriä, mutta ystäviesi kautta tulet häneen tutustumaan. Elikkä, tässä
      mennään nyt kokisin että naisporukalla illanviettoon tms matkaan. jossaka tuo eri paikkakunnalla asuva miehesi tulee eteen. Eli rakkautta näkyvillä, mutta mennee ensi vuoden puolelle.

      Ryöpaikkasi voisi olla kivampikin, mitä unelmoit ja mitä haluaisit saavuttaa työssäsi? Eli työ on tärkeää olla mieleinen, jotta sitä jaksaa. Tässä nyt näin ei ole. Olisko alanvaihto paikallaan, koen että tulee olemaan, ehkä jo alkuvuonna pohdit uutta uraa.

      Sairasteluusi en saa nousemaan muuta kuin että alanvaihto olisi sekin takia kannattavaa ja hyvää, ainakin stressitasosi on korkea. Siis lyhyesti: meditoi ja usko omaan itseesi, elämä kyllä kantaa.

    • TummahkoKyllikki

      Katsotko vielä? Mitä näkyy rakkauteeni ja onko muutoksia tulossa sen myötä sekä minkälainen herra on tulollaan jos on? Muuttoa näkyvissä ja mitä se tuo tullessaan?

      • Sinkkunakauan

        Rakkaus onko se oikea vielä tulossa sinkku naiselle.


      • TummahkoKyllikki

        Rakkauselämääsi on tulossa muutoksia, elikkä jos nyt olet sinkkuna taikka näivettyneessä parisuhteessa (en saa esille rakkauden tuntemuksia tähän hetkeen kumppania kohtaan) eli muutosta on toki tulossa, olet sitä nimittäin jo hakemassa ja niinhän se menee, että etsivä
        löytää. Kuvailisin tapaamaasi tulevaa miestä, että koskettaa sinussa syvästi sellaisia alueita
        joita et ehkä ole tiennyt olean olemassakaan. Elikkä, erittäin intohimoista rakkautta on tulossa
        elämääsi ja kokisin, että sielunkumppanisi saapuu luoksesi. Fyysisesti jotenkin tummaa hieman kiharaa hiusta, leveäharteinen. Miesvaltaisella alalla töissä. Muuttokin lienee tulossa ja sen myötä mm uusi työpaikka taikka tilaisuus koulutukseen, kuitenkin näkyy uusia ovia joita tulet avaamaan. Elämäsi vaikuttaa olevan juuri nyt muutoksien edessä. on vaan päätettävä minnepäin lähdet ja tehtävä suunnitelmia, onnea matkaan!


      • TummahkoKyllikki

        Kiitos Kristallikello11. Hyvinhän sinulla moni asia osui ikeaan:) Kysynkin vielä mistäpäin tuo intohimoinen rakkaus astuu esiin? Mahdollisuuksia kun on monia- Mitä näet?


      • TummahkoKyllikki
        TummahkoKyllikki kirjoitti:

        Kiitos Kristallikello11. Hyvinhän sinulla moni asia osui ikeaan:) Kysynkin vielä mistäpäin tuo intohimoinen rakkaus astuu esiin? Mahdollisuuksia kun on monia- Mitä näet?

        ❤️ Hyvää Joulua sinulle Kristallikello❤️ Ja kiitos katsannostasi.


    • kysymys11

      Hei ! Miten on, saanko pitää mieheni, vaikka hän on vakavasti sairas ja miten oma elämäni, talous yms? Joudunko luopumaan tästä nykyisestä kodistani?

      • kysymys11

        Saat vielä pitää miehesi, nyt on tarkoitus ehkä kuitenkin eniten antaa jokaisen hetken tulla ja mennä, miettimätttä ja suunnittelematta, mutta myös pelkäämättä tulevaa. Eli käsitän, että menettämisen pelko on ajankohtaisena, mutta voit häätää tuon tunteen manifestoimalla elämääsi juuri jokaisen hetken tilannetta, nauttia siis hetkestä siinä eläen. Näkisin, että vielä ei ole aika tehdä uusia suunnitelmia omaan elämääsi asumisenkaan suhteen. Rakkautta, voimia ja valoa päiviisi.


      • kysymys11

        kysymys11 kiittää sydämen pohjasta <3

        - Valoa, iloa ja rakkautta myös sinulle rakas Kristallikello11 ja oikein ihanaa loppuvuotta!


    • auta_nyt_köyhiä

      Seuraavalta 10 viikon ajalta kaikki oikeat rivit Suomen lottoon, Viking lottoon ja Eurojackpottiin?
      Varmaan helppo nakki selvänäkijälle?

    • Innokaspositiivinen

      Olen toipumassa leikkauksesta ja aloittanut opinnot jo ikään ehtineenä. Palaan työhön loppuvuodesta ja näen vieläkin unta edellisestä suhteestani. Mitä näet elämääni ? Miten rakkauselämäsi ja kaikki tämä onnistuu. Onko minulle viestiä kaukaa? Lämmin kiitos jos vielä jaksat katsoa

    • tunneryöppy

      Huomenta kristallikello11.
      Kysyisin minäkin miehestäni. Näetkö rakkautta häneltä minuun vai suunnitteleeko koko ajan lähtevänsä pois viereltäni. Tressiä hänellä paljon, ja työnhakua. Näetkö lähtisikö hän tältä paikkakunnalta pois? Pyytääkö minua mukaan? Olemme olleet yhdessä vuosia. Jotkut ovat sanoneet meitä katsellessa. Olemme niin ihanan näköinen pari. Teitä on ihana katsella kun näytätte aina vaan niin rakastuneilta.

    • palailen jossakin vaiheessa taas, tälläerää nämä olivat tässä, mutta kuulumisiin.

    • TyötönJaHukassa

      Jos ehdit vastata palattuasi:

      Koska työasiani alkavat selkenemään? Näetkö millaiselle alalle tulen päätymään? Nyt olen ihan hukassa mitä haluaisin tehdä. Kouluttautumiset tähän mennessä ovat tuntuneet menneen ihan metsään.

    • Haaveko

      Hei! Sydän nyrjähti nuoruudenystävään. Olemme molemmat vapaita, tosin hänellä ikävä exäänsä. Mietin, että olisiko meistä sielunkumpoaneiksi, Hyvä ystävyys on jo. Suuntaanko tähän suhteeseen, vai onko elämällä muuta varalleni.

    • Muutoksiatulossa

      Näkyykö minulle olevan herraseuraa tulossa koska olisi ihana asia jos sellainen ilouutinen/mies
      on tarkoitus tulla elämääni? Minkälainen tulevaisuus minulle näytetään niin rahaan kuin rakkauteen? Miten kaikki muuttuu jos niin on tarkoitettu?

    • Skyfall012

      Katsothan mulle vielä? Kiiitti muuten siitä edellisestä johon katsoit, mutta nyt on toinen murhe eli lapsen asiat. Järjestyykö ja miten tyttären käy? On jo aikuinen, mutta huoli on kova. Kiitti tuhannesti jos tähän nousee mulle jotain viestii.

    • Alma__

      Minäkin haluaisin kysyä Kristallikellolta <3 En ole sinulta koskaan kysynyt. Mitä saat minun ja tapailemani miehen väleihin näkymään. Asumme eri paikkakunnilla, kemiaa olisi, olen tavannut hänet jo useampi vuosi sitten ensimmäisen kerran. Silloin varattu ja nyt sanojensa mukaan eroamassa. Itse olen ollut sinkkunaisena jo pidempään. Viihdyn itseksenikin mutta nämä kohtaamiset herättää aina pienen kaipuun että jos joskus minäkin... <3

    • Anonyymi

      Huvittava keskustelu. Moni on halunnut kysyä, vaikka vastaaja ei nähnyt edes ensimmäiselle kysyjälle mitään sellaista, mikä olisi sopinut hänen tilanteeseensa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3055
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      105
      2395
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2172
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      156
      1972
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1817
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1247
    7. 165
      1246
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1166
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe