Aihe

Raittius vai perhe?

raitisonyksin

Vaikka alkoholismissa on huonotkin puolensa, alkoholia käyttämällä on voinut kuitenkin löytää naisen ja perustaa perheen. Jos olisi pysynys raittiina, ei olisi voinut tavata naisia ja olisi nyt yksinäinen vanhapoika. Suomessa ei varsinkaan nyorempana naista saa jos ei juo.

Kumpi on tärkeämpää? Perhe vaikka onkin alkoholisti vai raittius jos se tarkoittaa perheetöntä ylksinäisyyt.

5

107

  Vastaukset

  • Viinalla saa perheen ja pääsee myös eroon siitä. Olé!

  • kyllä minut on saanut selvä mies ennemmin kyytiinsä kuin känninen

  • Aika pian sen jälkeen kun lopetin juomisen niin sain iskettyä sen kassan, joka vuosien ajan katseli säälien minua kaljakasseineni. Silloin minä join ja haaveilin hänestä, mutta nyt ollaan oltu kimpassa jo kymmenen vuotta.

  • Riippuu tapauksesta, omassa rauhassa tai kaverien kanssa tissuttelussakin on hyvät puolensa, verrattuna jatkuvaan moralisoinnin kuuntelemiseen. Jos taas on tarpeeksi hyvä kumppani, niin on hauskaa selvänäkin.

  • Tottakai juoppo saa naisen, mutta naisen taso on sitä luokkaa, että alle 2 promillea ei ilkeä ovesta ulos lähteä. Aina pitää keksiä tekosyitä piileskelyyn.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   11692
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   7760