Aaltosen viisaus kunniaan

Taustattunnetaan

Tämä paljon kuntaa moittinut älykkö on taas jakanut viisauttaan kunnanjohdolle. Kun huonekaluteollisuus ei kuntaa kiinnostanut, niin matkailu sentään pitäisi olla paremmin hoidettu. Hän ehdottaa kelluvia mökkejä rakennettavaksi Erakon saareen. Herralta vaan unohtuu yksi pikku juttu: Millaisella käskyvallalla kunta voisi antaa luvan laittaa mökit yksityisomistuksessa oleville rannoille. Kovin on viisas kaveri, ihan ihmetyttää, ettei ole jo kuntamatkailun vanhempi konsultti.

24

756

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huuuhaaa

      Eihän tätä hemmoa kannata kovin vakavasti ottaa, eikä kenenkään hänestä mieltään pahoittaa. Sossun palkoilla kun ei koskaan saa suuria ajatuksia toimiviksi jutuiksi. Mutta terapiasta tämä hänelle kuitenkin käy, kun saa neuvoa muita tyhmepiä omilla viisauksillaan. Terkkuja vaan sinne Lahteen, jossa varmaankin on parempi vastaanotto "kehitysideoille"!

    • Kalle-vai

      Kuka Aaltonen ???????

      • PirjoMarila

        Varmaankin Alvar


    • Avohoito

      potilaat kulkevat kylän raitilla, jos jää lääkkeet ottamatta, siitä kärsivät myös sivulliset. Onhan se hienoa jos omasta mielestä se toisilta puuttuva äly on kasautunut omaan kaaliin. Kannaitaisi kuitenkin ottaa niitä lääkkeitä.

    • Symäläinen

      Asiasta mitään tietämättä ja luulematta sanoisin kuitenkin, että kaikesta kannattaa keskustella. Kylähullut on vieneet kehitystä eteenpäin eniten maailmassa.

    • Mitenseolikaan

      Kuntaa moittinut? Eiköhän se moittiminen mennyt toiseen suuntaan ja aika epäonnistuneesti viestien. Taidat jauhaa paskaa.

    • Pysyvaanlahdessa

      Ei mennyt ihan näin, et tiedä kaikkea tapahtumasta. Toki julkisuuteen tuli tämä tyhmä vastaus luottamus/virkamieheltä, mutta totuus on kuitenkin se, että Aallon tietämys asioista joihin hän ottaa kantaa on tasan nolla.

    • Huonoltanäyttää

      Mitähän tämä Aaltonen tekee päivätöikseen? Vai onko niin, että ei ole vielä ehtinyt elämässään töitä löytämään? Voihan sieltä taustalta kuitenkin löytyä viisautta opintojen tai kokemuksen kautta. Kehitysehdotukset eivät kyllä suuresti vakuuta. Kannattaisi varmaan perustaa konsulttiyritys, jos on noin varma mielipiteistään. Kyllä toimiville ja kannattaville yritysideoille ostajia löytyy kuntapuolellakin.

      • nyteioonäkynyenää

        eikös hää jaa jonkun naisen kanssa aamulla lehtiä, tai ainakin kesällä jako leppäkorventielle


    • Hughes

      Jurillekkin jonkun pitäs sanoa, että älä jauha paskaa, kun se sitä sitten vasta jauhaakin ja sille vielä oikein maksetaankin siitä.

    • Symäläinen

      Mikä se mahtaa olla se voima, mikä panee ihmiset täälläkin persereikähuumorin viljelymailla mollaamaan heti ja varauksetta, jos joku jotain vähänkin erikoista ja tavallisesta poikkeavaa uskaltaa ehdottaa.? Luulisi, että viranomaisen kommenti, älä jauha paskaa, riittäisi. Mutta ei kun sormet syyhyten,, silmä kiihkosta kiiltäen syydetään tällä paskafoorumillakin syntinen, erehtynyt ihmisparka likaa, nokea ja kuonaa silmät korvat täyteen. Eikös sitä nyt voisi ihan vaan pohtia, että löytyisikö tästäkin joku idean poikanen tai väylä johonkin oikeasti älykkääseen toimeen. Miten tällaisen ryöpytyksen jälkeen kukan tavan ihminen uskaltaa enää mitään sanoa vastoin jo tuhat vuotta omaksuttuja tapoja, vaikka oikeassa maailmassahan ne väärät ajatukset kuuri vievätkin eteenpäin.

      • nimen-omaan-näin

        (Vanhan ja väsyneen) viranhaltijan lausuma alatyylinen ja vähättelevä vastaus kuntalaisen "tavan ihmisen" ilmeisesti ihan vilpittömällä tarkoituksella lähettämään parannusehdotukseen kunnan toimintaan tosiaankin teki selväksi (tarkoituksella tai ei), että parempi olla vähäisempien vaivaamatta kunnantalon "kiireisiä" virkamiehiä.

        Oliko asianomaisessa ideassa järjen hiventäkään ei ole asiassa vähäisimmässäkään määrin oleellista, vaan se täysin ala-arvoinen tapa millä kunnanjohtajalle osoitettuun viestiin (kunnanjohtajan puolesta) kuntalaiselle vastattiin.

        Vaikka kyseisessä kuntalaisen viestissä kunnanjohtajalle olisi haistateltu mitä, siihenkään ei olisi pitänyt vastata samalla mitalla vaan asiallisesti. Tämä on asian ydin, kunnasta ei tule viestitellä mihinkään eikä kenellekään paska-viestejä.


      • Kiertokoulutakaperin

        Kukas asiantuntja näin kännissä kirjoittelee? Vai liekö kiertokoulun kesken jättänyt tarkkailuluokkalainen.


    • Akkulaturikiinnijapian

      No, joo, mutta. Jos kaveri on ihan pihalla kaikista tosielämän realiteeteistä, niin onko tässä mitään järkeä kunnan jatkaa mitään keskustelua asiasta. Ihan sama, jos vaikka sama hemmo esittäisi avaruusteknologian kehittämisekeskusta Sysmään, kun tämä sijaitsee juuri sopivalla geopoliittisella paikalla. Siis niinkuin vaikka Nasan päämaja tänne. Tulee kyllä, jos vaan kunnan johto ymmärtäisi vaatia tai pyytää. Tällä Aallolla taitaa hatussa pyöriä usemapikin propelli yhtäaikaa. Toivottavasti vaan ei akuista virta lopu kesken kaiken.

    • Neuvostalousmestari

      Kyllä kunnanjohdossa ymmärretään ottaa vastaan kehitysideoita ja varmasti ollaan kuulolla kaikista mahdollisista kehitysideoista joita varmaakin tulee jatkuvasti. Mutta mitenkäs on realiteettien kanssa näiden ehdotusen suhteen. Ei Sysmään, eikä muihinkaan pieniin kuntiin vain ole tulossa mitään suurta teollisuutta. Vain suuret paikkakunnat voivat unelmoida tämmöisistä. Tämä vain on nyt maailman meininki nykyään. Uskokaa jo nyt!

    • ekstriimiä

      Sysmään kansainvälinen lentokenttä ja suorat lennot ainakin Kiinasta ja Japanista, turistit Majutvedelle pilkkimään ja rakennetaan majoitusta varten iglut leirintäaueelle. Kesällä sitten onkimaan ja telttaan.

      • Symäläinen

        Noin vanhoja ideoita ei kannata toteuttaa, jotain uutta pitäisi löytää


      • ewth

        Riippumattojen valmistus ja siihen liittyvä kokoontuminen.


      • Nussitaanmakoillen

        Tää on hyvä, ja sopii myös aaltoslaisille älykkyysosmääräisille hyvin, siis kanntan ehdottmasti. Siis ei kun kaikki etsimään riittävän lähellä toisiaan olevia puita, joihin voisi riipumaton sitoa, HIENO IDEA!½!!!!


    • Romuatulee

      Kannatan lentokenttää koska tiet sysmään ja täältä pois on heikossa hapessa

    • Kylläkannatan

      Ehdotan jäänmurtotekniikkaan liittyvää tutkimus- ja rakennustekniikkahanketta, koska Majutvesi jäätyy joka vuosi. Se tulee myös halvemmaksi, kuin lähettää tutkimusretkikunta pohjois- tai etelänavalle. Samalla voitaisiin selvittää kelluvien mökkien selviytymistä artktisissa olosuhteissa. Samoin voitaisiin tutkia Sysmän leirintäalueen toimintaedellytyksiä jäiden aiheuttaman vastapaineen alla, jolloin voitaisiin todeta, että kelluvat mökit sen edustalla parantavat nykytilannetta niin huomattavasti että se (leirintäalue) kannattaa uhrata tämän hankkeen edestä. Eeva-Kaisa voinee laittaa hankken liikkeelle puolueettoma henkilönä. Vai onko hän enää/vielä mukana Sysmän poliittisessa elitiitissä?

    • Onneksinäin

      Ei oo, eikä tuu, eikä tilata enää. Eliitti elää jo kautta uutta.

    • Normikirjatmulla

      Avaudu Aaltonen, odotamme viisauksia, jotta voisimme toimia oikein. Mistä hiljaisuus johtuu? Pätkiikö yhteys, hä?

    • Maailmanhörhöinjohtajatr

      Se on muuttanut muualle, ja lopettanut yhteydenpidon muuhun maailmaan. Tulossa on suunnitelma Muumaailma 2, viisauden paluu. Odotelkaa vaan FOX:n uutisia ja tiedotteita. Yhteistuotantona Trumpin kanssa kuulemma. Teema on on totuus, valhe, väärät väittämät ja valeuutisten luoma näköharha videoissa, jotka todistavat kaiken, paitsi väkimäärän virkaanastujaisissa. Siitä videosta kun on kuulemma poistettu yli puolet osallistuneista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1506
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1218
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe