ISLAMIN VALTA TULLAAN MURTAMAAN!

Jouko Piho

3 t ·

...

Rick Ridingsin 24.10.2017 näkemä näky islamin tuomiosta

Succat Hallelissa olleen ylistyksen aikana näin Herran istuvan valtaistuimellaan Jerusalemin Temppelivuoren yläpuolella. Hän viittasi suurikokoista enkeliä kohden, että hän avaisi lukittuna olevan kaapin. Kaappi oli maalattu Lähi-Idän taidetyylillä osoittaen että kaapilla täytyi olla jotakin tekemistä Herran Lähi-Itään liittyvien tarkoitusperien kanssa.

Enkeli ojensi Herralle suurikokoisen kirjakäärön, jonka Herra ojensi takaisin enkelille sanoen: ”Avaa sinetit."

Kirjakääröön oli kirjoitettuna suurikokoisin kirjaimin: ”Nyt alkaa Islamin valtaistuinten tuomio."

Sitten enkeli käänsi kirjakäärön pystysuoraan ja työnsi kirjakäärön puiset päät Temppelivuoren maaperään. Kirjakäärön puisista päistä tuli kaksi suurta pilaria, jotka seisoivat horjumatta yhä lisääntyvissä ravisteluissa.

Sitten enkeli otti neljä pienempää kirjakääröä, joihin oli kirjoitettu sama sanoma ja heitti ne ikään kuin kaarella olevat miekat (sirppimäiset miekat) neljään ilmansuuntaan: pohjoiseen Istanbulin suuntaan, itään Iranin suuntaan, etelään Mekan suuntaan ja lounaaseen Kairon suuntaan.

Nämä miekat leikkasivat Islamin takana olevien demonisten valtaistuinten jalat saaden ne huojumaan niin että paloja valtaistuimesta alkoi irtoilla ja putoilla maahan (symboloiden prosessia) samalla kun maanpinta alkoi täristä kaikkialla Lähi-Idässä.

Sitten enkeli heitti ilmestyksen kirjakääröt, mitkä näyttivät myös kaarella olevilta (sirppimäisiltä) miekoilta yllä mainittuun neljään ilmansuuntaan. Kun nämä kirjakääröt avattiin, sadonkorjuuseen valmiina olevat vehnäpellot nousivat niiden alta. Mutta satoa ei korjattu talteen. Niin enkelit heittivät kirjakääröt, joihin oli kirjoitettu ”Lähettäkää sadonkorjaajat sadonkorjuuseen!” kuhunkin ilmansuuntaan. Vasta silloin sato korjattiin talteen.

Ylistyksen johtaja (, joka ei tiennyt mitä olin nähnyt näyssä) alkoi rukoilla ja pyytää, että Pyhä Henki alkaisi koskettaa ja liikuttaa ihmisiä kaikkialla maailmassa, ei ainoastaan julistamaan Jumalan tarkoitusperiä sadonkorjuuseen liittyen vaan myös itse lähtemään sadonkorjuuseen. Ylistyksen johtajan vaimo alkoi sen jälkeen rukoilla vihollisen pyrkimyksiä vastaan tuoda esteitä ja häiriöitä estääkseen sadonkorjaajia lähtemästä kansakuntiin keräämään satoa sisään.

Kun rukoilimme yhdessä tämän saamani näyn pohjalta, koimme meneillä olevan ajan akuuttiuden ja ajankohtaisuuden. On aika rukoilla, että ”Elon Herra lähettäisi työmiehiä sadonkorjuuseen”.

Rick Ridings

Jerusalem

Islamin vallan murtaminen on tiedetty jo aiemmin, mutta tässä se on vielä uudemman kerran

9

124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Kirjakäärön puisista päistä tuli kaksi suurta pilaria, jotka seisoivat horjumatta yhä lisääntyvissä ravisteluissa."

      On Haditheissa ennakoitu, että vain yksi viidestä peruspilarista jää eli tauhid eli uskontunnustus. Mutta näyn mukaan sen rinalle jäisi vielä toinenkin peruspilari horjumatta. Saattaa merkitä, että muut joutuvat hyväksymään islamin valta-aseman pysyväksi suuremmassa määrin kuin on ennalta tiedetty.

      "Sitten enkeli otti neljä pienempää kirjakääröä, joihin oli kirjoitettu sama sanoma ja heitti ne ikään kuin kaarella olevat miekat (sirppimäiset miekat) neljään ilmansuuntaan"

      Jos kirjakäärön puista tulee kaksi miekkaa niin Jeesus sanoi, että Jumalan valtakunnan työssä tarvitaankin vain kaksi miekkaa (oikea ja vasen). Voi merkitä, että nuo molemmat miekat annetaan isalmin käsiin nelinkertaisena eli 4x2 miekkaa. Koostuuko siis Jumalan valtakuntakin neljästä osasta.


      "Sitten enkeli heitti ilmestyksen kirjakääröt, mitkä näyttivät myös kaarella olevilta (sirppimäisiltä) miekoilta yllä mainittuun neljään ilmansuuntaan. Kun nämä kirjakääröt avattiin, sadonkorjuuseen valmiina olevat vehnäpellot nousivat niiden alta. Mutta satoa ei korjattu talteen. Niin enkelit heittivät kirjakääröt, joihin oli kirjoitettu ”Lähettäkää sadonkorjaajat sadonkorjuuseen!” kuhunkin ilmansuuntaan. Vasta silloin sato korjattiin talteen."

      Ne miekat, jotka tähän asti ovat olleet Jumalan valtakunnan työssä YLÖSTEMMATAAN ODOTTAMAAN sadonkorjuuta 2000 vuoden ajaksi. Eli vasta kun Saatanan 1000 vuotinen vankeus päättyy ehkä 4000 jKr ne päästetään irti sadonkorjuutyöhön.

      ELI MENEEKÖ VENÄJÄ 2000 VUODEKSI VILTTILEPOON JA SEN PAIKAN PERII SIRPPINÄ ASSYRIA ELI ISLAM. SE MERKITSEE, ETTÄ TUO YKSI YLIMÄÄRÄINEN PERUSPILARI TAUHIDIN LISÄKSI SAATTAA OLLA JIHAD.

      JA SAATTAA OLLA, ETTÄ MAAN PÄÄLLÄ JUMALAN VALTAKUNTAA EDUSTAA ISLAM NELJÄNÄ OSANA JA TAIVAASSA JUMALAN VALTAKUNTAA EDUSTAA NYKYISET EHDOKKAAT MYÖS NELJÄSSÄ OSASSA.

      Tällainen selitysyritys tällä kertaa.

    • Jatkohoitoon

      Vai että oikein näky. Enkeleitä, kirjakääröjä...just.

    • Vittu_mikä_urpo

      Tää Jouko on aivan Pihalla. Pakko olla narkomaani sekakäyttäjä, ei se muuten vois olla noin saatanan sekasin.

    • NYT_Rukoilkaamme

      Kun eräs vanhurskaiden joukko rukoili yhdessä tämän saamasi näyn pohjalta, kokivat he meneillään olevan sekavuutesi. Ja he rukoilivat että Jouko Piho tapetaan, että ”Elon Herra lähettäisi työmiehet sadonkorjuuseen”.

    • Miksi oikein suuttua siitä, että islam on lahkoutunut 73 lahkoon, joista peräti 72 menee helvettiin ja vain yksi pelastuu. Toki on selvää, että TOSI ISLAMIA on yhtä vähän kuin vaahtoa valtavan valtameren pinnalla. Se, että islam ei ryhtynyt kristittyjen tavoin tuhoamaan omia lahkojaan eikä suonut vain yhdelle ainoalle täyttä valta-asemaa on toki johtanut pahan vallan lisääntymiseen islamin keskellä, MUTTA TOSI ISLAM PYSYY OIKEANA USKONTONA.

      Tosi islamia edustan tällä hetkellä minä, vaikka olen vähäinen tiedossa. Minun jälkeeni sitä edustaa oikea Imaami Mahdi. Tässäkin näkyy kuinka pohjalla islam on. Totuudessa pysyminen on tärkeää. Osaan tuskin islamin alkeita ja silti olen ainoa. Joku voi sanoa islamin nimessä, että pilkata ei saa. Totuudessa siitä tekee päätöksen Mahdi. Me esitämme vain arvailuja. Ilmestys 13 sallii pilkan vuoteen 2043 asti. Jos Mahdi kieltää pilkan Ilmestys otetaan pois raamatusta. Jne.

      Tosi islam on tänä päivänä vähäinen ennen kuin Mahdi saapuu.

    • miätäs

      Tuo "Jos Mahdi kieltää.." alkava lause. Nyt tuli niin korkealentoista juttua että missähän noin lukee ja kuka niin sanoo?

    • Outsider-

      Hohhoijakkaa, kaikki nuo huuruiset näyt on olleet tapahtumassa jo viimeisten parin vuoden aikana ISISksen vallan murtumisessa Lähi-idässä. Ei siis mitään uutta.

      Kerrotaan nyt vielä tämä vale-ennustajien tekniikka jota he Leo Melleristä lähtien Jouko Pihoon käyttää: Seurataan joukkotiedotuvälineistä maailmalla tapahtuvia tapahtumia, jonka jälkeen puetaan "rukouskokouksessa saadussa ilmestyksessä" jo kaikki tiedetty fakta ilmestysmäiseen ja raamatulliseen muotoon, ja väitetään saadun tämä tieto Jumalalta.

      Näin se oman itsensä näyn korottaminen käy. Ps. en siis tietenkään väitä että taustalla vaikuttavat faktat eivät tapahtuisi, nehän tietenkin perustuvat tosiasioihin jotka kuka tahansa maailman menoa seuraava pystyy itse, ilman rahastelevia huijarisaarnaajia, näkemään helposti.

    • Valitettavasti Koraanin mukaan islamin valta ei ole mitenkään murtumassa, vaan sitä kestää vielä 200 vuotta. Tämä nykyinen vuosisata nimittäin on määrä: uhata hengen menetyksellä ja seuraava vuosisata: sadon ja työn hedelmien menetyksellä.

      Sen jälkeen ehkä alkaa Intian uskontojen esiinmurtautuminen jossain määrin voittaa alaa.

      • op0ikolkmijhuäp

        älä puhu paskaa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1779
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1575
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      47
      1529
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe