Kebco Oy, työnhakijat varokaa

Työ_läinen

Kebco Oy:n tuotekenttään kuuluu mm. aerosolit. Puhelimessa ja tapaamisessa yrityksestä yritetään antaa hyvä kuva kertomalla yhteisistä ulkomaanmatkoista ja reissuista pääkonttorille Norjaan. Yhtä huonoa työsopimusta en ole vielä tähän päivään mennessä nähnyt, vaikka niitä eteeni on merkittävä määrä tarjottu. Kebco Oy:n tapa toimia on hyvinkin kyseenalainen. Sopimuksessa edellytetään kilometrikorvauksien saamiseksi mm. tiettyä kuukausittaista myyntiä. Ehtona korvauksille tai pohjapalkalle on myös se, että päivässä tulisi tehdä 8kpl asiakaskäyntejä yrityksiin, eli 40 viikossa. Työ tapahtuu omalla autolla kotoa käsin, joten uuden työntekijän palkkaus on Kebcolle täysin riskitön. Miettikää, että oma auto kuluu, maksat bensat ja huollat autoa, mutta Kebco Oy ei ole valmis maksamaan bensakorvauksia, ellet joka päivä ole myynyt vähintään yhtä 400euroa maksavaa aerosolilaatikkoa. (Aivan överisti hinnoiteltu) Kaikki me ketkä myyntityössä ollaan tuloksia saatu aikaan, ymmärretään se, että kyseinen sopimus on lähes naurunalainen. Lisäksi Kebco Oy ilmoittaa vaativansa 500euron maksua työntekijältä, joka ei firmassa jostain syystä haluakkaan aloittaa, jos niin on tapaamisessa sovittu. Sen jälkeen alkaa uhkailu työntekijää kohtaan ja postiluukku täyttyy 500euron maksuvaatimuksista. Huvittavinta tässä on se, että perusteluna kerrotaan uusien liittymien, tabletin ja puhelimen tilauksen olevan jo valmis ja tästä aiheutuneen kustannuksia yritykselle. Tässäkin kyseisessä tapauksessa nuo liittymät olivat olleet Kebco Oy:n nimissä jo ennen kuin tapaaminen oli edes tapahtunut. Itse henkilökohtaisesti tulen tekemään kaikkeni, että kyseinen firma saa maineen joka sille kuuluu. Olkaa varovaisia, älkääkä haksahtako näihin Kebco Oy:n sopimuksiin. Yrityksen pieni liikevaihto ja isot puheetkin jo kertovat sen, että homma on enemmän tai vähemmän huonolla mallilla. Kyllähän sen jo asiakastiedonkin puolelta näkee.

38

8047

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KäypäPalkka

      Tuntuu olevan alalla tapana tänä päivänä, mutta mitä tekee kaupparatsujen edunvalvoja??? Aivan. Tuo km-korvausten maksaminen palkan osana on muuten laitontakin. Kts. työoikeuden edunvalvonta. Vaan eipä mitään. Kohta nämä raha-asiainajajamme (lue entiset "lakimiehet") taputtelelevat työmarkkina-asiat markkinaoikeuteen (osin tapahtuu jo) ja sitten on kyyti kylmää. Useimmilla aloilla työntekijän suoritteet on jo täysin työnantajan vapaasti määriteltävissä ja täyttä utopiaa myös eli ei edes Stahanovin saavutettavissa. Niin upeaa on markkinatuotantotaloustehokkuusyhteiskunta. Onneksi olkoon Suomi 100 vuotta sitten.

      • Varokaaaaa

        Ei synny eläkekertymää, ei kerry sairaspäivärahaa, kesälomakorvausta.......
        Huijausta.


    • KäypäPalkka

      Pitäisikö nämä lainrikkojat muuten ilmoittaa päämiehelleen todisteiden kera? Josko sitten saisimme takaisin rehellistä yrittäjyyttä ja siten Suomen oikeaan nousuun. Ehkä konsernitasolla nähdään paremmin epäeettisen toiminnan vaikutus kassavirtaan.... vai.....

    • Reppuri1

      Sama tyyli Oy Orapi Nordic Ab:lla...

    • myyjämiäs

      Nch Suomi, Kernite, Orapi,VP-Service, CC-Company, Pro TT-yhtymä, Wurth,National Chemicals ja Maintex käyttävät kaikki bruttoprovisiota palkkamallinaan. Kebcon haastattelussa käyneenä heillä tätä bruttoprovisiota ei ollut käytössä. Heillä oli palkkamallina provisio sekä lisänä myyntirajapohjainen km-korvaus, jos tietyt raja-arvot täyttyvät.

    • SuuretSetelit

      Kyllähän se näin valitettavasti on. Olen ymmärrystä vaille tämän kaltaisten yritysten suhteen, mitä laki ja liitot sekä verottaja on mieltä yritysten toiminta tavoista?
      Kyllähän se taitaa nähtävästi sallittua toimintaa olla kun kun yhtiö jatkaa toimintaansa. Vai eikö verottaja ole tietoinen yhtiön toiminta tavoista?
      Valitettavasti en osaa kommentoida kuin CC-Companyn ja VP Servicen toiminta tavoista. Hyvin erikoinen palkan maksu järjestelmä sekä loukkaavan väheksyttävää käyttäytymistä työntekojöitä kohtaan.
      Suuresti ihmettelen myös työntekijöitä, kuinka he kestävät työskennellä kovan henkisen paineen painostamana huonolla kuukausi palkalla, jota ei edes välttämättä makseta kokonaisuudessaan työntekijälle. Luettuani kommentit ja ihmisten mielipiteet CC-Companyn värikkäistä tarinoista, niin purskahdin nauruun, kyllähän se näin oli, ja varmasti on tänäkin päivänä.

    • Varoitukset_ovat_totta

      Huomion arvoista on se, että Kebco Oy oli keväällä 2017 hyvin lähellä konkurssia maksamattomien verovelkojen takia. Ja nyt verovelkaa on taas, katsokaa vaikka itse YTJ:stä:

      "Tiedot päivitetty: 21.4.2018
      Tulosta
      Asiakas
      Y-tunnus 2570217-2
      Toiminimi KEBCO OY
      Aputoiminimi
      Verovelkatieto Maksamatonta verovelkaa on vähintään 10 000 euroa.
      Ilmoitusten laiminlyönnit Ei rekisteriin merkittyjä puutteita oma-aloitteisten verojen veroilmoituksen antamisessa."

      Lisäksi Kebco Oy ei kuulu ennakkoperintärekisteriin:

      "Voimassaolevat rekisteröinnit
      Rekisteri Tila Alkupvm
      Kaupparekisteri Rekisterissä 05.11.2013
      Verohallinnon perustiedot Rekisterissä 07.11.2013
      Arvonlisäverovelvollisuus Liiketoiminnasta arvonlisäverovelvollinen 01.09.2013
      Työnantajarekisteri Rekisterissä 01.11.2013
      "
      "Ennakkoperintärekisteri Rekisterissä 10.09.2013 31.10.2015 "

      Yritys on siis potkittu pihalle ennakkoperintätrekisteristä jo vajaa 3 vuotta sitten. Tuskin ihan syyttä...

      Kannattaa oikeasti miettiä kaksi kertaa. Lähteäkö 100%:lla provisiopalkalla töihin yritykseen, joka on vuoden sisään ollut kerran lähellä konkurssia verovelkojen takia ja nyt verovelkaa on taas lisää tullut.

      Minulle Kebco tarjosi töitä alkuvuodesta 2017 ja luojan kiitos en lähtenyt tähän firmaan töihin.

    • Pettynyt_käyttäjä

      Työnantajani on kerran tilannut Kebcon tuotteita ja uudestaan ei enään tilattu, kun ei oltu tyytyväisiä.

      Kebcon myyntiedustaja joka kävi sanoi, että tuotteet ovat huomattavasti wurthin tuotteita laadukkaampia.

      Mutta ihan samalla tavalla ne toimivat, mitä kaikki muutkin. Sinäänsä tuotteissa ei ollut mitään vikaa laadussa. Ne toimivat hyvin, mutta ei niissä mitään erikoista ollut. Ongelma oli Kebcon hintataso. Tilatut tuotteet olivat vähintään puolet kalliimpia mitä Wurthilla, jossa myyjä tuo joka kuukausi ilman lisämaksua tilatut tuotteet. Kebcon tilaus kesti tulla melkein 2 viikkoa perille ja kuljetuskustannukset olivat useita kymmeniä euroja,

    • Jalli

      Kebco Oy on näemmä 8.5.2018 asetettu käräjäoikeudessa konkurssiin.

    • Velatpois

      Silti se hakee myyjää mollin sivulla.

    • Paavo_Westerholm

      Lainasin Kebcon merkkausvärejä työpaikalta vajaa vuosi sitten syyskuussa kotiin omia hommia varten. Yhdestä pullosta ei tullut maalia ollenkaan ulos ja toisesta tuli haaleaa väriä joka kului pois kokonaan pois asfaltista talven aikana.

      Terveisin Paavo Westerholm

    • entinen-kebcolainen

      Työskentelin yrityksessä alkuvuodesta 6 viikkoa. Työsuhteeni loppui perjantai iltana klo 17.44 kun minut irtisanottiin sähköpostitse. Syytä miksi työsuhde päättyi ei kerrottu. Aluehallintovirasto tutkii tällä hetkellä asiaa työsuojelun vastuualueena ja mikäli jotain hämärää työsuhteen päättymisestä ilmenee niin asia menee MMA:n lakimiehen avustuksella käräjäoikeuteen.

    • sipiläonmäärännyt

      Nykyään se fakta on että kenelläkään työttömällä ei ole varaa lähteä mihinkään töihin ellei kuukausipalkka ole noin 2000eur/kk ja sen pitää tulla aina ennakolta.

    • Kaikkensa_antanut

      Olin töissä lyhyen ajan yrityksessä, mutta en saanut kauppaa. Yrityksen hinnat ovat ihan päättömät ja jos ei hetipääse huimiin myyntituloksiin, niin vaikeuksia tulee. En voi suositella kyllä tätä kenellekään, onneksi sain uusia töitä melko nopeasti.

    • Kontulanjuristi

      Ihmettelen suuresti että tämä yrityksen taloustietoja ei löydy asianmukaisesti. Viimeisimmät tiedot ovat 12/2016. Nyt olisi viimeistään pitänyt olla 12/2017 taloustiedot nähtävillä.

    • Epäileväihminen

      Kuulostaa hämärtältä yritystoiminnalta, jos yritys ei toimita tilinpäätöstietoja lain mukaan ajallaan. Mahtaako olla kaikki jauhot pussissa puhtaita?

    • BtoBMyyntityötäetsivä

      Olisikihan kenelläkään positiivisia kokemuksia?
      Innostuin jo hiukan firmasta...

    • Eirohkeusriitä

      Kävin tämän yrityksen toukokuisen konkurssin jälkeen työhaastattelussa ennen kesälomien alkua. Olihan työpaikkailmoitus todella positiivisesti huomioita herättävä. Jäi valitettavasti iso epäilys haastattelun jälkeen että tänne töihin jos tulee, niin jää palkka saamatta. Luvattiin kuuta ja marssia taivaalta. Kun otin puheeksi konkurssin niin asiasta vaiettiin totaalisesti. Aluksi kiistettiin koko asia, valehdeltiin päin näköä ja lopulta se konkurssi myönnettiin todeksi väittäen kyseessä olleen erehdys. En uskaltanut lähteä kun haastattelijan ulkoinen olemus oli vielä jotenkin epäilystä herättävän oloinen. Meninkin Wurtin myymälään töihin loppujen lopuksi sitten. Yleensä konkurssit eivät ole erehdys, saatikka kun niitä tulee muutama peräkanaa lyhyen ajan sisällä.

    • Missäontaloustiedot

      Ihmetyttää kun ei yrityksen vuoden 2017 tilinpäätöstietoja löydy mistään. Olisin hakenut yritykseen muuten töihin, kun ovat hakeneet pitkään työntekijöitä ja työpaikallani on yrityksen tuotteita ollut käytössä. Mutta eihän sitä voi hakea summanmutikassa firmaan, jonka taloudesta ei saa selvää. On kuitenkin perhettä elätettävänä.

    • Bruttoprovisiotahuonompi

      Yhtiön työsopimuksen v.2017 nähtyä ja nyt saman yhtiön työpaikkailmoituksia v.2018 lukeneena en voi kuin ihmetellä kun sanotaan, että tämä palkkamalli on bruttoprovisiota parempi. Bruttoprovisio mallissa on ongelmia, mutta tämän yhtiön mallissa on vielä enemmän niitä ongelmia - nimenomaan edustajan näkökulmasta.

      Jos esimerkiksi myy 10 000€ / kk ALV 0% joka kuukausi, niin tältä yhtiöltä ei saa edes km-korvauksia silloin! Puhumattakaan sitten päivärahoista. Mielestäni jos edustaja myy 120 000€ / vuosi niin jo tuohon summaan saa tehdä kovasti töitä. En hirveästi myy sitä enempää itsekkään vaikka samalla alalla olen ollut jo 12-vuotta...ehkä sitten siellä lähempänä Helsinkiä joku myy 120 000€ puoleen vuoteen?

      Näissä bruttoprovisio firmoissa saa esimerkkimyynti 10 000€:stä 20% provisiolla 2000€ / kk. Josta saa 1000€ palkkana ja loput 1000€ saa päivärahoina ja verottomina km-korvauksina käteen nollaverolla. Etu tässä mallissa on todella pieni veroprosentti ja lähes koko bruttopalkka jää myös tilipäivänä pankkitilille.

      Tämän yrityksen palkkamallissa jos saa sen 2000€ palkkaa joutuu veroa maksamaan heti enemmän. Lisäksi km-korvausta ei saa ollenkaan, päivärahoista ei edes kannata uneksia! Mutta joku joutuu silti maksamaan auton tankkauksen ja syödäkkin täytyy töissä, arvatkaa kuka lystin maksaa? No työntekijä itse omasta siitä 2000€ kk-palkasta, jolloin käteen jää verojen ja bensarahojen ja syömisien jälkeen nipin napin 1000€! Ei sillä rahalla edes täällä pohjanmaalla enään elä 6 henkinen perhe saatikka sitten samalla kokoonpanolla jos Helsingissä täytyisi asua. Bruttoprovisiossa sentään esimerkkimyynnillä saa yli 700€ / kk käteen kuussa rahaa tilille!

    • Jatkuvasti_hakevat

      Jotain ihmeellistä yhtiössä tapahtuu, kun ovat hakeneet edustajia samoille alueille nyt jo usean kuukauden ajan. Aina vähän väliä ilmoitus poistuu joltain myyntialueelta ja vähän ajan päästä tulee hakuun uudestaan.

    • YLERMI10

      Tämän tyyppiset firmat rekrytoivat myyntihenkilöstöä toteutumiskelvottomilla lupauksilla. Lupaukset eivät toteudu, koska myytävää/asiakaskuntaa on liian vähän.

      Yritys kuitenkin hyötyy tämänkaltaisesta toiminnasta. Jokainen myyjä, joka käy "kokeilemassa" ja viipyy 2 viikkoa - 1kk tuo todennäköisesti firmaan 1-2 uutta asiakasta. Kulut firmalle näiden uusien asiakkaiden hankkimisesta ovat minimaaliset, koska myyjälle ei firman kannalta parhaassa tapauksessa tarvitse maksaa yhtään mitään tästä pikavisiitistä.

      Kun tälläisiä yrittäjiä yrityksessä käy riittävän usein, firman asiakaskortiisto kasvaa, ja osa näistä uusista asiakkaista voidaan hoitaa jatkossa myös ns. talokauppana eli ilman edustajaa.

      Ehkä joskus 5-10 vuoden kuluttua tuo myyntikenttä ja asiakaskunta on sellainen, että se pystyy elättämään myyjän ja firman antamat palkkalupaukset toteutuvat, edellyttäen että myytävä tuote on ok laadullisesti ja hinnallisesti, jotta pysyviä asiakassuhteita on ehtinyt muodostua. Sitä ennen firma rakentaa myyntikenttä myyjäkandidaattien selkänahasta.

    • Yrjö.W.Lehtola

      Kuulin luotettavasta lähteestä, että yritykseen tulee verotarkastus toukokuisen konkurssin takia ja ilmeisesti myös aikaisemman verotarkastuksen aiheuttaman epäilyksen vuoksi. Yleensä tarkastuksessa maksajaksi joutuu aina myyntimies. En ihan heti verotarkastuksen kohteeksi joutuvaan yritykseen menisi töihin...

    • CosaNostra

      Tietojeni mukaan verotaskastus oli jo kesäkuussa ja siellä useampi edustaja sai maksettavaa. Jotkut 4-numeroisen summan ja jotkut harvat jopa 5-numeroisen summan. Näin kertoi työkaveri joka ollut siellä töissä, sai myös maksettavaa pikkuisen.

    • Verottajaviekonkurrssiin

      Tietolähteeni verottajan sisältä totesi minulle luottamuksella (pidän tietoa luotettavana) että yritys on maksukyvytön. Eli siis verottaja todennut yrityksen konkurssikypsäksi. Että kannattaa pysyä kaukana...

    • KjellNordstrom

      Asiakastiedon mukaan yritys on maksukyvytön tällä hetkellä. Että ei näytä kovin hyvältä, yksikin takaisku vielä ja yritys on TAAS konkurssissa.

      Eihän tämä firma ole ollut kuin 1,5 vuoden aikana ollut nyt 3 kertaa konkurssissa. Siitä voi kukin vetää omat johtopäätökset...

    • SeppoSuonpää

      Olin kuukausi sitten vielä töissä yrityksessä. Lähdin pois itse koska en ole saanut palkkaa viimeiseen 2 palkkapäivään. Joka kuun 25 päivä pitäisi olla palkanmaksupäivä. Nyt on piikissä nyt 2kk palkat minulle.

      Vein asian palkkaturvaan ja sieltä totesivat seuraavaa: yritys on maksukyvytön tällä hetkellä. Asiakastiedon tekemän tutkimuksen mukaan. Siltä ei saa perittyä euroneuroakaan kun kassa on tyhjä. Ainut keino minulla on haastaa oikeuteen yritys, että edes jotain saa sieltä.

      Siksi huvittaa. Pulju mainostaa omilla verkkosivuillaan että yrityksessä olisi töissä mukamas 20 myyjää, tämä tieto on ihan valheellinen tieto. Kun minä ja kolleega irtisanouduimme yhtiön palveluksesta kuukausi sitten (molemmilla sama syy maksamattomat palkat), EI talossa ollut meidän lisäksi YHTÄÄN edustajaa töissä. Kaikki olivat lähteneet jo aikaisemmin. Nyt hakevat TAAS pikkupomoa vaihteeksi.

      Lopetin oman yritykseni siirtyäkseni tämän firman leipiin ja nyt harmittaa.

    • Haavistonpeksi2018

      Tammikuussa 2018 allekirjoitin yrityksen työsopimuksen ja tulin myöhemmin katumapäälle, enkä mennytkään töihin sinne. Ei mennyt kuin viikko tästä ja sain postissa kotiin 500€ laskun ALV 0% kun en ollut tullut töihin työsopimuksen mukaisesti.
      Laitoin yritykseen heti laskun saatuani sähköpostia ja kiistin laskun aiheellisuuden koska eihän tämä voinut olla minun mielestäni mitenkään laillista. Eihän se voi olla lainmukaista, että työnantaja saa laskuttaa jos tulee katumapäälle ja ei haluakkaan mennä siihen firmaan töihin minkä työsopimuksen on kuitenkin allekirjoittanut.
      Tämän jälkeen sain perintätoimistolta perintäkirjeen jossa oli ihan törky korko. Otin yhteyttä tähän toimistoon ja kerroin että ei saa laskuttaa tätä minulta, koska olen asiasta eri mieltä ja perintälaki ei salli periä riidanalaista laskua.
      Tästä meni noin 2 viikkoa ja sain oudon puhelun maailman suurimmasta lakiasiaintoimistosta. En muista yrityksen nimeä kun lakimies tästä toimistosta sanoi sen niin nopeasti ja epäselvästi. Lakimies puhui englantia skandinavisella aksentilla ja muutenkin puhui jotenkin epäselvällä aksentilla englantia. En saanut selvää minkä maan aksentilla puhui mutta kuulosti tanskalaiselta tai norjalaiselta painotukselta.
      Tämä maailman suurin lakiasiaintoimisto uhkasi kuitenkin että jos en maksa sitä laskua niin haastavat minut oikeuteen. Kuulemma menevät poliisille ja nostavat syytteen ja vaativat oikeudessa minulta oikeudenkäyntikuluina ja korvauksina kymmeniätuhansia euroja. Menetän kuulemma ulosottomiehelle juuri vaimoni kanssa ostamani talon.
      Säikähdin tätä puhelua hirveästi ja kerroin tästä vaimolle myös. Yhdessä tekemämme päätöksen pohjalta päätimme sitten maksaa sen vajaan 650€ perintälaskun ALV 0%. Se perintätoimisto oli minulle tuntematon ja yrityksen kotipaikka oli Norjassa, ilmeisesti joku pienempi ja uudehko perintätoimisto Norjassa.
      Lisäksi tämä juristi kielsi kertomasta tästä tapahtuneesta kenellekään tai menevät taas poliisille ja nostavat syytteen. Toimin alalla jossa ei saa olla rikosrekisteriä joten ei auttanut kuin maksaa kiltisti, vaikka kuinka harmitti silloin ja harmittaa vieläkin.

    • laskunsaanut_myös

      Sain myös yhtiöltä laskun, kun kävin yhtiön työhaastattelussa kesäkuussa 2018 enkä edes lupautunut töihin (saatikka allekirjoittanut mitään sopimusta). Kovasti kyllä painostettiin allekirjoittamaan sopimus kun vartti oli haastattelua takana, vaikka sopimusta ei edes annettu lukea rauhassa. Välillä koitettiin lahjoa sämpylällä ja kahvilla sanoen, että juodaan taloon tervetulokahvit kun sopimuksessa on nimi alla. Paniikkinappula oli pohjassa tai ainakin sellainen kuva haastattelijan olemuksesta ilmeni.

      En tietysti maksanut tätä laskua, mutta kävi mielessä että onko tämäkin yhtiön tapa rahastaa siis jo valmiiksi ylihinnoitelluiden tuotteiden lisäksi työntekijää. Älkää ihmiset missään nimessä maksako laskua, jos sen saatte. Suomessa ei kenenkään tarvitse maksaa 500€ siitä ilosta, että käy työhaastattelussa tai allekirjoittaa työsopimuksen, mutta muuttaa mieltään.

    • Yllättynyt-ihminen

      Huh, kuulostaa hurjalta tämä juttu, että lähetetään laskua kun käy työhaastattelussa. Mahtaako edes olla laillista tämä?

    • Juristi_vantaalta

      Ei ole laillista.

    • Moraalinvartija12

      Yhtiön yksi päälliköistä (mahtaako olla ainut tällä hetkellä?) myy kahden eri kilpailevan firman tuotteita samoilla asiakaskäynneillä ja Kebcon yrityksen työsuhdeautolla ajaen. Tuli tämä KO. päällikkö reppurina meidän firmaan Mikkeliin myymään, elokuun viimeisellä viikolla tänä vuonna 2018.

      Kaveri tarjosi ensiksi Kebcoa. Kun sanoin ei kiitos (liian kovan hintatason takia), kävi autollaan (Musta BMW) ja haki kilpailevan kuopiolaisen yrityksen salkun ja sanoi, että pystyy tarjoamaan tämän salkun valikoimasta halvammalla hinnalla tavaraa mitä äsken. Heitin tämän huijarin hallista ulos, suosittelen samaa kaikille muillekin ko.yhtiön asiakkaille. Jotain moraalia sentään pitää olla, että ei myydä samalla asiakaskäynnillä useamman yrityksen tuotteita…

    • loppu_on_nyt

      Yhtiön taru oli sitten tässä, nettisivuilla on ilmoitus että toiminta loppuu tämän vuoden lopulla....että sellainen firma sitten.

      2 konkurssia vuoden säteellä ja lopulta ilmoitus, että kioski on kiinni. Kummalliseksi asian tekee vain se, että hakivat vain viikko ennen lopettamis ilmoitusta vielä myyntipäällikköä Helsinkiin? Oliko tahallista? Toivottavasti kukaan ei irtisanonut itseään tämän työn takia.

    • luottoloppu

      Yritys joutui maksamaan toukokuussa 2017 konkurssissa verottajalle kaikki verovelkansa 86 000€ pois , ilman mitään mahdollisuutta saada maksusopimusta.

      Lisäksi firma joutui maksamaa siinä samassa rytäkässä 150 000€ ennakkoveroa vielä, jotta liiketoiminta on voinut ylipäätään jatkua...kertoo paljon siitä, että miten paljon verottaja luottaa ko.firmaan. Harva firma joutuu tilittämään vielä ennakkoveroa verovelkojen maksun jälkeen, yleensä verottajalle riittää se, että yritys maksaa velkansa takaisin.

      Nämä tiedot minulle kertoi yrityksen ylin päällikkö, Shell huoltoasemalla Helsingissä kun tapasin hänet ja söimme lihapiirakat ja joimme Pepsi Maxit. Ei kovin luottamusta herätä, jos päällikkö kertoo näin arkaluontoista tietoa kuten vitsejä konsanaan.

    • korppitunnistaahuijarin

      Tulihan se totuus ilmi tästä uudesta Kebcon alihankintayrityksestä vihdoinkin:

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15514094/majakem-oy-tyonhakijat-varokaa!

      Nyt lopetetun Kebcon ylin päällikkö omistaa Majakem Oy:stä osuuden yhdessä tämän lopetetun Kebcon tanskalaisen omistajan kanssa. Eli samat naamat myyvät samoja tuotteita samoilla ylihintaisilla hinnoilla, mutta taustayhtiö vaan vaihtuu taas ja velkojat jäävät nuolemaan näppejään….

    • Taloustiedot

      Ei tällä alihankintafirma Majakemillä kovin hyvin mene taloustietojen mukaan:

      Liikevaihto: 126 000 € (-42 %)
      iiketoiminnan tulos: -21 000 € (-217 %)
      Omavaraisuus 0 %: (-100 %)
      Liikevoitto-%: -17 % (-301 %)

      Vastaavat Luvut Kebcosta:

      Liikevaihto: 862 000 € ( 16 %)
      Liiketoiminnan tulos-21 000 € (-110 %)
      Omavaraisuus %: -78 % (-205 %)

    • MISSäON

      ....ja taloustiedot puuttuvat, viimeisin vuodelta 2016 vaikka yrityksen liiketoiminta on loppunut 30.12.2018 jo. Nyt eletään kohta maaliskuuta 2019 kuitenkin ja vuoden 2017 SEKÄ vuoden 2018 tilinpäätöstiedot puuttuvat YHÄ.

    • TäälläLisääTietoa

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4082
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2358
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2066
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      97
      1725
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      12
      1348
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1272
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe