Keiteleen sekopäät

kenelläkääntietoa_

Olen asunut Keiteleellä muutaman vuoden, ja voi sanoa että on täydellisen sekopäinen paikkakunta. Jostakin syystä asuntooni ja sen postilaatikkoon tuodaan jatkuvasti nimettömiä paketteja, joissa on vaatekappaleita. Lisäksi siellä ollessani lähes poikkeuksetta tulee kännykkään tekstiviestejä joissa yleensä udellaan yksityisasioita vaatetuksestani, alusvaatteista ja sukista. Onko kenelläkään mitään käsitystä siitä, minkä takia moista tapahtuu, asuuko paikkakunnalla joku tunnettu pervo joka lähettelee viestejä?

Paikkakuntahan on uskonlahkolainen paratiisi, tai ainakin omasta mielestään on heille, mutta normi maallistuneelle kirkkoon kuuluvalle sen käytöstavat vaikuttavat vähintäänkin sekopäisiltä. Kuuluuko jonkun lahkon (vapaakirkko, lestadiolaiset, adventistit, Jehovat tms.) käytöstapoihin tai käännytystapoihin ulkopuolisten valtion kirkkoon kuuluvien häirintä käännytysmielessä? Onko kenelläkään kokemuksia? Paikkakunnan muuttotappio tulee varmasti kasvamaan tällaisen asiattoman häirinnän tuloksena. Nimettömät Prepaid-viestithän voi jäljittää, jollakin tapaa tämäkin tuntuu olevan hämärän peitossa tältä joka muistaa säännöllisesti lähetellä viestejä.

Onko kenelläkään vastaavia kokemuksia? Katukuvassahan paikkakunta on siisti, mutta jotenkin tuntuu että sisäinen elämä on äärimmäisen rajoittunutta ja sairasta, köyhää sillä tapaa että tuntemattomiin ja myös veronmaksajiin kohdistetaan jatkuvaa häirintää.

Mikäli olet kokenut vastaavaa, jaa kokemuksesi tähän. Keskustelu on aina hyvä asia. Itseäni viestittely sekä kiinnostus vaatetusta kohtaan ihmetyttää. Onko asialla jotakin tekemistä paikkakunnalla olevan vaatetusliikkeen kanssa? Onko kyseessä poliittinen häiriköinti, joka itsestäni tuntuu oudolta koska edustan nukkuvien puoluetta enkä periaatteessa äänestä koskaan.

Olen myös huolestunut - onko paikkakunnalla joku mielenterveysongelmista kärsivä joka jaksaa postata ihmisille tällaista asiatonta materiaalia?

8

2085

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Semmost

      Mielenkiintoista

      Sanoisin, että tuossa tapauksessa kannattaa suorittaa valvontaa siellä mihin näitä paketteja jätetään, säilyttää materiaali ja mahdollinen todistusaineisto, sekä tehdä tämän jälkeen asiasta tutkintapyyntö Poliisille. Tai vaihtoehtoisesti viedä asia suoraan Poliisille, sillä tuohan täyttää häirinnän tunnusmerkit.

      Missään nimessä ei kannata ominpäin ottaa kontaktia mahdolliseen tekijään. Tekijä ei välttämättä ole edes paikkakunnalta.

      https://yle.fi/uutiset/3-8744509

      • Semmost

        Tuollaisia asioita ei ylipäätään kannata jäädä arpomaan, että mistä se johtuu ja kukahan tekijä mahdollisesti on, vaan ottaa suora kontakti viranomaiseen jos sinulla on jo asiasta todistusaineistoa ja homma on ollut jatkuvaa. Ammattilaiset osaa selvittää asian ja mahdollisesti ottaa henkilön haltuun mikäli hänellä on jokin mielenterveysongelma.

        Toinen asia on tuo , että kyllä: paikkakunnalla toimii esikoislestadiolaisten tai vastaava seurakunta ja voin kuvitella, että sieltä näitä "tule meille syömään" ym. käännytys kutsuja tulee ja seurojaan pitävät. Nekin kun päästää toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, niin hyvin menee...

        Tosin hehän voisivat piekeen kirjoittaa jutun ja esitellä toimintaansa, niin ehkä ennakkoluulot karisisivat..hiukan..Ja totta on että kyllähän tuollainen lahkoilu saattaa pienen kuplan jumalan valtakunnasta aiheuttaa, mutta kyllä sanoisin, että vielä joitain suhteellisen tervejärkisiä Keiteleeltäkin löytyy.


    • Keiteleenalasintie

      Kirjoituksesi tyyli viittaa siihen että sinulla itselläsi on ongelmia mielenterveyden kanssa.Kannattaa jättää päihteet, ottaa rennosti ja käydä mielenterveystoimistolla.Psykoosi voi iskeä alttiille ihmiselle stressin seurauksena.

    • jeeks

      Mulla on sama juttu, kun on muutaman viikon ollu pönttö sekaisin niin alkaa nähdä tavaraa postilaatikossa

      • Kallei

        Onko vielä tavaraa laatikossa?


    • Anonyymi

      Outoa....

    • Anonyymi

      Jos on jokin ongelma itsellä olemasa. Elä kerro kellekkään. Minä työpaikalla kerroin että todettin korkea kolestrooli. Seuraavana päivänä oli postiluukusta tullut Vatiotorni lehti. Siinä kerrottiin kuinka uskon avulla oli kolestroli arvot menneet kohdilleen.
      Silloin oli yksi lahkolainen samalla työpaikalla. Olipa toinenkin. Sillä ja vaimollaan oli jo 12 lasta. Pikkupäällikkö tämä mies oli. Kahvitunnilla kerran juttelin koirista ja kennelistä, joka erottaa jäsenen jos tämä ei anna joka neljättä tiineyttä nartulle vapaaksi. Oli tuo uskovainen kuulemassa huomaamattani. Hävetti silloin. vieläkin hävettää. No, eipä tarvinnut enää hänelle huomenta eikä päivää sanoa. Meni ihmis suhteet kerralla kohdilleen.
      Uskovaiset ovat pahoja toisiaan sekä muita kohtaan.

      • Anonyymi

        Uskovaiset ja kommunistit on pahoja ihmisiä


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4336
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2209
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1724
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1468
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1400
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1195
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe