Voinko aloittaa cosplayn?

mitä_teeen

Oon jo pitkään halunnu alottaa cosplayn, mut itsetunto on liian matalalla ja tuntuu, et mun kroppa on väärän mallinen ja oon muutenkin siihen liian läski ja ruma. :´) ( oon siis 13.v tyttö ja haluisin enimmäkseen cossata vain mieshahmoja ) Eli en oo varma voinko alottaa cosplayn ja jos pystyn, mistä voisin aloittaa? Haluun kuulla teijän mielipiteen. Sori, jos tää oli vähän sekavaa, toivon et älysitte mitä tarkotan :´D

3

345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hilllachan

      Teietenkin voit aloittaa cosplayn. Miksi sillä olisi väliä minkämallinen kehosi on tai oletko "ruma" niinkuin itse sanoit. Jos pittäisi olla tasansamallainen keho ja kasvot kuin hahmoilla ei suomesta ja varmaan koko maalimasta löytyisi kovin monta sellaista ihmistä. Cosplayssa on tarkoitus pitää hauskaa ja osoittaa samalla sitäkautta rakkautensa hahmoa ja sarjaa kohtaan. Iälläkään ei ole mitään väliä. Tiedän muutaman 6 vuotiaankin jotka "harrastavat" cosplayta ja samoin 60 vuotiaita jotka harrastavat sitä.
      Sanoit itse tunnosta että se olisi alhaalla. Se on ainoa asia missä ehkä ottaisin varovasti (en lopettaisi, mutta ottaisin varovasti) sillä jotkut coslaysta tietämättömät ihmiset voivat joskus olla töykeitä, en halua pelotella sanon vain tosi asiat, mutta enemmän olen kuitenkin itse törmännyt niihin mukaviin ihmisiin. Imakokemukseni on että coni väki on yleensä todella suvaitsevaa. Muista että osa heistäkin oin voinut pohtia samoja asioita kuin sinä nyt.
      Itseäni kiusattiin koko alakoulun ajan ja 6 luokan kevät todistuksenjälkeen itsetunto oli tosi alhaalla. Sitten kuintenkin löysin animen ja cosplayn ja vähän muutakin (japanilaista) joka saattoi kirjaimellisesti pelastaa hankeni. Cosplay auttoi paljon itseluottamuksen rakentamisessa, vaikka aluksi se oli todella vaikeaa sillä mietin "olenko tarpeeksi hyvä" mutta jos olet conissa tai missä tahansa muualla ja alkaa ahdistaa mitä muut ajattelee, ajattele asiaa näin "Me eletään vain kerran ja kukaan ihmisistä ei loppujenlopuksi muista minua enään tämänjälkeen joten, mitä minä muka menettäisin, se on niiden ongelma jos joku pahoitti mielensä siitä että minä teen jotain mitistä pidän"
      Tehkää sitä mistä pidätte ja harrastakaa niitä asioita mitä haluatte. Ei ole olemassakaan rumia tai kauniita ihmisiä sillä loppujenlopuksi maailmassa on aina joku "rumempi" tai "kauniimpi" henkilö ja jos sen antaa estää elämästä omaa elämäänsä niin se on melko surullista.
      Voit cossata mies hahmoja jos niin haluat. Itsekkin cossaan suurimmaksi osaksi mies hahmoja joten mikset sinäkin ja kukatahansa miikin joka sitä asiaa pohtii voisi.
      Kuka tahansa voi harrastaa cosplayta!

    • Anonyymi

      Jos et ole ihan varma viellä siitä niin tule toki coneihin katselemaan siellä näät miten monenlaiset ihmiset cosplayta harrastaa ja ei kukaan voi olla täydellinen (voin vaikka lyödä vetoa ettet ole niin ruma kuin kuvittelet) olin itsekkin hyvin epävarma kun luin vekkihameen ja kaulus paidan ekaa kertaa kouluun (ja puketumiseni takia pari poikaa haukkuu mua kokoajan nimellä "kawaii UwU" mut ei se paljoo häiritse ) ja jos haluisit aloittaa jonkun kanssa niin täällä Leppävaarassa yksi vapaaehtoinen! <3

      • Anonyymi

        Lisäyksenä edelliseen oon siis 12 kohta 13 ja mulla ei oo yhtään cosplay kavereta


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4552
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe