Naiset syyllisiä lavatanssien hiipumiseen !

Cubasalsa

Onko tuttua:
1. Uusi mies tulee alkeiskurssilta tanssipaikalle ja hakee reippaasti naisia tanssimaan. Naiset ovat naama norsunveenä, kun kaveri ei " vielä" osaa kovin hyvin viedä. Kehottavat menemään kurssille ja jopa jättävät ensimmäisen kappaleen jälkeen lattialle.
2. Naiset äänestivät ( esim. Pavilla) naisten tunnin pidennystä, vaikka miehet ja suuri osa naisista oli sitä vastaan. Nyt miehet istuvat tämän pidemmänkin naistentunnin kahvilla tai milloin missäkin.
3. Tanssikursseilla ravaavat naiset ovat heti tansseissa neuvomassa viejiä, jos he eivät tee naisen juuri kurssilla oppimaa vientiä, esim. kehräkäännöstä tms.
4. Tanssikoulut houkuttelevat miehiä kursseille pienemmällä hinnalla, naisten iloksi - ja naisylivoiman korjaamiseksi lavoilla. Mitä tekee kauniimpi sukupuoli: valittavat tasa-arvovaltuutetulle siitä että joutuvat maksamaan kursseista miehiä enemmän !?
5. Eräs tanssikoulu Uudellamaalla piti tanssikursseja jossa nainen toimii viejänä. Tanssi nyt sitten tälläisen viemään pyrkivän, tanssitettavan kanssa.

Naiset vaatimalla sitä ja vaatimalla tätä pilaavat ja kuolettavat ajan kuluessa tämän harrastuksen, johon ovat itse miehiä enemmän mieltyneet ?? Voiko tällaista mitenkään ymmärtää !?!

Onneksi salsa on valtaamassa alaa ja siellä naisten kotkotuksia ei oteta kuuleviin korviin! :)

42

2829

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tansseissatavataan

      Oot tainnut hakee vääriä naisia. Meitä taviksia, taidoiltaan aloittelevia naisiakin on olemassa. Vaan huomaatko meitä? Haetko vaan niitä suosituimpia ja taidokkaimpia eturivin tyttöjä? Hyvä, että miehiä houkutellaan tanssiharrastuksen pariin. Minulle sopii vaikka ilmaiskurssit kunhan saatais lisää tanssitaitoisia miehiä lavoille. Menen perusfoksia ja vaikka chachata yhtä mielellään. Ketään en ole jättänyt tanssilattialle tanssitaidon takia. Kursseista on hyötyä tanssitaidon kehittämiseen ja niistä olisi kyllä hyötyä epävarmalle viejälle.. Hae lähempänä omaa tasoasi taidoiltaan olevia naisia niin et joudu itse viennin kohteeksi. Nimittäin viejänä toimiminen on edistyneiden pitkään tanssineiden hommaa. Iloa ja uutta näkökulmaa hakuuhin😃

    • r47jh

      Naisen ei kuulu missään tapauksessa yrittää viedä miestä. Se on miehen tanssitaidon halveksuntaa. Jo naisella on kova tarve päällepäsmäröidä tansseissakin, vieköön toista naista.

    • sekunonluonnonlaki

      Kertoo kyllä enempi miehestä jos päästää naisen kotkotukset ihon alle.

    • Elämäonsalsaa

      .... siinä on sitä jotain ;)
      "Onneksi salsa on valtaamassa alaa ja siellä naisten kotkotuksia ei oteta kuuleviin korviin! :)"

      https://www.youtube.com/watch?v=4XfivF5DiKA

      "Naiset syyllisiä lavatanssien hiipumiseen !"
      - En myönnä tätä. Omalta osaltani olen tehnyt kaikkeni , et miehet saataisiin tanssin pariin.. :)
      Onnek'seksi tämä on toiminut. Kiitos ;)

      • salsapoislavoilta

        Hyvä salsamainnos aloittajalta. Aika moni on sitä mieltä, ettei
        salsa kuulu tanssilavoille. Salsalla on omat harrastajansa ja
        salsakerhonsa. Ja se heille sallittakoon.


      • kerhojaonmuitakin
        salsapoislavoilta kirjoitti:

        Hyvä salsamainnos aloittajalta. Aika moni on sitä mieltä, ettei
        salsa kuulu tanssilavoille. Salsalla on omat harrastajansa ja
        salsakerhonsa. Ja se heille sallittakoon.

        Arkkutangokerhon miehet sahaavat vuodesta toiseen niitä alkeita, koska arkkutangon kerhon naiset lähtevät kerhosta niskoja nakellen hyvin pian tai viimeistään joulu/kevättauolla. Tämä aiheutuu siitä, että arkkutangokerhon miehet haluaa aina vaan uusia naisia eikä välitä arkkutangon kerhon naisten toiveista, että satsattaisiin edes pari tuntia lajinmukaiseen vientiseuraamiseen ja standardikuvioihin. Arkkutangon kerhon miehet haluaa vaan tulkita musiikkia ja tehdä itse keksimiään kuvioita harkoissakin, jotta naiset ei huomaisi, että alkeetkin on jääneet keskeisimmiltä osilta opettelematta. Tanssilavoilla tästä aiheutuu kahnauksia valtatanssiväen kanssa kun kuviot on pielessä, mutta tärkeitä.


      • kaikki.lajit.onnistuu
        salsapoislavoilta kirjoitti:

        Hyvä salsamainnos aloittajalta. Aika moni on sitä mieltä, ettei
        salsa kuulu tanssilavoille. Salsalla on omat harrastajansa ja
        salsakerhonsa. Ja se heille sallittakoon.

        Sambana tuosta Hurman kappaleesta saa fiilistä kaksi kertaa enemmän kuin salsana. Kaikki lajit mahtuvat lavoille, voihan tuota tanssia em. lajien lisäksi foxina, fuskuna ja buggina.


      • Anonyymi
        kaikki.lajit.onnistuu kirjoitti:

        Sambana tuosta Hurman kappaleesta saa fiilistä kaksi kertaa enemmän kuin salsana. Kaikki lajit mahtuvat lavoille, voihan tuota tanssia em. lajien lisäksi foxina, fuskuna ja buggina.

        Arkkutango ei mielestäni mahdu tanssilavoille, jossa eteneminen perustuu vastapäiväiseen tanssilattian kiertämiseen hitaampia eteniöitä ohitellen ja nopeampia etenijöitä väistellen. Nimittäin arkkutangossa ei saa ohittaa ollenkaan. Ja juuri tämän vuoksi tanssilavoilla näkeekin erittäin harvoin oikeasti arkkutangoa tanssivia pareja. Ja silloinkin kun näkee, niin melko pia näkee heidän vaihtavan lajia.


    • ddhh3

      Tiedä mikä sitten syy mutta yksi uusi juttu on tullut on se että miehet varovat lähteä tanssimaan ettei syytetä ahdistelusta tanssissa kun ollaan hyvin lähellä

      • Syytevaara

        Tanssitaan vain niiden naisten kanssa kenestä ollaan varmoja että eivät tee rikosilmoitusta siitä kun mies koskettaa naista.


    • sääntöjäpitäänoudattaa

      Ehkä naisissakin on vikaa, mutta suurin syy on kyllä miehissä, jotka käyttävät itse keksittyjä kuvioita ja vientejä. Nimittäin täällä Suomessa on aina asunut kansa, joka ei ole ymmärtänyt sitä, että joku käyttää itse keksittyjä sääntöjä, mistä syystä täällä asunut kansa on käyttänyt vuoroin Ruotsin Kuninkaan ja vuoroin Venäjän Tsaarin keksimiä sääntöjä. Niin juuri totta se on, sillä nykyäänhän täällä käytetään Brysselin Byrokraatin keksimiä sääntöjä.

      Naiset ovat ehkä sinä mielessä syyllisiä tähän, että ovat miesten puutteessa joskus kehuneet noita itse keksittyjen vientien ja askelten miehiä silkastaan siitä syystä, etteivät nämäkin tanssilavoilta kaikkoaisi, vaikka kiistattomana merkkinä siitä, että nykyaikaiset naiset pitävät jonkun muun kuin näitä itsekeksittyjä askelia ja vientejä itsepintaisesti käyttävien miesten keksimistä säännöistä tansseissakin, voidaan pitää sitä, että naiset käyttävät sievoisia summia lajinmukaiseen vientiseuraamiseen ja standardiaskeliin tanssikursseilla. Tästä syystä ainoastaan kaikkein sirkuspellemäiset miehet enää harrastavat tanssia naisten kanssa.

      • ItsekeksityilläSaaPesää

        Näitä kursseilla "sievoisia summia" käyttäviä naisia ei edes lavoilla näe.
        He käyvät kursseilla tanssimassa, kun lavoilla ei pääse tanssiin.


        Mitä tulee miehin, jotka tanssii "itsekeksityillä kuvioilla." He hataan aina ensinmäisenä tanssiin. Ilmeisesti säälistä. Noi naiset on niin rakastavia❤❤


      • ItsekeksityilläSaaPesää

        "Tästä syystä ainoastaan kaikkein sirkuspellemäiset miehet enää harrastavat tanssia naisten kanssa"

        Tosimiehet tanssii härkäparina.

        Minä olen tehnyt valintani ja tanssin vain sirkuspellenä omilla kuvioilla.
        Ei ole valittamista. Flaksi käy


    • danceperhonen

      Joku tanssinopettaja tuli tänne itkemään sitä että joku käyttää itse keksimiään kuvioita. Varmaan harmittaa kun ei saa näiltä miehiltä kurssimaksuja. Nainen joka OSAA seurata, menee minkäläisen kuvion tahansa, kun mies sen osaavasti ja rytmiin vie.

      Jos kilpatansseissa joku tulisi ehdottamaan että nainen vie, naurettaisiin miesten että naisten toimesta moinen idiootti ulos. Miksi siis tanssipaikoilla pitäisi hyväksyä naisen vientiyritykset miehen kanssa. Pitäkää miehet itsenne MIEHINÄ, eikä lapatossuina, jotka tansseissakin alistuvat naisen päälliköintiin. Naisen pyrkimys viemiseen karkoittaa loputkin miehet lavoilta.

      Minua ainakin voi viedä mihin kuvionn tahansa, kunhan se osaavasti tehdään.
      Ne uudet kuviot lisäävät kaivattua haastetta ja osaamisen ilo on sitäkin suurempi.

      • omatanssilehmäojassa

        Epäilen, että sylttytehdas löytyy nimenomaan itsekeksittyjä kuvioita käyttävien miesten joukosta: heidän etujen vastaista olisi, että tanssilavoille tulisi lisää miehiä, jotka joko osaisivat tai alkaisivat opetella tanssin standardiaskelia ja lajinmukaisia vientejä, joten tasa-arvovaltuutetulle satelee valituksia jokaisesta uudesta.


    • pitäkööttanssinsa

      Niin että miesten vika -- niinkuin kaikki yleensä.;)

      Vaatimustaso on jo ihan älytön tav tansseissa käyvälle miehelle , joka tulee myös viihtymään ja viettämään vapaa aikaa- eikä harjoittelemaan ja urheilemaan.

      Mikset osaa sitä ja mikset ole harjoitellut tuota? Mitä jos minä vien !?! Nämä naisten kysymykset ja asenne karkoittaa miehet lavoilta.

      Pitäkää tansilavanne ja seuranne -- Voin viettää vapaa-aikani muualla -eikä tarvii pingottaa askelien kanssa
      ... nän ajattelee moni mies, ja jää pois lavoilta. Naiset saavat kohta tanssia keskenään!

      • Mäkintanssin

        On vaan niin, että niitä itsekeksittyjäkin kuvioita pitää sitten osata VIEDÄ! Ei siihen pystymetsästä pysty, kun ei naiset ajatuksenlukijoita ole, eikä se olisi tarkoituskaan. Kurssilla/tanssikoulussa opetetaan ja opetellaan VIENTIÄ. Kuvio on hyvä perusta, kun isolla porukalla toimitaan. SITTEN kun ymmärtää VIEMISEN , eli naisen ohjaamisen idean, voi soveltaa sitä myös itsekeksittyihin kuvioihin. Ja homma toimii, seuraamistaitoinen nainen pystyy seuraamaan. Ohjaa naista, vie häntä niin yksiselitteisesti ja selkeästi ilman kummallisia veivailuja. Kyllä toimii. Mutta miehen siis pitää ymmärtää, mitä vienti tarkoittaa ja miten se tehdään.


    • IhanVaikkaItseKeksitty

      Millaisia naisia aloittaja tai miehet joista kirjoitat hakevat😮? Minulle ei tule mieleenkään näyttää mieltäni vaikka tansittaja ei olisi mieleinen, en myöskään vie vaan seuraan jos viejä hallitsee viennin. Minulle käy myös ne itse keksityt kuviot jos ne viejä hallitsee viennillisesti. Käyn lähes joka viikonloppu tanssimassa ja tulee tanssittua jos jonkinlaista kuviota ja en todellakaan voi tietää onko ne kuviot kursseilla opittuja vai ihan itse keksittyjä. Kuvioita on vaikka kuinka paljon enkä todellakaan ole millään kuviokurseilla käynyt ihan vaan ne perus jutut on kursseilla joskus oppinut. Hyvin on mennyt kun mies vie ja minä seuraan vientiä. Hakekaa vaan minua niin ei ilta mene pilalle🤣.

    • Ssatumaata

      Missähän päin nuo lavatanssit oikein hiipuu... ? hih, hih.
      Hyvin näyttää täällä aina miehiä tulevan tansseihin - Olipa sitten tanssitaitoa
      vain foksin verran. Hyvä juttu.
      Joskus on vain naisista pulaa , joten meillä ainakin on vielä kaikki hyvin ;)
      Tuu jo tangoon ...
      https://www.youtube.com/watch?v=aDQf0I-85Zg

    • nousuotsikoihinpaljastaa

      Minusta on käsittämätöntä, etteivät itsekeksittyjä kuvioita ja vientejä vouhottavat ole tajunneet, että itsekeksityt kuviot ja viennit nousivat otsikoihin, kun lavatansit alkoivat tehdä kuolemaa. Mikäli suurta ruttoepidemiaa edeltävän rottien nousun merkitys tabloidien pääotsikoissa olisi aikoinaan tajuttu, niin miljoonien henki olisi säästynyt eikä kukaan olisi alkanut tehdä kuolemaa silloinkaan.

      Lavatanssin tapauksessa kuolemaa levittävä kirppu on itse keksitty kuvio ja vienti. Täytyyhän tanssinharrastajankin ja etenkin tanssinjärjestäjän osata laskea yhteen 1 1!

    • nähtyon

      Yhtälailla on miehet syyllisiä, varsinkin varttuneemmat, kun eivät kelpuuta tanssikaverikseen oman ikäisiään vaan hakeevat niitä 10-40 vuotta nuorempia......kyllä siinä väkisinkin tanssihalut katoaa kun saa seinäruusuna illan seistä ja jos naisten vuorolla haet niin joko saat rukkaset tai vastahakua ei tasan tarkkaan tule......

      • nähtymyös

        Kuten jo aikaisemmin todettu: lavatanssien hiipumisen syy on
        senioritanssijat. Missä on paljon eläkeikäisiä tanssimassa,
        karttavat nuoremmat ja keski-ikäiset tanssipaikkaa.
        Näin on käynyt esim. Tanhuhoville. Ennen oli kaikenikäisiä ja
        tanssitaitoisia tupa täynnä. Nykyisin 100-200 eläkeikäistä
        tanssijaa. Näin ainakin niinä kertoina kun olen siellä käynyt.


      • TanhunHumppaajat
        nähtymyös kirjoitti:

        Kuten jo aikaisemmin todettu: lavatanssien hiipumisen syy on
        senioritanssijat. Missä on paljon eläkeikäisiä tanssimassa,
        karttavat nuoremmat ja keski-ikäiset tanssipaikkaa.
        Näin on käynyt esim. Tanhuhoville. Ennen oli kaikenikäisiä ja
        tanssitaitoisia tupa täynnä. Nykyisin 100-200 eläkeikäistä
        tanssijaa. Näin ainakin niinä kertoina kun olen siellä käynyt.

        Tulevat seittemään ja lähtevät kympin uutisille kotiin.


      • TanssiPekkaNen
        nähtymyös kirjoitti:

        Kuten jo aikaisemmin todettu: lavatanssien hiipumisen syy on
        senioritanssijat. Missä on paljon eläkeikäisiä tanssimassa,
        karttavat nuoremmat ja keski-ikäiset tanssipaikkaa.
        Näin on käynyt esim. Tanhuhoville. Ennen oli kaikenikäisiä ja
        tanssitaitoisia tupa täynnä. Nykyisin 100-200 eläkeikäistä
        tanssijaa. Näin ainakin niinä kertoina kun olen siellä käynyt.

        Tämä on niin totta.
        Minä en ainakaan mennyt nuorena samoihin hippoihin vanhuksien (yli 40v.) kanssa.

        Satulinnasta katos, väheni vanhempi porukka ja valitettavasti nyt se lopettaa.
        "Tanssi" varmasti vois kiinnostaa nuoria, ellei me vanhukset oltas samoissa bileissä.
        Nuorille tarvis olla aivan omat tanssit (yläikäraja) ja järjestäjillä rahaa pyörittää lavaa hiukan pitempään tappiollakin. Valtio sais hiukan avustaa tämmöisiä yrittäjiä.

        Luulis pääkaupunkiseudulla riittävän tanssia harrastaviakn nuoria pitään yksi lava henkissä ja jos paikassa ei kävis kuin alle25v. olen melko vakuuttunut uusien harrastajienkin innostuvan käymään katsomassa ja heistä moni vois saada kipinän.

        Nykyään on viikolla päivätansseja todella paljon tarjolla.
        Tämä kertoo karua kieltä tanssijoiden keski-iästä.
        10 vuoden kuluttua ei ole nään kuin näitä päivätansseja ja jos työssäkäyvä haluaa tanssia. Tarvii ottaa aina puolipekkanen.


      • KireetPipot
        TanssiPekkaNen kirjoitti:

        Tämä on niin totta.
        Minä en ainakaan mennyt nuorena samoihin hippoihin vanhuksien (yli 40v.) kanssa.

        Satulinnasta katos, väheni vanhempi porukka ja valitettavasti nyt se lopettaa.
        "Tanssi" varmasti vois kiinnostaa nuoria, ellei me vanhukset oltas samoissa bileissä.
        Nuorille tarvis olla aivan omat tanssit (yläikäraja) ja järjestäjillä rahaa pyörittää lavaa hiukan pitempään tappiollakin. Valtio sais hiukan avustaa tämmöisiä yrittäjiä.

        Luulis pääkaupunkiseudulla riittävän tanssia harrastaviakn nuoria pitään yksi lava henkissä ja jos paikassa ei kävis kuin alle25v. olen melko vakuuttunut uusien harrastajienkin innostuvan käymään katsomassa ja heistä moni vois saada kipinän.

        Nykyään on viikolla päivätansseja todella paljon tarjolla.
        Tämä kertoo karua kieltä tanssijoiden keski-iästä.
        10 vuoden kuluttua ei ole nään kuin näitä päivätansseja ja jos työssäkäyvä haluaa tanssia. Tarvii ottaa aina puolipekkanen.

        Minä kävin nuorenakin lavatansseissa ja siellä oli kaiken ikäisiä, ei tullut edes mieleen ettei sais olla. Ottakaapas nyt ne pipot päästä ja venyttäkää kunnolla niin jo elämä helpottaa ja ette ala karsinoimaan ihmisiä iän mukaan. Kaiken ikäiset mahtuu samoille lavoille. Kummaksi on mennyt tämä maailma, joka asiasta valitetaan.


      • Charmaa
        TanssiPekkaNen kirjoitti:

        Tämä on niin totta.
        Minä en ainakaan mennyt nuorena samoihin hippoihin vanhuksien (yli 40v.) kanssa.

        Satulinnasta katos, väheni vanhempi porukka ja valitettavasti nyt se lopettaa.
        "Tanssi" varmasti vois kiinnostaa nuoria, ellei me vanhukset oltas samoissa bileissä.
        Nuorille tarvis olla aivan omat tanssit (yläikäraja) ja järjestäjillä rahaa pyörittää lavaa hiukan pitempään tappiollakin. Valtio sais hiukan avustaa tämmöisiä yrittäjiä.

        Luulis pääkaupunkiseudulla riittävän tanssia harrastaviakn nuoria pitään yksi lava henkissä ja jos paikassa ei kävis kuin alle25v. olen melko vakuuttunut uusien harrastajienkin innostuvan käymään katsomassa ja heistä moni vois saada kipinän.

        Nykyään on viikolla päivätansseja todella paljon tarjolla.
        Tämä kertoo karua kieltä tanssijoiden keski-iästä.
        10 vuoden kuluttua ei ole nään kuin näitä päivätansseja ja jos työssäkäyvä haluaa tanssia. Tarvii ottaa aina puolipekkanen.

        Liekö satulinnan musiikkivalinnat muuttuneet nuoria suosiviksi? Mikä kadottanut vanhemmat tanssijat ja maksajat samantien? Päivätanssit suosivat ajallisesti ja musiikin osalta vanhempaa väkeä. Miksi pitää tanssien alkaa klo.20 tai myöhemmin? Klo 19 voisi olla hyvä aika ainakin vanhemmalle väelle,myöskin bussit kulkevat yleensä vielä 23 aikoihin ainakin kaupunki alueella.


      • Anonyymi
        nähtymyös kirjoitti:

        Kuten jo aikaisemmin todettu: lavatanssien hiipumisen syy on
        senioritanssijat. Missä on paljon eläkeikäisiä tanssimassa,
        karttavat nuoremmat ja keski-ikäiset tanssipaikkaa.
        Näin on käynyt esim. Tanhuhoville. Ennen oli kaikenikäisiä ja
        tanssitaitoisia tupa täynnä. Nykyisin 100-200 eläkeikäistä
        tanssijaa. Näin ainakin niinä kertoina kun olen siellä käynyt.

        yksi syy on ainakin nuo käden ali tanssijat vievät hirveästi tilaa niin monikin ei viitsi mennä lavolle tanssimaan kun se on hölmöä tanssia käden ali olen seuranut sivusta niin olen sitä mieltä onko tossa mitään järkeä tollaisessa tyylissä niin että perinteet kunnijaan ja eikä mitään tollaista hyppimistä missä on mahdollista tapahtua tapaturmakin.


    • tanssimitenhaluat

      "Syytevaara
      Tanssitaan vain niiden naisten kanssa kenestä ollaan varmoja että eivät tee rikosilmoitusta siitä kun mies koskettaa naista."

      Täyttä totta, tässä tasa-arvo maailmassa taitaa käydä niin, että lavatanssit loppuvat
      juuri tästä syystä. Mies vie ja nainen seuraa, ei ole enää mahdollista.
      Tanssilavalla pitää olla yhtä monta nais- ja miespuolista viejää ja kaikki voivat
      valita haluaako tanssia miehen vai naisen viemänä.

    • Tanssityttönen

      Kyllä aikoinaan paremmin tanssivat naiset veivät huonommin tanssivia miehiä ihan vain opetusmielessään jonka jälkeen kun mies siitä rytmitajusta pääsee ajallaan kiinni niin tilanne tasapainottuu siitä sitten johonkin suuntaan. Hyvin tanssivaa miestä ei tarvitse viedä, mutta tuskin hänkään haluaa täysillä törmätä toiseen pariin siksi, koska nainen ei saa jarruttaa, kun ei ole viejä. Jarruttelen. Mutta en kyllä jaksa lähteä tansseihin seinäruusuksi, joten minua ette siellä näe.

      En myöskään ole näitä nykykursseja käynyt, sillä tanssin ilo minulle on jotain muuta, pidän juurikin ihan omilla erityisillä tavoilla tanssivista miehistä jos se on tasapainossa tahdin suhteen. Vakavassa parisuhteessa olen valmis menemään näille nykykursseille jos mies haluaa, itse en tällä hetkellä sellaisista haaveile. En suhdetta halua heidän kanssa jotka alati etsivät tanssin vuoksi uusia kumppaneita lavoilta.

      Eli kaksi vaihtoehtoa jotta lähtisin lavoille on, että pelkkä vakkari tanssikaveri tanssin ilosta, tai sitten seurustellen ja yhdessä opetellen. Jompikumpi vain. Tykkään paljon tanssista liikuntana,kun se ei ole nysväämistä vaan vauhdikasta. Ja ihan omilla tyyleillä, persoonallisilla. Voin olla sekä vietävänä, että viejänä tilanteiden mukaan. Viejänä on se kiva juttu, kun mies saa ideasta kiinni, niin ilo on yleensä molemminpuolista. Tietty sit jos ei halua eteenpäin niin sitten nyhväilköön.

      Ei tanssin oppimiseen mitään välttämättä kursseja tarvi, niitä voi duunailla ihan ite.

    • eienääkiinnosta

      Pakollinen tanssikurssi vaatimus on johtanut siihen, että tanssia harrastaakseen
      on käytävä kursseilla jatkuvasti. Osattava kymmeniä lajeja ja niiden muunnoksia.
      Jos et osaa ja ole kiinnostunut kaikista käännöksistä ja askelkuvioista,
      et ole osaa tanssia. Joudut katselemaan miten ammattilaiset pyörähtelevät.
      Kannattaa pysyä pois lavoilta.

      • muutakinvoiharrastaa

        En ole vähään aikaan käynyt millään kursseilla. Omasta mielestäni lavatanssien
        peruskursseja tarvitaan. Perusaskelten osaaminen on tärkeintä tanssin oppimisessa.
        Monella kiinnostus ei edes riitä enempään. Kun jatkuvasti tuputetaan kaikenlaisia jatkokursseja lopettaa moni kiinnostuksen ja ajan puutteessa.
        Liika kurssitarjonta ja kaikenlainen osaamisvaatimus on osaltaan johtanut siihen,
        että monet kyllästyvät tanssiharrastukseen.


    • Tanssiavuosikymmenet

      Ei naiset ole syynä, vaan lisääntynyt hakuaika naisille.
      Aiemmin kun oli naisille vain puoli tuntia tai max tunti hakuaikaa, oli lavoilla paljon enemmän väkeä.
      Mies kun vie, ainakin yleensä, on parempi että hän voi hakea mieleisensä tietyyn musiikkilajiin.
      Onhan sitten heille ihan omat tanssit jotka haluaa että naiset hakee. NAISTENTANSSIT.

      • Uudettuuletjokapaikkaan

        Tämän taas kirjoitti mies , joka istuu naistentunnin paxxxxxa kenties :-)
        Naustentansseissa aina on miehiä !
        Vuosivaihtuu ja monikin paikka on jo ottanut käyttöön
        Sekahaku / Vuorohakuvalot
        Kyllä se on niin , että netti - tietokone on vienyt tansseista porukat, kun on näitä
        houkutuksia .....
        http://www.iskuri.net/index.php?hsp=2&osp=1&s=0
        Eikä tarvitse edes tanssia niin seuraa löytyy :-)

        Yölintua ;)
        https://youtu.be/HgX3e7AgpXg

        Käykää tansseissa - Vielä siellä on elämääkin ..... !


      • Tanssiavuosikymmenet
        Uudettuuletjokapaikkaan kirjoitti:

        Tämän taas kirjoitti mies , joka istuu naistentunnin paxxxxxa kenties :-)
        Naustentansseissa aina on miehiä !
        Vuosivaihtuu ja monikin paikka on jo ottanut käyttöön
        Sekahaku / Vuorohakuvalot
        Kyllä se on niin , että netti - tietokone on vienyt tansseista porukat, kun on näitä
        houkutuksia .....
        http://www.iskuri.net/index.php?hsp=2&osp=1&s=0
        Eikä tarvitse edes tanssia niin seuraa löytyy :-)

        Yölintua ;)
        https://youtu.be/HgX3e7AgpXg

        Käykää tansseissa - Vielä siellä on elämääkin ..... !

        Naistentanssit on lähinnä reppanoille jotka eivät itse uskalla hakea naisia tanssimaan.
        Ne on ihan juttu erikseen, eikä kannata sekottaa muihin tansseihin. Muistan kyllä yhden illan 2016 kesällä Riutalla. oli alkuviikon naistentanssit ja esiintymässä hyvin suosittu bändi. Väkeä vain kourallinen.
        Olin jokin aika sitten Tampereella Tessulla. Tanssit piti kestää klo 24 asti. Mutta kun klo 23 alkoi viimeinen naistenhaku, häipyi väki, niin myös naiset. Jäljelle jäi muutama pariskunta. Niillesitten esiintyjä esitti viimeisen settinsä. Ei kivaa kellään esiinyä tyhjälle salille.
        Varmasti tampereen väkikin jaksaisi tanssia klo 24 asti, jos se vaan olisi mielekästä.
        No, minä en sinne enään viitsi ajella. Mielummin lauantaina paikkaan missä miehet voi hakea vielä sen viimeisen tunnin ja koittaa onneaan.
        Hyvää Joulua!


      • daadirlandaada

        Kiitokset tuosta iskurit vinkistä, voipi olla käyttöä :)
        No minä olen vähän tuommoinen reppana, jolle hakeminen on aika tuskaa. Niitä, joita hakisi sen takia, että ovat kiinnostavia, ei kehtaa, kun tanssitaito on sitä mitä on, ja loput ovatkin sitten vähemmän kiinnostavia. Joten on vähän niin kuin ulkoistanut hakemisen naisille, jos joku nyt sattuu innostumaan. Joten ei minulla ainakaan ole mitään sitä vastaan, että naisille suodaan hakuaikaa.
        Ja olisiko ihan suotavaa, että tanssit loppuisivat aikaisemmin vaikka klo 24, suosituissakin paikoissa lopun tunti tai puolitoista on aika laimeaa pariutuneiden tanssimista.


      • Pitääkövääntäärautlang
        daadirlandaada kirjoitti:

        Kiitokset tuosta iskurit vinkistä, voipi olla käyttöä :)
        No minä olen vähän tuommoinen reppana, jolle hakeminen on aika tuskaa. Niitä, joita hakisi sen takia, että ovat kiinnostavia, ei kehtaa, kun tanssitaito on sitä mitä on, ja loput ovatkin sitten vähemmän kiinnostavia. Joten on vähän niin kuin ulkoistanut hakemisen naisille, jos joku nyt sattuu innostumaan. Joten ei minulla ainakaan ole mitään sitä vastaan, että naisille suodaan hakuaikaa.
        Ja olisiko ihan suotavaa, että tanssit loppuisivat aikaisemmin vaikka klo 24, suosituissakin paikoissa lopun tunti tai puolitoista on aika laimeaa pariutuneiden tanssimista.

        Sittenhän sua varten on naistentanssut ihan omiaan.
        Sen takia ei ole syytä pilata muiden tanssi-iltoja liialla naisten hakuajalla. Sitä kun ei hyvät tanssijat kaipaa.
        Tietysti sinäkin voisit tehdä jotakin sen tanssitaitosi eteen, etkä olla vain säälittävä reppana. Naisetkin vois pitää enemmän.


      • Eikivaa
        Pitääkövääntäärautlang kirjoitti:

        Sittenhän sua varten on naistentanssut ihan omiaan.
        Sen takia ei ole syytä pilata muiden tanssi-iltoja liialla naisten hakuajalla. Sitä kun ei hyvät tanssijat kaipaa.
        Tietysti sinäkin voisit tehdä jotakin sen tanssitaitosi eteen, etkä olla vain säälittävä reppana. Naisetkin vois pitää enemmän.

        Ei ihme, kun lavoilla ei käy porukkaa.
        Tämän tyyppiset ihmiset lavoilta tarvis saada kitkettyä pois, niin kaikilla olis kivaa.


      • muodotvenuksen
        Pitääkövääntäärautlang kirjoitti:

        Sittenhän sua varten on naistentanssut ihan omiaan.
        Sen takia ei ole syytä pilata muiden tanssi-iltoja liialla naisten hakuajalla. Sitä kun ei hyvät tanssijat kaipaa.
        Tietysti sinäkin voisit tehdä jotakin sen tanssitaitosi eteen, etkä olla vain säälittävä reppana. Naisetkin vois pitää enemmän.

        Taisi jäädä rautalangan välit lukematta. Jos mies mieluimmin ulkoistaa tanssiin
        hakemisen naisten tehtäväksi, ei tanssitettavat kiinnosta. Mies pikemmin yrittää
        maastoutua näkymättömäksi, ettei joku kävisi kimppuun ja raahaisi lattialle. Ja
        lisäksi vähättelee tanssitaitoaan, ettei tarvitsisi hakea edes velvollisuudesta.
        Tanssipaikoilla on paljon näitä dirlandaa-tyyppejä.


      • syyselvillä
        muodotvenuksen kirjoitti:

        Taisi jäädä rautalangan välit lukematta. Jos mies mieluimmin ulkoistaa tanssiin
        hakemisen naisten tehtäväksi, ei tanssitettavat kiinnosta. Mies pikemmin yrittää
        maastoutua näkymättömäksi, ettei joku kävisi kimppuun ja raahaisi lattialle. Ja
        lisäksi vähättelee tanssitaitoaan, ettei tarvitsisi hakea edes velvollisuudesta.
        Tanssipaikoilla on paljon näitä dirlandaa-tyyppejä.

        Tanssipaikoissa käyvät naiset eivät siis kiinnosta miehiä.
        Lavojen hiljentymisen syy on NAISISSA.
        Aika helpottavaa kun nyt syy selvisi.


      • Lindaalindaa
        syyselvillä kirjoitti:

        Tanssipaikoissa käyvät naiset eivät siis kiinnosta miehiä.
        Lavojen hiljentymisen syy on NAISISSA.
        Aika helpottavaa kun nyt syy selvisi.

        No eipä tuo yllätyksenä tullut - Tuo paljastus. ;)
        Iloisena iltaan uuteen .....

        Parempi versio ....
        https://youtu.be/sHty-bdcfuI


    • auringonpilkutsyytähänki

      Auringon pilkuilla saattaa olla tiedettyä suurempi merkitys tässäkin asiassa: nythän on menossa käytännössä täysin pilkuton aurinko ja vähäiset auringonpilkkumäärät näyttäisivät korreloivan erittäinkin voimakkaasti lavatanssiyleisökadon kanssa. Korrelaatio on vielä ilmeisempi, kun muistelemme menneitä, runsasauringonpilkkuisia vuosikymmeniä, jolloin tanssilavat ja tanssiravintolat olivat revetä liitoksistaan runsaslukuisten yleisöjensä kanssa.

      On olemassa siis melko vakuuttava näyttö siitä, että auringon pilkuilla on jotain tekemistä tanssiyleisön runsauden kanssa: lava- ja ravintolatanssithan ovat perimätiedon mukaan meinanneet ainakin jo kerran aiemminkin hävitä tyystin harrastuskartalta ja tarkistettuani asian auringonpilkkutilastosta, havaitsin, että tuokin notkahdus sattui hävyttömänkin vähäauringonpilkkuiseen aikaan. Samalla silmääni sattui aakkosjärjestyksessä tilastokirjan seuraava tilasto, joka oli avio- ja avoerotilasto, joka näyttä sekin noudattelevan auringon pilkkumäärien kanssa siten, että mitä enemmän auringossa oli pilkkuja, sitä enemmän oli tilastoitu avio- ja avoeroja!

    • Eijunalauta

      Totta helwetissä! Naisiahan on poltettu aikoinaan roviollakin samasta syystä; kun mieäs ei ole uskaltanut / osannut / pystynyt / kyennyt / halunnut ... ottaa vastuuta - mistään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6283
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4016
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2436
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1960
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1423
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe