Elma messuilla jeep-muovia esillä

Kamalakokemus

Oli järkytys käydä ulkoapäin ihan tyylikkäissä uusissa jeep-autoissa. Kaikki mallit jopa tuo kalli grand cherokee todella kovaa ämpärimuovia sisältä ja penkit ilmeisesti tekonahkaa/muovia? Huvittavinta olibse että kojelautaa ei edes ollu tikattu nahalla vaan kojelauta oli tikattua muovia:) luuleeko ne sielä jeepillä että ihmiset on ihan dorkia ja maksaa dacia tason sisustasta saman mersusta? Jeep maksaa saman kun mersu mutta on sisältä tämän päivän lada. Yksi kamalampia nykyautoja sisältä ja ohjaamo ergonomia on jostain syvältä kaivettu huhhuh.

9

491

  Vastaukset

  • Amerikkalainen autoteollisuus on jäänyt jälkeen ihan kaikessa. Laatuhan siellä on ollut kuraa kautta aikojen, eihän siellä muuten aasialaiset autot juhlisi noin patrioottisessa maassa ettei pahemmasta väliä.

   • Niin on. Uusi mustang on samaa kuraa sisältä kun jeeppikin. Kovaa muovia ja mahdollisimman halvalla kaikki tehty. Noita menis kaupaksi jos lähtis puolet pois hinnasta. Nykyhinnoilla täysin ylihinnoiteltuja romuja. Kaikki jenkkiautot on jäljessä jopa japanilaisia vaikkei sieltäkään suunnasta hyvää laatua tule vaan sisustan on muovisia kauttaaltaan. Jopa lexus on muovinen ja jäänyt jälkeen jos vertaa saksan ylivertaisiin autoihin. Enää ei tojoakaan verrata volkkariin vaan volkkari on pötkinyt todella pitkälle tojon edelle. Tojoa voisi alkaa myymää joku delta tms muiden rimpuloiden sekaan sopii hyvin.


   • Rimpulamerkit kirjoitti:

    Niin on. Uusi mustang on samaa kuraa sisältä kun jeeppikin. Kovaa muovia ja mahdollisimman halvalla kaikki tehty. Noita menis kaupaksi jos lähtis puolet pois hinnasta. Nykyhinnoilla täysin ylihinnoiteltuja romuja. Kaikki jenkkiautot on jäljessä jopa japanilaisia vaikkei sieltäkään suunnasta hyvää laatua tule vaan sisustan on muovisia kauttaaltaan. Jopa lexus on muovinen ja jäänyt jälkeen jos vertaa saksan ylivertaisiin autoihin. Enää ei tojoakaan verrata volkkariin vaan volkkari on pötkinyt todella pitkälle tojon edelle. Tojoa voisi alkaa myymää joku delta tms muiden rimpuloiden sekaan sopii hyvin.

    mustangia myytiin hinnalla, esim. edellistä mallia sai uutena alle 20 000 dollaria...takuineen,, usa hinta. Kaliimpiakin malleja varusteluita oli.
    - siis halpa auto, ostin sellaisen halvimman, ja se maksoi n. 18000 dollaria. Toimi vuosia ongelmitta.
    - halpa auto on halpa,,, ja esim. mersut , audit, bmw maksoi silloin muistaakseni kolme kertaa enemmän..
    - suomessa esim. mustang maksaa liikaa.. ei ole hinna arvoinen enää.


  • Jenkkiautot on niin matalalla että japanilaisetkin melkein pärjää niille ja korealaiset on suorastaan parempia. On todennäköistä että eivät vw:n tyrittyä tajua ostaa eurooppalaisiakaan. Kiinahan nuokin markkinat vie ennenkuin 10 vuotta on mennyt.

  • Jeep on nykyään italialainen auto. Italialaisilla taas ei ole mitään käsitystä mukavuudesta tai tyylistä, joten autot on sen mukaisia. Renegade taisi olla viimeinen jossa oli jenkki suunnittelija mukana.

   • Taitaa olla nuo jenkkien halpisautoja samaa muovista paskaa, vaikka minkä nimen alla on suunniteltu ja tehty


   • Renegade on FIAT 500 toisella kopalla.


  • Jenkeissä on pitkät perinteet muovin käytössä ihan loistoautoissakin. Olihan jo -70 luvun Cadillacissakin "puuverhoilu" muovia. Eikä sen käyttö ole vähentynyt. Corvette mikä ei ole edes halpis auto niin kyllä se kojetaulu on eurooppalaisen makuun aika muovinen. Ehkä jenkit tykkää muovista tai sitten se asia on konepellin alla. Kaiken muu saa anteeksi. Työnlaatu ei ole mikään kaksinen, omasta Mustangista kun katsoo esim. koripaneelien istutuksia niin voi vain todeta, että iso maa, isot toleranssit.

  • Vertaappa Audiin tai vokkeloon Jenkkiä, niin samanlaista muovia kaikki. Mitä merkitystä on sillä jos joku korisauma on Saksalaisissa suorassa jos muuten ei koko läjä toimi millään ja saa hulluna syytää rahaa korjauksiin. Mitä tulee Saksalaisten laatuun niin ovat kyllä Jenkkeihin nähden täyttä, siis TODELLAKIN TÄYTTÄ KURAA ne tekeleet. Itsellä on ollut Audi A4 ja Passat joista tekniikka poiki, että pauke vaan kävi ja ei meille enää ikinä tule niitä tekeleitä. Ei ole Jenkkejä tarvinnut korjailla, vaan on ajeltu Chryslerilläkin huolettomia kilsoja jo 300 tkm edestä. Saksalaisten omistajat ovat vaan hirveen katkeria muille kun muut vaan ajelee ja itse joutuvat soittelemaan preemiumeilleen traileri kyytiä jatkuvasti.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   328
   6462
  2. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   180
   3150
  3. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   89
   1313
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   16
   707