Työttömän alkuinfo - Tampere

SinäOletNolla

Sinne on mentävä, on pakko. Jos et mene, etkä ilmoita ettet mene, työttömyyskorvauksesi maksaminen lopetetaan. Et saa myöhästyä yli 10:tä minuuttia, sillä ovet lukitaan tasan klo 10.10. Mikäli myöhästyt, menetät oikeuden saada työttömyyskorvausta. Kymmenen minuuttia tilaisuuden alkamisen jälkeen sinua ei tulla enää päästämään sisälle. Tämä kerrotaan myös kutsukirjeessä.

Jos saavut esim. pyörällä ja ketjut hyppäävät pois rattailta, kaadut liukkaalla kadulla tai joudut vaikka auttamaan jotain muuta, joka on kaatunut kadulla ja tästä syystä myöhästyt ko. tilaisuudesta, menetät jälleen oikeuden työttömyyskorvaukseen.

Kutsukirjeessä ei kuitenkaan mainita halaistua sanaa, millä bussilla paikalla pääset; se sinun on itse selvitettävä osoitteen perusteella. Yleensä vastaavanlaisissa tilainteissa kerrotaan selvästi, millä julkisilla kulkuneuvoilla paikalle pääsee helpoiten.

Jos hyppäät esim. väärään bussiin, joka ajaa Hatanpään ohi, eikä käännykään terveysasemalle (Soutupaviljongille) johtavalle tielle, joudut kävelemään ties kuinka kaukaa Te-toimiston järjestämälle info-paikalle. Jos myöhästyt tästä syystä yli 10min, et pääse sisään ja menetät oikeuden työttömyyskorvaukseen.

Kun saavut (ajoissa) paikalle, ensimmäisenä törmäät voimankäyttöön tarkoitetuilla välineillä varustettuun vartijaan. Siitä tiedät, että olet saapunut oikeaan paikkaan.

Sitten ihmettelevät, kun asiakkaat eivät hymyssä suin sano: "Huomenta".

10

277

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SinäValitsetKukaElää

      Hypoteettinen tilanne.

      Jos näet mahdollisen väkivallanteon matkalla alkuinfoon (esim. isä puukottaa lastaan leikkipuistossa), sinun pitää miettiä, että syöksytkö paikalle estämään ko. tekoa, jolloin myöhästynet TE-toimiston alkuinfosta ja menetät oikeuden työttömyysetuuteen, mutta saatat pelastaa pienen ihmisen hengen.

      Jos haluat varmistaa oman toimeentulosi ja sen, että saat vuokrasi maksettua ja ruokaa jääkaappiin, sinun kannattanee jatkaa muina miehinä suoraan TE-toimiston infoon. Sieltä ei saa myöhästyä mistään syystä!

    • työttömätkyykkyyn

      Tuohon voi myös lisätä, että tilaisuudessa annetaan allekirjoitettavaksi lappu ja annetaan vaikutelma, että vain lapun allekirjoittamalla todistaa olleensa paikalla - mutta samalla suostutaan lapussa mainittuun toimintaan.

      Se jätetään kertomatta, että lappua ei tarvitse allekirjoittaa eli suostumista ei tarvitse antaa, mutta sen sijaan on sitten ilmoittauduttava paikalla olevalle henkilökunnalle, että he kirjaavat työttömän osallistumisen.

      Kannattaa ottaa selfie itsestä ja paikalla olevasta henkilökunnasta, että voi todistaa olleensa paikalla, jos ja kun henkilökunnalta hukkuu tieto työttömän osallistumisesta.

    • Uusavutonta

      Voi hyvää päivää, ootteko te todella noin avuttomia! Ei osata ottaa liikenteen aikatauluja selville!! Alakoululaisetki osaa tampereella kulkee yksin bussilla.!kyllä sitä kaikin keinoin yritetään estää se työttömyyspäivä rahan saaminen, seuraavaksi täälä rääytään jotta työkkäri eväs päiväran ja ihan syyttä suotta. kuule ota vaikka äityli mukaan ja kädestä viemään mussukka oikeeseen paikkaan ja jäämään bussista pois oikeella pysäkillä, vai onko koko porukka yhtä sakeeta, ettei osata oven ulkopuolella suunnistaa ku alkoon ja paikalliseen baariin, niihinki on varmaan vedetty narut, joista pitää lujasti kiinni ettei vaan eksy , tai taitaa noihin osata jo unissaan. Se vartija taitaa olla baarin portsari joka voimankäytöllä estää sun pääsyn baariin, ku oot liikaa kännisä tai potkasee sun sieltä baarista ei siis työkkäristä pihalle. Sanoo vielä hymyssä suin että tervemenoo!,,

      • Sisälukutaito

        Opettele sisälukutaitoa hivenen enemmän. Jos TE-toimiston puolelta sävy on uhkaileva ja v-mäinen, niin ei mikään ihme, mikäli asiakkaat ovat v-mäisen nuivia heille takaisin.


    • Peräkamarinpo

      Kai sä nyt ju....kauta meet ajoissa esim. lääkäriinki, etkä yritä kaikin voimin keksiä omia esteitä sinne pääsyyn, ei kai tuo infotilaisuuteen meno sen kummempi meno ole kuin mikä tahansa muukaan tilaisuuteen tai vastaanotolle meno, johon on määrätty tietty aika, mihin mennessä siellä pitää olla. Ja satavarmasti otat selvää esim. Lääkäriin mennessä mihin aikaan siellä pitää olla ja millä bussilla sinne ehtii.. Jos myöhästyt lääkäristä, tai kaikin tavoin yrität ettet vainkaan ehdi vastaanotolle niin joudut sen vastaanoton maksamaan. Kai tuolla infotilaisudessakin täytyy nykyään vartijat olla, ettei kaiken maailman hihhulit sinne pyri kun sinne on päässy kaikista ylitsepääsemättömistä ja itseaiheutetuista myöhastymisyrityksista (väärä bussi, pyörän ketjut poikki, ääliömäisyys), myöhässä tulleet kun ovet on jo suljettu.

      • lolaaqaq

        Työpaikastaan ei saa myöhästyä.ajallaan työnantaja voi irtisanoa työntekijän työpaikasta myöhästelystä on oltava te-toimistossa myös. liukkaalla kelillä kaatumiset, polkupyörästä ketjut lentäneet tai poliisin antama rikesakko valottomasta pyörästä josta voi saada sakkoa 40 euroa. silloin työtön syyllistyy liikenne rikokseen ja vaikeuttaa työnsaantia. kaikesta myöhästymisestä tulemisesta peritään maksut näitä ovat lääkäfrissä käynnit te-toimistossa voisi periä myös sakkomaksun työttömyysturvan karennssin lisäksi. e


    • 123-321

      Yhteiskunnassamme työelämässäkin on ilmennyt sellaisia outoja piirteitä sairauslomilla, joita aikaisemmin ei ole ollut: Eräs ystäväni on sairaanhoitaja. Mursi pohjeluunsa ja lääkäri kirjoitti 2 viikkoa sairauslomaa. Ylihoitaja kuitenkin yllättäen soitti, että jos ei tule töihin, niin palkkaa ei makseta ja asia käsitellään luvattomana poissaolona.

      Hän otti liittoonsa yhteyttä ja jälleen yllätyksekseen sai kuulla, että ylihoitaja on oikeassa: Jos sairausloman syy on sen kaltainen, että kykenee tekemään mitä tahansa töitä työpaikallaan, pitää mennä töihin. Lääketieteellisesti pohjeluun murtuminen paranee yleensä itsekseen melko nopeasti ja silloin voi kyllä tehdä vaikka paperitöitä toimistossa, eikä pidä nostella raskaita potilaita sängystä pois.

      Tämä oli minullekin yllätys, koska aina olen kuvitellut, että sairauslomalla ei tarvitse mennä töihin. Yleensä ei tarvitsekaan, mutta tämä riippuu täysin sairausloman syystä ja työnantajasta.

      Tämä äärimmilleen sovellettuna on kyllä melkoista venäläistä rulettia: Periaatteessa vaikean depression takia saatu 2 kk sairauslomalainen voitaisiin teoriassa pakottaa töihin sillä perusteella, että depressio ei estä työntekoa lainkaan! Voitaisiin jopa katsoa, että eristäytyminen kotiin 2 kuukaudeksi pahentaa depressiota, mutta toimiminen töissä lieventää sitä, koska potilas ei pääse eristäytymään ja pahentamaan omaa tilaansa!

    • LLLLALLA

      Jos nyrjäyttää jalkansa voi tukea vanhoilla vaatteilla nilkkaa jotta pääsee te toimistoon

    • thästhitspoisss

      Voihan helkutta, pienet on loishilla ja lusmuilla murhehet.
      Menkää helkutti töihin, ilmaistöihin niin ei ole ongelmia ja on tekemistä l. puuhaa.

      Te olette kuuluneet tähän saakka yhteiskunnan eliittiin, saaneet nauttia täysin vastikkeetta meikäläisen maksamia veroja, hävetkää.
      Nyt on teidän aikanne koittanut.

      Teitä ei muuten kukaan yritys tulee enää koskaan palkkaaman, teidän tulevaisuus on ilmaistyö ja jos kieltäydytte niin karenssia pukkaa ja paljon.

      Toivottavasti hoksaisitte kieltäytyä.

      NÄin se vain menee

      Kjäh kjäh kjäh

      • EiOravanpyöräänIkinä

        "Teitä ei muuten kukaan yritys tulee enää koskaan palkkaaman"

        Toivon sydämestäni, että asia on juuri näin kuten sanot! :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe