Porvoon lakulle onnen päivät

lakullemorsian

Nythän se vasta alkaa tälle flaksi käymään.Porvoo ja Suomi väärällään äidillisiä siiderivalaita jotka haluaa pelastaa tämän onnettoman.Vankiselliin alkaa tulvimaan sellainen määrä morsiuskirjeitä että.

15

790

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MedianEdustaja

      Asiaton aloitus.

      Onko sinulla paha olla?

      Kerro!

      • MedianEdustaja

        Kyllä heikkojen suomalaismiesten on vain hyväksyttävä, että meitä tasokkaita suomalaisnaisia kiinnostaa hyvinvarustellut tummahipiäiset etelän kundit eikä mitkään kotimaiset työttömät persunynnyt!


      • jaheti
        MedianEdustaja kirjoitti:

        Kyllä heikkojen suomalaismiesten on vain hyväksyttävä, että meitä tasokkaita suomalaisnaisia kiinnostaa hyvinvarustellut tummahipiäiset etelän kundit eikä mitkään kotimaiset työttömät persunynnyt!

        Heh tuosta kirjoituksesta tietää kuka olet. Vain yksi pyyntö -ota matkalippu ja vain meno ja häivy.


    • vreede

      Vankiselli- nimitystä ei vankeinhoidon hellässä huomassa köllivistä vangeissta voi käyttää.
      Vanhuksiamme hoidetaan ala-arvoisissa olosuhteissa vaippoja vaihdetaan kerran kaksi vuorokaudessa ja ruokakin mitä sattuu, ei viedä virkistysmatkoille teatteriin ja erilaisiin harrastuksiin saatika, että pääsisivät kaupungille tutustumaan nykymenoon.

      • markku.lievonen

        Tuohon on jo pakko kommentoida.
        Olen jo yli 10-vuotta toitottanut, miten maamme hoitopaikoista vanhukset tulee siirtää vankiloihin ja vangit vanhusten hoitopaikkoihin,- kylläkin vartioidusti.

        Näin ansaitusti vanhukset saisivat ilmaisen,- lakisääteisesti valvotun mielentervyden hoidon, lakisääteisen ulkoiluttamisen, lakisääteisen kuntoutuksen, lakisääteisen mielen virkistymispuitteet.

        Niin, aikuisen oikeesti. Kenelle nämä lakisääyeiset verovaroin ylläpidettävät palvelut tulisi kuulua? Niin, jos halutaan puhua ihmisen oikeuiksista ja oikeudenmukaisuudesta?

        Mitä rikoksia on maamme venhukset tehneet,- että heitä kohdellaan alempiarvoisemmin kuin rikoksista tuomittuja ihmisiä?

        Hei haloo!!!!!!!! Mihin ihmisen elinolosuhteita maassamme ohjataan? Eikö ihmisen vanhuus ole kunnioittamisen ja vaalimisen arvoista? Niin,- myös lakisääteisesti.


      • Tuliko.selväksi

        Vangithan tekevät valtaeliitille hyödyllistä propagandaa, tottakai he ovat tärkeämpiä kuin jotkut vanhukset, jotka tekevät tuskin muuta kuin tarpeensa vaippaan. Jos ei rikollisia olisi, ei tarvittaisi Polliiseja vahtimaan väärinajattelijoita ja toimimaan Poliittisen Eliitin Gorilloina. Eikä työllistettäisi Poliittiseen Eliittiin läheisesti liittyviä Demla-tuomareita ja juristeja. Mitä silloin tapahtuisi miljoonille euroille? Nehän saattaisivat joutua jopa rahvaan käyttöön, ainakin osittain! Ja se olisi pois Hyvien Veljien tileiltä veroparatiisissa ja sitähän vain EI SAA tapahtua!
        Vangit ovat siis paljonkin tarpeellisempia valtaeliitille kuin vanhukset ja siksi kohtelu on sen mukaista. Vanhuksiahan meillä riittää, mutta vangit saattaisivat vähetä dramaattisesti jos heidän lokoisia olojaan vähänkään huononnettaisiin ja se vaikuttaisi välittömästi Eliitin Etuihin.


    • Kuvotukset

      Ei hallituksen ministerit ole kiinnostuneita vanhoista ihmisistä. Hei eivät muista,että kohta ovat itse avun tarpeessa. Ei kiinnosta heitä,koska taskussa on paksu lompakko ja voi ostaa kaikki hoivapalvelua rahalla. Kuvottavaa katsoa imeliä naamoja ja ivallisia vastauksia ministeriaitiossa. Eiköhän se vielä tule eteen totuus että ylpeys käy lankeemuksen edellä. Petteri orpo näyttää nykyään olevan hallituksen kukko,jota muut ihailee. Oksettavaa ylpeilyä.

      • markku.lievonen

        Toitpa esille valitettavan todellisuuden. Jos seuraamme hallituksen ja koko eduskunnan edustajien sanatonta viestintää,- niin lähes jokaisella sanallinen ilmaisu on järkyttävän ristiriitainen sanattomaan viestintään verraten.
        Tuo käyttäytyminen päättäjissämme on muuttunut parin kolmen vuosikymmenen aikana todella paljon.

        On totta, miten päättäjät ohjaavat verovaroja eri kanavia käyttäen oman ja lähipiirin tulevaisuuden turvaamiseen,- ei yhteiskunnan rakentamiseen / kansalaisten hyvinvointiin.

        Ajatelkaapa ihmisen käyttäytyistä tarkemmin. Jos valtion velka on tällä tasolla mikä se on ja velkaantuminen lisääntyy, niin tätä mielikuvaa voidaan siirtää kansalaisen perheen tilanteeseen.
        Jos perhe on ylivelkaantunut,- mutta heräää vastuullisuuteen, niin säästäminen perheessä näkyy joka taholla. Siis sanaton viestintä on yhtäläinen kuin sanallinen. He säästävät ja tinkivät eduistaan ja pyrkivät siten pitämään yhtä ja pellastamaan kotinsa / elinympäristönsä.

        No, käyttäkää aistejanne,- ei fiktiivistä kuvittelua. Mitä tekee Juha Sipilä pääministerinä ja muut kansan edustajat? Tarkkaile tekoja ja sanatonta viestintää,- ei mitä sipilät sanovat sanoillaan. Teot kertovat totuuden,- koska turmeltuneessa / syntisessä tilassa ihminen mahdolllistuu valehtelemaan olemaan epärehellinen.

        Maistele sanaa; Kansan / edustaja. Maistuuko hyvältä liitäen makuun tämän päivän sipilät?


    • ruusa56

      Miksi naiset ovat niin helkutin tyhmiä ja lankeavat näihin matkamuistoihin. Näin saattavat vaaraan lähisukunsakin, jos elämä ei mene kulttuurin rikastuttavan mieliksi..

      • Vastasin.kun.kysyit

        Siksi koska naiset ajattelevat sillä elimellään, jonka päälä istuvat.
        Silloin kun ajattelevat...


    • murkutout

      Silmä silmästä, hammas hampaasta. Nirri pois.

    • murkutout

      silmä silmästä, hammas hampaasta. nirri pois vaan.

    • ällöttävää

      silmä silmästä hammas hampaasta. nirri pois vaan. mitä niitä hyysäämään.

    • jokajunaan-

      Tottahan se on.Tälle tanskalaiselle poliisimurhaajalle ja Valjakkalalle tulvi kirjeitä linnaan.Ja suurin osa morsiusehdokkaista olisi ollut valmiita vihille lähes heti.En tunne psykiatriaa,mutta kai tälläiselle löytyy diagnoosi nykyään.

    • Hirtettävä

      Toivotaan että vankilassa kundit hoitaa tämän saastan. Kiitos jo etukäteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1843
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1406
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1307
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe