Tunnustan sinulle

Minulta

Tähän on tultu. Aikuinen mies kirjoittelee henkisessä tuskassaan tällaiselle palstalle. Kirjoitin hakuun: eroon ikävästä. Ja täällä ollaan.

Sinä. Sinä et edes tiedä, kuinka paljon olet elämääni vaikuttanut. Tietämättäsi olet muuttanut minua ja parempaan suuntaan, jos saan sanoa. Olen rakastunut sinuun. Näin se vaan on. Tämä vuosia kestänyt rakkaus on saanut aikaan sen, että pyrin oikeasti olemaan parempi ihminen. Jos luet tämän, saatat tunnistaakin. Ehkä jotain minua kohtaan tunnetkin? Pidän nykyään itsestäni parempaa huolta sekä henkisesti että fyysisesti jo siksikin, että olen aina toivonut olevani arvoisesi. Toisaalta olen ollut sinua kohtaan kylmä, torjuva, tyly...voin vain sanoa olevani pahoillani ja valitettavan epätäydellinen. Kuinka montamkertaa olen yrittänyt sanoa, näyttää, mutta en ole osannut ja toisaalta olisin aiheuttanut vain pahaa mieltä. Me tiedämme nyt, että olet valintasi tehnyt. Tiedämme myös elämäntilanteeni. En kuitenkaan lakkaa toivomasta. En voi.

Usein mietin, olenko vain hullu? Selitellyt tätä tunnetta kahjoudella, riippuvuudella, kriiseillä tai muulla ns. taudilla. En usko näin olevan, koska mielestäni näen sinut varsin realistisessa valossa, sillä sinussakin on piirteitä, jotka toisinaan ärsyttävät. Ei piirteiden vuoksi, vaan siksi, että tiedän sinun olevan erilainen. Sinulla on aito, hyvä ja lämmin sydän. Sellainen, jota en uskonut olevan olemassakaan. Toisinaan kuitenkin tunnut piilottavan tuon herkän sisimpäsi ”virallisen” kuoren alle ja se harmittaa. Uskon (aavistan tietäväni) kuitenkin, että menneisyydessäsi olet joutunut piilottamaan herkkyyttäsi tuon kuoren alle aikaisemminkin, sillä sitä sinä olet - herkkä. Rakastan sinua kaikkein eniten silloin, kun olet oma, herkkä itsesi. Sen olet näyttänyt vain kahden kesken.

Kun nyt päästiin ihmeelliseen sinuun, niin on kerrottava vielä yksi seikka, joka saa sinut erottumaan eduksesi ja tekee sinusta ainutlaatuisen. Tätä en olekaan sinulle kertonut. Sinä olet nainen isolla N:llä. Olet samaan aikaan myös herkkä (taas tuo sana), mutta myös vahva. Olenkin ylpeä sinusta siitä, että tässä hullussa maailmassa olet mielestäni voimakas, naisellisen nainen, joka kuitenkin pystyy haastamaan miehen kuin miehen. Jotenkin harvinaista nykyään, kun tuntuu, että vahvojen naisten oletetaan olevan ”hyviä jätkiä”. Kannat naisellisuuttasi (hyvällä tavalla) ylpeästi. Ja tämä kaikki tekee sinusta äärimmäisen seksikkään ja haluttavan. Sillä sitähän myös olet. Kun olet vieressäni, tuntuu, että olen tullut kotiin ja hetken kuluttua ihollani tuntuu sähköä ja mahassani jännitystä muun maailman unohtuessa totaalisesti.

Toinen asia mistä erityisesti pidän on terve suhtautumisesi elämään ja itseesi. Itsestään on huolehdittava henkisesti ja fyysisesti, mutta sinä olet myös valmis kuuntelemaan toisten huolia. Huolista puheen ollen tiesitkö, että olen kokenut vilpitöntä ja puhdasta iloa, jos olen voinut sinua auttaa tai tukea? Silloin olen tuntenut olevani itsekin parempi ihminen. Voisin jatkaa tätä kauankin alkaen aina kävelytyylistäsi ystävällisiin silmiisi.

Saisin sinuun yhteyden helposti niin monella tavalla. En kuitenkaan sitä tee. Sinä et voi antaa minulle sitä mitä eniten kaipaan - sinut. Joten en ota yhteyttä. Sinäkään et sitä tee, joten tyydyn tänne kirjoittamaan. Ehkä ihme tapahtuu ja jotenkin päädymme yhteen. Saat ahaa-elämyksen ottaa yhteyttä, läemle sattumalta tms., ken tietää. Sitä kuitenkin itse toivon ja valmis olen.

”Jos toista ei voi koskettaa, suudella tai rakastaa, miksi häntä lähellä pitämällä pitäisi itseänsä satuttaa? ”

217

10757

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaikeatunnistaa

      Milloin näit hänet viimeksi?

    • jotakintuttuakin

      Jo tämä nyt jollakin ihmeellisellä tavalla olisi minulle niin en mitään niin paljon toivokaan kuin että ottaisit yhteyttä ja meistä tulisi vielä ME <3

    • kivankuuloinenalotus

      Aika hieno kirjoitus jollekin. Jos aloittaja ajattelee noin upeasti jostakin ihmisestä niin kannattaa kertoa se tuolle ihmiselle itselleen, ihan oikeasti. Kukaan ei voi pahastua noin kauniista sanoista. Kannattaa muistaa, että ihmisillä on raskaita kokemuksia ja omista kokemuksista voin sanoa, että kauniita sanoja kuulee ihan liian vähän. En itse voisi omia noin kaunista aloitusta, mutta jos itse olisin tehnyt noin paljon hyvää jollekin olisi se ihana kuulla. Ja jos joku on aloittajan kaltainen niin toivottavasti tuo hänen ajatuksensa on oikeasti tosi tieto ettei heistä oikeasti voi tulla mitään, muuten kannattaa oikeasti selvittää asioita ettei hukkaa noin upeita tunteita. Täällä kun kaikki asiat hukkuu anonyymipalstalla eikä kukaan (stalkketeita lukuunottamatta) tiedä kuka kirjoittelee. Vedättää, saa ihmisiä elämään harhoissa ja manipuloi muita, sellaista ilkeyttä täällä on paljon.

    • josolisimulle

      Suksi suolle ruikuttaja.

    • Tämätänne

      Mies ottaa yhteyttä kiinnostavaan naiseen, jos tarpeeksi kiinnostaa. Rakastunut? Jos ette tunne tuskin on rakkaudesta vielä kyse.

      • mietinvaanet

        Mistäs sitä tietää, vaikka he tuntisivatkin jonkin verran. Jonkin verran tuntemista ja hieman stalkkia ja trollailua päälle sekin on mahdollista. Tai kuka tietää, jos tuntevat paremminkin.


      • Tämätänne
        mietinvaanet kirjoitti:

        Mistäs sitä tietää, vaikka he tuntisivatkin jonkin verran. Jonkin verran tuntemista ja hieman stalkkia ja trollailua päälle sekin on mahdollista. Tai kuka tietää, jos tuntevat paremminkin.

        Tänne kirjoitetulla ei ole mitään väliä. Tiedätkö, että kaikki tapahtuu oikeassa elämässä. Jos miestä kiinnostaa niin ottaa luurin kauniiseen käteen ja luo yhteyttä siihen naiseen. Tutustuu ja kertoo nuo kauniit sanat toiselle. Kaikki muu irl tapahtumien jälkeen on omaa kuvitelmaa varsinkin tänne kirjoitetut asiat. Täällä ainakin 20 tuntematonta naista on nyt huutelemassa tuon perään, että olisipa minulle.


      • sekinvielä

        Niin ja arvaapa mitä, jotkut naiset saattaa miettiä, että kukakohan heidän tuntemansa mies on aloituksen kirjoittanut. Sehän voi olla vaikka varattu mies, joka ei tunteitaan voi kertoa tai eronnut mies tai vaikkapa sinkku.


    • KaunisKirjoitus

      Onpa kaunis kirjoitus!

      Toivon, että kerrot tuon kaiken hänelle henkilökohtaisesti. Ja että selvität asioita, sen, miten asiat teidän suhteen todella on, etkä luovuta vain omien oletustesi takia.

    • Liikutuin

      Todella kaunis kirjoitus.

    • Näillämietteillä

      Ei uskalla noin kaunista tekstiä omia. Toivottavasti saat ihanan naisesi, kuulostat hyvin rakastuneelta.

    • NainenPunaisissa

      Nyt liikutuin niin, että kyyneleet tulvahti silmiin. En minäkään voi tuota omia, vaikka jotakin yhtymäkohtia omaan elämääni siinä tunnistin. Mun sydän tuntuu halkeavan rakkaudesta yhtä miestä kohtaan. Rakastan kaikkea ja kaikkia ja varsinkin tätä upeaa elämää, kun saa tuntea näin huikeaa rakkauden tunnetta 💕

    • KirjoitanNyt

      Monelle varmaan käynyt samoin, eksynyt tänne. Kuulostat ihan normaalilta ihastuneelta ihmiseltä. Tämä paikka ei vain mielestäni ole paras mahdollinen ihastuneille ja kaipaaville.
      Ehkä tämä palvelee aikansa.

      • koettuon

        No ei todellakaan, hallaa vain tekee tänne juuttuminen.


    • Enoleunohtanut

      Ihanasti kirjoitat. Olisinpa hän, tuo rakastamasi nainen., sillä minäkin rakastan erästä ihanaa avuliasta miestä. Ei ole muita. Sydäntäni vain säästelen.

    • ToivonSinulleOnnea

      Upeasti kerrottu, aloittaja. Voi kun saisit kaipaamasi naisen. Rakkaus kun on kaikista väkevin, se rikkoo vahvimmatkin kahleet ; )

    • Aloittajalle_

      "Jos toista ei voi koskettaa, suudella tai rakastaa, miksi häntä lähellä pitämällä pitäisi itseänsä satuttaa?"
      Oletko kokenut sen tunteen kun menetät kokonaan yhteyden rakkauteesi, se on yksi maailman hirveimpiä tunteita.
      Kun sinulla on mahdollisuus olla häneen yhteydessä niin tee se, kadut muuten.
      Itsekin muuten päädyin tälle palstalle hakemalla miten pääsee eroon ikävästä, ja tänne päädyttiin. :(

    • maytheforcebewithya

      Tällainen teksti tällä tai millään palstalla on helmi. Se ansaitsee tulla luetuksi sen yleisön toimesta, jolle se on kirjoitettu. Ja sinun sydämesi ansaitsee tulla kuulluksi muuallakin kuin täällä. Onnea siis jatkoon, onnea, rohkeutta ja rakkautta!

    • Onnea.Teille

      Aivan ihana kirjoitus varsinkin kun on miehen kirjoittama. Olet ilmeisen herkkä ja syvästi tunteva ihminen, hienoja piirteitä. Minusta sun kannattaa ottaa yhteyttä tuohon rakastamaasi naiseen, olette varmasti ansainneet mahdollisuuden selvitellä yhdessä tunteitanne. Toivon sydämeni pohjasta, että saatte toisenne ja rakkautenne saa roihuta vapaasti. Se jos mikä antaa iloa ja valoa muillekin!

      • Ihanaolilukea

        Samaa mieltä, erityisen kaunis teksti ja sen kirjoittaja vaikuttaa hyvältä hienolta Mieheltä.
        Aivan toista luokkaa kuin nämä jotkut muut miehen puolikkaat naisvihamielisine horina harhoineen.

        Hyvää jatkoa aloittaja ja toivottavasti asiat järjestyy parhain päin!


    • Sinulle__

      Kauniisti kirjoitettu. Kyyneleitä taisi tipahdella täälläkin.. Suljen silmäni ja kuvittelen - ihan hetken vain - että tämä on sinulta. Ja kirjoitan kuin sinulle.
      Sinä tiedät. Ja minä tiedän. Ja tiedämme myös miksi yhteyttä ei oteta. Kuvittelin ehkä naiivisti joskus, että tästä asiasta voisi oikeasti puhua, silmästä silmään, mutta ymmärrän nyt, ettei niin tule käymään. Onko se helpotus? Tekeekö se kaikesta vaikeampaa vai helpompaa?

      Se alkoi silloin joskus. Ensireaktioni oli lievä sivuaskel: "tuopa on hmm, hieman erilainen.." Meni tovi. Keskustelujen ynnä muun kuluessa huomasin, että olet oikeasti fiksu tyyppi. Huomasin käytöksessäsi jotain, mikä kiinnitti huomioni. Ensin en ollut uskoa, ajattelin kuvittelevani kaiken. Mutta niitä huomioita tuli vain lisää.. Ihastuin. Lämpöösi, silmiesi takaiseen maailmaan, sinuun. Vaikutit kuin uusi markkinoille tullut huume - toit hyvän olon, ja ehkä eniten mielikuvissani. Koin odottamatonta lämpöä, tuttuuden tunnetta, ja vaikean elämäntilanteen keskellä se lämpö, huomio ja selittämätön tuttuuden tuntu lievitti jotain, josta en itsekään ollut aiemmin edes tajunnut kärsiväni. Avasit silmäni monelle asialle. Ajan kuluessa huomasin sinussa myös hyvin ärsyttäviä piirteitä, ja olin valmis juoksemaan karkuun monet kerrat. Niin taisin ihan konkreettisesti tehdäkin... Mutta sinusta tuli tärkeä. Hyvin tärkeä. Tärkeämpi kuin monesta muusta. Ajattelin ja ajattelen yhä sinua paljon. Tuntisimpa sinut edes paremmin. Ja ajattelen ihan rehellisesti: jos aika ja olosuhteet olisivat olleet toiset...

      Ihminen elää valintojensa kanssa, niinhän se on. Eivät ne aina ole helppoja tai edes yksinkertaisia. Tunteita ihminen ei voi estää itseään tuntemasta, parempi ne on kokea ja käydä läpi. En voi tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Jotenkin salaa toivon, että voisimme olla toistemme elämässä, mutta aavistan, ettei niin ehkä tule kuitenkaan käymään. Sinä ansaitset täyden onnen. Minä ansaitsen täyden onnen. Kyynisenä realistina tajuan kuitenkin myös, ettei täydellistä onnea ehkä olekaan kuin haaveissa.

    • ykshnainen

      Toivon kovasti tämän olevan mulle mutta ei ole :( hän ei tunne minua niin hyvin että voisi kuvailla minua noin, minä en taida olla olemassa hänelle (auts). Mutta hieno kuvaus oli jostain kivasta naisesta. Aloittajan nainen taitaa olla varattu.

    • 123456789101112

      Tämä aloittajan teksti sai tämän naisen pahemman kerran sanattomaksi ja kyllä meni tunteisiin!

    • Vaikuttunut

      Vau! Taisin juuri vähän rakastua... :D Uskomaton kirjoitus!

      Toivottavasti todellakin otat tuohon naiseen yhteyttä ja voitte keskustella asiasta. Voin vain kuvitella, miltä se tuntuisi, jos juuri tietty henkilö kertoisi tuollaista minulle. Voi olla, että räjähtäisin niihin tunteisiin. Mutta se muuttaisi minua, olisipa lopputulos mikä hyvänsä. Vaikka emme koskaan enää näkisi, tuntisin aina, että jossain hän ajattelee minua. Olisin lopun ikääni onnellinen, vaikka samaan aikaan voisi olla muitakin tunteita, myös surua. Voisitko ajatella, että haluaisit antaa sellaisen ikuisen lahjan kaivatullesi? Tiedon tunteistasi?

      Jos joku muu kuin tietty henkilö vuodattaisi tuolla tavalla sydämensä minulle, olisin siitäkin tosi otettu, mutta toki myös pahoillani, jos en voisi vastata hänen tunteisiinsa samoin.

    • ElämäOn__

      Kun luin aloituksen niin en tuntenut minkäänlaista erityistä tuntemusta sisällä. Lauseita lauseiden perään niin kuin kaikki muutkin kirjoitukset täällä. Ehkä olen sitten todella tunteeton ja kylmä ihminen jota mikään tunteisiin liittyvä ei liikuta, ja ainut jota aloitus ei millään tavoin liikuttanut. Jos tähän jotakin postitiivista pitää sanoa ennen kuin tullaan mahdollisesti sättimään, niin toivottavasti selviät henkisestä tuskastasi niin ettei sinun tarvitse tuntea tuskaa tilanteestasi.

      • Vaikuttunut

        Ei se varmaan sitä tarkoita, että olisit tunteeton tai kylmä, vaan sitä, ettet pysty samaistumaan kirjoitukseen. Ehkä koet joskus tulevaisuudessa jotain sellaista, minkä jälkeen pystyt. Tai sitten koet jotain ihan erilaista, tai olet kenties jo kokenut.


    • tuplakoo

      Kiva tunnustus. Tekisi mieli kuvitella, että joku ajattelisi minustakin tuolla tavalla, mutta en ole koskaan tehnyt mitään valintaa, jossa hän ei olisi mukana - toisin sanoen valinnut ketään muutakaan. Ne ovat hänen valintansa, jotka vaikuttavat minuun.

    • NainenPunaisissa

      Palasin tähän kirjoitukseen vielä, kun kuuntelin aamulla Cheekin jäähyväisiä Enkelit. Tuli vahvasti mieleeni ajatus, että rakkaani olet kuin enkeli❤, joka tupsahti eteeni jostain saaden elämäni kääntymään ylösalaisin. Mikään ei ole enää entisellään. En ole vielä valintaani tehnyt, mitä haluan asian suhteen tehdä. Jonkun vanhan pitää päättyä ennenkuin uusi voi alkaa. Sydämiä särkyy teen sitten miten vaan. Vaikea dilemma. Uskon ja toivon edelleen, että kaikki järjestyy hyvin. Kultapieni, tarvitsen siihen tukesi ja voimasi. En pysty siihen yksin

      • hjkkl

        Niin, virtuaalikumppani ei paljon lämmitä...


    • Omatarinani

      En rakasta puolisoani. Menin nuorena naimisiin kun kaikki kaveritkin tekivät niin. En ollut erityisen rakastunut silloinkaan. Nyt haluaisin erota vaimostani, sillä olen löytänyt uuden rakkauden. Vaimo ei halua lähteä liitosta. Uhkailee viedä kaiken omaisuuden ja lasten tapaamisoikeuden jos lähden. Nukun vain muutaman tunnin yössä. Käytän myös paljon alkoholia, kun turrutan pahaa oloani. Tämä tilanne syö henkisesti minua todella paljon. Onneksi uusi rakas ymmärtää minua.

    • Lisääheti

      Funi funi osaa kirjoittaa naiset sänkyynsä asti. Uuh! Pikkarit putos ja sehän tässä nyt on kait tarkoituskin. Hitsi mistä nää krjaimet saa isommiksi?

      • uuhuuhh

        Mene runkkaamaan sääliö ääliö.


      • Lisääheti

        Itseasiassa oli hyvä kirjoitus, melkein samaistuin, mutta kirjoitus ei olekaan minulle. Olisipa ollut. E.


    • Ihanaihanaihanaiha

      Ihana!

    • tulivaanmieleen

      Ensinnäkin, tämä kirjoitus ei ollut missään tapauksessa minulle, en ole utuinen unelmien ulpukka. Mutta minusta se on äärimmäisen surullista että ihmiset jäävät vuodesta toiseen odottamaan että tilanne muuttuisi ja joskus vielä unelma kävisi toteen, tiedän sen ihan kantapään kautta.

      Jos olet ollut tyly ja torjuva niin tuskin se naisimmeinen sinun perrään itkee.

    • Humanoid

      Ehkä pitää vain olla kiitollinen jos joku näin kauniisti joskus kirjoittaa - ehkä minulle, kuka tietää - ja unohtaa negatiiviset jutut ja liiat odotukset. En halua näyttäytyä hyväksikäyttäjänä ja ihmisten seksuaalinen suuntautumin tai etninen tausta ovat loppupeleissä samantekeviä.
      Tärkeintä kai on, että olisi hyvä ihminen, tai ainakin yrittäisi olla.

    • Surupusero1

      Minä rakastan Sinua. No nyt olen minäkin tunnustanut Sinulle. Sainpahan kaikstettua sen ulos, niin kauan olen sitä sisällni pitänyt. Katseistani olet varmasti nähnyt sen palon, jonka sait minussa aikaan, ja edelleen kun ajattelen Sinua. Olen lähetellyt terveisiä ja kannustusta välikäden kautta, toivottavasti olet saanut sen. No en mä usko että tää olis häneltä, tuntuu liian hyvältä ollakseen totta jos hän ajattelisi minusta niin lämpimästi. Olen yrittänyt piilotella tunteitani, koska olen yrittänyt suojella häntä, itseäni, ja ettei suurempee hämmenys lähtisi käyntiin. Se olis ollu kamala soppa, varsinkin hänelle. En mä olis voinut aiheuttaa hänelle sellaista harmia, vaikeuttaa tilanteita. En nyt tiiä mikä valinta oli kyseessä, mutta en luovu toivosta, että joskus tämä asia ratkeaisi hyväksi. Ikävä on aivan kamala.
      Syypää mun hymyyn ❤

    • Vanhatuttu

      Olet palannut tai oletko poissa ollutkaan, olet tullut esiin taas.

    • Liirumlaarumi

      Varatulta varatulle naiselle selvästikkin. Ei koske minua siis eikä liikutakkaan, arvostan suoraa kommunikaatiota en anonyymia palstapuhetta.

    • oivei

      Tuossa oli sitä jotakin! Olisipa minullakin vastaava tilanne :)

    • YxNainenVaistoo

      Kertakaikkiaan....... sinkku mies.... mix annat ristiriitaista viestiä.... sinunkin on tehtävä siirtosi....

    • Jokapuolellanaisia

      Silmäni lämpenivät ja sydän läikähti kuvailit minua tunsin sen. Luin jotain muuta toisaalta.
      Muutuin jääkuningattareksi jää tämä palsta. Mitä turhia täällä sit. Rinnasta puristaa. Leikit minulla vain. Se olitkin sinä jotenkin sydän tiesi. En kestä miehiä, jotka yrittävät saada naisen tekemällä tämän mustasukkaiseksi. Tunnen arvoni senhän jo kirjoititkin.

    • naiselta_aloittajalle

      Aloittajalle, suodata näistä vastauksista kaikki törkyviestit pois, olet ansainnut kaikkein kauneimmat viestit. Tuot iloa, ja hyvää oloa kirjoituksellasi, vaikka se onkin omistettu vain yhdelle ainoalle naiselle, kaunokaisellesi, joka on vallannut sydämesi, ajatuksesi ja haaveesi. Olet ihana mies, ja tuo kaipaamasi nainen maailman onnellisin nainen kun saa osakseen sinun rakastavat ja arvostavat sanasi. Toivottavasti hän saa ne joku kerta oikeasti sinulta
      : )

      Kaipaan kipeästi erästä, joka kosketti syvältä vaikka emme päässeet tilanteista johtuen tutustumaan kunnolla. Kaipaan häntä varmaan läpi elämäni, jotain kummallista oli hänessä miehessä, jotain mitä en ole kenessäkään muussa huomannut. Niin pelottavan läheinen, vaikka melko tuntematon vielä.
      Hellä rakkaus täyttää mieleni kun häntä ajattelen. Voisin suukotella niitä kasvoja, huulia, painautua hänen vahvaa vartaloaan vasten ja jäädä siihen. Niin miehekäs, niin pelottavan ihana. En osannut näyttää kuika paljon välitän, koska pelkäsin. Kaduttaa, menneitä hetkiä ei saa takaisin, nyt vain muistoissa viivähdän niissä kohtaamisissamme.

      • Kaipaavallenaiselle

        Kauniisti kirjoitettu. Sama tilanne, samat tunteet. Kunpa tuo kirjoitus olisikin naiselta johon ihastuin. Se vaan ei taida olla mahdollista, ei hän minusta voi tykätä, olen liian vanha ja tuskin noin ihana ja miehekäs 😢
        Hän puolestaan oli ihana kuin auringonkukka. Ne silmät, ne huulet ja äänikin kuin hunajaa. Olisin voinut kuunnella hänen juttujaan vaikka ikuisesti. Kesä loppui, en uskaltanut kertoa, vaikka läheltä piti. Rakkaus sumentaa todellisuudentajun, niin sitä yritin itselleni selittää.


    • Eiautaeiratkaise

      Joo, valitettavasti kirjoitelmassa on kolme neljä lausetta, jotka vesittävät koko ( anteekis) liirumlaarumin. Kirjoittaja ei ole tosissaan, toki uskon että kuvailtu henkilö on sellainen kuin mies kirjoittaa, mutta miehen asenne, teot ja sanat ovat ristiriitaisia ja itseasiassa tyhjiä. Eipä viitsi edes tämän enempää analysoida, on niin nähty tämä tarina, että voi voi.

      • suleioosydämensivistystä

        mustasukkaisuuksissasiko sä mollaat aloittajan kaunista tekstiä? Eikö osu teksti suhun, joten yrität sitten sabotoida omilla myrkyllisillä sanoillasi? Tuskin aloittaja lukee negaviestejä, ja hyvä niin. Kauniiseen vastataan kauniisti jne. eikä tuota ole opetettu sulle sun lapsuuden kodissa?


      • Eiautaeiratkaise

        On eri asia omata sydämensivistystä kuin olla vedätettävänä ja manipuloitavana. Sillä " kunikaalla kun ei vain ole niitä vaatteita". Varsinkin ylistämällä alistaminen ja dissaaminen on vaan niin höpöä kuin olla voi. Mutta ihan vapaasti saat sinä ja toisetkin itkeä näitä ihania= tyhjiä lauseita vaikka seuraavan vuosiky,menen. Ei se minua haittaa.


      • eiolenormaaliatuollainen
        Eiautaeiratkaise kirjoitti:

        On eri asia omata sydämensivistystä kuin olla vedätettävänä ja manipuloitavana. Sillä " kunikaalla kun ei vain ole niitä vaatteita". Varsinkin ylistämällä alistaminen ja dissaaminen on vaan niin höpöä kuin olla voi. Mutta ihan vapaasti saat sinä ja toisetkin itkeä näitä ihania= tyhjiä lauseita vaikka seuraavan vuosiky,menen. Ei se minua haittaa.

        Sitå näkee mitä haluaa, alistamista sielläkin missä sitä ei ole. Miten tekstillä voi alistaa? Jospa et vain ymmärrä lukemaasi tekstiä, tai et kykene yleensäkään näkemään missään mitään hyvää. Oletko masentunut?


      • Eiautaeiratkaise

        Miksi minun erilainen näkemykseni haittaa sinua? Minua ei haittaa yhtään nuo monet ylistävät vastaukset ko kirjoitelmaan. Mutta itse teksti on monessa kohtaa ristiriitainen, se ei ole looginen. Teot ja sanat, aikomukset ym eivät noudata " oikeaa" järjestystä!! Hyvää illan jatkoa! 🤗


      • Enkestäääää
        suleioosydämensivistystä kirjoitti:

        mustasukkaisuuksissasiko sä mollaat aloittajan kaunista tekstiä? Eikö osu teksti suhun, joten yrität sitten sabotoida omilla myrkyllisillä sanoillasi? Tuskin aloittaja lukee negaviestejä, ja hyvä niin. Kauniiseen vastataan kauniisti jne. eikä tuota ole opetettu sulle sun lapsuuden kodissa?

        Ittelleskö raivoot 🤣


    • Ihmeidenaikaeiohi

      Oletko JMEK?

      • Eiautaeiratkaise

        Keneltä kysyt? Minä en ainakaan oleJMEK, ei kerro minulle mitään tuo kirjainyhdistelmä.


      • factomundo

        Voin ehkä auttaa? E i o l e.


      • Eiautaeiratkaise

        Ihanko totta, apu kyllä kelpaa! Jmek?


    • SinulleToiselta

      Täältä löysin minäkin itseni. Tavoite on yhteinen, ikävän purkaminen.

      Niin kauniisti kirjoitat rakkaastasi. Olisipa minullakin käytettävissä kaikki maailman sanat. Joskus vaan sanat eivät tuo sitä hurmion tunnetta mitä se ensimmäinen katse mistä hengitys salpautuu.

      Herätit tekstisi kautta minussa hymähtelyä ja huokailua. Lähinnä siksi että toivoisin että elämä olisi kulkenut toisin.
      Vastaavassa tilanteessa olen. Kumpikaan ei ota yhteyttä vaikka väyliä kahden tuntevan välillä olisi monta. Tiedän että hän on täällä lähelläni ajoittain. Mutta kuitenkin kauempana kuin koskaan. Tietäisipä hän että usein pidän hänen kädestään kiinni, kerron päivästäni ja unistanikin.
      Vaan se lasinen talo joka meille annettiin ei kestänyt painetta. Ei minun puoleltani. Jäi paljon sanottavaa puhumatta ja arkoja lauseita lausumatta.

      Elämä on kummallinen matka. Hän on elämässäni aina. Hän elää minussa.

      Toivon, että kirjoituksiesi kautta löydät itsestäsi sen voiman mitä vailla minä vielä elän. Voiman jatkaa matkaa kivutta tai vaihtoehtoisesti ottaa yhteyttä vasten kaikkia tämänhetkisiä ajatuksiasi.

      Mutta se on varmaa. Meidän molempien on elettävä itsemme kanssa.
      En ole minäkään päästänyt irti toivosta. Toivon että se hetken kuljettu tie olisi vielä löydettävissä.

      • elämänpolulla

        Minua ei haittaa vaikka nämä polut, joita pitkin harhailemme, mutkittelevat ja kulkevat välillä näkymättömissä toisiltaan. Tiedän, että ne päätyvät tuolle hetken kulkemallemme tielle joskus takaisin. Joskus pelkkä toivo on johonkin hetkeen ainoa asia mitä tarvitsee. Pitää vaan uskaltaa luottaa siihen toiseen. Ja minä luotan.


      • SinulleToiselta

        Aina on toivoa. Se mitä tämä elämä tuo polulleni, ei ole käsissäni.
        Mutta sydämeni on jonkun muun käsissä. Odotan että kohtaisin sen vielä joskus. Jos en saa pitää sitä itselläni niin saisin edes sen pitäjän vierelleni kulkemaan, käsikkäin. Samaa matkaa.


      • elämänpolulla

        Joskus tulet saamaan vierellesi, käsikkäin. Kuinka pitkä aika siihen menee, sitä en tiedä.


    • joitainajatuksia

      Ja vaikka tämä ei minulle ollutkaan niin harva ihminen pystyy kirjoittamaan tuollaista tekstiä, joka vetoaa varmasti jokaiseen lukiaan.

      Sitä minä ihmettelen aina, että miten suuri ero naisen ja miehen rakkaudessa on. Mies haluaa saada naisen omakseen, sinäkin puhut tekstissäsi että haluaisit omaksesi hänet jolle tekstisi kirjoitit. Vai haluaako ihmiset aina omakseen sen johon rakastuvat? Onko se molempien sukupuolien tapa? En tiedä.

      Ei syvää rakkautta erota hulluudesta oikeastaan mikään, se on ja pysyy, olitpa tilanteesta mitä mieltä hyvänsä.

      • pikkuvikojauhuhh

        Lukijaan jiillä.


      • Rob_Halford

        Sokerista ja romanttista paskaa, kyllä tällä irtoaa naisilta pillua. Tosimies ei poraa.


      • yksirakastunut
        Rob_Halford kirjoitti:

        Sokerista ja romanttista paskaa, kyllä tällä irtoaa naisilta pillua. Tosimies ei poraa.

        Jos et ole rakastunut niin älä oleta etteivät muut voisi sitä olla. Ja kun on rakastunut johonkuhun niin on vähän niinkuin olisi löytänyt siipensä.


      • Kylmääkyytiäpävaan

        No kuule, eipä irtoa ei. Tuohan on kuin märkä rätti silmille: " olet aivan täydellinen, mutta enpä nyt tässä viitsi sen kummempaa kuin vähän lirkutella"!! Ja siinäpä tärkeimmät. " mitä sä luulit"? Narsismia täydellisimmillään. Voi voi ja lämmin leipä.


      • Aapeetänneee

        Tosimies poraa seiniä vainko? Tää kirjoitus auuhh ouuuh räjähdän 💥👍värekarvat pystyssä vieläkin.


      • pääsekaisinnn
        Kylmääkyytiäpävaan kirjoitti:

        No kuule, eipä irtoa ei. Tuohan on kuin märkä rätti silmille: " olet aivan täydellinen, mutta enpä nyt tässä viitsi sen kummempaa kuin vähän lirkutella"!! Ja siinäpä tärkeimmät. " mitä sä luulit"? Narsismia täydellisimmillään. Voi voi ja lämmin leipä.

        Olen niin järkyttävän rakastunut että ei tunnu missään.


      • voi_sinua

        "Tosi mies ei poraa." Kuule tosi mies nimenomaan osaa ja uskaltaa näyttää tunteensa, sellaista arvostetaan.
        Olet ilmeisesti itse joku jäämies, harmi ihan sinun itsesi kannalta.


    • Mietinn

      Olen seurannut ja huomannut, että olet paljon muuttunut. Olet tehnyt paljon hyvää ja muuttunut ihmisenä. Olet varmasti myös joutunut sitä viimevuosina opettelmaankin lisää. Opettelemaan tunnistamaan ihmisten perimmäiset tarkoitukset.
      Olen itsekin kovassa tilanteensa ja voin sanoa, että olen vain vanki omassa elämässä. En tiedä miten tästä jatkaisin. Vahva minun pitää ja sisältä olen enää jäätä.

      • iooiioioiooiiooiioio

        No olen muuttunut. Itseasiassa sinua varten. Haluaisin olla paras versio itsestäni sinulle.


      • Sivustavaan
        iooiioioiooiiooiioio kirjoitti:

        No olen muuttunut. Itseasiassa sinua varten. Haluaisin olla paras versio itsestäni sinulle.

        Paras versioko? Olet muuttunut minua kauemmaksi ja etäisemmäksi. Erilainen näkemys ja erilaiset elämät. Sinä janoat huomiota ja minä en. Ei se ole mitään parhautta. Sinusta on tullut vain yksi huomionkipeä ihminen. Itse haluan samanvertaisen vierelleni ja sitä sinä et enää ole. En halua joutua taistelemaan muiden kanssa siitä, että voin olla kanssasi enkä halua huomiota siitä kenen kanssa olen.


      • Mietinnn
        iooiioioiooiiooiioio kirjoitti:

        No olen muuttunut. Itseasiassa sinua varten. Haluaisin olla paras versio itsestäni sinulle.

        Mietin vain vitä että jos todella olet muuttunut vain minun vuokseni, koska on minun aikani. Tiedät selkeästi elämänarvojani ja kunnioitan sitä. Riittäisi vain yksi käsinkirjoitettu kirje niin tiedän, että olet tosissasi.


    • ettätästälähtisimme

      Aika hirvittävän kammottavia juttuja, mutta asia mitä aloittajan pitäisi miettiä on hänen oma mielenterveyteytensä.

      • CoastPatrol

        Joku sentään hereillä. Kiitos.


      • pahaoloko

        Miksi hänen pitäisi miettiä mielenterveyttään?
        Oletko itse ihan kunnossa, vaikutat ahdistuneelta? ☺


      • pahaoloko

        Sama kysymys sinulle CoastPatrol, ahdistaako kun joillain ihmisillä on vielä tunteitakin katkeruuden sijaan? ☺


      • CoastPatrol
        pahaoloko kirjoitti:

        Sama kysymys sinulle CoastPatrol, ahdistaako kun joillain ihmisillä on vielä tunteitakin katkeruuden sijaan? ☺

        Kommentti 21.06. Jaan kirjoittajan huomiot.


    • kivisydämessä

      Heräsin ja minäkin tulin tänne. Jos sä tahdot niin.....että emme kumpikaan oteta yhteyttä...olkoon niin..
      Olet aina sydämessäni !

      • postityttöpiikkikoroilla

        Höpötystä kyllä minäkin haluaisin sinut tuntea oikeasti... postimies-tyttö piikkikoroilla kipittelee, minulla todella jutut voivat olla hieman tuollaisiakin.


      • ThunderLord

        Tuo joo... että onko nyt aivan pakko ottaa yhteyttä johonkin venäläiseen Xenia-nimiseen ohjelmoijatyttöön, mutta kun pitäisi tehdä kunnollinen pakkasukko erääseen peli-ideaan, sen takia venäläiset olisivat eksperttejä tuollaisessa.

        WinterLord, eli PakkasHerra tulisi, ThunderLord tulisi myös ja muita hauskoja satuolentoja.

        Joku peli-idea vain.. PakkasUkko=PakkasHerra=WinterLord ;)


    • Nauseaa

      Ei kauniit sanat, vaan teot. Kokenut pelimies osaa kirjoittaa sitä, mitä nainen haluaa kuulla. Itse en hakua mieheltä ylistystä, vaan aitoa kohtaamista.

      • Vaimitenkäettä

        Ei kauniit sanat ketään satuta, nyrkki naamaan satuttaa. Ehkä sä olet niitä uhriutuja akkoja, jotka kuvittelee että kun mies mätkii turpaan se on tosirakkautta😈


      • parentallove

        Mua on mätkinyt vaan naiset turpaan. Miehet varmaan enemmänkin henkisesti. Saako silloin uhriutua?


    • Lisäävaan

      Ihanaa luettavaa ei kait näitä ole tarkoituskaan tosissaan ottaa!

    • todella kaunis ja liikuttava viesiti jollekin kauniisti ilmastu

    • Anemone_hepatica

      Olen lukenut tämän aloituksen useamman kerran. Kohta kohdalta osuvaa enemmän ja vähemmän. En näe mitään negatiivista tuossa tekstissä. Se on hyvin kaunis " kirje" mieheltä, jota elämä on koulinut kovalla kädellä. Täynnä rakkautta ja täyttymätöntä kaipuuta. Kylmä ja tyly vain siksi ettei satuttaisi itseään enempää. Itsesuojelua joka on päältä jäätä mutta sisällä roihuaa tuli. Ristiriidassa on se kuinka aloittaja haluaa pitää kiinni mutta kuitenkin päästää menemään kumpaakin suojellakseen. Tunnistan itsessäni samoja tunteita.

    • Entykkää

      Tökkii. Se, että tänne kirjoittaa, on huomionhakua ja kehujen kalastelua vailla aikomustakaan puhua sille ainoalle ihmiselle, jolle nämä sanat kuuluisivat. Tällainen ruokkii kirjoittajan narsismia muttei vie mitään eteenpäin, ei edes hänen päänsisäistä käsittelyprosessiaan. Puhuja- ja tekijämiehet ovat erikseen, se on tullut todettua.

      • Muthei

        eihän se ole sen kaivatun menetys vaan vain ja ainoastaan tuon aloittajan, jos ei tunteitaan pysty kertomaan ja asiaansa viemään eteenpäin omasta puolestaan.


    • herkkäkuinhärkä

      Niin olen ja moni on. Mitä vastenmielistä on sitten muissa ominaisuuksissa, jotka ovat kantaneet silloin, kun herkkyys on ottanut liian ison vallan ja elämä iskenyt maahan? Muut ominaisuudet ovat kai sitten inhottavia ja miesmäisiä ja vähemmän ihasteltavia ja ne pitäisi poistaa tai ne vähintäänkin piilottaa
      Pidän runoista ja se on yksi herkkyyksistäni.
      'Lapsesi eivät ole sinun' Kahil Gibran, siinä on jotain ajatusta josta pidän. Onko se hyvä, vai huono asia?
      Pidän myös Leskisen jutuista ja runoista, varmaan yksi paheistani ja mv- lehdestä, yksi rumuuksistani. Totuudesta , vaikka se kerrotaan joskus kansan karkein sanoin ;)

    • Sinullesanaton

      Ei tarvita sanoja..sisimmässä tietää

    • rasvaisitko_perseesi

      Jos tuo avaus oli miehen kirjoittama, niin hän on lukenut varmasti ison pinon "hertta sarjoja".

      • Kenellesydämensäkuuluu

        Kateellinen kun et kykene samaan?

        Onhan aloittaja hyvä sanan käyttäjä, ja varmasti intohimoinen rakastaja, sen tällainen vanhempi nainen pystyy havainnoimaan jo rivien välistä. Ihana mies, epäilemättä.


      • hfjlihd

        Kyllä, noi on juuri niitä kateellisia ja katkeria ikuisia peräkammarin poikia, heillä tunteiden sijalla loistaa vain kateus ja epätoivo.
        Aloittajan teksti oli hieno.


      • Hermotmeneejo
        Kenellesydämensäkuuluu kirjoitti:

        Kateellinen kun et kykene samaan?

        Onhan aloittaja hyvä sanan käyttäjä, ja varmasti intohimoinen rakastaja, sen tällainen vanhempi nainen pystyy havainnoimaan jo rivien välistä. Ihana mies, epäilemättä.

        Sanankäyttäjä = yhdyssana terv. pikkutarkka äidinkielen ope


    • Palasydäntä

      Hmm ... tällaista tekstiä syntyy takuulla, kun intohimoisesti rakastunut puolet ikäistään nuorempaan. Siihen tullaan tietyssä iässä 😉
      Tsemii teille!!!

    • Tuulissa_

      Ei minulle, mutta saatan eläytyä. Hän on valintansa tehnyt, minä omani. Hän oli minua kohtaan tyly, minä torjuva häntä kohtaan. En tapaa häntä enää koskaan, mutta vuosikausiin ei ole mennyt päivääkään, etten ajattelisi häntä, kiittäisi hänestä, toivoisi hänelle rakkautta, onnea, kaikkea hyvää.

      Elämä on.

      En usko, että hän edes minua muistaa. Eikä sillä ole väliäkään. Elämä elämistä varten, salaisuutensa kullakin.

      "A woman's heart is a deep ocean of secrets."

    • Hurlumheipparallaa

      Diipadaapa, joskus voi olla noinkin, mutta käykin sittenkin niinkin, että voisi olla näinkin😄

      • Hurlumheipalle

        Miksi kommentoida vain ollakseen ivallinen? Koetko olevasi tyytyväisempi itseesi, ihmisyyteesi, tuollaisten pilkkakommenttien takana? :) Paljonko sinulla on ikää, henkistä etenkin?


    • kukaoletkaan

      Passiivinen mies ei ole puoleensavetävä. Tyly mies on luotaantyöntävä. Aloitetta odottava mies ei tiedä naisen tarpeista mitään.

      • lkjhgfds

        Tämä! Juuri näin. Missä miehien rohkeus? Täällä kaikki miehet vain kirjottelee mutta eivät tee oikeesti mitään. Nuristaan kun naiset ei hae kotoa. Onneksi irl on toisin! Rohkeat saa rakkautta! Arka mies toimimaan ja sanomaan ei herätä oikein mitään tunteita.
        Siis hieno kirjoitus mieheltä mutta hyvin huomaa että pelkää saavansa näpeilleen, suojaa omaa kilpeään. Mielummin kärsii kuin saattaisi saada elämäänsä jotain mahtavaa.


    • Hyvääpäivääihmisille

      Kiitos ap sanoistasi. Ne olivat minulle tiedän sen. Olen sinun omasi aina. Muille omijoille:minä olen vaalea pyöreähkö sairaanhoitaja Lahden seudulta. Ikääkin on kertynyt joitakin vuosikymmeniä. Tässä ketjussa pari kommenttia minulta.

      • ap.rakas.mä.hajoan

        Tiedetään 😊Sehän luki aloituksessa ihan selvästi. Erityisesti kohdat: ”menee vaalealle pyöreähkölle sairaanhoitajalle Lahteen.“


      • Bvjgkjliligffs

        Kaipaat varmistusta epäilyysi, että viesti on juuri sinulle. Varmistusta kaipaat antamalla väärät faktat. Noloa.


      • Voijuku

        Ei siis tykkää pyöreistä ja vaaleista naisista .... jaahas ... joteskin arvasin tämän 😎


      • Mutkumutku

        Tässä halutaan nyt hieroa jotain jonkun nenään. Ei ei ole vaalea, vaan erittäin hoikka brunette. Kyllä nyt tuli kaikille selväksi viimeistään. Toi vaalea blondi voikin sitten jatkaa elämäänsä siellä ihan oikeassa elämässä ja jättää tämän trollien maailman aloittajalle itselleen.


      • Adiosamigos
        Mutkumutku kirjoitti:

        Tässä halutaan nyt hieroa jotain jonkun nenään. Ei ei ole vaalea, vaan erittäin hoikka brunette. Kyllä nyt tuli kaikille selväksi viimeistään. Toi vaalea blondi voikin sitten jatkaa elämäänsä siellä ihan oikeassa elämässä ja jättää tämän trollien maailman aloittajalle itselleen.

        Sexyt blondit sairaanhoitajattaret marssivat nyt ulos palstalta.


    • toivojatäynnä

      Toivottavasti saatte toisenne.

      • Kaikonmänt

        Ketjun aloittaja tyypillinen narsisti. Kauniita sanoja, ei muuta


      • aina_narsisteja

        Tosi uskottava tuo antamasi diagnoosi, ihan yhden kirjoituksen perusteella ja näkemättä aloittajaa sen pystyit antamaan noin vaan. ☺
        Kannataa harkita psykiatrin uraa jos noin taitava olet.


    • Enpalloile

      Hei, nimeni on Ari ja luotaantyöntävänä haen puoleensavetävästä seurasta.

      • dasdas_

        Ok, hyvä juttu. 🙂


      • Nainen_____

        Tavataanko Ari? 😘


      • Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

        Mistäpäin Suomea Ari olet?


    • Ryhdistäydy

      Tää viesti aloittajalle: siis ihan oikeesti! Ryhdistäydy! Jos voit ottaa yhteyttä häneen, niin laita vaikka viestiä ja kysy mitä kuuluu tms. Älä ota asiaa niin suurelta tasolta. Yritä aloittaa ystävyyspohjalta.

      • Liikaaperhosia

        Tekstistä sai kuvan, että olleet pitkään vuosia ystävinä. Vietetty kahdenkeskistä aikaa paljonkin ja auteltu sekä tuettu. Viestiä voi laittaa, jos numeroita vaihdettu. Miksi ap ei voi tehdä siirtoa, jos hyvinkin tuntee entuudestaan? Haluaa olla arvoisensa?


      • Miehensuurettunteet

        Eronnut nainen herättää toiveita sinkkumiehissä. Koettu on! Vaikeampaa tietysti, jos niin monta vuotta jo takana. Kerro tunteesi, sittenpä tiedät saatko vastakaikua. Nyt et vitkastele enää yhtään, ettei ehdi ihastumaan toiseen.
        Onpa tätä nyt ruodittu täällä, mutta hyviä neuvoja tuntui ap kaipaavan.


    • strangething

      Kirjoituksessa oli joitain tuttuja elementtejä, joten en malta olla kommentoimatta. Vuosia kestänyt rakkaus on muuttanut sinua paremmaksi. Miten muutos näkyy arjessasi, asenteissasi jne? Onko muutos kestävä vaiko vain ikävän tuomaa kuvitelmaa? "Virallinen" =asiallinen ja realistinen puoleni neuvoo katsomaan peiliin toisenkin kerran.
      Kestäisitkö nyt sinua ärsyttäneet piirteet, mielipiteet ja asenteet tai tavat niin, että ei tarvitsisi olla tyly? Jos oma epätäydellisyytesi on vain virheiden puuttumista, unohda yhteydenotto ja jatka elämääsi. Jos muutos sinussa on todellista, selvitä asiasi, mutta varaudu "viralliseen" vastaanottoon :).......

    • happydays77

      Tuli mieleen vanhan ajan Teinikalenterit. Naivia mutta aitoa. Arvostan sitä aitoutta mutta kaikki tietää miltä nämä muutaman vuoden kuluttua itsestäkin vaikuttavat.

      • Kjhfju

        Todellinen rakkaus ei kyllä tunnu muutaman vuoden kuluttua naurettavalta vaan ihan yhtä todelliselta miltä se tuntui kokemus hetkenäänkin, siis jos nyt puhutaan ihan todellisesta rakastumisen kokemuksesta eikä jostain teini ajan "rakastumisista".

        Et taida itse olla rakastunut aidosti aikuisiällä.


    • arkinenalli

      Mua kyllä vähän hirvittäis, jos joku mies ois mulle halunnut sanoa noin. Jotenkin sellaista aika tyhjää liipalaapaa. Siis kaunista kyllä, mutta jotenkin epäaitoa. Eihän tuossa oikeastaan sanota mitään. No en pidä romanttisista elokuvistakaan, niissä miehet toimii jotenkin tosi oudosti.

      • vvvvv_

        Jaa.


      • arkiselleallille

        Miten niin ei sanota mitään ja mikä siinä kuitenkin hirvittäisi?

        En tiedä miksi vaivaudun tätä kysymään.


      • eitaidaolla

        Miehen pohdintaa tunteistaan ja päätös, ettei tee aloitetta vaan jatkaa kirjoittelua palstalla = antaa naisen mennä. Tämä on se ristiriitainen kohta, joka sai kysymään onko niitä tunteita miehellä sitten kuitenkaan.


      • Katsomotaputtaa

        Kuuluu sarjaan palstatrollaus. Joitain vastaavia joskus ollut. Fiktioviihdettä.


    • rursu_penkkarit

      Minä löysin tältä palstalta itselleni puolison, kun kirjoittelin kaikkia juttuja eri nimimerkeillä. Siis sellaisen mielikuvituspuolison. Mielikuvituksissani nussin sitä ja vetelen handuun.

    • Minulta

      Sen verran totean, että olen kertonut ihan suoraan mitä tunnen. Kysyin myös häneltä ja vastaus oli no, poliitikkomainen. Totesin vain tänne, että eivät ne ole mitään tunteita, vaan todellista rakkautta minulle. Minä, kaikista maailman ihmisistä, rakastuin ja rajusti. Pelästyin itsekin sen voimaa ja en sille mitään voi. Aika surullistakin. Pelästynyt olisi varmaan hänkin, jos olisin kertonut tämän kaiken hänelle samalla tavalla kuten kirjoitin. Jos luet tämän, niin nyt sitten tiedät paremmin. Ei pitänyt tällaista tulla tai tänne kirjoitella. Olen pahoillani ja toivon, että et ihan hulluna pidä.

      • oletko__

        Aloittaja?


      • Minulta
        oletko__ kirjoitti:

        Aloittaja?

        Kyllä olen.


    • niinkö_

      Olet siis kertonut tunteesi naiselle ja hän on torjunut sinut?

    • Minulta

      Kysyin tunteista, ei suostunut kertomaan. Toisaalta ymmärrän, toisaalta toivon, että olisi kieltänyt, niin ainakin tietäisin ja voisin käsitellä asiaa helpommin ja yrittää mennä ns. eteenpäin. Eikä muutenkaan ole niin yksikertainen asia. Enempää en tästä kirjoittele. Tämä on aika addiktoiva paikka.

      • Multatämä

        Pöh! Kirjoita hänelle...


      • Nekääntäämunpään

        Hoikalle brunetelle jeps.....


      • eisiisminulle
        Nekääntäämunpään kirjoitti:

        Hoikalle brunetelle jeps.....

        Aloittajan kirjoitus oli siis hoikalle brunetelle.


      • Hyvääloppuvuotta

        Taitaa olla vielä sinkkukin 👍


      • Enootyhmä

        Useinko auttelet?


    • Kuinalussa

      Hyvää yötä aloittaja kuka olenkin.

      • Loukkaannuinverisesti

        Ei lisättävää ihanaa että osaat taivutella sitä rautalankaa, täältä voi nyt sitten poistua, rakkauden kohde on julistettu. Ei osunut minuun tällä kertaa. Aloittajalle mukavia palstahetkiä. Moro.


      • Kuinalussa

        Aloitus ei ollut multa kirjoitus virhe anteeksi siinä piti lukea oletkin.
        Anteeksi anteeksi.


    • Kuinalussa

      Jäädytän tunteeni unholassa ne olivatkin jo hyvästi.
      En lähesty sinua koskaan irl enää.

      • Et_saa

        Ei, älä jätä minua!! 😣


      • Kuinalussa

        Unelmoi sinä aloittaja vaan siitä ihanasta ihmisestä tuskin minä se edes olen. Onnea teille.


    • Iloontäällä

      Sinulle aloittelijalle, todella kauniita sanoja! Tekstisi kuvaa Brian Adamsin laulua Evrithing I do I´m doing for you, se on todella kuvaava. Olin vuosia sitten töissä ja kuunneltiin sitä biisiä. Mutta työkaverit ei sitä ymmärtänyt, niin ei varmaankaan kaikki sua täällä myöskään ymmärrä. Neuvosin että ota rohkeasti yhteyttä siihen naiseen, kukapa tietää etteikö hänkin toivoisi sinun ottavan yhteyttä.
      Sellainen tunne on usein molemminpuolinen, ja sitä että ei sitten vanhainkodissa sitten tarvitse katua ettei uskaltanut. Tsemppiä sinulle!

    • surkeitatapauksia

      siinä sitä kaljoissaan ruikutellaan kun kkok elämä on hukassa ei mitään suuntaa mihinkään ei tietoa mihin pitäisi suunnistaa eli noin suunnilleen plusmiinus nolla on loppulaskussa.

    • TummalleTmiehelle

      Aloituksesta tuli nyt mieleen eräs lyhytaikainen kirjetuttavuus. Sydän suli kirjoituksille ja se lämmin halaus! En ikinä unohda niitä Joulunajan kirjoituksia enkä miestä. Toivottavasti tämä sympaattinen kaveri on löytänyt itselleen uuden elämänkumppanin!

      • Yxblondi

        Terkut unohtuivat! Hyvää Joulunaikaa.


    • simmis1

      Soita NAISELLE ja lopeta ruikutus. Tai laita vaikka meili...MITÄ TAHANSA MUUTA KUIN TÄÄLLÄ RUIKUTUSTA....MITÄ HEMMETTIÄ VOIT MENETTÄÄ? Taidat olla pelkuri?

      • KyImis_

        Mulla ei ole Karin numeroa.


    • Jääpala123

      Kuka mahdat olla, jolla ei ole mun numeroa? Lähetän tekstarina, niin voit soittaa, jos satun tuntemaan sinut.

    • mikäkirjain

      Aloittaja, kerro naisen etunimen ensimmäinen kirjain. Jos aloitus on minulle ja kirjain oikea, aion laittaa sinulle viestiä.

      • Viestitjotuulessasoivat

        Tämä taitaakin olla jo vaikeampi valinta sama kun on.


    • Strangething2

      Mielenkiintoisen keskustelun on aloittaja on saanut aikaan. Tunteita tuntuu kaikilla kirjoittajilla läikkyvän laidasta laitaan kuin taannoisessa Celine Dionin Power of love -laulussa.

      Minua kiinnostaa edelleen se, millä mittaat muutoksesi paremmaksi ihmiseksi? Miten muutos ilmenee käytöksessäsi?

    • Ainarakastaen

      Kauniisti kirjoitettu, ei tuosta kukaan nainen voi pahastua, päinvastoin.

      Jos aloittaja olet ollut naiselle tyly ja torjuva, voisiko olla että luulee sinun leikittelevän hänellä jos alat yhtäkkiä kysellä hänen tunteistaan? Herkempi nainen voi totaalijäätyäkin, etenkin jos tunnekeskustelua edeltävä juttelu on ollut tylytystä tai muuten vaan mieltä alentavaa. Toivottavasti tuo nainen ottaa aloittajaan yhteyttä ja asiat kääntyyy hyvin päin.

    • Missimalli

      Jaa joku slimmi tosi timmi pitkätukkainen missi varmaankin kyseessä, kun kipsiin mennyt. Laske rimaa niin helpottuu homma.

    • Minulta

      Ei ihan tervettä tällainen, mutta vielä tämä. A -kirjaimella. En ole mielestäni koskaan tylyttänyt tai torjunut. Etäinen kyllä olen ollut. Enkä ikinä leikittelisi. Ihan ollaan keskusteltu kaikenlaista. Muutoksesta en tiedä oikein mitä laittaa. Jos kerron olevani ystävällisempi, voi se vaikuttaa siltä, että olin aikaisemmin epäystävällinen. Menee liian syvälle. Arvot ja asenteet ovat muuttuneet. Todellakin tämä paikka vie mukanansa.

      • Ketunmarjat

        Oho! Arvot ja asenteet muuttuneet! No jopas jotakin! Puhut kuin Runeberg. On kait sulla ennenkin ollut nainen? Miten hurmasit tämän? Tylyttämällä? No tuskinpa.
        Et rakasta tuota naista, haluat vain kertapanon.

        Jos naista rakastaa, tähän haluaa tehdä hyvän vaikutuksen itsestään. Oisko sulla ketään sellaista lähipiirissäsi? Hän se on.


      • Hienostikirjoitat

        Kuinka monta kirjainta mahtaa naisen etu- ja sukunimestä yhteensä löytyä?


    • Samaatyyliälyyliä

      Oletko tehnyt myös aloituksen NAISEN NIMI?

    • noniinjust

      Jaaha vai niin.

    • Virtuaalielämääsekin

      Voi kuulkaa, aika moni on tänne kirjoitellut. Pääasia että saa asiat jonnekin purettua. Tänne hukkuu ja niinhän sen olla pitääkin.

    • Kaikenlaistaa

      Jotenkin itsekkään oloinen kuva tuli aloittajasta ja tekstikin ristiriitainen ja epälooginen. Onnea matkaan että saa kuitenkin haluamansa. Ainakin elokuvissa ahaa-elämykset ja sattumat kuuluvat usein käsikirjoitukseen siinä missä ihmeetkin.

    • Montarautaatulessaa

      Ensi viikolla sitten uusi runo ja ihan toinen kohde. Aloittaja ilmeisesti on herkästi ihastuvaa sorttia? Saahan niitä vaimoehdokkaita olla ja pitääkin olla 🤗

      • samaaveikkaus

        Tämä hyvä


    • Minulta

      Sain vuosia sitten elää sen hetken kanssasi. Muistatko? Minä muistan. Sinä tiedät, minä tiedän. Edelleen toivon, että et pidä minua typeryksenä. Jos kaikki etu- ja sukunimesi kaikki kirjoitusmerkit kirjoittaa ilman väliä yhteen on niiden summa 14. Siinä kaikki.

      P.S. Arvostaisin, jos tätä viimeistä viestiä ei mollattaisi. Sitä toivon kipinää en millään tahtoisi sammuttaa.

      • Väärinymmärrysnyt

        Tämän bruneten? Ei osunut muutenkaan. Sorry, että vastailin Teidän ketjuun.


      • Niinhelppoa

        Elinahan se on jo 4 vuotta.


    • Odotan_vastausta

      Aloittaja kerro nyt vaan rohkeasti naisen nimi! Sanoit että alkaa A:lla, ja mitkä ne loput kirjaimet on? 🙂

      • Astuinliimaan

        Ei hän tiedä itsekään. Olet suloinen 😘😗😙😚😜 odotan innolla tekstiäsi minulle sillä ovathan ne mulle eikö niin?


      • Minulta_aloittajalta

        Anne. Voin sen tässä nyt kertoa koska en usko hänen täällä olevan.


      • riittareipas

        Risto, äläs nyt sekoile toisten juttuihin. Ei se Anne täällä ole.


    • halihalihalihali

      lämmin hali

    • tunnustansulle

      <3 ajatuksin

    • tuntuupahalle

      paljon <3 vaikeaa on

    • hyvävaan

      Tai voisiko aloittaja itse kertoa jotain itsestään? Ole

    • Pyjamabeibi

      Olisii ihanaa jos joku noin kirjoittaisi minusta

    • epäilyt_heräsivät

      Ap taitaa olla provo. Mitä mieltä olette?

    • Minulta

      Olen joskus pitänyt itseäni jopa järkevänä. En ole tunteiden vietävissä. Ei kai tässä enää menetettävää ole, joten tässä nimikirjaimet: A M S. Kyllä nuo osaa yhdistää. Viimeksi erotessa kysyit, sasko minuabhalata. Nimiä en sentään ryhdy tänne kirjoittelemaan. Kyllä tuonkin osaa oikea henkilö yhdistää. Typerää ja lapsellistakin tämä osaltani on, tiedän. Jotenkin sitä vaan on onnistunut saamaan kaiken lukkoon. Jos nyt jollain ihmeellisellä tavalla sinä tunnistat tämän, muistathan, että olen aina luottanut sinuun.

      • Jotainpuuttuunyt

        Osuu osittain


      • Minulta
        Jotainpuuttuunyt kirjoitti:

        Osuu osittain

        Utelias, kun toisinaan olen. Mikä puuttuu? Voit varmaan lisätä? Käyn jossain vaiheessa katsomassa, onko vastausta tullut. Täytyy varoa, ettei jää koukkuun tähän paikkaan.


      • SinulleSiis

        Kirjain


      • Minulta
        SinulleSiis kirjoitti:

        Kirjain

        Puuttuu kyllä. Voisitko kirjoittaa sen tänne? Olisin kiitollinen. Ja kerron kyllä tänne, pitääkö paikkansa.


      • SinulleSiis
        Minulta kirjoitti:

        Puuttuu kyllä. Voisitko kirjoittaa sen tänne? Olisin kiitollinen. Ja kerron kyllä tänne, pitääkö paikkansa.

        No se nimessän eniten esiintyvä kirjain...


      • Minulta
        SinulleSiis kirjoitti:

        No se nimessän eniten esiintyvä kirjain...

        Pahoittelen. Kyseessä varmasti eri ihminen. Tuosta nimestä puuttuva osa ei itse asiassa ole varsinainen kirjain, vaan muu kirjoitusmerkki. Joskus haluaa vain tulkita asioita omalla tavallaan. Oikea ihminen osaa jo yhdistää varmasti.

        Minun aikani täällä päättyy tähän. Kannan sinua mukanani. Tyhjiä sanoja pimeydessä, mutta jos jotain olen elämästä oppinut, niin kai meistä jokainen vain koittaa selvitä eteenpäin omalla tavallaan. Itse olen käyny läpi kaikenlaisi mullistuksia elämässäni, joten kasvaa olen saanut tai elämä on koulinut, ihan miten vain. Nämä tekstit jäävät, mutta hetken kuluttua niitä kukaan edes huomaa. Toiset kirjoittelevat tänne, toiset tekevät jotain muuta. Tiedän, että sinulla on päiväsi täynnä kiirettä. Tiesin, että näitä viestejä et näe. Itse sen sanoit, ei ole aikaa. Olet meistä kahdesta se päivänsäde, minä tallustan yössä. Joskus mietin, että pelkäätkö kiireesi keskellä pysähtyä hetkeksi vain nauttimaan elämästä. Olisin niin mielelläni ja kiitollisena ollut se, joka olisi voinut lempeästi sinua aika ajoin rauhoittaa, kunnes olisin taas päästänyt sinut lentoon entistä vahvempana huomtaen, kuinka hetken kuluttua palaisit takaisin syliinii rauhoittumaan. Tiedän sinun olevan vahva, tiedän sinun pärjäävän, kohtaavan ongelmat rohkeasti ja silti en voi sille mitään, kuinka nostat minussa halun suojella ja varjella sinua, seistä turvana vieressäsi/edessäsi, kun elämä näyttää elämä näyttää ikävimmät puolensa. Niin, jos ja jos...

        On totta, että on aika herätä tästä horroksesta. Tänne on valunut jo liikaa aikaa. Ei se ole väärin kirjoittaa pahaa oloaan ulosa. Ei se ole väärin toivoa jopa ihmettä, sillä mitä meistä jää jäljelle, jos jatkamme elämää vain kyynisinä, toivonsa menettäneinä, tyhjinä kuorina? Minä palaan nyt takaisin todellisuuteen ja jätän omalta osaltani haavematkailun tähän. Ai niin, tämä Ikävä -palsta on ainoa paikka, mihin olen kirjoittanut, en muualle. Ei sillä sinänsä väliä, mutta olen kirjoittanut asioita suoraan sydämestäni, en koukuttaakseni tms. Lukenut muita kyllä välillä olen.


    • utelias___

      Tunnistaako kukaan itseään yllä olevista vihjeistä ja kuvauksista?

      • Intuitioeipetä

        Jos joku tunnistaa, niin mitä sitten tapahtuu? Ap käsittääkseni sulki oven jo aloituksessa...


      • envarmaanainoa

        Tunnistan juu, mutta nimikirjaimet eivät täsmää.


    • ihmettelentäälllä

      Tää on omituinen. Nyt sitten ihmettellään kovasti.

    • Varokaatätäpeluria

      Hah hah haa:) Taas tuo kierrättäjäPUKKI kaipailee entisä heilojaa koska kierrättää eukkojaan. Jos yksi jättää niin alkaa kaipailla vanhan liiveihin, niin se vaan on ja aina tössii kaikkien kanssa koska ei osaa rakastaa vaan on hyväksikäyttäjä pahimmasta päästä. Hyvä jos tämä kyseinen nainen pääsi eroon koska ei tuo ikipoikamies milloinkaan tule muuksi muuttumaan vaikka voissa paistaisi. Kannattais mennä teatteriin koska on niin hyvä näyttelemään. Saa naiset koukkuunsa ulkomuodollaan ja naismaisella käytöksellään koska enemmän hänessä naista on kuin miestä ja siitähän jotkut naiset pitävät. Siitä että mies on hyväkäytöksinen, siisti ja kotikin kiiltää. Hän elää kuin sivustajakatsoja omaa elämäänsä mikä kuin shakkipeliä tai enemminkin venäläistä rulettia koska ei käytä suojaa vaan aina paljaalla ja sen vuoksi mieluummin iäkkäät naiset hänen herkkuaan. Varokaa tuota petturia joka käy hakemassa vain hyvää oloa itselleen ja virtaa mutta jättää vain pahaa oloa jälkeensä koska nainen vaistoiaa että hänellä jo seuraavan naisen muodot kiiluu silmissään kun portaita alas astelee ja alkaa katsoa puhelintaan että mihin seuraavaksi. Sellainen on kietävä panomis, pitäkää hyvänänne ja taudit myös.

      • vaikeevaroaanonyymiä

        Tästä kommentista haiskahtaa katkeruus niin pahasti että taidat puhua omien kokemusten pohjalta. Pärjäile (ja koita päästä yli siitä... vai mikä motiivi sulla muka on)


      • xDDDDD

        Oletko joskus ollut tällaisen kiertävän panomiehen hoito? Yrititkö muuttaa häntämiekkosta?

        Ei se onnistu, kuten tiedät. xD


      • kateuttako

        Oletko jotenkin taantunut?
        Jos et pysty noita lapsellisia hymiöitä paremmin argumentoimaan ja antamaan todisteita väittämäsi tueksi niin todennäköisesti väittämäsi ei ole totta.


      • Maistellaan

        Uuuhhh mistä löytyy tämmöinen uros? NAM!!!


    • meniköpupupöksyyn

      Tunnustus tuntui aidolta mutta aloittajan jälkikommentit peittely-yritykseltä.

    • provokukkanen

      Aloitus on ihan selvästi naisen käsialaa.

      • xDDDDD

        Joo, mutta taidokas. xD


      • noloa

        Selvästi naisen käsialaa?
        Se että te jämämiehet ette osaa puhua ettekä tuntea ei tee samanlaisia muistakin miehistä.


    • Minulta

      Nähtävästi oli joku kaivanut tämän esiin. Ihan kyllä mies olen, sikäli mikäli sillä nyt väliä on. Naismaista saati hempeää ei minusta kyllä taida saada. Tuolle kommentille on kyllä pakko vähän hymyillä. Enkä myöskään mikään peluri tai peittelijä ole. No joo, eipä sen väliä täällä.

      • Niinhänneaina

        Et hempeile vaan tylytät 😩 no voi sun. Alankin tästä hipsimään kerta tommonen panomies ...


    • Meilläolihetkemmehymiö

      Hah hah haa, on se vaan hauskaa kuinka joitakin ärsyttää lapselliset hymiöt:) osoittaa selvästi myrkyllistä mieltä ja suvaitsematonta synkkää luonnetta:) :) Jatka vaan samaa yksinäistä elämää itsellesi kuten sen niin osuvasti kerran ilmaisit ja ilman hymiöitä:) Koska minulta et niitä enää saa PISTE

      • Hahahaaaaaa

        😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂


    • realismi_

      Eihän tämä tällä palstalla ikinä tule selviämään, toivottavasti ap:kin ymmärtää tämän eikä jää palstaharhojen vangiksi kuten moni muukin täällä.

    • Höpöäsaajauhaa

      Et kyllä saa 300 rikki!!!!!

      • Huomasitko

        Aloittaja sanoi eilen lopettavansa haavematkailunsa omalta osaltaan tähän.
        Ketju voidaan siis poistaakin jos joku haluaa.
        Aloittaja ei täällä enää käy vaan keskittyy nyt tosielämään.


    • Tummallemiehelle

      Osa tekstistä kopioitu muualta. Minä se olen kaivattusi. Halaus jäi mieleen.

    • NeitokainenAito

      Ap:n kuvailu muistuttaa minua muutamista tapahtumista... Harmillista, että hän ei enää itse kommentoi tänne.

    • SSinulle

      Mikset koskaan ole kertonut ääneen? Kaipaan valtavasti sinua..mun sydän on ihan palasina...

    • Tun-nustelija

      Muistan tämän kirjoituksen, johon minun pitikin laatia aikoinaan kommentti. Tämähän on sellainen, jonka varmaan kuka tahansa omisi tai vastaanottaisi mielellään keneltä tahansa tuntemaltaan henkilöltä. Omalta kohdaltani voisin optimistisuuteni H-hetkinä toivoa vajaata kourallista ihmisiä, jotka saattaisivat joskus ajatella jotain tuon tapaista minusta. Koska puolet tippuu pois sukupuolen takia, jää jäljelle yksi ja ehkä kaksi .

      Kirjoitusta on mietitty ja tunnisteiden puuttuessa sen laatija varmaan pelkää tai jännittää, että tarkoitettu henkilö todella saattaa lukea sen? Tai ehkä kirjoittaja on laatinut arvoituksen mielitietylleen? Niin tai näin, saa vaikutelman, että laatija haluaa pitää takaportin auki tunnistuksen varalta pidättäen helposti keinot sotkea jättämänsä vihjeet....

      Kaikkiaan haikea sekoitus jäähyväisten tunnelmaa ja vetoavuutta. Kommentoinnin edetessä tippuu jo porukkaa ja tarkentumista todella tapahtuu, jolloin joku, jonka kirjoittaja ehkäpä jopa tietää seuraavan palstaa voisi hyvinkin tunnistella siitä itsensä.

      Kaunista.

    • On ihana ja kaunis kirjoitus💕Saa hymyn huulille💕

    • neutraloitu

      Tässä ketjussa on turvallisuusuhka. Onneksi tsydeemit hälytti..

      • AnsaVaara

        Ai mis kohtaa?


    • Anonyymi

      Piti ihan etsiä tämä, kun silloin nousi kyyneleet silmiin. Ovatkohan jo saaneet toisensa?

    • Anonyymi

      Muistan lukeneeni tämän kirjoituksen, mutta sivuutin sen siksi, että siitä puuttuu jotain. Kirjoitus kyllä on kaunis, sen myönnän.
      Kirjoitus voi olla jonkun ao. henkilöitä sivusta seuranneen tekstiä,. Kirjoittaja lienee itse varattu ja sen vuoksi ehkä kolmas pyörä rattaissa. Salainen rakkaus on satuttavaa, mutta olisiko tässä vielä joku muu vaihtoehto. Voisiko kirjoittaja olla samaa sukupuolta kohteensa kanssa.
      Tai voisiko todellusuudessa vääristellä tarinaa, sotkeakseen jonkun völejä. Vauhtoehtoja on useita. Se mikä puuttuu alkaa t:llä.

    • Anonyymi

      Kaipaan sinua Rami.. Tiedät sen. Kunpa tiemme kohtaisi yhdessä joskus.. Haluaisin saada mahdollisuuden olla unelmien naisesi... Ikuisesti sinun..

    • Anonyymi

      Rakastan sinua Rami...

    • Anonyymi

      Kuin myös rakastan sua Juha. Rohkeasti vaan eteenpäin.

      • Anonyymi

        Sinä sitä jaksat kirjoittaa. . .
        Tarvitaan siihen ehkä jotain ylimäär boostia antamaan
        Kieltämättä kovin imartelevaa jollekin. .
        Ehkä ne ovat sinulta, kun kaivelet vanhoja kirjoituksia

        Sinun on tehtävä ratkaisut, minä olen tehnyt omani.
        Sinä määräät aikataulusta, jos sellaista on, mutta ymmärrät kai ettei forever.


    • Anonyymi

      Kun vaan kertoisit tuon hänelle... Saattaisit jopa yllättyä... ❤️ Lopulla mielenrauhan.
      ...Vaikeuksista huolimatta.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1602
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1359
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1202
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1169
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      44
      1048
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      828
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      815
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      90
      698
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      693
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      644
    Aihe