Rotaryvaihto?

Vaihtari20

Moi! Haluisin kuulla kokemuksia rotaryvaihdoista mm. Maavalintoja, isöntäperhekokemuksia, tuliko teille vaihtari jne. Haluisin myös tietää ett voiks tehä silleen että jos ei pääse haluamaansa maahan, niin voiko matkan peruuttaa? Mitä maita ylipäätänsä suosittelisitte? Paljon koko homma maksoi? Kiitos jo paljon vastauksista!

7

680

Vastaukset

  • Olen täysin samaa mieltä! Joitain vuosia sitten pidin vielä Rotarya jossain määrin luotettavampana, mutta asioihin perehdyttyäni en voi suositella sitäkään. Kyllä varoituksen sana on enemmän kuin paikallaan!


 • Niin jos tarkemmin lukee jutun niin tyttö on lähettänyt miehelle alastonkuvia itsestään. Pitäisikö jättää yleistäminen vähemmälle?
  Kyllä miehellä on kyrpä oli Rotari tai ei.

  • Aivan. Jostain syystä jotkut nuoret tytöt katsovat oikeudekseen provosoida käytöksellään ja pukeutumisellaan. Ja sitten itketään, että vaihtarijärjestön syy, kun käy huonosti.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Aivan. Jostain syystä jotkut nuoret tytöt katsovat oikeudekseen provosoida käytöksellään ja pukeutumisellaan. Ja sitten itketään, että vaihtarijärjestön syy, kun käy huonosti.

   Vaihtarijärjestön syy on, koska lähettävät tietoisesti nuoria tällaisiin ”perheisiin”, joissa melko suunnitellusti sitten Rotary-setä vie nuoren matkalle ilman vaimoaan. Ei varmaan kaan nimittäin ole mitään sattumaa vaan ihan tilattu nuori tarkoitusta varten. Sellassii ne rotary-sedätkin on.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Aivan. Jostain syystä jotkut nuoret tytöt katsovat oikeudekseen provosoida käytöksellään ja pukeutumisellaan. Ja sitten itketään, että vaihtarijärjestön syy, kun käy huonosti.

   Ja jostain syystä myös vaihtarivanhemilla on vastuu mikä vanhemille kuluu


 • Vaihtarijärjestöt eivät kanna omaa vastuutaan mistään. Vaihtarijärjetsät eivät ajattele nuoren parasta, vaan valehtelevat ja huijaavat ja kiusaavat sekä vaihtarit, että heidän vanhempansa ihan viimeiseen asti.
  Vanhemmat eivät halua nuorilleen pahaa, kun taas nämä järjestöt tietoisesti asettavat nuoret vaaraan ja vielä kehtaavat rahastaa siitä!!!
  Järjestöjen homopedofiilit saalistavat nuoria ja ovat soluttautuneet järjestötoimintaan! Varoitus kaikille vanhemmille!. Vaihtarijärjestöt eivät ole luotettavia!!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  218
  3023