Verta, outoja muukalaisia ja kelluva postilaatikko

unennäkijä1

Osaisko joku tulkita tällästä unta?
Meillä oli joku perhepäivällinen, ja yhtäkkii tuntu et okei nyt mulla alkoi menkat ja menin vessaan ja sit laitoin siteen jne. Eka en huomannut et sitä verta tuli ihan helvetisti ja se iso side täytty 10 sekunnis. Menin sitten siinä mun äidille kertomaan tästä ja kysyin että mennäänkö lääkäriin hän sanoi että ei oo lääkärit sunnuntaina töissä. Sit ku kuitenkin lähettiin käymään lääkärissä mentiin jollain oudolla hissillä ja siel hississä kuulu joku kuulutus että ei kannata pysähtyä kolmanteen kerrokseen. No meidän hissi tietysti oli menossa sinne kolmanteen kerrokseen, ja hissin ovet aukes. Sielä oli joku outo hössöttäjä vastassa (en muista oliko edes ihminen). Sanottiin hei ja kerrottiin jotain itsestämme. Sit se pyys meitä jäämään auttamaan sitä ku sille tulis kaks vierasta jotka ei lähe ikinä pois sen luota ku niillä on niin paljon asiaa. No sit jäätiin sen luo niin eipä siinä aikaakaa nii hissistä tulee ulos Shrek ja Fiona. :D Käteltiin niitä ja mentiin istumaan johonkin pöytään... Täs kohtaa tulee sellanen katkos etten muista sitte että mitä kävi, mut sen jälkeen olin yhtäkkiä meidän mökillä ja siellä oli mun äidin isä siinä kuistilla tekemässä jotain. Sielä oli vissiin hajotetti paikkoja tmv. Sit menin siihen laiturille ja näin ku siellä vedessä kellui postilaatikko ja kaks muuta tavaraa joita en muista. Ja täs kohtaa pelkäsin koko aja et sitä verta vuotaa lisää ja kuolem verenhukkaan mut se oli vissiinkin tyrehtynyt jonkin verran.

OISKO KELLÄÄN AJATUSTA MISTÄ TÄLLAINEN UNI JUURTAA JUURENSA?

2

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Arvaan

      OISKO KELLÄÄN AJATUSTA MISTÄ TÄLLAINEN UNI JUURTAA JUURENSA?

      Pirin käytöstä.

    • Unesi on sellaisenaan katsottuna toisiinsa liittymättömien tapahtumien sekamelska. Unet eivät kuitenkaan noudata Hollywood-draaman juonikuvioita. Niitä pitää lähestyä eri tavalla.

      Minä en ole nainen, joten en mitenkään voi tietää, mitä nainen kokee kuukautisten aikana. Ne vaikuttavat kuitenkin olevan keskeinen elementti unessasi tai ainakin sen aluksi.

      Voimme ajatella, että ajatuksesi unen aikana liittyivät niihin jollain tavalla. Ilmeisesti unesi aikana kuukautisesi eivät tulleet, taikka muutoin näit unta juuri niiden tulemiseen liittyen.

      Perhepäivällinen, yleensä tämä tarkoittaa onnellista tapahtumaa, entä sinulle? Joudun lähtemään liikkelle oletuksesta, että se on onnellinen myös sinulle.

      Perhepäivällisen aikana alkanut runsas vuoto, joka oli niin voimakasta, että ulkopuoliseen apuun oli turvauduttava. Äitisi ei voinut auttaa, vaikka kyseessä oli selkeästi äidille ja äitiyteen liittyvä ongelma.

      Kolmas kerros? Kolmas kerros ei sellaisenaan sano mitään. Kolmas osapuoli ja kolmas pyörä sen sijaan sanovat jotain. Lääkärikään ei ollut paikalla, siis kolmanteen mentiin ilman lääkäriä, auktoriteettia, lupaa.
      Unissa aika kuroutuu aina sykerölle. Menneisyys on tulevaa ja nykyinen menneisyyttä, nykyisyyttä ei olekaan.

      Mitä kuukautisiin tulee, ne taitavat tulla vain kun ei olla raskaana? Tässä unessa kuukautiset tulivat runsaimpina kuin koskaan. Se voisi kertoa toiveesta, ettet olisi jäänyt raskaaksi.

      Hissit ja kerrokset voisivat kertoa pelosta, että pelkäät jääneeksi raskaaksi jollekulle kolmannelle.

      En tiedä mitä ovat Fiona ja Shrek, mutta niiden jälkeen kuvailet tapahtumia, jolloin vanhempiesi mökkiä ja siihen liittyvää irtaimistoa turmellaan ja hukutetaan. Postilaatikko ja sen kelluminen vedessä viittaa vahvasti pelkoon keskusteluyhteyden katkeamisesta.

      Siis yhteenvetona:

      Sinua ahdistaa, koska kuukautisesi eivät ole tulleet ajallaan, taikka pelko raskaaksi jäämisestä, koska olet harrastanut seksiä, taikka toivonut sellaista henkilön kanssa, jonka kanssa sitä ei olisi tullut harrastaa taikka toivoa harrastettavan.

      Kiitos unesi jakamisesta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      5913
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3605
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1925
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1913
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1738
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1586
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1512
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1406
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1398
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1327
    Aihe