Intiaan ensimmäistä kertaa

lomallelomps

Muutama kysymys olisi :) Paljon on reissattu Thaimaassa ja nyt olisi kiva kokeilla Intian lomaa. Näin ekaa kertaa sinne halusimme ottaa pakettimatkan Aurinkomatkoilta helmikuun lopussa ja jos tykästymme niin jatkossa sitten omatoimilomia ja aloitamme turistipaikasta...Pohjois Goasta.
Meitä lähdössä 3 aikuista ja kysynkin mitä nähtävyyksiä mahtaa olla ? Mitä siellä voi/kannattaa tehdä...eli onko mitään aktiviteetteja ? Onko ilmasto samanmoinen kuin esim. Thaimaassa..onko illat lämpimät? Mites rokotukset, tarviiko muita kuin nämä perusjutut...hepatiittirokotus ...mitä muita? Millainen hintataso on ? Onko kellään kokemuksia Resorte Marinha Dourada- hotellista?

Olisi kiva lukea vinkkejä ja kokemuksia näin ensikertalaisena! Toivottavasti tulee asiallisia kommentteja :)

10

295

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuvakirja

      Heissan, juuri Pohjois-Goalta palanneena sanoisin että edullista siellä on ja yhtä lämmin kuin Thaimaassa myös iltaisin. Rokotuksista meillä on perusjutut ml hepatiitti. Resorte Marinha Douradassa oltiin majoittuneena osan aikaa ja siitä jäi kyllä hyvät fiilarit. Iso hotelli, laaja ja siisti hotellialue, Hotellialueella olevia lampia oli kiva kiertää ja jotkut myös kalastivat siinä. Tiet hotellin ympäristössä olivat kapeat ja liikenne vilkasta, vaikka hotelli on "syrjässä" pääsee taksilla nopeasti ja edullisesti vaihtamaan maisemaa. Hotellista on kuljetus läheiselle Baga biitsille. Mielenkiintoista lomaa teille..

    • lomallelomps

      Kiitos asiallisesta vastauksesta ! Olisi kiva kuulla lisää kokemuksia/kommentteja :)

    • MAN6419

      Goalla on loppujen lopuksi nähtävää vaikka kuinka paljon kun vaan löytää paikat. Tässä muutama joista olemme itse pitäneet:
      - Nyt kannattaa käydä ihmettelemässä jättimäistä silta rakennustu työtä MAndovi brige. Siltaa rakennentaan vaikuttavan korkealle.
      - Hienosti restauroitu Reis MAgot Fort kannattaa kyllä kaydä katsomassa https://www.tripadvisor.fi/Attraction_Review-g303877-d3608775-Reviews-Reis_Magos_Fort-Panjim_North_Goa_District_Goa.html
      - Old Goan vanhat 1600-luvun alussa rakennetut neljä suurta kirkkoa ovat kyllä näkemisen arvoiset.
      - Japnese Garden VAsco da Gamassa kannattaa käydä katsomassa ja Vascon kaupunkin muutenkin. KAupunkiin ei turisteja juuri eksy. https://www.tripadvisor.fi/Attraction_Review-g1204880-d6104647-Reviews-Japnese_Garden-Vasco_da_Gama_South_Goa_District_Goa.html
      - Tree Kings Chapel Cansaulimmin kylässä. MAhtava näköala paikka josta näkee hienot maisemat ja täälläkään ei juuri länkkäreitä näe. https://www.tripadvisor.fi/Attraction_Review-g312681-d9565324-Reviews-Three_Kings_Chapel-Cansaulim_South_Goa_District_Goa.html
      Ja vaikka kuinka paljon muutakin olisi. Markkinaoilla kannattaa tietysti käydä ja kaikki hienot rannat joita riittää kilometri kaupalla. Etelä puolella on paljon rantoja joissa ei juuri turisteja ole. Goan sää on turisti aikaa aurinko varma ja miellyttävän lämmin.

      • lomallelomps

        Kiitos vinkeistä :)


    • GoaILoveit

      Helmikuulla oli viides kerta Goalla. Onhan siellä nähtävää ja koettavaa, mutta ihan parasta on vaan OLLA 😊 ja nauttia auringosta, lämmöstä sekä ystävällisistä ihmisistä. Toki, tippien määrä määrittää myös ystävällisyyden. Muistetaan sekin, että nämä ihmiset ruokkii perheensä, välillä suurenkin, turismilla. Keskiansio hyvässä hotellissa "baarimestarilla" on noin 700€/kk.

      Ja kyllä, menen vielä 😂, Palolem Beach, auringonlasku ja illallinen rannalla.

      • lomallelomps

        Nauttiminen lämmöstä onkin loman kohokohta :) Vielä kysyisin että onko e-visan hakeminen helppoa :) Vai tuottaako se tuskaa :D :D Kokemuksia ja vinkkejä Goasta olisi kiva saada lisää :)


    • irkku5

      Pohjois-Goalla on vilkkaampaa kuin Etelä-Goalla, rannoilla jopa liiankin vilkasta!
      Majorda Beach mukavan rauhallinen heti lentokenttäniemeltä eteläänpäin. Varca Beach melkein tyhjä nyt marraskuussa.
      Hintataso on edullinen, paikalliskuppilassa syö 3-5€:lla ja hotellien ravintoloissa noin puolet kalliimpaa. Taksilla ajelu edullista, varsinkin jos autossa on useampi matkalainen.
      Markkinoilla yms. paikoissa tinkiminen kuuluu asiaan, lähtöhinnasta tippuu 2/3 , jos on innokas tinkijä.

    • Gogogoa

      Jos olette 2 vko niin suosittelen Hampissa käyntiä Unescon suojelukohde . Hyviä edullisia ruokapaikkoja . Parhaat pihvit mm. After seven gaurawaddossa. Tiekirkosta noin 800 m candolimen suuntaan ja siitä noin 200 m rannan suuntaan. Tien vieressä kyltti after Seven.

    • Cokki

      Hippimarkkinat ja iltamarkkinat kannattaa ehdottomasti kokea. Näkee vähän erilaista torikulttuuria kuin Suomessa. Ja tinkiä siellä kannattaa kanssa!
      Molemmille pääsee kun sopii hyvän taksikuskin kanssa hinnasta, hän vie ja odottaa tarvittavan ajan (tunteja) eikä hinta tainnut hippimarkkinoille olla kuin 1500 rupiaa..

      • MAN6419

        Mapusan perjantai markkinoilla on myös syytä käydä. Sielä näkee paikallisten omat markkinat ja hinnatkin kohtuullisemmat kuin näissä turistimarkkinoissa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6382
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4106
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      265
      2529
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1498
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      96
      1348
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1001
    Aihe