Kolmen suuren hallitus

Jatketaan ensi vaalikaudella kolmen suuren hallituksella. Kok, kesk ja SDP. Sillon saadaan asiantuntemustan jokaiselle osa-alueelle ja löytyy sopivia valtiohenkilöitä.

Orpo pääministeriksi, Sipilä valtiovarainministeriksi, SDP:stä ulkoministerinä Haatainen., lisäski SDP - osaamista tarvitaan työvoima,- sosiaali,- ja terveyspuolella.

Olen huomannut että nykyinen hallitus on ollut rampa - ankka jo alusta alkaen. Yritysten asiat on jollain mallilla, mutta kaikki muu on mennyt suhmuroinniksi. Talous nousee, mutta ei nykyhallitus siihen kerennyt vaikuttamaan.

13

234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PetosEiKannata

      Eikös se Rinne ole sanonut että ainoastaan pääministeripuolueen paikka kiinnostaa ja että kokoomuksen kanssa ei hallitukseen mennä. Sipilän hallituksen talouslinja on myös täysin erilainen mitä Rinne haluaisi. Ihmetyttää kenen kanssa Rinne kuvittelee muodostavansa hallituksen noilla reunaehdoilla jos sosiaalidemokraatit sattuisivat vaalit voittamaan.

      Luulen pikemmin että seuraavassa hallituksessa on kokoomus, keskusta ja vihreät. Ainakin vihreiden puheenjohtaja ei ole kieltäytynyt tekemästä yhteistyötä kenenkään kanssa ja ydinvoima-asiat tuskin tulevat kynnyskysymykseksi tällä kerta. Kannatustutkimusten ja vaalituloksia vertailemalla on helppo ennustaa että vaalikauden puolessa välissä kärjessä olleesta tulee pääministeripuolue.

      • painavasana

        Epäilenpä, ettei tuo visioimasi hallituskoalitio ole mahdollinen. Jos keskustan kannatus jatkaa laskuaan, on aika luontevaa lähteä oppositioon, koska yhteistyö kokkareiden kanssa tuo tällaisen tuloksen. Kokoomus ja SDP tuskin mahtuvat saman valtioneuvoston seinien sisäpuolelle, niin paljon on näkemyseroja ja karvaat muistot edelliseltä hallituskaudelta.

        Keskusta tulee todennäköisimmin seuraavissa hallitusneuvotteluissa olemaan lähempänä SDP:tä kuin Kokoomusta ja vihreät sopivat myös helpommin siihen kuvioon. Kokoomus voi olla se, jolla jää luu käteen. Muuten se tietää kokkareille rajuja myönnytyksiä hallitusneuvotteluissa ja peruuttamista linjassaan. Niin se vaan on.


    • tuleekapina

      Ei kansa enää kestä koomuspolitiika?

    • minuutintarkkuudella

      Ihmeellinen on elämä siitäkin huolimatta, että monet kouluttautuvat täysin ulos kaikesta inhimilliosyydestä.

    • Tarkoitin tuossa että mikä olisi tälle maalle paras. Vihreät ei ole kiinnostunut työllisyydestä, päinvastoin. Vihreiden tarkoitus on pistää kansa toimettomaksi kaupunkeihin ja syödään yritysten seinät. Vihreitten politiikalla tästä tulee pohjolan Venuzuela.

    • tyhmärinne

      Onko Rinteellä nuhteeton tausta pääministeriksi tai muutenkaan ministeriksi, eikö petokset vaikuta mitään? (matkakulut-puhelinlaskut ym. sekoilut)
      Mites nuo niin "unohdetaan", kun toisista kaivetaan ja keksitään ilman syytä milloin mitäkin?
      Ei ikinä sdp, vasemmistoa ja vihreitä sotkemaan hallitukseen.
      Nyt on hyvä hallitus, kun työrauhaa olisi hetkenkään.

    • eiparane

      Leikkaako Rinne taas eläkkeitä?

    • JotainHäpyäPitääOlla

      Eläkkäisen leikkaukset hoitaa kokoomus, niin se on luvannut . Jos joku tekee virheen, pitää toisten korjata sen, eikö näin ole? Kokoomus ja kepu ovat kilvan selittäneet muiden tekemiä virheitä ja jatkaneet samalla linjalla - miksi eivät ole puuttuneet epäkohtiin jos niitä ovat havainneet? Tekevät lisää virheitä edelleisten lisäksi eivätkä edes häpeä.

      Sote on laillistettu verovarojen ryöstö, koko Suomen historian suurin puhallus. Kiitos kepu ja kokoomus. Lupaan en ikinä missään tilanteessa tule äänestämään kokoomusta tai kepua, vihreät ja perus kuuluvat listaan automaatisesti, haihattelijoita on tässä maassa ihan tarpeeksi.

    • hävetkääahneet

      No, voi, voi, taas mainitset kokoomuksen ensimmäiseksi, kuka sieltä pääministeriksi, ei ainakaan Orpo pysty siihen hommaan, kyllä arvovaltainen Sipilä jatkaa pääministerinä ja demarit eivät tule hallitukseen, jos siellä on taas kokoomus vaatimassa lisää verottomia osinkoja rikkaalle eliitille, muistan että Orpo olisi vaatinutkin jo 90tuhatta verottomana hallituksen alussa.

    • Orpolla on parhaat johtajaominaisuudet ja Sipilä on hyvä numeromies. Valitettavasti Antti Rinteestä ei ole pääministeriksi, huonompi kuin Sipilä. Antti Rinne on parhaimmillaan työvoimapuolella. Pitäisikö palata kaksimetrisiin pääministereihin? Kaksimetriset pääministerit olivat järjestään hyviä.

      • sekömeriitti

        Orpo johti Ruotsista yli 35th mamua Suomeen?


      • Nooh, pientähän se vielä on. Kunhan ilmastonmuutos iskee kunnolla , 100 000 on vähän. Niitä on jokapaikka täynnä. Sitäpaitsi persut on hallituksessa eikä nekään pystyneet estämään tätä 35 000 tuloa Suomeen.


    • Tämän aamun gallupin mukaan tuo kolmen suuren hallitus on toteuttamiskelpoinen. Nyt on nähty että neljä vuotta menee puoliksi hukkaan. Asioita hoidetaan puoliksi oikein.

      Tämän hallituksen pahin moka syntyi keskustan ajamasta maakuntamallista. Kaikki asiantuntijat tyrmäsivät ajatuksen 18:sta maakuntahallinnosta. En usko että Sipilä talousihmisenä moista kannattaisi, mutta keskustan vanhoilliset jyräsivät hänet ja nyt sitten suhmuroidaan jatkossa urakalla.

      Toinen iso moka tapahtui tästä Kiky-operaatiosta. Työn kustannukset eivät ole alentuneet yhtään ja kas kummaa nyt talous jo nousee ja kilpailukykykin näyttää olevan siedettävällä tasolla. Palkkamalttia jatkamalla kilpailukyky jatkaisi paranemistaan, ilman mitään palkkaheikennyksiä.

      Sipilä näytti olevan oppositiossa hyvinkin järkevä, mutta valtaantulon jälkeen joku muu otti otteen hänestä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      172
      7089
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4152
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2095
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2019
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1859
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1676
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      31
      1624
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1588
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1418
    Aihe