Martinan testamentti

perfactia

Tänään ollu jotenkin erityisen tyytyväinen ja raukea olo. Kymmenen vuotta on mennyt nopeasti. Olen laittanut itseni 100% likoon, tehnyt työtä täydellä intohimolla, pitkiä päiviä ja voih.. tätä listaa voisin jatkaa pitkälle

20

1097

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvä.syy

      monilla riidoilla ole ansainnut valtavan määrän luxus laukkuja. lomilla ole ollut joka toinen viikko. raastupa kutsuu taas, olen ollut siellä monesti ennenkin.

    • maraaaaa

      Onko Martina oikeasti tyytyväinen 10 vuoden Miss Hki -hommaansa. Mitä koko projekti on tuonut tullessaan. Ainakin sen, että itse mallimamma on saanut paistatella palstoilla ja kertoa jatkuvasti, kuinka täysillä hän tekee tätäkin hommaa sata lasissa kellon ympäri.
      Viimeisin näyttö Kaivohuoneelta kertoi kyllä paljon ja ihan muuta, mitä Martina esittää.
      Nyt kai on jälleen loman paikka Martinalla...

      • Feikkiä

        Toi nainen ei tunnista hyvää työtä ,joten toi luokaton sähläys Kaivohuoneella on siitä tietysti taas huikea suoritus. Kymmenessä vuodessa se ei ole oppinut yhtään mitään kisojen ,tai loppukilpailun vetämisestä . Aina se on ollut säälittävää räpeltämistä ja tänä vuonna kaiken kruunasi onneton suora lähetys yhteistyökumppani Ilta-sanomien kanssa. Kisan osallistujat oli haalittu sieltä täältä ,osa niistä viisaasti vetäytyi koko roskasta ja saatinhan tänäkin vuonna kriminaali kohu aikaan ---jos tää on ollu sen päätyö jo pitkään niin näytöt on surkeet


    • Pititämäkinnähdä

      Oletteko huomanneet krittikittömän ja haastateltavan taustoja tutkimattoman toimittajan Tanja Hakamon pitkän version Martinan parisuhde haastiksesta Me Naisissa otsikolla Martina Aitolehti pettämisestä:"Ennen ajattelin,että suhde on kerrasta poikki."
      Siinä muunmuassa väitetään että Stefan oli sinkku aloittaessaan suhteen Martinaan: "Tavatessaan Martinan seitsemän vuotta sitten Stefan oli 23-vuotias sinkku."
      Jutussa myös kerrotaan Martinan muuttuneista arvoista: "En voi olla niin ehdoton enää(pettämisen suhteen).Muutenhan olisin loppuelämäni yksin. Niissä hetkissä on hyvä miettiä mistä kaikesta joutuisin luopumaan ehdottomuuden takia." (Toisin sanoen joutuisin luopumaan Tähtitornin vuoren luksus kämpästä,kodinhoitajasta,Hangon hevostilasta,Levin luksusmökstäi,Espanjan loma asunnoista,luksus matkoista,merkki vaatteista ja laukuista,hyvästä autosta jne...)
      Jutussa myös on Tähtotorninmäen luksuslukaalin tarkkaa kuvailua miten on luksusta.Ehtoisa emäntä pitänyt ihan esittelykierroksen haltijoituuneelle haastateltavan viemälle toimittajalle. Tätä on toimittajien taso nykyään Suomessa. ;)

      • Paatunutvalehtelija

        Toihan on sitä Martinan tilaamaa valkopesua parhaimmillaan. Se on mestari manipuloimaan muutamaa toimittajaa . Tosta Me naiset -lehden jutusta nousi kyllä kohu , mutta nettilehden kommenttiosio suljettiin aika pian , oli ehkä lehdelle liian noloa kun lukijat siellä kirjoittivat tosiasioista niinkuin ne on . Ei toi nainen tunne mitään katumusta näistäkään valeista , kaikki on sille vain bisnestä ja brändin pystyssä pitämistä


      • ruskaa.pakka.sella

        ladasta ei saa mersua millään valkopesulla. eikä pashka muutu kullaksi, millään hokkuspokkus tempulla. onneksi en kuulu minkään akkalehden lukijoihin. lukijoiden ali arvioimista tuollaset hömppä artikkelit.


    • Pettäjäntie

      Eikös Marttina ollut Eskon kanssa naimisissa silloin kun tapasi Stefun Levillä? Stefulla oli silloin myös tahoillaan oma tyttöystävä?

      • Helsinkihaloo

        Noinhan Martti oli eronnu Stefustaki kesällä kun vietti aikaansa Hanneksen kanssa, omaakämppää Mulle ja Mun tytöille käytiin katselemassa:)


      • Polvetruvella

        Oli Martina naimisissa ja 1-vuotiaan tytön äiti silloin ja kaikenlisäksi lomalla aviomiehensä kanssa Levillä kun tapasi Saaran kanssa seurustelevan Stefun.Esko lensi kotiin hoitamaan lasta Martinan jäädessä syventämään suhdettaan Stefaniin.Palasi kotiin miehensä ja lapsensa luo polvet mustelmilla paria päivää myöhemmin ja haukkui Eskon vainoharhaiseksi hänen tiedustellessa asiaa mikä sai polvet niin ruvelle..


      • Horomikähoro
        Polvetruvella kirjoitti:

        Oli Martina naimisissa ja 1-vuotiaan tytön äiti silloin ja kaikenlisäksi lomalla aviomiehensä kanssa Levillä kun tapasi Saaran kanssa seurustelevan Stefun.Esko lensi kotiin hoitamaan lasta Martinan jäädessä syventämään suhdettaan Stefaniin.Palasi kotiin miehensä ja lapsensa luo polvet mustelmilla paria päivää myöhemmin ja haukkui Eskon vainoharhaiseksi hänen tiedustellessa asiaa mikä sai polvet niin ruvelle..

        Kyllä täytyy sanoa , että Esko tossa kyllä voitti , kun sai potkaistua ton horon kujalle. Uskomatonta käytöstä pienen lapsen äidiltä , mutta todistaa ton naisen vain kylmäksi, tasapainottomaksi ja itsekkääksi


      • kiinni_makeaan_elämään

        Sekä Martina että Stefan olivat vähintään varattuja, Martina oikein naimisissa:

        "Seiska: Martina rikkoi kaksi liittoa ja hylkäsi perheensä"

        "Martina Aitolehti tutustui uuteen mieheen vuodenvaihteessa ja jätti sen seurauksena perheensä, kertoo Esko Eerikäinen 7 päivää -lehdelle."

        "Esko Eerikäisen ja Martina Aitolehden eroon johtaneet käänteet tapahtuivat pikavauhtia."

        "Esko kertoo Seiskalle, että Martina tapasi heidän kahdenkeskisellä lomallaan vuodenvaihteessa miehen, jonka kanssa on edelleen. Eskolle salasuhde paljastui pari viikkoa sen alkamisesta."

        "- Häntä ei yhtäkkiä kiinnosta enää pätkääkään perhe-elämämme, vaan uusi suhde tuntuu sekoittaneen hänen päänsä totaalisesti, Esko kertoo Seiskalle."

        "Samalla hän kiistää, että avioliitossa olisi ollut meneillään jokin pidempi kriisi."

        "Martinan ja uuden miehen romanssin myötä päättyi myös miehen pitkäaikainen seurustelusuhde. Seiskan tavoittama nainen sanoo laittaneensa välit miehen kanssa poikki heti kuultuaan asiasta."

        Lähde: http://www.iltalehti.fi/viihde/2011012013038387_vi.shtml


    • Kaikki_panee

      Stefu pääsi siis Hanneksen liukkaille? Varmaan kohottaa itsetuntoa, kun omaa tyttöystävää on koeajettu siellä sun täällä.

      • vajakkia

        Stefu on VALTAVAN tyhmä.


      • Wzääö
        vajakkia kirjoitti:

        Stefu on VALTAVAN tyhmä.

        Ja huikee idiootti , mutta tossa suhteessa onkin totuttu ratkaisemaan kriisit pettämällä kuten tää ns morsian on kertonut ,ehkä se on yhteinen sopimus ,mutta tervettä se ei ole. Kypsymättomiä ääliöitähän ne on molemmat ja täysin kykenemättömiä tasapainoiseen parisuhteeseen . Toisaalta samanlaiset pettäjät kyllä ansaitsevat toisensa


    • Polvet_ruvella_misten_wc

      Martsukka ei ole koskaan mitään pitkiä työpäiviä tehnyt tai ehkä silloin Levillä nelinkontin. Ämmähän on koko ajan lomalla, joten puhuu puutaheinää.

    • eobut1

      Kuka kadehtii naista, joka myöntää, että joutuu hyväksymään puolisonsa pettämisen,
      koska muuten jäisi yksin...Marsua pitää sääliä oikein urakalla...kyynel melkein
      silmäkulmassa. Mikään raha, laukku tai matka ei auta rakkauden puutteeseen.

    • kolmepalloa

      Ja muut eivät ole tehneet Mitään...Marttina yksin, ja kaiken.

    • vccfdsfdf

      Mara ei ole koskaan tehnyt oikeita töitä. Ja tosiaan..aina lomalla.

    • Y.S.L

      Laiskat ne töitään luettelee kuuluu sanonta täällä päin.Nyt Martinalla ei ainakaan ole yhtään mitään töitä kun astui taka alalle miss Helsinki kisasta.Yhtä kuntoilua vaan päivät pitkät,jatkuvaa lomailua ja kotityötkin on ulkoistettu.Ihmettelen miten se jatkossa saa ajan kulumaan?!

      • perfact.hemme

        Tekee varmaan töitä koneella.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      317
      3616
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1260
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      55
      1232
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      189
      1187
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe