Jari Sillanpää ei pääse enää koskaan Yhdysvaltoihi

EstaUSA

Siltsu kertoi tänään lähtevänsä talvella lomalle mahdollisesti Yhdysvaltoihin. Valitetttavasti huumerikoksesta tuomittu EI SAA maahantulolupaa Usaan.

20

3728

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • jatkuvastikehutaan

   Iltalehdessä kehutaan, miten Sillanpää on laihduttanut ja juo enäää yhden limun päivässä. Paljonkos vetää huumeita päivässä. On se suuri sankari.

   • Anonyymi

    NIIN YKSI LIMU PÄIVÄSSÄ JA YKSI KUVAUS PÄIVÄSSÄ?????????


  • jardeparde

   Joo se on niin suuri sankari että vaikka se olis kamoissaan ajanut jonkun päälle niin fanit olis vaan selitelleet että Jari-paralla sattui olemaan huono päivä..siitä on tehty yhdenlainen jumala jolle kaikki on sallittua! Vois kadota vähäksi aikaa vaikka "maan alle" kun tuo sen naama ja selittelyt alkaa olla jo niin kuluneita ..en voi sietää koko ukkoa!

  • TuomoSanta

   Sen kummemmin puolustelematta Sillanpäätä, aika moni muukin julkkis ja laulaja on kärynnyt huumeista (huumausainerikoksesta, huumausaineen käyttörikoksesta) ja osa myös huumeissa ajamisesta, esimerkiksi Tony Halme tuomittiin ainakin kerran (tosin pelkkien silminnäkijöiden todistusten perusteella) törkeästä rattijuopumuksesta ja myöhemmin, ennen hänen kuolemaansa oli poliisilta lähtenyt Pirkanmaan syyttäjänvirastoon Halmeeseen liittynyt rikosepäily mm. rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta Valkeakoskella muutama kuukausi ennen Halmeen kuolemaa.
   Jos Sillanpää olisi sekaisin (sanan varsinaisessa merkityksessä) ajanut, häntä epäiltäisiin törkeästä rattijuopumuksesta (kyllä, siihen voi syyllistyä jos ajelet tarpeeksi sekaisin huumeissa). Ei vahingoittanut muita eikä itseään tai omaa sen enempää kuin muidenkaan omaisuutta, jokapäiväinen (vaikkakin ikävä) juttu Helsingissä, pari juoppoa ja pari piri/sekakäyttäjä kuskia jää kiinni päivittäin Helsingissä ja Sillanpään kaltaiset jutut menee tunnustuksella kirjallisessa menettelyssä (tuskin kiistää), seurauksena aikanaan noin 40-70 päiväsakkoa, maksettavaksi tulee myös noin 150 euron päihdetutkimuskulut ja ajokieltoa noin 3-5 kk josta vähennetään väliaikaisen ajokiellon kesto.

  • fghgha

   Suurin osa eurooppalaisista rockmuusikoista, jotka esiintyvät USA:ssa, on tuomittu huumeiden käytöstä joskus.

   • Eihuum

    Surullista kuulla että aikuinen mies ryhtyy vanhoilla päivillään narkomaaniksi.


   • ikijiuji

    Esimerkkejä? Edes muutamia "suurimmasta osasta".


  • justjooo

   Ai Siltsu haluaa mennä samaan puistoon missa Jani Toivolakin kävi ritaleilemassa.

  • kierrän__kaukaa

   " Surullista kuulla että aikuinen mies ryhtyy vanhoilla päivillään narkomaaniksi."

   Niin on, juu. En tosin voi kuvitella, että kukaan täyspäinen haluaisi lähteä USA:han niin kauan kuin Trump on presidenttinä.

   • tytrtttrr

    Olipas niin omaperäistä, sivistä itseäsi ja lue vaikka kirja.


  • Jo_on_aika

   Jari

   Olen kymmenen vuotta sinua vanhempi mies ja fanittanut sinua Tangomarkkinoiden voitostasi lähtien. Olet tällä hetkellä ylivoimaisesti paras elossa oleva miesartisti. En totisesti haluaisi elämäni aikana nähdä Iltasanomien lööppiä ”LAULAJA JARI SILLANPÄÄ ON KUOLLUT”!

   Ammattini puolesta tiedän, mitä on metamfetamiinikoukku ja miten siinä yleensä käy. Kolme vuotta on tosi pitkä aika kiemurrella hengissä siinä koukussa. Polisikuulustelussa kertomasi käyttöhiheys (hatseja) on järkyttävä, pistostiheyttäsi en edes tiedä. Siksi joudut taistelemaan kaikin voimin, nesteytyksin ym., että elimistösi kestäisi vielä hetken.

   Eräs metamfetamiinin lopulta valitettavasti kuollut narkomaani kuvaili huumekoukkuaan näin: se on kuin juoksisi radalla pakoon vääjämättä lähestyvää junaa. Et pysty hyppäämään sivuun vaan otat aina uuden hatsin piipusta tai uuden ruiskullisen. Niiden avulla kuvittelet hetken, että olet ainutlaatuinen Elmo, joka pystyy juoksemaan tuota kuolemanjunaa pakoon.

   Jari, voin vakuuttaa sinulle, että sinäkään et ole Elmo. Jos haluat elää ja nauttia esiintymisistä ym. Hyppää radalta sivuun HETI! Nykymenolla juna ajaa ylitsesi yllättävän pian. Usko minua, apua on saatavilla!!!!!!!!

   Jore

  • Jo_on_aika

   Tuo pitää todellakin paikkansa. USA vaatii kaikilta turisteilta ns. Esta-lomakkeen täyttämistä hyvissä ajoin ennen turistiviisumin myöntämistä. Rikosrekisteri tarkistetaan aina, kirjoitat sitten tuohon lomakkeeseen mitä tahansa. Jos sieltä löytyy huumetuomio, viisumi evätään välittömästi. Myös monet muutkin tuomiot johtavat samaan lopputulokseen. Jari ei siis tule pääsemään USA:han ainakaan kymmeneen vuoteen, ehkä ei koskaan.

   Huumeitten käytöllä ja myös niistä saatavilla tuomioilla on kova hinta käyttäjälleen. Tuskin Siltsu edes tajusi alkaessaan käyttää yhtä maailman vaarallisinta huumetta, metamfetamiinia., minkälaiseen helvettiin se hänet johtaa.

   Toivon todella, suorastaan rukoilen, että sinä Jari hakeutuisit hoitoon mahdollisimman pian!!!!!

  • apuaeilinnaa

   Nyt kaikki tuki Jarille.Mies tarvii saada hoitoon,on taas pidätettynä huumausaineiden vuoksi.

  • Tätä odotin pelkäsin. Siltsu ja Thaimaa. Voi itku!

  • ThaimaanMatkat

   Ei taida olla Yhdysvaltain matkat jari Sillanpään suurin murhe tällä hetkellä.

   Jari Sillanpää lentokentältä suoraan putkaan - taas epäily huumerikoksesta
   http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201803252200836747_vd.shtml

   Laulajatähti Jari Sillanpäätä epäillään jälleen huumerikoksesta. Iltalehden tietojen mukaan Sillanpää otettiin kiinni lauantai-iltana Helsinki-Vantaan lentoasemalla, kun hän oli palaamassa Suomeen Thaimaassa viettämänsä loman jälkeen.

   Toistaiseksi poliisi vaikenee siitä, liittyykö pidätys johonkin vanhaan vai kenties uuteen juttuun.

   Sillanpää otettiin kiinni lauantaina ja hän vietti yönsä Pasilan poliisivankilassa.

   IL:n tietojen mukaan hän oli edelleen sunnuntai-iltana pidätettynä.

   --------------------------------------------------------------

  • masaw

   Osanottoni.Läheisille narkomaanin elämän ja rappion seuraaminen sivusta on raskasta
   ja sydäntä särkevää.Metamfetamiinikoukusta tuskin kukaan selviää hengissä.

   • Hoitsupa

    Selviää siitä. Omalla voimistuvalla tahdolla päästä irti ja ottamalla hoitoa vastaan. Oma tahto voimistuu vasta pään selvitessä, vieroitusoireiden loivetessa hoidon tuella. Tiedän, koska lapsenikin selvisi. Tiedän myös työni puolesta. Jari, ole itsellesi ystävällinen ja hakeudu huumehoitoon. Itsesi takia, ei meidän toisten. Vaan ihan oman itsesi takia. Olet tärkeä myös meille muille, mutta ennenkaikkea itsellesi.


  • Gkgkhojb

   Veikkaan että nyt on kyse eri rikoksesta kun kyseessä on Thaimaan reissu.

  • apuaapauaJarille

   Täällä netissä on kuvia Jari Sillanpään esiintymisestä kuvina. Hän vääntelee naamaansa hullun kurisesti, näyttelee kieltään, näyttää keskisormea yms. Sairas on. Hoitoon heti! vieroitus hoito. On pitkällä aineitten käyttäjänä. Apua pian!

  • peräpeili

   En tiedä mitä Silsa pömpöllä tarkoitti ja orgasmilla ,olen kyllä lukenut että homopiireissä piriä laitetaan peräpäähän tuon takia ,en tiedä onko totta mutta sexiin tuolla on vaikutus tosin lopulta impotenssi . Toivotaan että Jartsa vetäytyy julkisuudesta etsimään pohjaa raittiudelle ,omaisuus on kai mittava että siipimiehineenkin tuon vetäminen voi viedä vuoden pari ?

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   4440
  2. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   215
   2841
  3. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   62
   1371
  4. Homseksuaaliksi syntyminen - vuosisadan sumutus?

   Tieteellinen fakta on ettei homoseksuaaliksi voi syntyä vaan homoseksuaaliksi ruvetaan. Tätä kylmää ja itsestäänselvää tosiasiaa ei aivan viime vuosik
   Luterilaisuus
   333
   1258
  5. Kirjoitan sulle sydämestäni

   Syvin toiveeni on päästä kanssasi suhteeseen, saada tutustua sinuun ja että sinäkin tuntisit minut sellaisena kuin olen. Minulla on paljon rakkautta s
   Tunteet
   63
   1042
  6. uskallatkohan laittaa

   Kerro jotain mistä sinussa pidän? Tunnemme toisemme riittävän hyvin tietääksemme toisistamme nämä asiat melko osuvasti.
   Ikävä
   40
   907
  7. Meillä on vain telepaattinen suhde

   Tai siis mulla suhun. Yksipuolinen se on, ja romanttinen kaikesta huolimatta. Mielikuvitus korvaa sen, mitä ei koskaan ollut.
   Ikävä
   72
   898
  8. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   73
   897
  9. Puolangan Porukka. Kuulkaas tämä.

   Hyvää iltaa hyvä Puolangan herrasväki. Kertokaa minulle mistä löydän Puolangalta vastusta niinsanotusti tanssimaan nurkan taakse! Olen saanut tarpeeks
   Puolanka
   46
   873
  Aihe