Keskustassa lumityöt tekemättä!

countryroading

En tiedä kenen urakoitsijan hommiin kuuluu esim. Oulaistenkadun ja keskustan alueen lumityöt, mutta ihan törkeän huonosti hoidettu!!
Tuo väli tuossa Salesta Tuopin kohdille, on jätetty sillä kovalla lumisateella kokonaan tekemättä, jossa liikennettä juuri kaikkein eniten. Lumi tallautuu kovaksi mykyräksi tiehen ja autolla ajaessa ihan hirveä tärinä ja hyvä ettei auto hajoa##`°°&&### !
Nyt teknisille tiedoksi, että jos on lauantai tai sunnuntai, niin lumitöitä ei keskustan alueella voi jättää tekemättä vedoten la. tai su. korvauksiin! Lumityöt on tehtävä keskustassa, ettei auto hajoa!

32

973

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KitisenKane

      Eihän Tuopista tullessa saa ajaa autolla. Kaikenlaista kitisijää...

      • turreenitie

        Niin, eihän traktoriurakoitsijoita saa arvostella, kun lippalakki takaraivolta voi vaikka tipahtaa.


    • itkupillille

      Mitä täällä märiset mene lapioimaan jos haittaa

      • wecwsef

        Nimim. "itkupillille", on kaikesta päätellen itse urakoitsija, tai vähintään sukulainen, kun ei kärsi kaikkivoipia ja"pyhiä traktorimiehiä" arvostella, niin etteikö hernettä nenään vedettäis.


    • NikitaHrutsohvi

      Eikö se oulainen oo yhtä keskustaa? Entistä maalaisliittoa, pitäkää hyvänänne. Siperian lakeus on suuri, Sonja siellä lunta lapioi. Suomettumista öyläisiin edelleen.

    • Pörrrr

      La ja su korvauksia HAHAHA mistähän lähtien niitä on saanu. Aurattu on kyseinen alue paikallisen suur urakoitsijan toimesta.

      • howmenytrack

        Niin juuri, että pitäiskö niitä ruveta maksamaan, ettei lauantailta ja sunnuntailta jää lumityöt tekemättä! Eihän tuossa ole mitään järkeä, että annetaan lumien tallaantua katuun, joka on monessakin suhteessa vastuutonta!
        Sinäpä Kaartiselle ensimmäinen järkevä päätös, suuruhtinas -traktorikuskiurakoitsijoille valta tehdä lumityöt, myös viikonloppuisin.


    • Hoxx

      Kyllä lumiauraamiset pitäs tehä niin että näkyvyys on hyvä autolla ,pihasta lähettäessä.Monesti ei nää että tuleeko auto.Eipä tietenkään nää.Siksi,koska korkea lumivalli esteenä.

    • Caramel88

      Eipä näytä olevan auraporukalla minkäänlaista ammattitaitoa!!!!!

    • kummakueikolalla

      Ala-arvoista on teiden hoito Oulaisissa.Vuosia jatkunut.Eikö kalusto ole riittävä vai mikä siinä mättää....

    • halvin-on-valittu

      Kaupungille pitää tehdä aurauksista tarjoukset pari vuotta etukäteen ja halvin yrittäjä auraukset saa / joutuu tekemään vaikka polttoaineen hinta olisi sinä aikana tuplaantunut ei kaupunki mitään lisäkorvauksia maksa oli viikonpäivä mikä hyvänsä ja ei sillä halvimman hinnan yrittäjällä ole kymmeniä kuskeja ja koneita joka paikkaan saati sitten että samoja katuja samaan hintaan monesti aurattais. Se on sitä edullisimman hinnan lopputulos tuossakin asiassa.

      • uuystrsd

        Ei ole vielä mun muistin aikaan polttoaineen hinnat tuplaantuneet, eivät edes kahden vuoden aikana! ?
        Niin ja se pitää muistaa, että yrittäjä itse nostaa sen persuksensa ja lähtee, vaikka aamu kolmelta ajamaan, ettei lumi paakkuunnu keskustassa tielle., kun julkisivut pitää hoitaa kuntoon aina ensimmäisenä.
        Siis, oli olipa sitten sunnuntai, tai ei, niin on hoidettava hommansa, vaikka yhdellä traktorilla, jos on peliin mukaan lähtenyt.


      • ennakoi

        Eikö kannatas aurata lauantain ja sunnuntainkin lumet etukäteen


    • varmaa-asiaa

      No höpöpuheita, auraavat tuntitaksalla. Mutta tässä näkyy Ketosen ja Yppärilän viisaus näissä ja muissakin hommissa. Näiltä herroilta varmaan saa tietoa kun soittelee näille!

    • prittinenmika

      kyllähän katuja ja teitä aurataan kun käsky tulee päivystäjältä. Ei sinne ihan voi mennä niinkö ite haluaa, ja tästä on kyllä puhuttu ennenkin. Mutta näkyy että joillekkin se ei näytä menevän jakeluun vaikka ratakiskosta vääntäis, ja moittikaahan nimellänne.mekyllä kestetään vaikka ollaankin ammattitaidottomia.

      • Ennustaja_Eukko

        No mitä jos ja kun se "päivystäjä" ei ole tilanteen tasalla; nukkuu tai vaikka sairaalassa tai saunaillassa? Aurat odottaa maailman tappiin. Monesti on tilanne nimittäin se(vatsinkin viikonloppuisin), että liian myöhään lähdetään liikkeelle. Nytkin olisi keskustan kadut kerenneet sulaa, kun olisi silloin toissa viikonloppuna oltu ajoissa liikkeellä. Ja eihän nuo sateet nykyaikana yllätyksenä tule.


      • prittinenmika

        no sun täytyy hakeutua kaupungin leipiin hommiin päivystäjäksi. josko homma pelais sitten.


      • Äemänkäkenä
        prittinenmika kirjoitti:

        no sun täytyy hakeutua kaupungin leipiin hommiin päivystäjäksi. josko homma pelais sitten.

        Tuskin siihen päivystäjäksi huutoäänestyksellä ketään valitaan olettaen, että se on kaupungin virkamiehen vastuulla antaa käsky milloin lingotaan. Valitettava tosiasia vain on ollut, ettei vastuuhenkilö/-t ole olleet ajan hermolla näissä/-kään asioissa.
        Odottelevatko ja ihmettelevätkö urakoitsijat milloin käsky tulee vai tuleeko? Toimiiko puhelinyhteys toiseen suuntaan, että nyt näyttää siltä, että pitäisi jo aurata? Lingot ylhäällä vaan ajellaan ja tampataan lunta. Mihin voin valittaa?


    • ssoonnniiiiin

      Kyllä K-Marketista TB:n kohdalla tie on edelleen kuin perunapeltoa, kiitos kaupungin/urakoitsijoiden keskinäisen junailun! Hoh, hoijaa!
      Mutta sen sanon, että seuraavalla ns. isollalumisateella, katsokaakin, että Nesteelle ei mennä, ennen kuin lumityöt on tehtynä!

      • JarnoOllila

        Kyllä ne ruoka ja kahvitauot kuuluu auraajille yhtälailla kuin muillekin työssä käyville.


      • uikuli
        JarnoOllila kirjoitti:

        Kyllä ne ruoka ja kahvitauot kuuluu auraajille yhtälailla kuin muillekin työssä käyville.

        Ei tietenkään kuulu. (?)


    • lumipöperö

      Katujen kunto on osa kaupungin imagoa. Kovasti toivotaan uusia asukkaita. Pöperöiset kadut eivät houkuttele tänne ketään ja entisetkin häipyy. Tiet kuntoon edes keskustassa!

      • lähtevä

        Tiet kuntoon että pääsee vaihtamaan paikkakuntaa


    • Lippik

      Mene saatana itse kolan kanssa heilumaan äläkä täällä itke niinkuin pikkulapsi

      • sefwq

        Ai niin, sehän menee niin, että Oulaisissa ei saa traktoriurakoitsijoita arvostella.
        Tuntuvat tekevän omasta mielestä kaikki niin oikein, ettei siinä ole rahvaalla sijaa arvostella. Aikamoisia ja hyvin erikoista porukkaa ovat nämä traktoriurakoitsijat.


    • Leipätöissä

      Voi elläimen käsi mihin kuntoon taas päästettiin kadut. Eikö kapasiteettia ole riittävästi?

    • Keetoinen

      On karmeeta katottavaa kun mummot yrittää rollaattoreilla mennä ajoradalla kun pyörätiet tukossa keskustassa. Tarttis varmaan jotain tehdä!

      • stpi

        Esim. Oulaskankaalta liikenneympyrään tultaessa, ihan hirveälle mukuloille pitänyt jättää tie, kun ei viitsitä tehdä hyvissä ajoin, edes keskustan alueilla lumitöitä.
        Eikö löydy muita urakoitsijoita hoitamaan kunnolla tuota hommaa?


    • 091217

      MIkä firma hoitaa keskustan kadut? Opettelis ensin hommat kotipihalla, ennen kuin ottaa vastuun tärkeistä kaduista. Herätkää päättäjät talviunesta.

    • seeecomtrue

      Terveyskeskukselta päin tultaessa ns. talouskoulunristeykseen, ei meinaa nähdä oulaskankaalta tulevia autoja, kun jätetään lumikumpareet risteykseen niin korkealle! Sama juttu ylivieskasta päin tullessa liikenneympyrään, ei näe onko keskustasta tulevalla vilkku päällä, vai ei ja asiaa pitää arvailla lähinnä. Lisää lumikasoja löytyy keskustasta, jossa alkaa olemaan esim. aamuruuhkaisessa kulkeville jo vaaraksi asti.
      Onko ihan pakko tehdä omakotitaloalueille se ns. "palle "sinne pihaan ajettavaan kohtaan? Vastaus: EI OLE, kun sen prkkl. vehkeen voi ihan hyvin nostaa kyseisellä kohdalla ylös, siis jos haluaa, mutta jos haluaa olla vittumainen, niin silloinhan sitä ei tehdä, vai?
      Pitää traktorikuskeille tehdä joku palikkatesti, ennen kuin päästetään rattiin ja näin saadaan selville, (jos saadaan) että liikkuuko siellä päässä mitään, oikeesti!?

    • lumenvanki

      On totta, että omakotialueilla kamalat penkat työnnetään tahallaan pihojen kulkureitille. Alueilla asuu paljon vanhuksia, jotka eivät jaksa tehdä lumivallille mitään. Peritään kiinteistöveroa ja puhutaan, että vanhusten paras paikka on asua kotona, Päättäjille kysymys: miten siellä elät, kun et pääse kauppaan, lääkäriin, apteekkiin. Aina joskus on auramies, joka osaa homman. Hänelle kiitos. Tästä talvesta näyttää tulevan kovin luminen, opetelkaa ajattelemaan muitakin eikä sitä, kuinka komeasti kurvailen upealla traktorilla

    • Työnorja

      Kyllä tienhoito on pirun huonoa haapaveden tielläki, kuinkahan monta autoa on metsänpuolella ollu ja myös syrjätiet ,senkin hoitaja tiedetään ,eiku ensin oppiin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1505
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe