Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Pelottelupuhe

Lääkäri2

Pelottelupuhe pitäisi nostaa vihapuheen rinnalle. Näin Helsingin Sanomissakin todettiin. Ihmisiä ajetaan hysteerisiksi aivan turhaan, milloin kännyköiden säteilyllä tai mikroaaltouuneilla tai kännyköiden latureilla (toki kännyköiden akuista ja latureista syntyy nykyään suuri osa tulipaloista sähköpaloina). Oikeasti olisi järkevää pelätä sähkölaitteesta syntynyttä tulipaloa tai puun poltosta syntyviä pienhiukkasia. Nyt pelotellaan "ympäristöyliherkkyydellä", tavallisten saippuoiden kemikaaleilla, lattiamateraliaalien liimoilla ja kellareiden hajulla. Yksi pelkää homeita, toinen elinvaurioita, ja kolmatta askarruttaa ihmisryhmä, joka ei kestä enää edes luonnon omia tuoksuja.

Jos henkilö saa oireita tavallisesta puhtaaksi todetusta sisäilmasta, hän on virallisten ohjeistusten mukaan ympäristöyliherkkä. Hän oireilee tavanomaiselle ympäristölle, sanoo sosiaali- ja terveysministeriö, johon on perustettu ympäristöyliherkkyystyöryhmä. Ryhmä on ohjeistanut Suomessa viralliseksi hoidoksi tällaiseen reagoimiseen ”aivoreaktioiden hoidon”. Potilas siis ohjataan kognitiiviseen terapiaan ja huomio kiinnitetään keskushermostoperäisten, opittujen ”hälytysreaktioiden” purkuun.

2

91

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kivapuhetta.tämä

      "Pelottelupuhe" ja "vihapuhe" sanat ovat kuin jonku keskenkasvuisen pikkukakaran keksimää hiekkalaatikolla.
      Mietihän tuotakin Lääkäri2 tarkemmin jos älliä edes siihen sulla riittää! "Vihapuhe" voi vittu teidän kanssanne herrat helsingin ja vähän toisaaltakin näinä päivinä. Mutta varsinkin helsingin päättäjät, luettujen viimeisten juttujen perusteella.

      Tuolla paskanjauhannallasi et pysty kahlitsemaan kenenkään SANANVAPUTTA kun sanotaan asiat niinkuin ne ovat ja vain totuudenmukaisesti.

      Miksi ei saisi olla vihainen jos siihen on syynsä? Itse olette turhat lääkärit olleet aiheuttamassa niitä syitä, kun ilman toksikologien, mikrobiologien ja biokemistien tutkimustulosten viitoittamalla tiellä ette ole jatkaneet homesairaiden, sisäilmasairaiden ja MCS sairaiden auttamista. Kun terveytensä menettää täysin sisäilman myrkyllisyydelle ja jotku vielä irtaimistonsa , niin kyse on myrkytyksestä ja sille ei paskalääkärit tiedä muuta keinoa, kuin "laastari, tikkari ja puhallus". Suggestioimalla on joutunut ihmisiä ojasta allikkoon jopa pyörätuoliinkin. Myrkyille ei passaa "siedättää" edes TTL:n siedättäjän Sainion. Jos ei "ALKUSYYTÄ" ole perusteellisesti tutkittu eikä ilman homeentappoaineita ja myrkkyjä POISTETTU mekaanisesti kovalla ammattitaidolla (ei vain itseopineiden homeentonkijoiden porukalla kapseloimalla ja myrkyttämällä myrkyjä tai sivelemällä homeen päälle jotain ihmemaaleja).

      Miksi kiellätte vähättelijät ja vääristelijät totuuden kun kyse on sisäilman myrkyllisyydestä minkä aiheuttaa homemikrobitoksiinit ja bakteerit sekä myrkylliset rakennusmateriaalikaasut ja höyryt cocktailina. Siihen miksi kansalaiset ovat vihaisia ja kertovat mikä TTL:n. THL:n, STM:n, ja Valviran vastuunpakoilijoilla on mennyt päin vittua on todellakin ollut aihetta jo vuosikaudet.

      "Pelottelupuheitako" levittelevät melkoisesti ja paskapuheita varsinkin nämä lääkäri kakoset joiden ainoa tehtävä on mielistely vakuutusyhtiöihin päin ja maksuvelvollisien pelastaminen. Pelastaa siis vastuunpakoilijat jotka ovat "tulilinjalla" nykyisin kun kansa alkaa vihdoin älyämään kosteusvaurioiden ja homevaurioiden aikaiset petollisestikin aiheutettujen terveyden tuhoamisten päälle enempi kuin tavis lääkärit.

      Koska meinaat aikuistua Lääkäri2?

      Tässä "kivapuhetta" TTL:n lääkäriltä joka kiinnostaa suurta osaa maamme sisäilmasairaista ja homesairaita jotka tänäänkin joutuvat makoilemaan vakavasti sairaina sairaaloissa missä vakavia home- ja sisäilmaongelmia.

      Tämäkään ei ole "pelottelupuhetta" vaan on täyttä FAKTAA:
      "Työterveyslaitoksen entinen huippuprofessori Kari Reijula
      kertoo totuuksiaan ja vielä "peloittelematta." 9.7.2010 Helsingin Sanomissa seuraavaa: Otsikko " Terveyden huollossa muhii remonttipommi" ja " SAIRAALAT RAPISTUVAT KÄSIIN." Yleisin ongelma rakennuksissa ovat home- ja kosteusvauriot. Nämä ongelmat vaativat vuosittain jopa kymmenien suomalaisten hengen. Reijula arvioi."

      No niin Lääkäri2 paljonko on oma arviosi tänä päivänä homerakennuksissa kuolleitten määrästä koska edelleenkin "Sairaalat rapistuvat käsiin" vaikka ollaan jo vuodessa 2017 menossa hyvää vauhtia (esm. Kätilöopistot ja muut vastaavat). Vastaahan aluksi tähän kysymykseen, niin sirrytään sitten seuraavaan "kivapuheen" alueelle.

      Välinpitämätön, vähättelevä valheellinen paskapuhe mitä harrsataa Lääkäri2 vakavista sairauksista kuten myrkkyjen aiheuttamat homesairaus, sisäilmasairaus ja MCS sairaus myös , niin ehdottomasti on vetastava "VIHAPUHEEN" rinnalle vaikka tuo vihapuhe on kuin pikkukakaroiden suusta ulos pullahtanut hiekkalaatikolla oleva hätähuuto.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe