Isoille pojille suggestiooo heh heh...

xxxjujh

16

196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lääkäri2

      Heh, noissa tilanteissa pitäisi varmaan osoittaa se terveyshaitta sitten ja siinäpä onkin syyttäjillä hommaa, syytetty kun voi vedota siihen ettei terveyshaittaa ole todettavissa, vetäisee vaikka vain käypähoitosuosituksen esiin ja vetoaa siihen niin se on siinä. Osoitukseksi terveyshaitasta kun ei riitä se että joku sanoo saaneensa oireita mutta tutkittaessa ei mitään sairautta löydy.

      • lääri2

        https://www.hengitysliitto.fi/fi/uutiset/homeongelmien-vahattely-ei-auta-korjaamaan-rakennuksia-eika-parantamaan-sairastuneita

        Sainion opit pitää heittää paskapöntöstä alas heti kun siellä TTL:n siedätysosatolla ymmärtävät lopultakin pelkkien höpölääkäreiden suunnitteleman vakuutusyhtiöiden etuja ajavan käypähoidon vaarallisuuden terveytensä kosteusvauriorakennuksissa sisäilman myrkyllisyydelle menettäneiden terveyden tuhoutumismahdollisuuden. Mahdollisuuden vakavaan terveysvaaraan mikä tulee kun mikrobitoksiinivaurioista rakennusta ei korjata tai jos se korjataan vain puolittain petollisten homedesinfiointien jälkeen joidenkin itseoppineiden homeentokijoiden tekemänä ilman mitään valvontaa Valviran, STM, TTL,THL ja AVI:en taholta tai terveysmiesten tai terveysnaisten jotka vastuuta pakoilee kuten meillä neljässä homeasunnossa kävi.

        Pelkästään lääkärit oli tietääkseni sorvaamassa käypähoitoharhautusta. Suunittelemassa sitä ei ollut yhtään mikrobiologia, toksikologia eikä biokemistia joilla on laaja tuntemus "ALKUSYYHYN" mitä siedättäjä Sainio yrittää pimittää kaikin mahdollisin tavoin koska kosteusvauriorakennuksissa aina "ALKUSYY" kertoo sen totuuden. Siinäpä se onkin Lääkäri2. (Lääri2) kumpi oletkin.

        Olette heikoilla koko siedätysporukka ja kun yhä enempi herrojen kakaratkin alkaa sekoilemaan, oireilemaan, sairastelemaan ja väsymään homepäiväkodeissa ja homekouluissa.

        Sitä mukaa kun näitä herrojen kakaroita pölähtää enenevässä määrin lääkäreiltä apua hakemaan homesairaana, sisäilmasairaana ja MCS sairaana, niin uskottavuus sainiolaiseen soopaan ja muuhun huuhaahoitoon murenee ainakin tässä maassa, ja sitä odotan mielenkiinnolla, miten arabian kielellä lääkäri kakoset selitätte homeisissa rakennuksissa asuville, matuille, että ei vika ole rakennuksessa missä oireilevat ja sairastelevat vaan "jalkapallossa" heh heh.

        Vittuko olet pikkusen tyhymä näitten juttujesi kanssa taas tänään.

        Senhän sinä lääkärikakonen tiedätkin, että Majvik 2 on edelleenkin voimassa ja sitä ei mikään pilipaliporukka voi edes mitätöidä vaikka vakuutusyhtiöt ja TTL niin haluaisikin.

        http://demo.seco.tkk.fi/tervesuomi/item/ktl:12454

        ""Valitettavasti Suomessa ei useilla lääkäreillä ole vielä kattavaa tietoa home- ja kosteusvaurioaltistuksen terveyshaitoista. Lääkäreiden kouluttamista on suunnitellut mm. ympäristöministeriön Kosteus- ja Hometalkoot -ohjelma1.

        On valitettavan yleistä, että kosteusvaurioaltisteista sairastuneet eivät saa lääkäreiltä kunnollista apua ja että sairastuneiden oireita pidetään somatisointina, minkä perusteella suositellaan jopa psykologisia hoitomenetelmiä. Silloinkin, kun kosteusvauriosairastumista hoidetaan, keskitytään helposti pelkästään keuhko-oireiluun, vaikka kaikki kosteusvaurioaltistuneet eivät kärsi keuhko-oireista, ja tieteellistä todistusaineistoa kosteusvaurioaltisteiden laajemmista vaikutuksista ihmisen elimistöön on saatavilla.

        Lääkäreille suunnatussa 'Majvik II suosituksessa 'kosteusvauriomikrobeihin liittyvien oireiden selvittely' suomalaisia lääkäreitä opastetaan selvittelemään kosteusvauriomikrobien aiheuttamia oireita kolmella tavalla:
        •työperäistä nuhaa tai silmän sidekalvotulehdusta selvittävät tutkimukset
        •työperäistä astmaa tai sen pahenemista selvittävät tutkimukset
        •allergista alveoliittia tai ODTS:ää selvittävät tutkimukset.""

        http://www.homepakolaiset.fi/6_myytti.html

        Siinäpä sitä on ketaleilla tekemistä, että vielä purkavat Maivik II:n

        Ei ole uskallettu "antaa tutkia kunnolla" siksi kun syy-yhteys varmuudella pystytään toteen näyttämään homekoiratutkimuksilla, toksisuustutkimuksilla ja materiaalinäytetutkimuksilla sekä vertaamalla tuloksia vasta-aineverikokeilla IgE, IgG, IgM ja IgA. Jos jotain muuta väität Lääkäri2, niin paskaa puhut.

        Aina voidaan vedota siihen ettei juuri tuo ole aiheuttanut tätä.
        Eihän edes erikoislääkäreiden lausunnot päde näissä vakuutuspiireissä.

        Toksiinitutkimuksilla pystytään toteen näyttämään syy-yhteys sairaan rakennuksen ja sairaan ihmisen välillä. Koska sisäilman myrkyllisyydelle terveytensä menettäneen tila on MYRKYTYSTILA. Ei vain mikään astma eikä allergia (vaikka nekin voivat kehittyä helvetin vaarallisiksi altistumisen vain jatkuessa myrkyille). MYRKYTYSTILA kun vuosiakin kestävä tulehduskierre aiheuttaa verenvuotoja sisuksista.

        STM:n porukat ja muutamat vastaavat vastaan rahisijat eivät halunneet auttaa myrkyllisessä sisäilmastossa terveytensä menettäneiden perheiden oikeusturvan toteutumista ja samaa peliä pelaavat nyt nämä käypähoitosuunnittelijat joista ainakin yksi mukana oleva oli valehdellut meillekin tekemäänsä hometutkimusraporttiin asioita mitkä koskivat pitkävaikutteista MCF PHMG homedesinfioinnin (biosidi) vaikutusta mikrobinäytteiden ja sisäilmanäytteiden kannalta lopputuloksiin.

        http://www.kemia-lehti.fi/wp-content/uploads/2013/04/kem313_toxtest.pdf

        Jos Tuula Putus sanoo näin: "Tuula Putus sanoo, että sisäilmaongelmia ei ole uskallettu koskaan tutkia kunnolla," niin se tarkoittaa "EI OLE ANNETTU TUTKIA KUNNOLLA."


      • lääääri2

        Terveystarkastaja reppanoiden tehtävä on todeta terveyshaitta Majvik II ja STM :n Asumisterveysohjeiden perusteella ja kuuntelemalla oireilevia ja terveytensä menettäneitä.
        Siihen ei tarvita lääkäreitä, ei siedättäjiä eikä omaa etuaan vain ajavia valehtelijoitakaan.

        "Asetuksessa säädetään toimenpiderajat myös mikrobivaurioille, terveydensuojelun näkökulmasta riittävälle ilmanvaihdolle sekä kemiallisten tekijöiden pitoisuuksille.
        Toimenpiderajojen soveltaminen edellyttää viranomaisilta ja asiantuntijoilta paitsi mittausosaamista, myös haitan kokonaisarviointia sekä riskinarviointiin liittyvää osaamista."

        Mikäli homekohteessa on terveystarkastajalla vain työkaluinaan aistinvarainen ja vaistonvarainen menetelmä selvittää terveysvaara, niin epäpätevä yksilö ja vaihtoon.

        http://stm.fi/artikkeli/-/asset_publisher/asumisterveysasetus-selkeyttaa-asumisolosuhteiden-arviointia

        https://tuhat.helsinki.fi/portal/fi/publications/majvik-ii-suositus(cc452af5-ed8a-4787-9f1b-960714ce9aa5).html


      • läääääri2

        "Jos asunnossa tai muussa oleskelutilassa esiintyy
        melua, tärinää, hajua, valoa, mikrobeja, pölyä, savua,
        liiallista lämpöä tai kylmyyttä taikka kosteutta, säteilyä
        tai muuta niihin verrattavaa siten, että siitä voi aiheutua
        terveyshaittaa asunnossa tai muussa tilassa
        oleskelevalle, toimenpiteisiin haitan ja siihen
        johtaneiden tekijöiden selvittämiseksi, poistamiseksi tai
        rajoittamiseksi on ryhdyttävä viipymättä.
        § Muutos aikaisempaan se, että haitasta VASTUUSSA olevan
        on ryhdyttävä toimenpiteisiin VIIPYMÄTTÄ.

        Toimenpiderajan ylittymisenä pidetään korjaamatonta KOSTEUS- TAI LAHOVAURIOTA
        aistinvaraisesti todettua ja tarvittaessa analyyseillä varmistettua MIKROBIKASVUA rakennuksen sisäpinnalla, sisäpuolisessa rakenteessa tai lämmöneristeessä, joka
        ei ole kosketuksissa ulkoilman tai maaperän kanssa, taikka mikrobikasvua
        muussa rakenteessa tai tilassa, jos sisätiloissa oleva voi sille altistua.
        Mikrobikasvu todetaan ensisijaisesti rakennusmateriaalista mikrobien
        kasvatukseen perustuvalla laimennossarja- tai suoraviljelymenetelmällä ja
        mikroskopoimalla tehdyllä analyysillä. Mikrobihaitta voidaan todeta myös
        Andersen 6-vaiheimpaktorilla otetun ilmanäytteen tai pintasivelynäytteen
        laimennossarjamenetelmällä tehdyllä analyysillä. Ilmanäytteen osalta on oltava
        myös muuta näyttöä toimenpiderajan ylittymisestä.
        Rakennuksen mikrobikasvun arviointiin voidaan käyttää laimennossarja- tai
        suoraviljelymenetelmän lisäksi myös muuta menetelmää, jos menetelmän
        luotettavuus on osoitettu 4 §:n 4 momentissa tarkoitetulla tavalla tai menetelmällä
        saatujen tulosten yhtenevyys laimennossarjamenetelmällä saatuihin tuloksiin on
        varmistettu."

        https://www.utu.fi/fi/yksikot/tyyk/aerobiologia/rakennusmikrobiologia/koulutus/PublishingImages/4_Terveysdensuojelulaki_asumisterveysasetus [Compatibility Mode].pdf

        Käypähoitosuositus on vain suositus. Se ei taida perustua edes mihinkään lakiin eikä ole siten ehkä lainvoimainen ilmeisesti missään tilanteessa vaikka siedättäjät niin voivat kuvitella.

        Kosteusvauriorakennuksiin missä homevaurio, mikrobitoksiinivaurio ja myrkyllinen sisäilma joka aiheuttaa vakavia oireita ja vakavia pitkäaikaisen altistuksen aikaansaamia tulehduksia. Sekä tulehduskierteessä saatuja verenvuotoja sisuksista, on terveyshaitta ja terveysvaara ja kuuluu Terveydensuojelulain piiriin ja terveydensuojeluviranomaisten asianmukaiseen selvittelyyn. Poistaa terveyshaitta ja poistaa terveysvaara puolueettomasti.

        https://www.utu.fi/fi/yksikot/tyyk/aerobiologia/rakennusmikrobiologia/koulutus/PublishingImages/4_Terveysdensuojelulaki_asumisterveysasetus [Compatibility Mode].pdf

        Terveydensuojelulaissa ei puhuta mitään "siedätyksistä" eikä "suggestioista" eikä siitä, että jollakin siedättäjällä olisi oikeus saattaa tai pakottaa tai edes suositella homesairaita ja sisäilmasairaita ja MCS sairaita pakkohengittämään myrkyllistä sisäilmastoa. Ainakaan korjaamattomiin tai huonosti korjattuihin homerakennuksiin missä edelleenkin on oireita edes yhdellä. Tämä on terveytensä sisäilman myrkyllisyydelle menettäneiden vaatimus!
        Jokaisen sisäilmasairaan ja homesairaan sekä MCS sairaan tulee pitää siitä huoli, ettei altista yhtään itseään myrkyille.

        Ulkopuolinen asiantuntija voi olla mikrobiologi, toksikologi, biokemisti ja pätevä rakennusinsinööri jotka tuntevat kosteusvauriorakennuksessa terveyden tuhoutumisen "ALKUSYYN" ja pystyvät asiantuntemuksellaan antamaan selvät ohjeet sairaan rakennuksen korjaamiseen ja terveysvaaran poistamiseen sekä pystyvät ohjeistamaan puolueettomasti terveysvaarassa olevaa ihmistä (perhettä) välttämään kaikenlaista altistumista.

        Mihin näissä homesairaus-, sisäilmasairaus- ja MCS sairaustapauksissa oikein lääkäreitä tarvitaan? Olen tullut siihen tulokseen, että ei mihinkään jos pystyy välttämään kaikenlaista altistumista myrkyille. Saatuani vihdoinkin puhtaan asunnon, niin kaikenlaiset tulehdukset loppuivat ja verenvuodot sisuksista sen myötä. Ilman "siedättäjiä" sekä ilman huuhaa poppa ukkojen suggestioita.

        Jokainen kuitenkin vastaa omasta terveydestään itse homerakennuksissa. Kukaan toinen ei siitä tässä maassa vastuuta ottanut kun neljä perättäistä homeasuntoa sattui kohdalleni toisten tekemien virheiden aikaansaamina. KETKÄ VASTUUN SITTEN OTTAVAT? Ei ainakaan terveytemme suojelijat eikä siedättäjälääkärit joilla "Laastari, tikkari, suggestio ja puhallus" on lähes jokaiseen hometalotapauksen sairauteen se ainoa oikea "työkalu," Vaikka vika on seinien välissä. Tämä Lääkäri2 on aikamoinen "puhallus," en suosittele syyttömänä homeille, mikrobeille ja toksiineille terveytensä menettäneitä hänen vastaanotolleen. Suosittelen Putus, Valtonen, Tuuminen ja vastaavia korkean moraalin omaavia ihmisiä keneen kannattaa ottaa yhteyttä kun sisäilman myrkyt aiheuttavat vakavia oireita.


    • Ei.siedätyksiä.eieiei
    • Lääkäri2

      Juu käypähoitosuositus on suositus siinä kuin kaikki muutkin yleisesti hyväksytyt ja suositellut hoito-ohjeet. Ei niitä lääkärin tarvitse toki noudattaa, laillistettu lääkäri saa tehdä oikeastaan mitä huvittaa, toki hoitovirhe voidaan joissain tilanteissa todeta ja kun selvitellään onko sitä tapahtunut niin käypähoitosuosituksiin voidaan hyvin vedota ja vedotaankin, ne kun ovat asiantuntijoiden paras konsensus miten tulisi toimia ja hoitaa. Ei lääkäri sitä noudattamalla ainakaan metsään mene ja homesairauksien hoidossahan se on helppoa: ei tarvitse tehdä oikeastaan mitään, voi sanoa potilaalle että ei niistä homeista mitään haittaa ole.

      Toki monilla erikoisaloilla on omiakin ohjeistuksia sairaaloissa miten hoidetaan, ne vaihtelevat sairaaloiden välilläkin tosin ihme kyllä. Ei niitäkään lääkärin ole pakko noudattaa mutta esimies voi tulla sanomaan asiasta jos ei noudata oman sairaalansa suosituksia.

      Toki jos asumisolosuhteet ovat heikot tulee tilanne korjata. Ei näkyvää hometta tarvitse seinillä kasvattaa ja ilman pitää asunnossa vaihtua ja lämpötilankin olla sopiva.

    • Lääkäri2

      "Suosittelen Putus, Valtonen, Tuuminen ja vastaavia korkean moraalin omaavia ihmisiä keneen kannattaa ottaa yhteyttä kun sisäilman myrkyt aiheuttavat vakavia oireita."

      Mitäs Putus, Valtonen ja Tuuminen tekevät kun homesairas tulee vastaanotolle? Keskustelevat homeista ja käskevät korjaamaan rakennuksen tai poistumaan siitä kokonaan ja kamat kaatopaikalle vai? Vai määräävätkö jotain lääkkeitä? Entä irtisanoutuuko potilas sitten työstään ja luopuu asunnostaan. Sairauslomaa KELA ei hyväksy homessairauden takia eikä se oikein sovikaan jos ei sairautta ole todettavissa. Miten toteavat homesairauden? Oireiden perusteellako vain? Eihän sairauksia voida todeta pelkästään sen perusteella mitä potilas kertoo. Muutenhan homesairauden voisi todeta puhelimessa tai sähköpostillakin toki. Jos tutkittaessa potilasta ei löydy mitään vikaa niin mitä sitten tehdään? Auttavatko hankkimaan uuden työn, entä toimeentulo, toimeentulotuellako vain?

      • yuyoi

    • Lääkäri2

      No toki immuunivastetta mittaavat testit on saatavilla ja ne voidaan ottaa. Tuo C4a on hyvä testi esimerkiksi. Jotkin geenitestit eivät kerro mitään, HLA-tyypitykset yms. kun eivät ne kerro johtuuko oireet homeesta vaan siitä onko oireet perimästä johtuvia.

      Mutta kun ei niiltä "homesairailta" löydy verikokeissa mitään vikaa. Kyllä tulehdusreaktio immuunivasteineen nostaa niinkin yksinkertaista koetta kuin laskoa. Samaten verenkuvassa näkyy valosolumäärien muutoksia etenkin täydellisessä verenkuvassa.

      Otattakaa tuo C4a jos haluatte faktaa.

      • VOIMASSA.TÄMÄKIN

        Voimassa edelleenkin Lääkäri2

        Majvik II -suositus
        Kosteusvauriomikrobeihin
        liittyvien oireiden selvittely
        Kosteusvauriot ja terveys
        Oireiden selvittely ja diagnostiikka

        Majvikin suosituksen laatinut asiantuntijaryhmä
        Harri Alenius, TTL
        Tari Haahtela, HUS
        Auli Hakulinen, HUS
        Terttu Harju, OYS
        Maija-Riitta Hirvonen, KTL
        Anne Hyvärinen, KTL
        Kirsi Karvala, TTL
        Eeva Kokko, EPKS
        Tiina Koskinen, Asianajotoimisto Alfa Oy
        Esko Kukkonen, AUSUM
        Rea Lagerstedt, STLY
        Sanna Lappalainen, TTL
        Riitta Luosujärvi, HUS
        Marjatta Malmberg, HUS
        Arja Marttinen, HUS
        Helena Mussalo-Rauhamaa, HY
        Aino Nevalainen, KTL
        Henrik Nordman, TTL
        Eero Palomäki, TTL
        Riitta-Liisa Patovirta, KYS
        Sirpa Pennanen, TTL
        Ritva Piipari, TTL
        Tuula Putus, STM
        Sirpa Rautiala, TTL
        Kari Reijula, TTL
        Helena Rintala, KTL
        Pirkko Ruoppi, KYS
        Risto Ruotsalainen, Allergia- ja astmaliitto
        Markku Sainio, TTL
        Riitta Sauni, TTL
        Markku Seuri, Atria Oyj
        Helena Taskinen, TTL
        Taina Taskinen, Iisalmen terveyskeskus
        Erkki O. Terho, TYKS
        Elina Toskala-Hannikainen, TTL
        Pentti Tukiainen, HYKS
        Jukka Uitti, TTL
        Arja Viinanen, TYKS
        Henrik Wolff, TTL
        Järjestelytoimikunta
        Tari Haahtela, HUS
        Aino Nevalainen, KTL
        Henrik Nordman, puheenjohtaja; TTL
        Tuula Putus, STM
        Kari Reijula, TTL
        Jukka Uitti, sihteeri, TTL


    • Lääkäri2

      Ei tuo Majvik anna käytännön lääkärille mitään työkaluja, Käypä hoito -suositus sen sijaan antaa ohjeistuksen lääkärille miten tulee toimia kosteusvauriohomeiden ja sisäilmaongelmien takia oireita saavien potilaiden kanssa:

      Lääkäri huomioi ja kirjaa potilaan oireet ja objektiiviset löydökset.

      Käytössä ei ole sellaisia laboratoriotutkimuksia, joilla kosteus- tai homevaurio voidaan yhdistää potilaan kokemiin oireisiin tai sairauksiin.

      Potilaalle tulee kuitenkin suosittaa, että rakennuksessa tehtaisiin asianmukaiset rakennustekniset tutkimukset. Tarvittaessa rakennus tulee korjata.

      Rakennuksen sisäilman rooliin potilaan oireessa tai sairaudessa ei tule ottaa mitään kantaa ilman, että käytettävissä on rakennuksen sisäilman epäpuhtauksia ja rakennusteknistä tilannetta koskeva kirjallinen kooste, jonka on laatinut jokin luotettava taho, kuten terveydensuojeluviranomainen eli yleensä kunnan terveystarkastaja tai rakennuksen kunnon ja sisäilman laadun tutkinut pätevä asiantuntija.

      Jos rakennuksen olosuhteiden terveellisyydestä ei ole käytettävissä tietoja tai niitä ei osata tulkita, lausunnossa voi todeta, ettei asiaan voi käytettävien tietojen perusteella ottaa kantaa.

      Havaitut oireet ja todetut sairaudet hoidetaan tavanomaisten hoitosuositusten mukaisesti, johtuivat ne homeesta tai eivät.

      Sisäilmaongelmat aiheuttavat hengitystieoireita, jotka ovat ohimeneviä ja vaarattomia. Potilas voi kuitenkin kokea ne terveyttään vaarantaviksi ja tulevaisuuttaan uhkaaviksi. Lääkärin tehtävä on tällöin selittää oireilun luonne selkeästi, kertoa ettei ole olemassa mitään näyttöä että sisäilmaongelmat aiheuttaisivat sairastumisvaaraa tai varsinaista terveysvaaraa ja tukea potilasta näin.

      Rakennuksen omistaja on vastuussa sisäilman laadusta.

      Työnantajan vastuulla on huolehtia siitä, etteivät työolot aiheuta haittaa tai vaaraa työntekijän terveydelle.

      • jopa.syöpää

        Home aiheuttaa vakavia sairauksia . http://www.homepakolaiset.fi/terveyshaitat.html

        ""Sairaudet:

        -hengitystieinfektiot: poskiontelotulehdukset, keuhkoputkentulehdukset, flunssat
        -homepölykeuhko eli alveoliitti, ODTS, keuhkokuume, pikkulasten verenvuotokeuhkokuume
        -erilaiset allergiat ja muut pitkäaikaiset haitat kuten ruokaintoleranssit, hajuste- ja kemikaaliherkkyys, herkistyminen sähkölle
        -astma, allerginen nuha
        -erilaiset reumat
        -suolistosairaudet kuten haavainen paksusuolen tulehdus ja Chronin tauti
        -erilaiset kudos- ja elinvauriot
        -sieni-infektiot
        -haimavauriot
        -diabetes
        -epilepsia
        -maksa- ja munuaisvauriot
        -syövät
        -alzheimerin tauti ja autismi""


    • Lääkäri2

      Kyllähän niillä myrkyillä eli toksiineilla on haitallisia vaikutuksia jos niitä pääsee tarpeeksi suuri määrä elimistöön ja jos immuunipuolustus ei kykene niitä tuhoamaan. Mutta kun ei niitä havaittavissa määrin päädy sieltä talon alapohjasta vaikka sinne elimistöön. Alkoholilla on mieletön määrä terveysvaikutuksia, todella paha myrkky sekin on elimistölle. Jos asunnossa on pullo alkoholia, vaikka avattukin pullo niin aiheuttaako se sairauksia? Tai vaikka sitä kaatuisi lattialle ja asunnossa haisisi alkoholille niin aiheuttaako se sairauden? Ja sen alkoholin pitoisuus sisäilmassa voidaan mitata ja havaita, esim. sairaaloiden sisäilmassa, käsidesin käyttö ja potilaiden hengityksestä sisäilmaan tulee alkoholia. Ei se silti työntekijöitä sairastuta. Katsos määrä kun ratkaisee. Homehtunutta leipää syömälläkin saa näitä toksiineja miljoonakertaisen määrän verrattuna sisäilmaan. Eikä siitäkän saa kuin ohi menevän ripulin.
      Homeen hajukaan ei ole toksiinien aiheuttamaa hajua vaan kaasuuntuvia mikrobien aineenvaihduntatuotteita, hien hajukin on bakteerien aiheuttamia kaasumaisia aineenvaihduntatuotteita. Eivätkä ihmiset kuolleet sen takia aiemmin ettei deodoranttia ollut vielä keksitty. Deodorantitkin sisältävät myrkkyjä, jos niitä syö tai juo pidemmän aikaa niin sairastuu deostickiä vetämällä suun kautta. Iho taas on tehokas suoja ulkomaailmaa vastaan.

      • xxxrikhard

        "Farmakologit ovat tienneet jo ainakin 30 vuoden ajan, että rasvaliukoiset myrkyt ovat hengitettynä huomattavasti myrkyllisempiä kuin syötynä. Iho on toksiinien kulkeutumiskanavana näiden kahden väliltä. Ihminen voi usein turvallisesti syödä annoksen, joka hengitettynä olisi tappavan myrkyllinen."

        Montako farmakologia oli käypähoitosoppaa hämmentämässä?

        https://www.koneensaatio.fi/wp-content/uploads/3Salkinoja-Salonen.pdf


    • erikoislääkärit.ok

      Lissää näitä erikoislääkäreitä kuten ( Pirjo Lindfors erikoislääkäri, Espoo )
      joilla on korkea moraali ja oikea suhtautuminen terveytensä menettäneiden auttamiseen.

      Lääkärikakoset ja vastaavat siedättäjät sekä paskanjauhajat hevon kuuseen ja pian toimilupa pos tietoisen ja tahallisen terveytemme vaarantamisen perusteella.


      Majvik II lainattua:
      ""Allergisen alveoliitin tai orgaanisen pölyn aiheuttaman
      toksisen oireyhtymän (ODTS) epäilyn tulee herätä, jos tutkittavan
      oireina ovat yskä, hengenahdistus, lämpöily, jäsensäryt,
      nivelsäryt tai laihtuminen.
      Perusterveydenhuollossa selvitetään infektiot (anamneesi,
      kliininen tutkimus, CRP, nenän sivuonteloiden tutkimus,
      thorax-rtg).""

      ""Hoito ja kuntoutus
      Altistumisen lopettaminen tai oleellinen vähentäminen
      oireita/sairautta aiheuttaville altisteille on hoidon kannalta
      ehdottomasti tärkeintä.
      Asianmukaista lääkehoitoa tarvitaan oireiden lievittämiseen.
      Hoito-ohjeet ovat yleisesti samat kuin muistakin syistä
      vastaavanlaisia oireita saaville. Hoito ei ole vaihtoehto kosteusvaurioiden
      korjaustoimenpiteille." EIKÄ SIEDÄTYS korjaamattomiin tai puolittain korjattuihin sisäilmaltaan myrkyllisiin rakennuksiin. Siitä kuitenkin voi jokainen kieltäytyä. Siis siitä jos vaikka TTL.n siedättäjä määrää menemään myrkylliseen sisäilmastoon itseään altistuttamaan.

      https://www.hs.fi/paivanlehti/01122017/art-2000005470958.html

      Homesairas, sisäilmasairas ja MCS sairas on "MONISAIRAS" ja myrkytystila on silloin sairaan tila kun kosteusvauriorakennuksessa terveytensä on täysin menettänyt homemyrkyille, rakennusmateriaalien kastuneille ja homehtuneille myrkyllisile kaasuille ja höyryille ja homedesinfiointi myrkyille syyttömänä toisten tekemien tohelointien ja virheiden vuoksi. Syylliset esiin. Ne jotka sutta ja sekundaa aikaan saavat vielä näinäkin päivinä.

      Sisäilman myrkyllisyys menee hengitettynä keuhkojen perukoille ja kun homeentappoaineilla pilkotaan mikrobien dna vielä pienemmäksi, niin keuhkojen perukoille ne silloin menee valkosolujamme tuhoamaan. Määrä riippuu sittä kuinka pieni asunto tai oleskelutila on ja kuinka suuri mikrobitoksiinivaurio on ja kuinka kauan niissä tiloissa itseään myrkylliselle sisäilmastolle altistaa. Joillekin riittä muutama viikko toisille ei edes vuosi, mutta kuten professori Tuula Putus sanoo, "KAIKKI EIVÄT SAIRASTU, MUTTA JOKAINEN VOI."

      Senhän olemme jo joutuneet toteamaan, että jopa herrojen penikatkin homepäiväkodeissa ja homekouluissa joireilee, sekoilee ja terveytensä menettää joten eiköhän ne "herrat" kohta ala ajattelemaan asioita pikkusen vakavammalla naamalla kuin nämä lääkärikakoset ja TTL:n siedättäjät.

      SUUN KAUTTA HENGITETTYNÄ ja Keuhkojen perukoille vedeltynä sisäilmamyrkkyjä niin , sieltä et Lääkäri2 niitä pois oksenna etkä paskanna ja sama tilanne on kun myrkyt menevät ihon läpi valkosolujamme tuhoamaan. Ympäristömyrkkyjen yhteisvaikutukset. Otahan tosiasiat kaveriparka huomioon.

      • juskmnjlm

        Entä mitä sanoo siedättäjät ja takin kääntäjät sekä tyhyjän paskapuheiden vääntäjät tähän?

        "Homeiden terveysvaikutukset"

        "Kosteus- ja homevauriorakennuksissa tyypillisimmin esiintyvien homesienten ja bakteerien terveysvaikutuksista tiedetään toistaiseksi vähän. Muissa yhteyksissä nämä mikrobit ovat aiheuttaneet infektiosairauksia sekä allergia- ja ärsytysoireita. Esimerkiksi Aspergillus fumigatus -homesieni voi aiheuttaa tietyille riskipotilaille invasiivisen aspergilloosin, allergisen bronkopulmonaalisen aspergilloosin, allergisen alveoliitin tai IgE-välitteisen välittömän yliherkkyyden (Patterson ym. 1993). Stachybotrys atra -homesieni on homemyrkkyä (mykotoksiinia) tuottava mikrobi, jonka on todettu aiheuttavan voimakkaita toksisia reaktioita eläimissä ja ihmisillä (Hintikka 1978, Johanning ym. 1993, Reijula ym. 1996). Toksiineja muodostavia mikrobeja ovat Stachybotrys atran lisäksi Fusarium ja Aspergillus versicolor. Allergioita voivat A. fumigatuksen ohella aiheuttaa mm. Penicillium-, Mucor- ja Rhizopus-homesienet."

        http://www.duodecimlehti.fi/lehti/1996/15/duo60295


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1663
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1448
    4. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1131
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1128
    6. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1120
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1096
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1081
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      5
      1062
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1050
    Aihe