Juuso Salervo löytyi Aurajoesta

niinmiksi

Juuso Salervon katoamista Turussa 11.11.2017 baari-illan
jälkeen pidettiin alunpitäen mysteerinä.
Aurajokeen hänkin kuitenkin päätyi,miksi niin moni kadonnut päätyy vesistöön?

20

4392

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niinmiksi

      Alkuillasta olisi kuulemma ollut pikkujoulut Varvintorin Chicton -salilla.
      Juuson on kerrottu soittaneen taksin kaltaisen numeroon,mutta entäs jos hän soittikin Chicton-salin kiinteistöpäivystykseen ja yritti päästä saliin lämmittelemään/etsimään mahdollisesti kadonneita avaimiaan?Koska hänellä oli avain myös tyttöystävän asuntoon,jonne hän ei mennyt.
      Varvintorin rannassa on muun muassa museolaiva Sigyn ja entäs hän on yrittänyt kiivetä Sigynin kannelle ja samalla kengätkin pudonneet jalasta?
      Juuso oli armeijan merivoimissa eikö hänen täten olisi pitänyt olla hyvä uimari?
      Putosiko hän Sigynilta ja lähti uimaan väärään suuntaan?

    • epäilläsyytä

      Onko kaverin/kavereiden syyttömyydestä mitään todisteita? USA:ssa moni tapaus selvinnyt vasta vuosien jälkeen kun poliisi kuulustellut uudestaan ja "hyvät" kaverit osoittautuneet syyllisiksi jonkun tunnustaessa. Syyksi kännisille voi riittää mikä tahansa, mustasukkaisuus, kateus, riita...

      En tiedä ketään jotka soittaisi kavereille baari-illan jälkeen pääsitkö perille, vanhemmat voi soittaa lapsille, samoin kumppani, mutta ei kaverit ellei ole erityistä syytä. Monessakin tapauksesa Suomessa olkisi syytä epäillä viimeksi seurassa olleita kavereita.

      Oliko riitaa vai miksi lähti varttia ennen muita ja miksi kaveri soitti jo ennen kuin ehti edes tyttökaverin asunnolle, paremminkin sopisi että halusi houkutella rantaan jollain (teko)syyllä. Molemmat olisi ehtineet rantaan samaan aikaan ja puhelin sulkeutui kun hukkui. Kengät ei tipu itsestään jalasta, eikä hukuttautuva riisu niitä.

      Riita, mustasukkaisuus tai kateus voisi olla tässäkin syynä kuten eilen tulleessa amerikkalaisessa dokumentissa. Kavereita ei haluta koskaan epäillä, mutta ajallisesti viimeisenä nähneet ja tässä tapauksessa viimeinen soittaja pitäisi olla epäilty, liikkeet baarista lähtemisen jälkeen pitäisi tutkia.
      Tai entä jos joku muu houkuttelikin rantaan nettisovelluksen kautta, Tinder tms.

    • turkuvs.joensuu

      Turkua ja Joensuuta olisi ehkä hyvä verrata. Molemmissa kaupungeissa keskustan läpi virtaa joki. Joensuussa joki on leveydeltään sekä virtaukseltaan selvästi suurempi, mutta ei toisaalta ole ihan niin lähellä katua. Molemmissa on pohjassa romua, Aurajoessa kai vähän nykyaikaisempaa kuin Pielisjoen tukit ym.saharomu.
      Periaatteessa Aurajokeen päätyneet olisi helpompi löytää, mutta sinne hukutaan ja hävitään käsittääkseni kuitenkin useammin kuin Pielisjokeen ... Miksi näin?!?!

    • Epäilijä

      Olen samaa mieltä siitä, että kaverin liikkeitä pitäisi tutkia tarkemmin.. miksi soitteli perään? Pyysikö rantaan? On outoa että soittanut perään, niin kuin myös se että Juuson puhelin sulkeutunut välittömästi kaverin puhelin jälkeen. Jotain riitaa ehkä? Ja vaikka ei olisikaan suoraan syypää kuolemaan, olisiko pyytänyt jokirantaan jointille yms.? Jollain tavalla tuon kaverin puhelu, perään soittelu tai mitä onkaan ollut, on provosoinut tai ärsyttänyt juusoa, koska puhelu välittömästi sammutettu sen jälkeen. Se voi tietysti olla kännisen ärsyyntymistä ilman perusteita, mutta asiaa tulisi tutkia! Onko kaveria oikeasti kuulusteltu?? ? Arvailuja netissä olisi homo ja oikeasti rakastunut Juusoon kuten myös että olisi ollut rakastunut Juuson tyttöystävään....

      • epäilläsyytä

        En ole huomannut missään puhelimen tarkkaa sammumisaikaa, onko sammuttanut heti puhelun jälkeen vai onko ehtinyt kävellä rantaan ja sammunut vasta vedessä? Mahdollista tietysti että virtakin loppunut.

        Vaikka kaveri ei olisikaan syyllinen, niin liikkeiden selvittäminen olisi tärkeää ettei jää epäilyjä ja tietysti jos oikeasti olisi jotain tekemistä hukkumisen kanssa.


    • epäilijä

      Jostain luin, että olisi sammunut välittömästi puhelun jälkeen... Ei enää paikantunut aurajoen läheisyyteen. Mutta mistäpä näitä oikeasti tietää. Ei kuulemma myöskään todennäköistä akun loppuminen, kun akku ladattu täyteen ennen baari-iltaa. Jostain syystä tämä juttu jäänyt mua ainakin vaivaamaan, sen verran omituinen katoaminen, ja epäilyttävää tosiaan tuo kaverin viimeinen puhelu., ellei tosiaan ollut aivan humalassa, että olisi ollut todella syytä huoleen. Mutta silminnäkijöiden mukaan ei ollut mistään aivan kaatokännistä kyse. Toki sekin aivan mahdollista, että kaveri vaan todella välittävä ja tahtonut pitää huolta, mutta joku siinä ainakin Juusoa käynyt ärsyttämään., mikäli samantien puhelun jälkeen reitti jatkunut kodin ohi ja puhelin sulkeutunut.

    • Anonyymi

      Operaattorin pitäisi pystyä selvittämään ainakin se, että onko puhelin sammutettu tarkoituksella vai onko puhelin sammunut esim. kastumisen takia. Ne näkyvät kuulemma erilaisina tapahtumina, siis puhelimen normaali sammuttaminen ja puhelimen sammuminen kastumisen tai muun tuhoutumisen takia.

      Juuson katoamista käsitelleessä Kadonneet Suomi -ohjelmassa oli juttua myös toisesta tapauksesta. Illanvietosta palaamassa ollut Niko tönäistiin Aurajokeen marraskuussa 2012. Hän pääsi kuin ihmeen kaupalla pelastautumaan lähistöllä olleeseen veneeseen. Tekijä jäi selvittämättä. Mietin vain molempien uhrien, Juuson ja Nikon, ulkoista olemusta. Oliko ainakin tämän Nikon kohdalla teon motiivi rasistinen? Toisin sanoen tekijä olisi ollut henkilö, joka vihaa valkoihoisia nuoria miehiä - Turussahan heitä kuuluu jo olevan jonniin verran....

      Eikö operaattori voi yrittää selvittää, mitä muita puhelimia on ollut linkittyneenä tapahtuma-aikoihin kyseisille alueille? Onhan se käytännössä mahdollista, että näillä tapauksilla on muutakin yhteistä kuin uhrien sukupuoli, ikä, ulkoinen olemus, Aurajoki ja marraskuu.

      • Anonyymi

        Miten operaattori sen voisi tietää, ei mitenkään. Jos puhelin vaikkapa menettää yhteyden verkkoon, operaattori ei saa enää mitään tietoja, sama kun virta katkaistaan. Tuskinpa sinne tallentuu tietoja esim että yhteys olisi ollut heikko upotessaan ennen kuin sammui.

        Lähellä ollut varmaan paljonkin kännyköitä sillä tarkkuudella mitä voi määrittää jos jokilaivoilla oli vielä porukkaa ja asuntojakin lähellä, enemmän kiinnostaisi miten lähellä se kaveri oli mikä viimeksi soitti tai muita tuttuja. Tuntemattomista voisi seuloa rikollisia, mutta tuskinpa enää mitään tietoja tallella.


    • Anonyymi

      Jaa-a sen kun tietäs. Ehkä siinä on se, että humalassa mennään kurkkimaan liian reunalle tms., muistisairaat taas kaahottaa etiäpäin ja esim. Suomen olosuhteissa se tarkoittaa sitä, että ennen pitkää vastassa on vesistö. Kaiketi se vesi kiehtoo ihmistä vauvasta vaariin.
      Tuon Juuson omaisten kohtelu poliisin taholta oli ala-arvoista, suorastaan törkeää. Mutta minkä sille mahtaa, et tietyt ammatit on tuollaisten täysin tunteettomien öykkäreiden suosiossa. Sitä on tutkittu, että psykopaatteja ja narsisteja on eniten kirurgeissa, poliiseissa ja juristeissa.

    • Anonyymi

      Täskin on taas yksi esimerkki siitä, että nuori miespuolinen hlö saa kadota kaikessa rauhassa mutta ans olla, jos kadonnut onkin nuori kultakutrinen nainen. Avot, jo on toinen ääni kellossa.
      Tuli viel mieleen, että oliko Juuso menossa joen rantaan tapaamaan jotakuta, sanotaan ny vaikka et kyse olis ollut huumekaupasta, ja joutui ryöstön tai sen yrityksen kohteeksi tai muuten käsikähmään jonkun tai joidenkin kanssa? Siinä sitten joko hyppäsi itse tai heitettiin veteen.

      • Anonyymi

        Luulisi kerrotun jos olisi huumehistoriaa, mutta ei välttämättä edes tiedetä. Veikkaan että se soitto liittyy kuolemaan, sattui liian sopivasti että olisi vaan kysynyt onko päässyt kotiin, mutta lähtikin heti takaisin jokirantaan.


    • Anonyymi

      Onkohan Jussi Neuvosen tapaus enää aktiivisessa tutkinnassa? Mahtoiko vuosi olla 2000 kun tapahtui? Ikävä tapaus kun on jäänyt mysteeriksi. Toivotaan hartaasti että löytyy, vaikkakin sattumankaupalla!

      • Anonyymi

        Tästä on varmaan omakin ketju jossain.

        Tämä tasi olla se metanolimyrkytys tapaus Ylöjärvellä, tuli äsken kai uusintana Ratkaisematon tapaus sarjassa. Melkoisen varmasti joku koulun oppilas (kavereineen) syyllinen, tuskin ulkopuolinenolisi kouluun pulloa tuonut ja laittanut reppuun, tuskin opettajakaan tai joku muu työntekijä.

        Tutkittiinkohan voisiko olla kyse raiskauksesta, oliko epäilyä seksuaalisuuten liittyvästä kun puhuivat homoistakin kiusaamisen yhteydessä. Etsitystä miehestä ei kertonut ihonväriä, piirroksen perusteella olisi voinut olla myös arabi tai aasialainen. Erikoista myös että tamperelaiset riehuneet Ylöjärvellä samoihin aikoihin.


      • Anonyymi

        Jussista Citylehdessä.
        "Jussi Neuvonen, 21, katosi jäljettömiin ravintolaillan päätteeksi vuonna 2000.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jussista Citylehdessä.
        "Jussi Neuvonen, 21, katosi jäljettömiin ravintolaillan päätteeksi vuonna 2000.

        Opiskelijahaalareihin pukeutunut Neuvonen oli nostanut pilkun jälkeen 200 markkaa käteistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Opiskelijahaalareihin pukeutunut Neuvonen oli nostanut pilkun jälkeen 200 markkaa käteistä.

        Myöhemmin miehen tyhjä lompakko löytyi Kaskentien Kesoililta"
        https://www.city.fi/ilmiot/urbaani legenda turussa vaanii sarjamurhaaja/5025


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myöhemmin miehen tyhjä lompakko löytyi Kaskentien Kesoililta"
        https://www.city.fi/ilmiot/urbaani legenda turussa vaanii sarjamurhaaja/5025

        Onko kesoilin omistajalla vai kenellä salattavaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tästä on varmaan omakin ketju jossain.

        Tämä tasi olla se metanolimyrkytys tapaus Ylöjärvellä, tuli äsken kai uusintana Ratkaisematon tapaus sarjassa. Melkoisen varmasti joku koulun oppilas (kavereineen) syyllinen, tuskin ulkopuolinenolisi kouluun pulloa tuonut ja laittanut reppuun, tuskin opettajakaan tai joku muu työntekijä.

        Tutkittiinkohan voisiko olla kyse raiskauksesta, oliko epäilyä seksuaalisuuten liittyvästä kun puhuivat homoistakin kiusaamisen yhteydessä. Etsitystä miehestä ei kertonut ihonväriä, piirroksen perusteella olisi voinut olla myös arabi tai aasialainen. Erikoista myös että tamperelaiset riehuneet Ylöjärvellä samoihin aikoihin.

        Tämä tapaus oli siis Jukka Ruohosen myrkytys


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tästä on varmaan omakin ketju jossain.

        Tämä tasi olla se metanolimyrkytys tapaus Ylöjärvellä, tuli äsken kai uusintana Ratkaisematon tapaus sarjassa. Melkoisen varmasti joku koulun oppilas (kavereineen) syyllinen, tuskin ulkopuolinenolisi kouluun pulloa tuonut ja laittanut reppuun, tuskin opettajakaan tai joku muu työntekijä.

        Tutkittiinkohan voisiko olla kyse raiskauksesta, oliko epäilyä seksuaalisuuten liittyvästä kun puhuivat homoistakin kiusaamisen yhteydessä. Etsitystä miehestä ei kertonut ihonväriä, piirroksen perusteella olisi voinut olla myös arabi tai aasialainen. Erikoista myös että tamperelaiset riehuneet Ylöjärvellä samoihin aikoihin.

        T o i s t e t a a n, J u k k a R u o h o n e n o l i t u o s s a k y s e e s s ä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tästä on varmaan omakin ketju jossain.

        Tämä tasi olla se metanolimyrkytys tapaus Ylöjärvellä, tuli äsken kai uusintana Ratkaisematon tapaus sarjassa. Melkoisen varmasti joku koulun oppilas (kavereineen) syyllinen, tuskin ulkopuolinenolisi kouluun pulloa tuonut ja laittanut reppuun, tuskin opettajakaan tai joku muu työntekijä.

        Tutkittiinkohan voisiko olla kyse raiskauksesta, oliko epäilyä seksuaalisuuten liittyvästä kun puhuivat homoistakin kiusaamisen yhteydessä. Etsitystä miehestä ei kertonut ihonväriä, piirroksen perusteella olisi voinut olla myös arabi tai aasialainen. Erikoista myös että tamperelaiset riehuneet Ylöjärvellä samoihin aikoihin.

        Eli glykolilla myrkytetty oli J u k k a R u o h o n e n.


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe