Halusin antaa suuseksiä. Seurasi ero. Neuvoja?

Olen aika paljon seksiä harrastanut mies ja tottunut siihen, että naiset tykkäävät ja usein myös laukeavat suuseksillä hyvin. Suuseksin antamisesta onkin tullut keino, jolla saa pitkitettyä sessiota, myös "huilattua" samalla kun latautuu seuraavaan kierrokseen jne. ENNENKAIKKEA se on ollut sellainen "varma ase" jolla saa naisen kiemurtelemaan nautinnosta.

Mutta. Tapasin ihanan naisen, joka oli kuitenkin niin estynyt seksin suhteen, että piti suuseksiä kaikilta osiltaan kuvottavana ja vastenmielisenä. Myös peppuseksi oli täysin poissa mahdollisuuksista. En kuitenkaan luovuttanut suuseksi-asiassani vaan ajattelin, että saan hänet "opetettua" nauttimaan siitä - sillä onhan jokaisella joskus ollut se eka kertansa ja varmasti osalla epäilyksensäkin.


Mutta olin väärässä. Tarpeeni antaa suuseksiä kääntyikin naisen päässä niin, että olen hänen mielestään "pervo". Ja se alkoi vaikuttamaan kaikkeen muuhunkin seksiin negatiivisesti. Lopulta seksiä oli niin harvoin, että aloin jo miettiä rakastajatarta tai muita vastaavia vaihtoehtoja.

Ja lopulta kävi niin, että missään ei ollut enää mitään järkeä. En halua elää parisuhteessa ilman seksiä ja hänelle kaikki muu paitsi perusseksi oli pervoa.

Erosimme. Mikä suretti minua, koska hän oli muuten kyllä ihana ja tavattoman kaunis nainen. Yksi kauneimmista mitä olen tuntenut.

Teinkö jonkin virheen vai onko niin, että joitain asioita vastaan ei vain kannata taistella.

8

298

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kikkeliskok

      ”Muuten kyllä ihana ja tavattoman kaunis”... Hmm.. tuota ihanaa varmaan jää kaipaamaan, mutta pitkässä juoksussa meistä kaikista tulee vähemmän kauniita. Toki onhan se kiva harrastaa seksiä miellyttävän näköisen henkilön kanssa, mutta kyllä ainakin minä laitan muun sopivuuden tuon ”tavattoman kauneuden” edelle. Erityisesti seksuaalinen yhteensopivuus on minulle tärkeää, se että oikeasti nauttii kumppanin kanssa rakastelusta ja mieltymykset ovat suurinpiirtein samoja, sekä määrää että tyyliä koskien. Vaikea estyneisyys on kyllä kauhea luonnevika.
      Eli minusta et tehnyt mitään väärin. Tuollaisten asioiden kanssa on turha taistella ja hukata omaa elämäänsä vääränlaisessa suhteessa. Tykkään myös aivan tavattomasti suuseksin antamisesta, voisin kuvitella, että jos en sitä saisi tehdä, niin suhde ei välttämättä olisi kovinkaan pitkäikäinen.

      • Niin, olet toki oikeassa. Asiaa pitkitti se pohdinta, että mille orrelle elämän arvojärjestyksessä omat seksuaaliset tarpeensa laittaa. Että onko se itsekkyyttä ja hedonismia torjua joku ihminen jos tämä ei taivu "omiin tarpeisiin" kuten suuseksiin. Suuseksissä toki vielä se juttu, että sitähän tekee toisen nautinnon vuoksi. Ja itselle nautinto tulee siitä, kun näkee toisen nauttivan. NO, eihän tämä tietenkään niin yksinkertaista ollut, että "vain suuseksi" katkaisi suhteemme. Mutta estyneisyyteen tuossa asiassa liittyi muutakin. Ja lopulta se synnytti varovaisuuden ja varautuneisuuden ilmapiirin, ruokki omaa epävarmuutta siitä että mikä milloinkin on hyvää vai onko mikään ja niinpä lopulta - ei enää nauttinut koko touhusta.

        Ja sitten kun ei nauti enää seksistä, ei kohta enää odota sitä tapahtuvaksikaan tai jos se tapahtuu, siitä jää laimea olo. Ja samalla kaikki muu arkinen elämä muuttuu rutiiniksi ja jonkinlaiseksi käytännön tarpeista kumpuavaksi hyötysuhteeksi. Ja kun näin, kuolee intohimot ja fantasiat ja kun ne kuolee, huomaa yhtäkkiä että ei edes ikävöi toista puoliskoa. Jos saa olla yksin, on vapautuneempi olo jne.

        Tuo suhde päättyi noin, mutta se olisi voinut minun kohdalla päättyä myös siihen että petän ja jään siitä jossain vaiheessa kiinni. Oma seksuaalinen mielikuvitus on aivan liian vilkas ja toisaalta huolella hankitut seksitaidot itselle niin merkityksellinen asia, että en varmasti haluaisi pantata noita asioita vain ollakseni jollekin estyneelle mieliksi.


    • Kikkeliskok

      Aika tyypillinen negatìivisten asioiden kierre, joka muuttui syöksykierteeksi ja lopulta törmäykseksi. Varmaan ihan väistämätöntä, ellei sitä olisi osannut hoitaa jo heti alkumetreillä kuntoon. Tosin tuo estyneisyys kyllä tehokkaasti olisi estänyt korjausyritykset. Asioista kun ei vaan voi puhua, kun ne on niin yököttäviä. Jopa kielen laittamisesta pilluun, kamalaa.
      Varmasti tuo ero ennen pettämistä ja kiinnijääntiä oli reilumpi ratkaisu. Tuosta toisesta vaihtoehdosta olisi varmaan jäänyt syvemmät arvet.

    • Niin, noinhän se lienee pakko ajatella. "Reilumpi ratkaisu", siis.

      Samalla miettii jotenkin elämän hulluutta. Surkuhupaisesti naurattaakin jotenkin koko homma. Siis silleen surullisesti naurattaa. Toinen haluaa tuottaa toiselle mielihyvää. Mutta toinen kokee sen hyökkäyksenä, kuvottavuutena ja kaiken lopulta tuhoavana sairaana mielihaluna. :D

      Ja toisaalta ei vain itse yksinkertaisesti halua astua suhteeseen, josta tietää jo etukäteen että se kuluu fantasioidessa sellaisista, jotka haluavat nauttia samoista asioista kuin minä.

      • Tyydyttämätön

        Mulla päinvastoin. Haluaisin suuseksiä ennen varsinaista yhdyntää. Mies ei suostu


    • Kikkeliskok

      Onneksi kuitenkin maailma on täynnä ihania naisia, jotka rakastavat suuseksin saamista.

    • Niin. Ja onneksi olen heidänkin seurastaan saanut myös yllin kyllin nauttia. ;)

    • Pornopupu

      Niimpä ,mulla asia toisinpäin itse tykkään kovasti antaa suuseksiä,ym kivaa,tissinaintia ja niin ed päin.
      Minua vaan pannaan ei koskaan edes sormea laita pilluun saati että nuolis.Tasan ei meenallekarkit.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      242
      2184
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      156
      1419
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1290
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1045
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1019
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe