Vanhat postimerkit.

Hei.
Minulla olisi paljon vanhoja postimerkkejä. Haluaisin selvittää niiden arvon. Mutta niitä on yli tuhat ja ite olen nuori ja kiireinen kaveri niin mistä saisin selville paljonko niistä vois tänä päivänä saaha euroja?
Ilmoita


Riippuu paljon siitä, mitä merkkejä ne on, mutta tuskin paria kymppiä enempää saat.
Ilmoita
Yhden suomalaisen postimerkin hinta saattaa vaihdella alle yhdestä sentistä tuhansiin euroihin. Tyypillisen ajalle 1917 - 2017 ajoitetun ehjän postimerkin keskihinta on 5 - 10 senttiä, mukaan mahtuu muutama kourallinen merkkejä, jotka ovat arvokkaita. Jos merkki on rikki ja siitä puuttuu hampaita, merkki on lähes poikkeuksetta arvoton.

Postituoreet merkit ovat lähtökohtaisesti arvokkaampia kuin käytetyt ja leimatut merkit. Jos leimasta selviää paikka ja aika, merkki voi olla kysytty.

Hanki Lape- tai Norma-postimerkkiluettelo; sieltä näet osviittaa hinnoista. Luettelo maksaa uutena 20 euroa ja käytettynä viisi euroa. Tai vieraile ilmaiseksi Systeemi.net -sivuilla. Jos mukana on arvokkaita merkkejä, voit huutokaupata kohteet yhdessä tai erikseen.

Google: Lape, Norma, keräily, huutokauppa, postimerkkihuutokauppa, postimerkkiliike, Käpylän merkki, Merkki-Albert, Hellman-huutokaupat, Systeemi.net
Ilmoita
Lapen ja Norman hinnastot ovat myyjien hinnastoja - eivät todellakaan osta ko hinnaston hinnoilla yhtään mitään. Suosittelen laittamaan merkin johonkin huutokauppaan - linkistä löydä suurimman osan joita voi suositella. http://www.spkl.fi/
1 VASTAUS:
Kuten sanoin: Yhden suomalaisen postimerkin hinta saattaa vaihdella alle yhdestä sentistä tuhansiin euroihin. Tyypillisen ajalle 1917 - 2017 ajoitetun ehjän postimerkin keskihinta on 5 - 10 senttiä, mukaan mahtuu muutama kourallinen merkkejä, jotka ovat arvokkaita. Jos merkki on rikki ja siitä puuttuu hampaita, merkki on lähes poikkeuksetta arvoton.
+Lisää kommentti
Niinpä, onkohan ne todella vanhoja, se vaan tuntuu, kun olet itse niin nuori. Vanhimmat suomalaiset ovat 1860-luvulta harvoine hampaineen.
1 VASTAUS:
1860 merkeillä voi olla arvoa, kunto ratkaisee paljon, ovat kopekka arvoisia merkkejä joita on painettu varsin paljon - eri värivariaatiota löytyy lukusia. 1866 merkit ovat penniarvoisia ja monet niistä kiinnostavat keräilijöitä, taas sama virsi kunto ratkaisee hinnan. Isohampaisissa kunto on tärkeä, menevät erittäin helpolla rikki ja moni merkki on mennyt rikki jo kun merkkiä on käytetty - irroitettu arkista.
+Lisää kommentti
Tuo on niin tyypillinen kysymys. Haluatko vain kuulla että ovat miljoonien arvoisia? Ei varmaan kannata mennä ainakaan alan liikkeeseen (koska siellähän heti vedätetään) vaan kysynpä Suomi24:stä. Ja kiire on saada lihoiksi.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Vanhat postimerkit.

Hei.
Minulla olisi paljon vanhoja postimerkkejä. Haluaisin selvittää niiden arvon. Mutta niitä on yli tuhat ja ite olen nuori ja kiireinen kaveri niin mistä saisin selville paljonko niistä vois tänä päivänä saaha euroja?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta