PPO Haapajärvellä - jäseniä 103

ppoolainen

Rahaa Haapajärven kauppakeskukseen, ohessa kopiota mitä PPO:sta ja tj:sta ajatellaan . .
" "Puolestani puhuu myös se seikka, että neuvostolaiset ovat nostaneet kuukausipalkkaani huomattavan paljon. En panisi pahaksen vaikka kevättapaamisessani sitä vielä tarkistettaisiin ylöspäin, sen verran lujalla olen ollut. Olen DKV:lläni huristellut pitkin pitäjiä tupailloissa ja keplutellut valtakirjojakin vaaditun määrän. Työtaakkani on ollut niin raskas, että kiusatut antoivat lisävahvistuksia kontuurille, sekin edellyttäisi jo palkankorotusta. Uusille käsiparille ei ole vielä nyt käyttöä mutta liian kanssahan pärjää. Nythän palkkani on peräti vaatimaton, vain noin 8000€/kk,tuleehan tuohon sitten luottokortti ja DKW:ni pidän yllä kilometrikorvauksilla. Lounasedusta olen erityisen kiitollinen vaikka se etu näkyy jo takatyvisyytenä, jota ilkeämieliset ja pahansuovat omistajat jo käyttävät pilkkalauluissaan Esson paarisa ja jopa kylän raiteilla. Ihmiset ovat kovin häikäilemättömiä kun eivät ymmärrä, että asioita on jonkun ajettava heidän puolestaan ja oltava kiusattujen vyöliinana.
Järjestettiinhän myös erityisen laaja kansalaiskysely, johon valikoitiin vastaajat tarkan siivilän läpi ja kysymykset helpoiksi vastata ammattitaitoni toteamiseksi ja hyväksi havaitsemiseksi. Kyselyn tulos oli aivan selvä luottamuslause kyvyilleni hoitaa työtäni taidolla. Vain omistajat, joilla ei ole valtaa, kyseenalaistivat ammattitaitoni tiedoilla, joita heillä ei edes pitäisi olla. " "

11

606

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HakkaaBeliitta

      Samat ressukat vaeltavat palstalta toiselle tyhmyyttään esitellen.

    • ressukka123

      Pörssit on lyöneet ennätyksiä ympäri mailman. Katin aikana vertaansa vailla olevat luvut pörsissä. PPO:n tase kuitenkin painunut kolmasosaan. Osa taseesta on maksettu "muka korkoina/pääomanopalutuksina", markkinoitu kuitenkin koorkoina. Korothan on sellaista rahaa joka on saatu markkinoilta tuottoina. Aina kun kajotaan pääomiin syödään kuormasta. Pääomat ovat siis huvenneet käsittämättömän paljon, vaikka Kati lupasi kaksinkertaistaa taseen 10:ssä vuodessa. Nyt on puolet ajasta kulutettu ja tasetta on syöty 2/3:aa. Mitä tapahtuu kun lähdetään laskusuhdanteeseen. Ymärtääkö hallintoneuvosto silloinkaan puuttua peliin. Nythän on jo noususuhdanteen huippu ohitettu. Aika näyttää kuinka alas pitää painua ennen kuin virheet tunnustetaan.

    • HöpSkotti

      Kuka ressukka jo/vielä klo 03.22 kitisee köyhyyttään?

    • 16miljoonaavaan

      Kun tarkemmin tutkin ja perehdyin Osuuskunta PPO: n ja sen sidos-omistusyhtiöiden tilinpäätöksiin ja kirjanpitotietoihin niin tulin siihen tulokseen, että jäsenille voidaan palauttaa 16 439 000 € joka on vapaata sitoutumatonta pääomaa kuten kaikki tarkastus ja selvitysinstanssit ovat lausunnoissaan julkituoneet. Milloin teemme ao. päätöksen asiassa saadaksemme yhden kaikkia jäseniä tyydyttävän ratkaisun toteutettua ?

    • siitäsaajakaa

      Mitä on osuustoiminta?
      Eettiset arvo
      - rehellisyys
      - avoimuus
      - yhteiskunnallinen vastuu
      - muista ihmisistä välittäminen

      Osuustoiminta on osuuskunnan puitteissa tapahtuvaa taloudellista, sosiaalista ja/tai kulttuurista toimintaa, jonka tarkoituksena on tarjota jäsenilleen näiden tarvitsemia hyödykkeitä ja palveluksia mahdollisimman edullisin ehdoin sekä jäsenten hyvinvoinnin turvaaminen.
      Uusi osuuskuntalaki antaa mahdollisuuden jakaa ylijäämää meneillään olevalta tilikaudelta laaditun, osan tilikautta kattavan vahvistetun tilinpäätöksen perusteella. Edellisen tilikauden ylijäämän jako on mahdollista, jos se on vapaata omaa pääomaa, josta varojen jako on mahdollista.
      Palautus voi olla niinikään suurempi kuin merkintähinta

      Onko Osuuskunta PPO ylläolevien arvojen ja muun toiminnan osalta ajan tasalla ?
      Vai olisiko toiminnasa kehitettävää jäsenien kannalta jossain asioissa ?

      Miten jäsen voi vaikuttaa päätöksiin ?

    • taivaanpoek

      Ompa kumma kun ei ole "raahen viisas" ohjeistanut palstoilla että sehän kannattais raahen kaupunginkin tehdä ppo osuuskunnan kanssa kuten oulun kaupunki teki oulun puhelimen jälkeen jääneen partneran osalla. Julkitoi että kun ei kerran tule korkoja sijoituksista niin turha niitä on makuuttaa tuottamattomana vain kuluja aiheuttavan organisaation leikkikaluna.
      Paljonkohan raahe sais jos pantais lypsämätön lehmä lihoiksi kun se ei edes poiji enää. On mennyt ummelle ja ens vuonna joutuu lihakunnalle jauhelihaksi.. sieltä jäsenrekisteristä sais tietää montako osuutta on omistuksessa ja viimeksi osuuden arvo oli ulkopuolisten konsulttien laskemana 1240 €/osuus.. jos niitä olisi esim 200 niin se tekisi 248 000 € käypäsiä kaupungin pohjattomaan kassaan jolla saisi hoidettua monta kohdetta jotka nyt on jääneet ilman budjettipanostusta mm. päivähoidossa, vanhusten avusta, koulutuksesta tai johdon virkistyspäivistä... tai sataman toimintojen kehittämiseen.
      Rohkeasti vaan neiti ääntä joukkoon sanoi entinenkin poika kun oli maailmalla kulkenut... viisas kehiin..
      Nyt jos tulee 70/osuus niin eihän se tee kuin 1400 €.. mitä sillä saa aikaan kaupungissa.. ei mitään..

      Nykytilanteessa osuuksista on tarjottu 600 €/kpl eli vain puolet todellisesta tase arvosta.. mitä tähän siis sanoo "raahen viisas".. miten menisi verotus ?.. pääoman palautuksena hoidettuna kuten muualla ei veroa .

    • kjhgfdd

      Täksi kevääksi on ennustettu hankalaa siitepölyaikaa allergikoille! TEE TESTI: Laita kulhoon ohutta jauhoa esim. gluteiinitonta. Hae hiustenkuivain. Töpseli seinään. ’Tuuleta’ hiustenkuivaimella kulhoa. Miten käy?! Hienojakoinen jauhon pöly leviää laajalle alueelle aiheuttaen ’allergisia’ oireita: aivastelua, silmien kutiamista, nenän tukkoisuutta jne. jne. Samalla ympäristö muuttuu pölyiseksi, sotkuiseksi ja hengittäminen on epämukavaa!

      Näin käy myös Tuulivoima-alueella (säde 40 km). Siinä tapauksessa vaikutus on vain monin kerroin voimakkaampi, kun sadat suurteollisuus tuulimyllyt vatkaavat ilmaa valtavien hiustenkuivainten tyyliin eri suuntiin jatkuvilla pyörteiden muutoksilla 24/7. Hö, kuka väittää, ettei tällä ole vaikutusta ihmisiin ja tuotantoeläimiin? Käsi ylös!

    • vainnäin

      Kun Korpitassi myi PPO:n Elisalle oli Elisan kurssi noin 15€ nyt pyörii noin 38€. Onhan välillä kaapattu jo Anviakin. Diili oli siis Elisalle kertakaikkisen hyvä mutta PPO:lle ei. Riidat alkoivat kun se Korpitassi myi omin päin nimineen kaikkineen PPO:n. Hintakin oli aivan jotain muuta kuin olisi pitänyt olla. Kumallista on vielä sekin, että myyjää ja ostajaa edustaa nytkin sama lainoppinut. Lisäksi kaikki on perin salaista, vaikka onhan tietoja vuotanut ja vuotaa edelleenkin, onneksi.

    • hoojärvisille

      Korpi-Tassi kertoi, että osuuskunnan teleliikennetoiminnan kehityshankkeet eivät viime aikoina olleet päässeet tavoitteisiinsa ja tappioitakin niistä oli syntymässä (Datame OY).
      Mitä tuo edellä lausuttu kertoo, kertoo sen, että Datame teki tappiota ja osuuskunnan kokouksessa valehdeltiin Datamen olevan meidän kultamuna.
      Hallintoneuvosto siunasi kaupan, eikä edes tiennyt koko kaupasta tuon taivaallista. Tulivat siis Korpi-Tassin takuumiehiksi.
      Minkälainen on sellainen hallintoneuvosto, joka toimii edellä mainitulla tavalla, munaton oli porukka, kertakaikkisia ressukoita. Muistaakseni kaksi jäsentä oli poissa kyseisestä kokouksesata.
      Kehityshankeko tuo Datame oli. Tuhoon tuomittu jo syntyessään. Kuparilla ei olisi enää pärjännyt mutta kuidulla kyllä ja oikein hyvin.
      Se, jos ei johto ole tehtäviensä tasalla ei tee toimialasta kannattamatonta. Nythän johto syytti jäsenistöä omista mokistaan.
      Aivan sama tilanne kuin sähkönjakelussakin, ei se sähkö paljon maksa mutta siirto maksaa. Verkoilla otetaan tuotot ja kuiduilla sitä liikennettä voidaan kuljettaa määrättömästi. Nythän noita pieniä osuuskuntia syntyy kuin sieniä sateella. Harmi vain kun PPO:n kuidut on käyttämättöminä ja viereen kaivetaan uusi.

      • NödSkotti

        Mistä maksansiirrosta öiseen aikaan höpötät?


      • yykaakooja-ja-aatu
        NödSkotti kirjoitti:

        Mistä maksansiirrosta öiseen aikaan höpötät?

        Askotin kaltaiset hölmöt ovat se syys ja seuraus kun jo itsekkin siirtelee maksaa. Jos jotain tulosta on saatu PPO:lla ikaan, niin kerro semeille oikeilla luvuilla, ei niin, että heti alat soittamaan suutasi vaan pysy asiassa, vai pystytkö kun on tuo talous niin ahtaalla


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1819
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      82
      1606
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe